- 7 Mart 2014
- 414
- 441
- 133
Benim de eksigi yok fazlasi var boyle bir sevgilim vardi, senelerce katlandim. Sizi cok cok iyi anliyorum o yuzden. Bu oyle sacma bir durum ki disardan bakan herkes ne cekiyorsun bunu diyor ama sen icerde bu duruma oyle hapsolmussundur ki onun bu hareketlerini sevgiden yapiyor sanirsin. Hani kurbagayi yavas yavas suyun sicakligini arttirarak oldurme gibi...icten ice kendin olmaktan cikarsin. Benim de kimseyle gorustugum yoktu, hatta mahalle esnafindan birini gozu tutmadigindan alisveris yapamadim, istedigim kiyafetleri giyemedim, karsi cinsle ilgili arkadasim bile olsa animi dahi anlatamazdim cunku ille onume cikarirdi bunu. Dinledigim muzikten izledigim diziye kadar karisirdi, sakincali bir diziyse izleyemezdim.. Insan icindeyken gercekten anlamiyor ama ne salakmisim diyorum. 21 yasindaydim ayrildim ondan. Cok sancili bir surec oldu. Cunku yillarin aliskanligi vardi, karar vermesi zordu... Kesip attim her seye ragmen, ve iyi ki oyle yapmisim. Simdi ustunden 12 yil gecmis bakinca... Senin sevgilinin de seni sevdigi fln yok canim kardesim, yapma bunu kendine. O tek kelimeyle ruh hastasi ve dengesizliklerini senin uzerinden tatmin ediyor. Inan bana hayat cok guzel, nefes almak cok guzel, sen cok degerlisin. Bunu bilmeyen bir insan icin 1 saniyeni bile harcamamalisin, zaman da bir o kadar kiymetli cunku. Bu isin sonu yok, kaldikca esir olur kalirsin. Kangren olmadan bir cesaret kes at. Inan sonra dua ediceksin...