Neden burada duruyorum ?

Benım ona yaptıgım baskasıyla görüşmemi kaldırdıgında ekleyecekmıs saka gibi gercekten şaka
Size acı çektirmek istiyor belli ki .. neden size “ seni seviyorum “ diyen biriyle birlikte olmayasınız. ? Sizin aşkınızı hakeden biri muhakkak vardır

siz neden orda ulaşılacak yerde duruyorsunuz.
güvenmiyor demişsiniz pardon ama kendisine kimler güveniyor.
bir söz var ER kişi kendinden bilir işi..
bu hakaretli tavırları sergileyen adamlar dan dünya bıktı sizde bıkın
kendinize saygınız olsun..
konum atarak tlf ilk çalmada açarak o adama vurgulatmayın halaa güvenmiyommm ki cümlesini

Bağımlı olmuşsunuz bu kişiye resmen. Hiçbir şekilde oluru olmayan birisi ama bir tarafınız onu sevdiğini, bir yönünden güven aldığını hissediyor sanki. Ailenizden veya yakın çevrenizden birisi olabilir, ciddi problemleri olan. ve bilinçaltınız bu kişiye yardım etmek için ona herhangi bir yönden benzeyen bu kişiyi hayatınıza çekmiş olabileceğinizi düşündüm. Bence bu kişiyle bağınızı çözmek için bilinçaltınızı yoklayın. Diğer türlü bu kişi gider, bir başka sorunlu kişi girebilir hayatınıza.
Boşanma aşamasında olduğum kişiyi hayatıma neden ve nasıl seçtim diye düşünürken vardığım sonuçlardan yola çıkarak yorum yaptım. Kalıcı çözümü bulabilmeniz dileğiyle
Bende böyle hissediyorum inanın . Sanki her hatamın bedelini bunla ödüyor gibiyim. Yani düşünün telefonlarım dahi dinleniyor olabilir. Hıc bir özel agım yok arkadaslarım kalmadı. Arkadaslarım nefret ediyor kendisinden bunlardan dolayı ve tüm yazdıklarını okudu. Hala bana senin baska hattan var diyor. Yani içimi dokecegım arkadasım bile kalmadı . İnanın cıldırmak üzereyım.

Size acı çektirmek istiyor belli ki .. neden size “ seni seviyorum “ diyen biriyle birlikte olmayasınız. ? Sizin aşkınızı hakeden biri muhakkak vardır
Bunu dahi diyemiyor. Hayatıma giren kimse bu denli sorunlu olmamıstı . Askım bile demedi daha bana hıc . Yani söyle deyım tek arkadasıyla tanısmadım, ailesinden herhangi biriyle veya.

siz neden orda ulaşılacak yerde duruyorsunuz.
güvenmiyor demişsiniz pardon ama kendisine kimler güveniyor.
bir söz var ER kişi kendinden bilir işi..
bu hakaretli tavırları sergileyen adamlar dan dünya bıktı sizde bıkın
kendinize saygınız olsun..
konum atarak tlf ilk çalmada açarak o adama vurgulatmayın halaa güvenmiyommm ki cümlesini
Bunlara rağmen hala bana dediği bu saatten sonra olmaz diyo.bana dedıgı laf senle evlenirsek seni evde nasıl bırakcam diyor hala .

Bunu dahi diyemiyor. Hayatıma giren kimse bu denli sorunlu olmamıstı . Askım bile demedi daha bana hıc . Yani söyle deyım tek arkadasıyla tanısmadım, ailesinden herhangi biriyle veya.
Çok mutsuzsunuz ve mutlu olamazsınız o kişiyle :110: bunların hiç biri de Yok nasıl bir bağımlılık oluştu peki sizde ?

aldatıyor sizinle başka bir bayanı..
rehber de ekli degilsiniz
sürekli takip olurda karşılaşma riskini düşünüyor
başkası var hayatında sizde aldatma amacını gerçekleştirdigi araçsınız

aldatıyor sizinle başka bir bayanı..
rehber de ekli degilsiniz
sürekli takip olurda karşılaşma riskini düşünüyor
başkası var hayatında sizde aldatma amacını gerçekleştirdigi araçsınız
Böyle olma ihtimalini düşünmemiştim pek, cunku onu bu haliyle pek cekecek insan tanımıyorum.

2 ay önce buna benzer bi adamla tanıştım.. aman aman daha yeni tanımış etmiş her bir cümlesinden biri güven, bahane bilmem ne. Ee beyfendi seni burda kim tutuyor yolunu alsana dedim. Rezil ettim yani. Sonra gitmeni istemiyorum demelere başladı da başladı.
Aslında sende farkındasın bana inandığının da kabullenemiyorsun dedim. Ama durur muyum kaçtım gittim.

Hayatın boyunca gerilirsin, sıkılırsın, mahvolursun bu ilişkinin içinde. Uzaklaşın direkt.

Ayrılmayı hiç düşündünüz veya teklif ettiniz mi. Ayrılmayı siz mi göze alamıyorsunuz. Nesini özlüyorsunuz mesela ayrıyken. Sorgulamanız gereken çok şey var. Tek başına üstesinden gelemezseniz ki öyle duruyor, mutlaka profesyonel destek alın. Buraya içinizi döküp yarın aynı şekilde devam etmeyin

2 ay önce buna benzer bi adamla tanıştım.. aman aman daha yeni tanımış etmiş her bir cümlesinden biri güven, bahane bilmem ne. Ee beyfendi seni burda kim tutuyor yolunu alsana dedim. Rezil ettim yani. Sonra gitmeni istemiyorum demelere başladı da başladı.
Aslında sende farkındasın bana inandığının da kabullenemiyorsun dedim. Ama durur muyum kaçtım gittim.

Hayatın boyunca gerilirsin, sıkılırsın, mahvolursun bu ilişkinin içinde. Uzaklaşın direkt.
Bittim zaten her şeyim bir adamın himayesinde gibi hissediyorum.

Ayrılmayı hiç düşündünüz veya teklif ettiniz mi. Ayrılmayı siz mi göze alamıyorsunuz. Nesini özlüyorsunuz mesela ayrıyken. Sorgulamanız gereken çok şey var. Tek başına üstesinden gelemezseniz ki öyle duruyor, mutlaka profesyonel destek alın. Buraya içinizi döküp yarın aynı şekilde devam etmeyin
Aynen böyle oluyor. Mesaj atmasını aramasını bekliyorum . Ben kimseden ayrılmadım genelde hep verici bir insanımdır, cok emek verdim neden duruyorum bılmıyorum. Bu üzerimde ki baskıdan mı , ve en en kötüsü onun benı suclamaları bazen gercekmıs gibi hissediyorum .
Adam ben hastayken kalp krizi gecirdiğimde ayrıldı , deneme çözüyordu.
Benım diğer sorumda o neden duruyor

Bittim zaten her şeyim bir adamın himayesinde gibi hissediyorum.
Niye öyle hissediyorsun? Hissetmekten ziyade resmen himayesindesin. O kim yahu? Rica ediyorum o kim?
Ananız mı, babanız mı? Aileniz mi? Kim?

Aklınızı başınıza alın. Madem güvenmiyor, madem inanmıyor, madem endişeleri var ne diye hala sizinle? Ne diye hala muhatap oluyor. Aklınca size çektirecek. Resmen acı çekmenizden mutlu oluyor.
Burdan anlattıklarınıza bakılırsa saf gibi görünüyorsunuz. Her insan birşeyler yaşıyor hayatında. Kimse geçmişiyle sınanmamalı o kim oluyor da bu yaşadıklarınızı bilip yüzünüze vurmaya cürret ediyor.
Kapatın herşeyi. Değiştirin şifrelerinizi. Yeni bir hayat kurun bu tiplerle ömür geçmez. Sanki kendisi sütten çıkmış ak kaşık. Konumunuzu da kapatın.
Sorarsa canım istedi de. Derse eğer işte ben biliyordum vs vs zırvalarsa. Bildiğin şeylerle kal ne diyim de yolla.
Bak nasıl egosu yerle bir olacak.

Back
X