aslinda pekte oyle olmuyo bi bahane buluyorum falan pek gitmiyoruz ama torunu var onu görmek istiyolar geliyolar yada aliyolar ama o arada yapicagini yine yapiyo canim ,yani benim cok yuz vermem yada karsi koymamla alakali degil yani aslinda anlatilmaz yasanir benim k.validem bi görseniz hal ve hareketlerini konusmalarini:18:
20 yıllık evliyim kaynanam da bana laf sokar pek yanına gitmiyor geçen yıl evimden kovdum bunların hepsi aynı
Evinden mi kovdun...
Nasıl yani?
En azından eşinin yanında yapıyo yapıcağını ve o da farkında erşeyin benimki eşimin yanında aman kızım canım kızım ee ben anneni görmek istemiyorum diyince kötü gelin oluyorum haliylehatta o kadar üzdüki beni zamanında kadının bahsi açılsa eşimle kavga çıkarıyorum ( Nedenide kaynanama asla cevap vermemiş olmam kaynanama dökseydim içimi eşime yansıtmıyıcaktım bu kadar belkide. Sana diyeceğim haddini bildir yok kaynanadır iki lafın eksik olsun falan hikaye.. Kimsenin huzurumuzu bozmaya hakkı yok Herkes haddini bilsin...
arkadaşım allah hepimize sabır versin. okuduklarımdan anladığım kadarıyla sen yanlış anladın diyen sadece benim k.validem değilmiş. demek ki bu taktikmiş. bizimde en son bir tartışmamız oldu. şimdiye kadar (6 yıldır) bir problem olduğunda ikimizde konuşmuyorduk birbirimizle; sonra zamanla yani 2-3 ay sonra konuşuyorduk . ama şimdi herkesin duyabileceği şekilde,kendisini kenara çekip çan çan bağırıp döküyorum içimdekini. 1 aydır da evine ayak basmadım. torununu sevmeye de gelemiyorlar. sadece haftasonları eşim 1 saat kadar götürüp getirdiğinde görebiliyorlar kızımı. hiçbirşeyde suçu üstüne almayan k.validem son tartışmada bu sefer ben hatalıyım dedi. demek ki hep ben hatalıymışım , hanımefendi bu sefer suçu üstüne aldı lütfetti...
tüm sayfaları okudum. kayınvalideniz için anlatılmaz, yaşanır demişsiniz ya, ben sizi çok iyi anlıyorum çünkü yaşadım. ama kayınvalide kimliğinde değil öz be öz abla kimliğinde yıllarca böyle bir insanın psikolojik şiddetine maruz kaldım. 27 yaşındayım, bu kadar yıl bunu yaşamış olan biri olarak sizin kayınvalide için de geçerli olan teşhisi koyuyum: içine şeytan kaçmış! gülmeyin, gerçek. benim genetik olarak ablam olsa da manevi olarak artık sonsuza kadar reddettiğim kişi de dahil olmak üzere böyleleri kendi egolarını tatmin etmek için kimsenin hayatını mahvetmekten kaçınmaz, kimseye haksızlık etmekten çekinmezler, vicdan ve Allah korkusu zaten hak getire. ben en sonunda süresiz bir şekilde hayatımdan çıkardım, hakkımı da helal etmiyorum, benim 1 km çapımda alana da yaklaşamaz. Allahından bulsun. sizin de yapacağınız en iyi şey, bir şey yaptığında hiç, bir an bile bekmeleden hatasını yüzüne vurmak ve eğer onla görüşecekseniz ona kusura bakmayın ama köpek çektirmektir. sakın kendinizi böyle hasta bir ruhun insafına bırakmayın, yoksa siz de hastalanır tüm insanlardan soğursunuz. böylelerine iyilik yaptığınızda size kötülük olarak döneceğinden emin olun, yılların tecrübesiyle konuşuyorum ve böylelerinin hiçbir hareketinde mantık aramayın, bulamazsınız. oğlunuzu da onunla fazla muhattap etmeyin, küçücük ruhu öyle sevgisiz ve dengesiz, bencil birinden yara almasın.
onceki gunde arkadaslarla bi parka gittik kari koca arkadan bunlarda geldi torunlarini görme bahanesiyle aman allahim bi elbise giymis yani baya cesaret gerektiren bisey kizlar ya bi görseniz resmen gögüs dekolteli,burus burus memeleri gözüküyoutandim arkadasin esinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?