Neden böyle her şey. Olmadı olmuyor ölmek istiyorum artık

Sorun o da değil. O kadar uğraş o kadar dua etmeme rağmen neden olmuyor. Sanki hep önümüzü kesiyorlar olmuyor içim acıyor benim
İstediğin kadar dua et adaklar ada sevgilinde iş yok onu ne yapacaksın sen 8senede memur oldun.. O hadi 1 değil 3 5 değill 8 senede bir tane demi olmadı bu kpss

Aaaaahhh ah....Buna benzer baska konu daha vardı...Bu adamlar için kendi yıllarınızı heba ediyorsunuz, dert sahibi oluyorsunuz, bütün enerjiniz çekiliyor, gençlik yıllarınızı mutsuzluk ve sonu gelmez bir bekleyişle geçiriyorsunuz...Bahaneler, bahaneler....Tüm hayatın, 1 tane herif iş bulacak mı diye buna odaklanarak geçiyor...Kendine ait hiçbi derdin yok, memursun garanti meslek, sağlıklısın, güzelsin fakat hayatın üzülmekle geçiyor bi tane umursamazın teki yüzünden...O eğer gerçekten isteseydi canını dişine takar, okur gerekirse kapı kapı gezer yine de alırdı istediğini...

Sonra aklın başına geldiğinde, belki bi 8 sene daha sonra, o senden artık bıkıp terkettiğinde kafanı kaldırıp başkalarına baktığında çok geç olacak...Bu sefer de naptım ben diye üzüleceksin...

Onsuz bi hayat düşünemem diyen birine de hiçbi tavsiyenin kar edecegini de dusunmuyorum da

Sorun o da değil. O kadar uğraş o kadar dua etmeme rağmen neden olmuyor. Sanki hep önümüzü kesiyorlar olmuyor içim acıyor benim
Sadece dua ile olmaz canım calismak lazım o cok calissin sen dua et yine de olmuyorsa hayirlisi boyleymis deyip baska bir is baksin.
Ama yok calismasin ben bakarim diyorsan o da senin bilecegin is..
Allah calisana verir...

Sevgiliniz sınavlara asılsa ciddi çalışsa daha yüksek puan alırdı.
Hani başka bir işte çalışıyor da o yüzden sınavlara hazırlanamadı deseniz o da yok.
Bence en az 30 yaşında olan adam için bunca zamandır çalışmamak, düzgün bir işte sebaat etmemek ciddi sıkıntı.
Memuriyet şart değil, istikrarlı işi olsaydı aileniz katı olmazdı bu kadar.

Yani memura memur olmasa bile bir işi olması laızm. Çalışmadan olmaz. Ha maddi olarak siz geçindirirsiniz belki ama bir süre sonra sorun çıkar.
Bir de memura memur olmanın tayin gibi durumlarda avantajı oluyor. Biri özel sektördeyse bekle dur.

Pardon kim sizin önünüzü kesiyor, torpilden mi bahsediyorsunuz? Adam daha genel sınavdan yeterli puan alamamış, doğru düzgün çalışmamış, yeterli emek göstermemiş hala önünüzü mü kesiyorlar?
Bu siteyi iyi okuyun kaç tane çocuğu,leş gibi kocasıyla cehennem hayatı içinden kpss kazanıp atanan kadınları görün ve gözünüzü açın artık

Acaba çalışmıyor diye çabalamjyor diye aileniz istememiş olabilir mi düzenli bi işi olsa çabalasa neden istemesin ki .. bi de bu taraftan bakın .

Sorun ailen değil, sevdiğin kişi. O ya da bu şekilde herkes çalışıp evinin sorumluluğunu alıyor. Memuriyet mühim değil, evleneceğin kişi kendi ayaklarının üzerinde duran, ekonomik açıdan bağımsız biri olmalı ki karakterini yansıtabilsin. Ailem vermiyor, sevgilim bahtsız diyeceğine 8 yıldır neden kendi ayaklarının üzerinde duramayan biriyle beraberim diye sor. Şunu diyorsan, eşimden beklentim bana çocuğumuza bakması olmaz varlığı yeter diyorsan bu aday ile evlenebilirsin.​

Devlet memuru olunca noluyo yani?
Maaşını dolarla, altınla mi aliyor?

• Beğen
Reactions: 000

ay kim bağlıyor elinizi kolunuzu
kim kesiyor önünüzü

ne paranoyak paranoyak düşünceler....
kim ne yapsın ayol sizin bi baltaya sap olamamış sevgilinizi de önünüzü kessin? sanki müsteşar olacaktı da hiziplere kurban gitti. kaymakam atanacaktı da torpil bulamadı, hayret bir şey.

bu kafalarla adamın bir de sınava hazırlanıp (hey maşallah!) 70 alamaması çok normal de siz nasıl devlet memuru olabildiniz o asıl hayret verici nokta. dua etmek öyle bir şey değil siz çok yanlış gelmişsiniz.

tüm arkadaşlarım evlendi ben evde kaldım diye düşüneceğinize böyle bir adamla evlensem, tüm yük omuzlarımda kalır, mesela doğum yapsam izin kullanamam, ben ne yaparım ki öyle hayat mı geçer diye düşünün.

O kadar kötüyüm ki suan. Kime neyi anlatacam derdimi nasıl acacam bilemedim. Buraya yazıyorum. 29 yaşındayım ben 8 yıldır memurum 8 yıldır iliskim var. En son lise KPSS’ye girdi 70 alamadı ikm, katipliğe başvuracaktı. Bekçiliğe de başvurdu yedekte kaldı. Ne dualar ettim, ne adaklar adadım. Olmadı. Ailem ben memurum diyor istemiyor onu. İlla devlette isi olsun diyor. Ama o kadar uğraştı ki. Olmadı. Neden olmuyor? Başka sevenler bu kadar beklemezken bizim neden olmuyor? Ailem çok üstüme geliyor artık evlen diye. Ben de istiyorum artık ama onsuz istemiyorum hiç bir şeyi. Ne yapacam ben şimdi? Ne yapacaz ? Ölmek istiyorum artık. Çok kötüyüm içim parcalanıyor .. ne olur kınamayın derdimi bir buraya açabildim
Kızı memur olan ailelerin, eş adayı için illa memur illa memur olarak diretmelerini anlayamadım gitti..😒 sanki özelde meslek erbabı işlerdekiler az para kazanıyor. Çoğunluk da daha yüksek maaş alır. Veya daha yüksek kazancı vardır. Bu memur eş diretmesini sakıncalı buluyorum.

Bu saaten sonra artık bir meslek öğrensin. Tavsiyem kuaförlük/ berberlik kursuna gitsin. Annemin amcasının oğlu erkek berberi. Kendi işyeri var. Pandemide bile yasaklardan once kazandığı 7 bindi o kadar işler azaldığı halde. gercekte 25 bin civarı aylık geliri var. Eline pandemi öncesi 19,20 bin kalıyordu.
Meslek öğrensin bir yerde 3 5 yil işte ustalaşsın sonra da hesaplanmış risk alsın, işyeri açsın. O sırada da aileleri ikna edin..

Bu dediklerim vazgeçmek istemiyorsanız geçerli.
Ben sizin yerinizde olsam ve vazgeçmek istemesem mutlaka kuaförlük /berberlik mesleğine yönlendirirdim. Sonra da hesaplanmış riskle dükkan açardık. Tabi pandemi geçince..

Son düzenleme:
Ailenin memuriyet ısrarı cok yersiz, sevgilin adam gibi bir iş bulup çalışsın ders çalışma bahanesi ile çalışmamaya alışmış bence rahat rahat takılıyor öyle

X