• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden burada duruyorum ?

O kadar aptal ki yani söyle deyim ne zaman bulusmak istiyosun diye bile kavga cıkarıyor beni ailemleyken dahi arıyor , ben aradıgımda ise zamanlaman cok kötüymus bunu der sürekli.
Gerçekten zor bir durum ya. Dediğim gibi böyle bir hayat yaşamak ya da katlanmak zorunda degilsiniz, sevginizin ya da tolerans seviyeniyizin mukayesesini yapın ve ona göre karar verin derim. Ancak sormaniz gereken asıl soru da şu ki ben bu adama ilerleyen süreçte işler ciddiye biner de evlilik yoluna giderse katlanabilir miyim? İkili ilişkiler karşılıklı saygı ister, o size o saygıyı göstermiyorsa işiniz çok zor.

Gerçekten zor bir durum ya. Dediğim gibi böyle bir hayat yaşamak ya da katlanmak zorunda degilsiniz, sevginizin ya da tolerans seviyeniyizin mukayesesini yapın ve ona göre karar verin derim. Ancak sormaniz gereken asıl soru da şu ki ben bu adama ilerleyen süreçte işler ciddiye biner de evlilik yoluna giderse katlanabilir miyim? İkili ilişkiler karşılıklı saygı ister, o size o saygıyı göstermiyorsa işiniz çok zor.
Dayanamam ki su an ben calısmıyorum evdeyım buna ragmen dısarı cıkmıyorum. Yakında calıscam nasıl olcaksa bu dusuncelerle nasıl kazancam bilemiyorum ama, benım burnumdan getirir.ve hala evlilikten bahsediyor. Beni kinseyle tanıstırmayan adam.

Bende evlisiniz ayrilamiyorsunuz sandim. Biz degil ama lütfen siz kendinizi yargilayin.
Karsidan bak bir kendine . Neden sana bunun yapilmasina izin veriyorsun. Kaldi ki sevgini bile sorgularken. Bunlari sana o yapmıyor sen yapiyorsun. Karsisina gecip sadece bu iliskiyi istemiyorum diyeceksin. Sonra bir muddet daha antidepresan kullanmaya devam edersin. Bunlari bana yapmasina nasil izin verebildim diye. Sonra ozgurlugun doyumsuz tadini cikartirsin. Kendine zulmetme!!!

Bende evlisiniz ayrilamiyorsunuz sandim. Biz degil ama lütfen siz kendinizi yargilayin.
Karsidan bak bir kendine . Neden sana bunun yapilmasina izin veriyorsun. Kaldi ki sevgini bile sorgularken. Bunlari sana o yapmıyor sen yapiyorsun. Karsisina gecip sadece bu iliskiyi istemiyorum diyeceksin. Sonra bir muddet daha antidepresan kullanmaya devam edersin. Bunlari bana yapmasina nasil izin verebildim diye. Sonra ozgurlugun doyumsuz tadini cikartirsin. Kendine zulmetme!!!

Bana sormamıştınız ama ben de aynen bu sekilde (ihanet ettiğini)düşünüyorum.

Insan sevdiğini iddia ettigi kişiyi neden telefonuna kaydetmez,birinin yanında ararsa yakalanmamak icin ?

Öte yandan bu nevrotik güvensizligi de kişi kendinden bilir işi durumunun kanli canli ispati.

Biraz eşeleseniz bulursunuz ihanete dair ipuçlarını
Ben diyorum ya kendimi anlatmaktan sıra pek ona gelmiyordu. Benım aldatılmaktan ziyade bu kadar aptal bir durumda kalmak koyar.
Telefonunda bisey yakalamadım. Instagramda falan da keza.

Haklısınız , bunu kendime ben yapıyorum. Ve kendime küstüm resmen ben su anda.

İnsanların özgüven problemi olunca dışa aynen bu şekilde vuruyor. Bu kıskançlık değil, sahiplenmek değil kısıtlamak, bastırmak. Sevgi hiç değil zaten. Ki sevgi olsa bile sevgiyle ilişki yürümüyor. Başta güven ve saygı olması gerek. Bu ikisi olmadıktan sonra, ki yok, ilişki çok zorlama olur. Siz ona bağımlı değil kendiniz ayrı bir bireysiniz. Sürekli kendinizi açıklamak zorunda da değilsiniz. Kafasında bir şeyler kuruyorsa bırakın kendisi halletsin. Kendinizi yıpratmayın, ciddi anlamda hiç gerek yok.

Merhaba hanımlar ,
O kadar çok doldum ki artık sabrım mı kalmadı gücüm mü kalmadı bilemiyorum.
Siz eşinizle sevgilinizle sürekli düşünerek mi konusuyorsunuz ya da her cümleniz cımbızla çekilerek mi seçiliyor.Artık öylesine boş muhabbet dahi edemiyoruz. Her cümlemden bir şey cıkıyor tüm cümlelerim sorgu altında .gecmişten bir anımı üniversitede, mühendislik fakültesine arkadasımın dersine girdiğimi söylüyorum ; erkeklere bakmak için gittiğimi düşündü.(3 yıl önce ki olaydan bahsediyorum)
. Bunu düşünerek konussam söylemezdim bile.
Keza dün dısarda ders calısacagımı söylüyorum . Evde calısamıyorum dedim hayırlı işler diyor. Dün dayanamadım patladım ben yanlıs bisey yapmıyorum diye . Kıskanabilirsin diyorum bunu aç görüntülü ara diyorum. Benım güzel sevgilim de falan tatlı ol dedim . Acık acık istedıgımı yazdım hatta . Ben sahıplenılmekten hoslanmıyor degılim , ama bu sahıplenılmek degıl sen benim sabrımı sınıyorsun dedim .(Gittiğim yerde fotograf atıyorum , uygulamadan benım nerede oldugumu dahi görebiliyor, dusa girerken daha acamazsam diye kenarda bırakıyorum telefonumu., herşeyin şifresini biliyor. Ve güya bana hala güvenmıyormus.
Ben kabul etmeye calısıyorum diyor bazı şeyleri , beni sevmiyorsun dedim sen . Bin kez sordum ben beni sevmeyen birini istemiyorum tarzında konustum . En sonunda sevıyorum ama guvenmıyorum tarzı bisey söyledi. İlerde evlensek dahi beni evde nasıl bırakcakmıs vs vs.
Bu güvensizliğin nedenini soranlar olcaktır aranızda eskiden bızım ılıskımızde beni hastaylen bıraktı , kac kere sokakta agladıgımı bilirim , sokakta bayıldıgımda yanımdan giden bir kişiden bahsediyorum. Sayesınde antidepresan bagımlısı oldum. İntiharı cok dusundum ama yapmadım. Oysa cok iyi bir meslegım vardı , güzelim de yani dısardan baksanız bu kızın içi böyle demezsiniz. Bu sebeplerden daha cok nedenle onunla son basladıgımızda en son ayrılıgın üzerinden 2 yıl gecince hayatıma baakası girdi ve onu kaldıramıyormus, onunla evlilik dusunmemi biseyler yasamamı vs . Aldatmısım güya onu.
Bu girdaptan çıkamıyorum , kendimi hapsolmus gibi hissediyorum aslında sevgi bu mu onu bile bilmiyorum. Yanında mutlu degılın hep tetikteyım sürekli hemde her cümlem her hareketim tetikde gibiyim. Lütfen yargılamadan yani çözüm odaklı yorumlarınızı bekliyorum. Çünkü o kadar huzursuzum ki , yardımlarınızı bekliyorum.
Aman allahım aynı benim eş kişisi. Kaç kurtar kendini bak sevgilisiniz daha. Bak ben boşanıyorum bi ton yasal prosedür sorun var. Senin ne derdin olacak ayrıl gitsin.

ailemi özlediğim için ağladığım zamanlar oldu adam bana sen eski sevgilini özlediğin için ağlıyordun diyor şimdi

En sonunda sen beni aldattın dedi darp etti beni. Bu güvensizlik bir zaman sonra paranoyaya dönüyor. Kaç kurtar kendini

Merhaba hanımlar ,
O kadar çok doldum ki artık sabrım mı kalmadı gücüm mü kalmadı bilemiyorum.
Siz eşinizle sevgilinizle sürekli düşünerek mi konusuyorsunuz ya da her cümleniz cımbızla çekilerek mi seçiliyor.Artık öylesine boş muhabbet dahi edemiyoruz. Her cümlemden bir şey cıkıyor tüm cümlelerim sorgu altında .gecmişten bir anımı üniversitede, mühendislik fakültesine arkadasımın dersine girdiğimi söylüyorum ; erkeklere bakmak için gittiğimi düşündü.(3 yıl önce ki olaydan bahsediyorum)
. Bunu düşünerek konussam söylemezdim bile.
Keza dün dısarda ders calısacagımı söylüyorum . Evde calısamıyorum dedim hayırlı işler diyor. Dün dayanamadım patladım ben yanlıs bisey yapmıyorum diye . Kıskanabilirsin diyorum bunu aç görüntülü ara diyorum. Benım güzel sevgilim de falan tatlı ol dedim . Acık acık istedıgımı yazdım hatta . Ben sahıplenılmekten hoslanmıyor degılim , ama bu sahıplenılmek degıl sen benim sabrımı sınıyorsun dedim .(Gittiğim yerde fotograf atıyorum , uygulamadan benım nerede oldugumu dahi görebiliyor, dusa girerken daha acamazsam diye kenarda bırakıyorum telefonumu., herşeyin şifresini biliyor. Ve güya bana hala güvenmıyormus.
Ben kabul etmeye calısıyorum diyor bazı şeyleri , beni sevmiyorsun dedim sen . Bin kez sordum ben beni sevmeyen birini istemiyorum tarzında konustum . En sonunda sevıyorum ama guvenmıyorum tarzı bisey söyledi. İlerde evlensek dahi beni evde nasıl bırakcakmıs vs vs.
Bu güvensizliğin nedenini soranlar olcaktır aranızda eskiden bızım ılıskımızde beni hastaylen bıraktı , kac kere sokakta agladıgımı bilirim , sokakta bayıldıgımda yanımdan giden bir kişiden bahsediyorum. Sayesınde antidepresan bagımlısı oldum. İntiharı cok dusundum ama yapmadım. Oysa cok iyi bir meslegım vardı , güzelim de yani dısardan baksanız bu kızın içi böyle demezsiniz. Bu sebeplerden daha cok nedenle onunla son basladıgımızda en son ayrılıgın üzerinden 2 yıl gecince hayatıma baakası girdi ve onu kaldıramıyormus, onunla evlilik dusunmemi biseyler yasamamı vs . Aldatmısım güya onu.
Bu girdaptan çıkamıyorum , kendimi hapsolmus gibi hissediyorum aslında sevgi bu mu onu bile bilmiyorum. Yanında mutlu degılın hep tetikteyım sürekli hemde her cümlem her hareketim tetikde gibiyim. Lütfen yargılamadan yani çözüm odaklı yorumlarınızı bekliyorum. Çünkü o kadar huzursuzum ki , yardımlarınızı bekliyorum.
Çözüm ayrılmak.
Sevilmiyorsunuz, güven vermiyorsunuz.

Yaşınız genç, önünüzde bir ömür.. kendinize güvenin, mutlu bir hayat kurma şansınız varken, neden?
Bu kadar kişi size doğruyu göstermek için zaman harcayıp gerçeği göstermeye çalışıyor. Gerçeğe gözünüzü neden kapatacaksınız? Açın gözünüzü, bu kader değil..

Bunlara rağmen hala bana dediği bu saatten sonra olmaz diyo.bana dedıgı laf senle evlenirsek seni evde nasıl bırakcam diyor hala .
Hmm.
Adam gayet açık sözlü.
Avutmuyor, kandırmıyor, ümit vermiyor.
Ancak siz nedense adama zamk gibi yapışmışsınız.
Adam terketmeniz için her şeyi yapıyor ama siz hala ona yamanmaya çalışıyorsunuz.
Neden?

P.ç erkeği adam etme hırsı mı?
Yalnızlık korkusu mu?
Bağımlılık mı?

Sizi hasta eden o değil, bizzat sizsiniz.
Kendinize işkence etmeyi bırakın.

Son düzenleme:
Senin ilişkinin bir benzerini yaşıyorum sinir hastası oldum sayesinde. Mesleğime zarar verecek diye antidepresan bile kullanamıyorum. Geçmişte bana çok kötü şeyler yaşattı hâlâ da öyle denilebilir ama sanki bağımlı gibiyim.

Ben kökten cozum istiyorum . Gercekten tipi falan hani hıc kimse yanıma dahi yakıstırmıyor. Gecmıste kendi estetikli burnuyla bana burnun büyük falan dedi ve burnum o kadar ufak ki aklınca bastırıyor beni.yani hıc bir iyi yani yok 0.
Ya kusura bakmayın da ben buna çözüm üretemem ki. Üretmem yani. Bu ilişkiye çözüm üretecek kadar kafayı yemedim çok şükür.
Adamın bildiğini kölesiniz. Sizi sevmiyor. Size güvenmiyor. Üstelik kayıtlıda değilsiniz.

Ayrılmaya bile korkuyorsunız. Hiç kusura bakmayın. Adamı suçlamadım ben. Ciddi psikolojik sorunlarınız var. Tedavi görün.

Kendine küsmekten ziyade lutfen kendine gel. Lutfen kendine bunun yapilmasina izin verme. Daha telefonunda bile kayitli olmadigini soyluyorsun. Şaka gibi. Seven insan en başa gelsin diye rehberde noktalar virguller döşuyor Allah aşkina. Hemen kendine gel ve bu garip iliskiye bir son ver. Bak nasil cirkeflesecek . Gercek yüzunu o zaman tekrar goreceksin.
Bak seni tanimiyoruz ama seni bu girdaptan kurtarmak icin cabaliyoruz. Zaman ayiriyoruz yaziyoruz anlatiyoruz. Kiymetini hic degmeyecek insanlarin ayaklari altina aldirma..

Kendine küsmekten ziyade lutfen kendine gel. Lutfen kendine bunun yapilmasina izin verme. Daha telefonunda bile kayitli olmadigini soyluyorsun. Şaka gibi. Seven insan en başa gelsin diye rehberde noktalar virguller döşuyor Allah aşkina. Hemen kendine gel ve bu garip iliskiye bir son ver. Bak nasil cirkeflesecek . Gercek yüzunu o zaman tekrar goreceksin.
Bak seni tanimiyoruz ama seni bu girdaptan kurtarmak icin cabaliyoruz. Zaman ayiriyoruz yaziyoruz anlatiyoruz. Kiymetini hic degmeyecek insanlarin ayaklari altina aldirma..

Yaa sevgilin oldugun biri için niye depresyona giriyorsun ki yol ver gitsin sen elinden gelini yapmişsin belki sen onun yarisini bile yapmamişsindir niye bu kadar kendine yazik ediyorsun vaktini onunla boşa harciyorsun anliyorum seviyorsun ama adam sana guvenmiyorum demis kim bilir ilerde evlensen bu adam sana neler neler eder lutfen kendinin kiymetini bil senden bir daha yok
O kadar haklısınız ki resmen kendime ediyorum , yazık ediyorum herseyi yasaklı kısıtlı yasıyorum su anda.

Back
X