Ne zaman kayinvalidemle biraraya gelsem psikolojim bozuluyor...

dudi

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2008
1.488
182
688
Almanya
Ya kizlar sadece yazip birazcik rahatlamak istedim.Bu tür konular hakkinda aslinda hep arkadaslarim bana danisir ve dediklerimi mantikli bulurlar hatta burdaki arkadaslarada önerilerde yada elestirilerde bulunabilirim ama gel gelelim kendi isimi bir türlü halledemiyorumesimle pek fazla sorunumuz olmaz her evlilikte oldugu gibi tartismalar yasariz tabiki ama genelde esim affedicidir yada bi hatasi oldugunda geri adim atmasini bilir.Yaklasik 7 yil kayinvalidemlerle beraber yasadik tabi benim icin zor gunlerdi 7 yilin sonunda bi sekilde kendi evimize cikabildik ve suan esimde bende daha huzurluyuz dünya tatlisi bide oglumuz var,cok sükür sagligimizda yerinde tabii simdi ayri yasadigimiz icin her tatil günü yada her hafta sonu esimin ailesi torunlarini görmek istiyorlar onada ok.sonucta torunlari ve beraber zaman gecirmek en dogal haklari diye düsünüyorum.Ama kayinvalidecigin cenesini bir türlü tutmasini beceremez mutlaka bi yerlerden biseyler bulup bana laf sokar veya asagilayici davranir esimde farkinda aslinda bazen uyarirda annesini yeri geldiginde benimde cevap vermisligim hatta tartismisligimizda vardir ama o bi sekilde bu isin icinde siyrilip ben oyle demedim veya demek istemedip der hatta kotü bisey yapmadim ama yinede özürdilerim derderde der ve beni iyice cileden cikarir disardan biri olarak baksam cözümü cok kolay aslinda baskasi olsa öyle yap böyle yap derim ama sonucta yüzyüze bakiyoruz ben torunlarinin annesiyim oda oglumun babaannesi ve bi sekilde birbirimize mecburuz o yuzden cok sert cikislar yapip kavga cikarip ne onu kirip nede kendimi kirdirmak istemiyorum ama ne kadar kendimi cekersem o kadar tepeme cikiyo sanki ortaya bi lafi atiyo keyfi yerine geliyo ,aslinda adres benim .Susup cevap vermedigimde kendimi daha kotu hissediyorum neden onu demedim neden bunu demedim diye icim icimi iyiyo,ve tabiki agresif ve gergin oluyorum buda esimle iliskimize ister istemez yansiyo:44:cevap versem ortam iyice gerginlesiyohic duymamayida denedim ama olmuyo kizlar bir yere kadar bazen haddini gercekten cok asiyo ve benim sinirlarimi zorluyone yapsam ne etsem bilemedim.4 haftadir tatildeydiler ve pazar günü dondüler tabii gelir gelmez yapti yine yapicagini ve bir iki cümlede 4 haftadir süren huzurumu bir cirpida mahfetti ve pazardan beri düsündükce dahada sinirleniyorum ve acayip gerginim seytan diyo git agzina geleni say hic konusmasina bile izin vermeden cik gel

ay cnm kiyamam sana ya.bosver icinde fesatlik olmadigina inaniyosan kv nin, yapisi böyle de gül gec.ama eger fesatligindan yapiyosa alttan alltan cevabini ver sende.fazla abartmadan tabiki

sanki benim kayınvalıdemı anlatmışsın.
ne zaman bir arada dursak illaki 1-2 lafı batar bana.
aslında evetşeytan dıyor agzına gelenı soyle çık git.
en iyisi vallahi ben oyle yaptım agzıma gelenı saydım içimde bısye kalmadı.
rahatladım daha iyi olur.şimdi bısey yokmuş gibi davranıyor bende aynı şekılde.
umrumda bıle değil.
bende senın gıbı içim içimi yerdim ahh onu nıe demedim yok boyle deseydım sinir olurdum.
şimdi şakkk dıye cevap verıyorum.
benımkınınde senınkı gibi şu huyu aynı.
''ama ben oyle demek ıstemedım'' sen gene yanlış anladın? -onu demiyom ben?
ayyy herdefasında böyle sürekli sürekli ayy çıldırıcimmm

Canim icinde fesatlik olmaz olurmu hic kadinin yasam anlayisi bu zaten cevap vermeyide denedim dedigim gibi eviriyo ceviriyo isin icinden cikiveriyo yani ben iyiyimde senin icin kötü hep yanlis anliyosuna geliyo muhabbet ve yine sinir oluyorum,cevap vermiyorum yine sinir oluyorum resmen zorluyo beni bi gün iyice agzinin payini vericem ve görüsmeyide kesicem iyimi olucak sanki arda oglu var torunu var hicmi düsünmüyo bunlari koskocaman kadin:44:seytan diyo kes butun iliskiyo torununun suratinida göremesin soranlarada ben yanlis anliyorum herseyi de olsun bitsin.yazarken bile sinirlendim haaa

canım eski kafa insalnlar böleley ya eminim çok iyi çeylerde yaşamışsınıdır birlikte.

ama yapıcak bişey yok bi zaman için eşinizin ve cocuğunuzum hatrına katlanacaksınız.

peki kaynananıza bana neden bölye şeyler söylüyosun diye sordunuz mu?? ne alıp vereme

valla iyi seyler yasadikmi diye sorarsam bayaa bi düsünmem gerek ama onla cok kötü seyler yasadim 9 aylik hamile halimle onun yüzünden esimi bile terkediyodum o kadar biktirmisti yani beni benle ugrasmasi icinde cok özel bir sebebi olmasina zaten gerek yok oglunun karisiyim yetmezmi

ben anlamıyorum bu kadınlarda nasıl bir psikoloji var yaa oğlunun sevdiğini neden sevmezlerki????????????

valla canim bende bunu anlamiyorum ya zaten pazar aksami esimede dedim biliyorum beni sevmiyo bende onu cok sevdigimi söyleyemem ama bazen cok kirici oluyo asagiladigi kisiler benim ailem ve en önemlisi bende senin esinim dedim annen ve büyügüm diye susuyorum ama istersem bende cok kirici olabilirim o yuzden daha dikkatli davranmali diye düsünüyorum dedim bazi seyler varki istemesende yapiyosun benim her hafta sonu istemeden onu görmemgibi mesela

Ben artık hiiiiiç konuşmuyorum gitmiyorum da üstelik 2 yılda burnumdan getirdi kendime daha fazla kötülük yapamazdım.Eşimde annesine gitmez ayda yılda bir ararsa arar hatta bazen sırf huzurumuzu kaçırmak için arar ama tınlamıyorum artık kendi diyor kendi dinliyorr ben çalıp oynuyorumm tavsiye ederim canım benimm

canım neden her hafta sonu gidiyosunuz ki bi haftasonu gidin bi gitmeyin, hatta 2 haftasonu arka arkaya gitmeseniz çenesini tutmayı öğrenir belki
iyi en azından eşin anneciğimin kötü bi niyeti yoktu sen yanlış anlıyosun, sen fesatsın aslında benim annem bi melek modunda bi koca değil

bnmki annesine önceden laf söylettirmezdi....ama yan yana vakit geçirmlerde başka insanlar hakkındaki düşünceleri ve konuşmaları kendin oğlunada tanıtmaa yardımcı oldu..en son yaşanan bi olaydan sonra annem adına senden çok çok özür diliyorum .....istersen gitme bir daha dedi ...artık o nedese boş umrumda bile olmaz...yine gidicem yine söyleycek bende gelicem oğluna söylüycem giderek soğusun kim ne yaparsa kendine yapar.....
onlar ileri yaş cahilleriiiii.....

Süper yöntem bencee

kizlar sizin bu dediklerinizin hepsini denedim zaten esimde annesinin sacmaliklarinin farkinda kendisinede söyler yaninda bu tür seyler yaptiginda ama kayinvalidemde garip bisey var ondan baska herkes fakirdir,herkes zavallidir,eziktir asagilar laf sokar sadece bana karsi degil nerdeyse herkese karsi diyebilirim.Bizim ailemiz soyle bizim ailemiz böyle diye anlatir ama o aile dedigi kavramin icindede birakin beni ve torununu kendi öz oglu bile yokBizim aile der ver ardindan ekler BEN ve esim oda kayinpederimin aylik gelir miktarinin uksekliginden diye dusunuyorum yoksa onuda bu kadar saymaz yani genel olarak etrafina karsi saygisiz bir kadin ne söyledim kim kirilir uzulur diye hic düsünmez kücük daglari ben yarattim havasindadir yani.

kelin ilaci olsa

kaynanaya sormuslar hobin ne

-gelinime laf sokmak
-oglumu fisteklemek
:97:

eşin bu kadar arkanda olmasa söv gitsin diyicm ama eşim hep yanımda diyosun onada yazık fazla birşey söyleyemezsin

evet canim aynen dedigin gibi oluyo esimde annesinin garip davranislarinin farkinda yani birine söylesem inanmaz bana bizim aile diyo ve bunun icinde esim yoksanirim bu durum onuda oldukca uzuyo yani sanki esim onlarin cocuklari degil gibi davraniyolar,beni ne kadar sevip sayabilirki bu durumda esimde oldukca destektir ve böyle bi durumda onada bagirip cagiramiyorum kayinvalideylede tartismak istemiyorum artik cünkü cok yoruldum ama icimde kaldikcada sinir oluyorum dedigim gibi psikolojim bozuluyo resmen ve uykularim kaciyo bana bunu yapmaya ne hakki var diye düsünüyorum

Anladigim kadariyla kayinvalideniz komplexli bir bayan bu yasada kadar yenememis komplexlerini bu yastan sonra hic sansi yok degismez.

Bence siz Daha olgunsunuz ve Size tavsiyem soyledigi hic bir seyi onemsemeyin duymayin hatta o kunusurken dinlemeyin Kalkin gidin sozunun bitmesine izin vermeyin soyledigi herseyi Araya girerek kesin yaninda uzun oturmamaya ozen gosterin.belki anlar ve haddini bilr

Bende öyle yapiyorum canim yani istedigini soyleyebilirsin ben seni takmiyorum demeye getiriyorum hal ve tavirlarimla,mumkun oldugunca az konusuyorum hatta birebir benle konusursa cok kisa cevaplarla gecistiriyorum hatta bazen sadece ihii deyip bile birakiyorum ki konusma uzamasin ve beni sinirlendirmesin diye ama öyle anlar oluyoki kestirip atamiyosun yada kalkip gidemiyosun malesefmesela toplum icindeysen.Ama ben bu durumada seviniyorum herkes onu görüp daha iyi anliyo nasil biri oldugunu hatta insanlar bakislariyla bile belli ediyolar ona bazen sacmaladiginda ama bi tek o farketmiyo malesef .Yabi insan hicmi düsünmez kimle ne konusuyorum lafim nereye gider diye:44:ben böyleyim diyo cikiyo meydana yada en nefret ettigim patavatsizligini ben dogrucuyum diye savunmuyomu cileden cikmamak elde degil yani.

Bu arada canim cok guzel analiz etmissin gercekten cok koplexlidir kendileri ne yasini kabul eder ne kiristigini ne sarktigini ne yaptigi sacmaliklari garip biri yaniben 25 yasindayim o 60 ve inanin benle yarisir abartmiyorum ne alirsam kendine gider alir hep gencleri taklit eder ben bile 25 yasimda 15-16 yasindaki genclerin giydigini giymezken o oyle giyinmeye calisir ve komik duruma düser insanlar ona bakip gülüyo o guzelliginden bakiyolar saniyomesela dün uzerinde asimetrik kesim bir elbise ve nar cicegi rengi bir bolero vardi yasi 60

aayyy kaynanamı gördüm kaynananda ben bunlara kayınvalide diyemiyom maalesef (kayınvalide asil olan hanımefendi olana denir) bunlar kaynana!!! benimkinede 2 tane embesil kızı var onlar kendileri gibi giydiriyo yerlere yatarsınız görseniz yeni model eşarp bağlamalar desenli çoraplar evde kadına çatal bıçak provaları roman okumalar daha neler neleerrr :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…