Süper yöntem benceebnmki annesine önceden laf söylettirmezdi....ama yan yana vakit geçirmlerde başka insanlar hakkındaki düşünceleri ve konuşmaları kendin oğlunada tanıtmaa yardımcı oldu..en son yaşanan bi olaydan sonra annem adına senden çok çok özür diliyorum .....istersen gitme bir daha dedi ...artık o nedese boş umrumda bile olmaz...yine gidicem yine söyleycek bende gelicem oğluna söylüycem giderek soğusun kim ne yaparsa kendine yapar.....
onlar ileri yaş cahilleriiiii.....
Ya kizlar sadece yazip birazcik rahatlamak istedim.Bu tür konular hakkinda aslinda hep arkadaslarim bana danisir ve dediklerimi mantikli bulurlar hatta burdaki arkadaslarada önerilerde yada elestirilerde bulunabilirim ama gel gelelim kendi isimi bir türlü halledemiyorumesimle pek fazla sorunumuz olmaz her evlilikte oldugu gibi tartismalar yasariz tabiki ama genelde esim affedicidir yada bi hatasi oldugunda geri adim atmasini bilir.Yaklasik 7 yil kayinvalidemlerle beraber yasadik tabi benim icin zor gunlerdi 7 yilin sonunda bi sekilde kendi evimize cikabildik ve suan esimde bende daha huzurluyuz dünya tatlisi bide oglumuz var,cok sükür sagligimizda yerinde tabii simdi ayri yasadigimiz icin her tatil günü yada her hafta sonu esimin ailesi torunlarini görmek istiyorlar onada ok.sonucta torunlari ve beraber zaman gecirmek en dogal haklari diye düsünüyorum.Ama kayinvalidecigin cenesini bir türlü tutmasini beceremez mutlaka bi yerlerden biseyler bulup bana laf sokar veya asagilayici davranir esimde farkinda aslinda bazen uyarirda annesini yeri geldiginde benimde cevap vermisligim hatta tartismisligimizda vardir ama o bi sekilde bu isin icinde siyrilip ben oyle demedim veya demek istemedip der hatta kotü bisey yapmadim ama yinede özürdilerim der derde der ve beni iyice cileden cikarir disardan biri olarak baksam cözümü cok kolay aslinda baskasi olsa öyle yap böyle yap derim ama sonucta yüzyüze bakiyoruz ben torunlarinin annesiyim oda oglumun babaannesi ve bi sekilde birbirimize mecburuz o yuzden cok sert cikislar yapip kavga cikarip ne onu kirip nede kendimi kirdirmak istemiyorum ama ne kadar kendimi cekersem o kadar tepeme cikiyo sanki ortaya bi lafi atiyo keyfi yerine geliyo ,aslinda adres benim .Susup cevap vermedigimde kendimi daha kotu hissediyorum neden onu demedim neden bunu demedim diye icim icimi iyiyo,ve tabiki agresif ve gergin oluyorum buda esimle iliskimize ister istemez yansiyo:44:cevap versem ortam iyice gerginlesiyo hic duymamayida denedim ama olmuyo kizlar bir yere kadar bazen haddini gercekten cok asiyo ve benim sinirlarimi zorluyo ne yapsam ne etsem bilemedim.4 haftadir tatildeydiler ve pazar günü dondüler tabii gelir gelmez yapti yine yapicagini ve bir iki cümlede 4 haftadir süren huzurumu bir cirpida mahfetti ve pazardan beri düsündükce dahada sinirleniyorum ve acayip gerginim seytan diyo git agzina geleni say hic konusmasina bile izin vermeden cik gel
Anladigim kadariyla kayinvalideniz komplexli bir bayan bu yasada kadar yenememis komplexlerini bu yastan sonra hic sansi yok degismez.
Bence siz Daha olgunsunuz ve Size tavsiyem soyledigi hic bir seyi onemsemeyin duymayin hatta o kunusurken dinlemeyin Kalkin gidin sozunun bitmesine izin vermeyin soyledigi herseyi Araya girerek kesin yaninda uzun oturmamaya ozen gosterin.belki anlar ve haddini bilr
Bu arada canim cok guzel analiz etmissin gercekten cok koplexlidir kendileri ne yasini kabul eder ne kiristigini ne sarktigini ne yaptigi sacmaliklari garip biri yaniben 25 yasindayim o 60 ve inanin benle yarisir abartmiyorum ne alirsam kendine gider alir hep gencleri taklit eder ben bile 25 yasimda 15-16 yasindaki genclerin giydigini giymezken o oyle giyinmeye calisir ve komik duruma düser insanlar ona bakip gülüyo o guzelliginden bakiyolar saniyo mesela dün uzerinde asimetrik kesim bir elbise ve nar cicegi rengi bir bolero vardi yasi 60
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?