- Konu Sahibi ankara1982
bu arkadaşımızın kaç kere borç istediğini bilmiyoruz. belki ilk.hoş benim için hiç farketmiyor. ilk yada değil. hiç önemli değil. araba, sağlık, ev, yada başka bir şey ... o da benim için hiç önemli değil... kıymet bilmeyen arkadaş da değil zaten konumuz.Bambusicim;
zaten ev kurana,evlilik yapana ya da bekarsa Allahım saklasın ölüm,hastalık gibi konularda ben de susarım,elimden geleni karşılıksız yaparım..:1hug:
Ancak arkadaş hem ailesinden para almış hem de arkadaşlarından para arıyor.. Nedeni? Belli değil... Açıklama yok çünkü...
Benim de dostum zor durumda olsa,ele güne avuç açacağına yanında olmaya çalışırım..
Ama altında araba olacak,yaptığı harcama çok olacak,sağa sola borç yapacak,orada dur derim. Al bunu da harca demem..
Sorumsuz,kıymet bilmeyen insanları hiç sevmem..:dilcikar:
.. ben bu ayırımın yapılmasına karşıyım. bu ay bir arkadaşıma borç verdim. açıldım dedi. sormadım bile nedenini.... lüks içinde olabilir. beni orası ilgilendrmiyor. ihtiyacı var demek ki ki benden istedi. bir tanecik dostuma vermeyeceğimde kime vereceğim. verdim... umarım işine yarar