Neden burada duruyorum ?

Benim de eksigi yok fazlasi var boyle bir sevgilim vardi, senelerce katlandim. Sizi cok cok iyi anliyorum o yuzden. Bu oyle sacma bir durum ki disardan bakan herkes ne cekiyorsun bunu diyor ama sen icerde bu duruma oyle hapsolmussundur ki onun bu hareketlerini sevgiden yapiyor sanirsin. Hani kurbagayi yavas yavas suyun sicakligini arttirarak oldurme gibi...icten ice kendin olmaktan cikarsin. Benim de kimseyle gorustugum yoktu, hatta mahalle esnafindan birini gozu tutmadigindan alisveris yapamadim, istedigim kiyafetleri giyemedim, karsi cinsle ilgili arkadasim bile olsa animi dahi anlatamazdim cunku ille onume cikarirdi bunu. Dinledigim muzikten izledigim diziye kadar karisirdi, sakincali bir diziyse izleyemezdim.. Insan icindeyken gercekten anlamiyor ama ne salakmisim diyorum. 21 yasindaydim ayrildim ondan. Cok sancili bir surec oldu. Cunku yillarin aliskanligi vardi, karar vermesi zordu... Kesip attim her seye ragmen, ve iyi ki oyle yapmisim. Simdi ustunden 12 yil gecmis bakinca... Senin sevgilinin de seni sevdigi fln yok canim kardesim, yapma bunu kendine. O tek kelimeyle ruh hastasi ve dengesizliklerini senin uzerinden tatmin ediyor. Inan bana hayat cok guzel, nefes almak cok guzel, sen cok degerlisin. Bunu bilmeyen bir insan icin 1 saniyeni bile harcamamalisin, zaman da bir o kadar kiymetli cunku. Bu isin sonu yok, kaldikca esir olur kalirsin. Kangren olmadan bir cesaret kes at. Inan sonra dua ediceksin...

Yaa sevgilin oldugun biri için niye depresyona giriyorsun ki yol ver gitsin sen elinden gelini yapmişsin belki sen onun yarisini bile yapmamişsindir niye bu kadar kendine yazik ediyorsun vaktini onunla boşa harciyorsun anliyorum seviyorsun ama adam sana guvenmiyorum demis kim bilir ilerde evlensen bu adam sana neler neler eder lutfen kendinin kiymetini bil senden bir daha yok

Aynen böyle oluyor. Mesaj atmasını aramasını bekliyorum . Ben kimseden ayrılmadım genelde hep verici bir insanımdır, cok emek verdim neden duruyorum bılmıyorum. Bu üzerimde ki baskıdan mı , ve en en kötüsü onun benı suclamaları bazen gercekmıs gibi hissediyorum .
Adam ben hastayken kalp krizi gecirdiğimde ayrıldı , deneme çözüyordu.
Benım diğer sorumda o neden duruyor
Yanlış anlamayın ama neden durmasın ki kendiniz de yazdınız başka kimse çekemez. Ayrıca egosunu da tatmin ediyorsunuz. Zarar gören sizsiniz sizin ayrılmanız gerekir. Önce farkındalığınızı kazanın, bu süreçte birden ayrı kalamıyorsanız da yavaş yavaş yapın. İlk nasıl tanıştınız, ilk hangi yanlış tavrını gördünüz de tolere ettiniz, hatta çocukluğunuzdan itibaren yaşadığınız tüm dönüm noktalarını sorgulayın ve vakti geldiğinde ayrılabilin. Bu süreçte size destek olabilecek kişileri hayatınıza tekrar almaya çalışın bence

Kaç hemen. Kabus gibi. Artarak devam eder bu iğrençlik. İlişkinize ara vermenizden önce de böyleymiş bu adam. Hiç bahane bulmasın kendine. Seni suçluyor. Hemen bir psikoloğa git, ilk seansta gücünü toplarsın zaten ve arkana bile bakmadan kaç kurtul. Lütfen.

Ben bırakmazsam sinir hastası olcam . Gercekten gücüm kalmadı. Bir insan nasıl böyle olabilir anlamıyorum işin kötüsü kendimden nefret ediyorum . Bu kadar aciz kalabildiğim için.

Onun yapmaya calistigi: Seni o kadar bastirip sindirmek ki, sen bile her hareketinden kusku duymaya baslayacaksin,ve hayattan elini ayagini cekeceksin. Seni simdiden yönetmeye calisiyor. Ve bundan adim gibi eminim: Bu kadar baski kuran birinin muhakkak bir kac sakladigi seyler vardir. Ya kendi su anda bir haltlar yiyiyor veya eskiden yaptiklarindan biliyor. Kac kac kac

Nasık bunu anladınız?
Sizi çevresine tanıştırmamis, telde ekli değilsiniz, size kaba davranıyor ama enteresan şekilde ayrılmıyor. Tabi ilişkinizin boyutunu bilmiyorum cinsellik var mı, sizden maddi manevi bir menfaati var mı, yoksa sadece ego mu tatmin ediyor bilemem. Ama büyük ihtimalle hayatında biri vardır. Ona size davrandığından çok çok daha iyi davrniyor kul köle bile oluyordur. Tabi sadece tahmin. Bence siz üzerine gidin. Beni bırak da asıl sen beni aldatıyor olmayasın diye. Bu kadar üzerinize gitmesi çok mide bulandırıcı. Bence bu adam sizin sümüğünüz bile etmez. Yazık gençliğinizi boşuna heba ediyorsunuz. Belki hayatınızın aşkını kaciriyorsunuz. Bu psikopattan kurtulmazsaniz antidepresan tankına dusseniz fayda etmez. Bence ayrılın ve güzel bir tatile/ yolculuğa çıkın. Hobi edinin. Nelerden hoslaniyorsaniz onlarla ilgilenin. Hesap vermeyin. Açıklama yapmayın. Soru sorarsa vereceğiniz tek cevap " canın cehenneme seni lanet olası pislik" olsun. Hala daha güven ziriltisi ederse " senin tek sorunun kompleksinin koca k.cından büyük olması" dersiniz.

Niye öyle hissediyorsun? Hissetmekten ziyade resmen himayesindesin. O kim yahu? Rica ediyorum o kim?
Ananız mı, babanız mı? Aileniz mi? Kim?

Aklınızı başınıza alın. Madem güvenmiyor, madem inanmıyor, madem endişeleri var ne diye hala sizinle? Ne diye hala muhatap oluyor. Aklınca size çektirecek. Resmen acı çekmenizden mutlu oluyor.
Burdan anlattıklarınıza bakılırsa saf gibi görünüyorsunuz. Her insan birşeyler yaşıyor hayatında. Kimse geçmişiyle sınanmamalı o kim oluyor da bu yaşadıklarınızı bilip yüzünüze vurmaya cürret ediyor.
Kapatın herşeyi. Değiştirin şifrelerinizi. Yeni bir hayat kurun bu tiplerle ömür geçmez. Sanki kendisi sütten çıkmış ak kaşık. Konumunuzu da kapatın.
Sorarsa canım istedi de. Derse eğer işte ben biliyordum vs vs zırvalarsa. Bildiğin şeylerle kal ne diyim de yolla.
Bak nasıl egosu yerle bir olacak.
Bunu yapamıyorum neden bilmiyorum o resti cekemiyorum yani bana kattıgı hıc bir şey yok . Yani sevgılıkıkten beklentiniz gelecekle alakalı tek cumle dahi konusamıyoruz. Asırı sinirli bir insan . Bende normalde cok güler yüzlü , yumusak ve dedıgınız gibi safım . Hemde cok

Bunu yapamıyorum neden bilmiyorum o resti cekemiyorum yani bana kattıgı hıc bir şey yok . Yani sevgılıkıkten beklentiniz gelecekle alakalı tek cumle dahi konusamıyoruz. Asırı sinirli bir insan . Bende normalde cok güler yüzlü , yumusak ve dedıgınız gibi safım . Hemde cok
Yapmamaya emin misiniz?

Onun yapmaya calistigi: Seni o kadar bastirip sindirmek ki, sen bile her hareketinden kusku duymaya baslayacaksin,ve hayattan elini ayagini cekeceksin. Seni simdiden yönetmeye calisiyor. Ve bundan adim gibi eminim: Bu kadar baski kuran birinin muhakkak bir kac sakladigi seyler vardir. Ya kendi su anda bir haltlar yiyiyor veya eskiden yaptiklarindan biliyor. Kac kac kac
Aynen cok net cozumlediniz durumu. Ben kendimden süphe duyuyorum. Benım yaptıgım herseyı acıklamaktan onunkine sıra gelmiyor zaten. Ve ben cidden cok yoruldum bir gün bitcek diye dua ediyorum.
Gecen hafta bulusmadan kuafore gittim ve aramıs beni duymadım fön sesinden dolayı, geri aradım cıktım diyecektım telefonu kapalı calıyor ama mesaj atabiliyordu. Kapalı düşünün telefonu ve bana bagırıyor nerdesin sen diye , niye aramıyıraun da mesaj attın kuafordeyım diyo. Gercekten aklım almıyor.dusundukce basım donuyor. Sinirden catlayacaktım ben kendimi savunamıyorum meslegımde tam bu olmasına ragmen

Nasık bunu anladınız?
İşte bende bilmiyorum hani desem cok ilgili su bu ilgi yok iki güzel laf bile yok. Telefonunda kayıtlı dahi değilim

Bana sormamıştınız ama ben de aynen bu sekilde (ihanet ettiğini)düşünüyorum.

Insan sevdiğini iddia ettigi kişiyi neden telefonuna kaydetmez,birinin yanında ararsa yakalanmamak icin ?

Öte yandan bu nevrotik güvensizligi de kişi kendinden bilir işi durumunun kanli canli ispati.

Biraz eşeleseniz bulursunuz ihanete dair ipuçlarını

Yapmamaya emin misiniz?
Ben kökten cozum istiyorum . Gercekten tipi falan hani hıc kimse yanıma dahi yakıstırmıyor. Gecmıste kendi estetikli burnuyla bana burnun büyük falan dedi ve burnum o kadar ufak ki aklınca bastırıyor beni.yani hıc bir iyi yani yok 0.

Merhaba hanımlar ,
O kadar çok doldum ki artık sabrım mı kalmadı gücüm mü kalmadı bilemiyorum.
Siz eşinizle sevgilinizle sürekli düşünerek mi konusuyorsunuz ya da her cümleniz cımbızla çekilerek mi seçiliyor.Artık öylesine boş muhabbet dahi edemiyoruz. Her cümlemden bir şey cıkıyor tüm cümlelerim sorgu altında .gecmişten bir anımı üniversitede, mühendislik fakültesine arkadasımın dersine girdiğimi söylüyorum ; erkeklere bakmak için gittiğimi düşündü.(3 yıl önce ki olaydan bahsediyorum)
. Bunu düşünerek konussam söylemezdim bile.
Keza dün dısarda ders calısacagımı söylüyorum . Evde calısamıyorum dedim hayırlı işler diyor. Dün dayanamadım patladım ben yanlıs bisey yapmıyorum diye . Kıskanabilirsin diyorum bunu aç görüntülü ara diyorum. Benım güzel sevgilim de falan tatlı ol dedim . Acık acık istedıgımı yazdım hatta . Ben sahıplenılmekten hoslanmıyor degılim , ama bu sahıplenılmek degıl sen benim sabrımı sınıyorsun dedim .(Gittiğim yerde fotograf atıyorum , uygulamadan benım nerede oldugumu dahi görebiliyor, dusa girerken daha acamazsam diye kenarda bırakıyorum telefonumu., herşeyin şifresini biliyor. Ve güya bana hala güvenmıyormus.
Ben kabul etmeye calısıyorum diyor bazı şeyleri , beni sevmiyorsun dedim sen . Bin kez sordum ben beni sevmeyen birini istemiyorum tarzında konustum . En sonunda sevıyorum ama guvenmıyorum tarzı bisey söyledi. İlerde evlensek dahi beni evde nasıl bırakcakmıs vs vs.
Bu güvensizliğin nedenini soranlar olcaktır aranızda eskiden bızım ılıskımızde beni hastaylen bıraktı , kac kere sokakta agladıgımı bilirim , sokakta bayıldıgımda yanımdan giden bir kişiden bahsediyorum. Sayesınde antidepresan bagımlısı oldum. İntiharı cok dusundum ama yapmadım. Oysa cok iyi bir meslegım vardı , güzelim de yani dısardan baksanız bu kızın içi böyle demezsiniz. Bu sebeplerden daha cok nedenle onunla son basladıgımızda en son ayrılıgın üzerinden 2 yıl gecince hayatıma baakası girdi ve onu kaldıramıyormus, onunla evlilik dusunmemi biseyler yasamamı vs . Aldatmısım güya onu.
Bu girdaptan çıkamıyorum , kendimi hapsolmus gibi hissediyorum aslında sevgi bu mu onu bile bilmiyorum. Yanında mutlu degılın hep tetikteyım sürekli hemde her cümlem her hareketim tetikde gibiyim. Lütfen yargılamadan yani çözüm odaklı yorumlarınızı bekliyorum. Çünkü o kadar huzursuzum ki , yardımlarınızı bekliyorum.
Bu tarz ilişkiler genelde bir tarafin, ki o taraf da kavga çıkaran taraf olur genelde, kompleksi ya da özgüvensizligi yüzünden ortaya çıkar. Bu şekilde hareket eden biriyle zaman geçirmek zaten yeterince zorken bir de bu kadar yakınında tutmak biraz boşa çaba olur bence. İliskine yön verecek bir şey söylemek de hoş değil evet ama bir söz vardır kimde ne eksikse o kişi en çok ondan bahseder diye, bunu da bir düşün ve kendi hayatını zorlaştırma derim. Çünkü bu tamamen senin elinde. Geçmiş olsun diyorum umarım her şey yoluna girer ✋

Benim de eksigi yok fazlasi var boyle bir sevgilim vardi, senelerce katlandim. Sizi cok cok iyi anliyorum o yuzden. Bu oyle sacma bir durum ki disardan bakan herkes ne cekiyorsun bunu diyor ama sen icerde bu duruma oyle hapsolmussundur ki onun bu hareketlerini sevgiden yapiyor sanirsin. Hani kurbagayi yavas yavas suyun sicakligini arttirarak oldurme gibi...icten ice kendin olmaktan cikarsin. Benim de kimseyle gorustugum yoktu, hatta mahalle esnafindan birini gozu tutmadigindan alisveris yapamadim, istedigim kiyafetleri giyemedim, karsi cinsle ilgili arkadasim bile olsa animi dahi anlatamazdim cunku ille onume cikarirdi bunu. Dinledigim muzikten izledigim diziye kadar karisirdi, sakincali bir diziyse izleyemezdim.. Insan icindeyken gercekten anlamiyor ama ne salakmisim diyorum. 21 yasindaydim ayrildim ondan. Cok sancili bir surec oldu. Cunku yillarin aliskanligi vardi, karar vermesi zordu... Kesip attim her seye ragmen, ve iyi ki oyle yapmisim. Simdi ustunden 12 yil gecmis bakinca... Senin sevgilinin de seni sevdigi fln yok canim kardesim, yapma bunu kendine. O tek kelimeyle ruh hastasi ve dengesizliklerini senin uzerinden tatmin ediyor. Inan bana hayat cok guzel, nefes almak cok guzel, sen cok degerlisin. Bunu bilmeyen bir insan icin 1 saniyeni bile harcamamalisin, zaman da bir o kadar kiymetli cunku. Bu isin sonu yok, kaldikca esir olur kalirsin. Kangren olmadan bir cesaret kes at. Inan sonra dua ediceksin...
Beni anlamanıza o kadar sevindim ki anlaramam . Aynen bu durumdayım herseyim , her lafım sorgulanıyor. Yıprandım atanıp bulundugum sehırden gitmek istiyorum. Cunku ben bu degılım. Degıldim yani , cidden hayat dolu biriydim, ama en kötüsü ben ben olmaktan cıktım resmen. Bende 24 yasındayım.

Bu tarz ilişkiler genelde bir tarafin, ki o taraf da kavga çıkaran taraf olur genelde, kompleksi ya da özgüvensizligi yüzünden ortaya çıkar. Bu şekilde hareket eden biriyle zaman geçirmek zaten yeterince zorken bir de bu kadar yakınında tutmak biraz boşa çaba olur bence. İliskine yön verecek bir şey söylemek de hoş değil evet ama bir söz vardır kimde ne eksikse o kişi en çok ondan bahseder diye, bunu da bir düşün ve kendi hayatını zorlaştırma derim. Çünkü bu tamamen senin elinde. Geçmiş olsun diyorum umarım her şey yoluna girer ✋
O kadar aptal ki yani söyle deyim ne zaman bulusmak istiyosun diye bile kavga cıkarıyor beni ailemleyken dahi arıyor , ben aradıgımda ise zamanlaman cok kötüymus bunu der sürekli.

Beni üzen bı erkek tanidigimda kendime her zaman bunu haketmedigimi söylerdim ve iletişimi keserken de aynı kelimeleri yüzune soylerdim
Önce kendine bunu haketmedigini ve o herifin ruh hastası olduğunu inandır.
Kısa mesajla adios yaz ve bas engeli

Biz eskiden
Sizi çevresine tanıştırmamis, telde ekli değilsiniz, size kaba davranıyor ama enteresan şekilde ayrılmıyor. Tabi ilişkinizin boyutunu bilmiyorum cinsellik var mı, sizden maddi manevi bir menfaati var mı, yoksa sadece ego mu tatmin ediyor bilemem. Ama büyük ihtimalle hayatında biri vardır. Ona size davrandığından çok çok daha iyi davrniyor kul köle bile oluyordur. Tabi sadece tahmin. Bence siz üzerine gidin. Beni bırak da asıl sen beni aldatıyor olmayasın diye. Bu kadar üzerinize gitmesi çok mide bulandırıcı. Bence bu adam sizin sümüğünüz bile etmez. Yazık gençliğinizi boşuna heba ediyorsunuz. Belki hayatınızın aşkını kaciriyorsunuz. Bu psikopattan kurtulmazsaniz antidepresan tankına dusseniz fayda etmez. Bence ayrılın ve güzel bir tatile/ yolculuğa çıkın. Hobi edinin. Nelerden hoslaniyorsaniz onlarla ilgilenin. Hesap vermeyin. Açıklama yapmayın. Soru sorarsa vereceğiniz tek cevap " canın cehenneme seni lanet olası pislik" olsun. Hala daha güven ziriltisi ederse " senin tek sorunun kompleksinin koca k.cından büyük olması" dersiniz.
biz eskiden de denedik aynen böyledi eskiden de tanıştırmadı , asıl sorunu su an guvensızlıkse benimle ılk tanıstıgından da ıkı gunde bir ayrılan psıkopatın tekiydi . Sürekli bir sorunu olurdu , beni psıkolog gibi kullanıyor. Benden manevi seyi bu , sürekli ben normal sevgili gibi destek olurum cunku. Maddi de eşite yakın oderiz herseyi, sürekli ben hediye alırım bisey begenıp ben biraz salagım ya sanırım. Bulusmadan once 3 gun onceden ne giysem diye dusunurum . Hep guzel bakımlı olmaya calısırım. Yani hani cidden ona gore meslegım fiziksel ozelliklerm cok farklı yani şey ıcın demıyorum. Sevince bana cok guzel gelir ben hep destek de olurum . Tipe cidden bakan biri degılım. Ama kıymet bilinmemesi cok acı.

Back
X