• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne zaman kayinvalidemle biraraya gelsem psikolojim bozuluyor...

kusura bakmayin ama okuduklarimdan anladiigim kadar sizde kaynanizin her hareketini kendinize sorun ediyorsunuz
öncelikle kusura bakmam merak etmeyin:61:yani benim burda anlattiklarim cok ciddi görünmesede benim gecmisten gelen sinirimi percinlemeye yeterli.onceden oldukca ciddi problemler yasadik,beni zamaninda o kadar kirdi ki esimden bile ayrilmayi düsündüm canim size belki komik gelebilir ama suan agzini burnunu kaydira kaydira yasindaki genc kizlar gibi sexi olmaya calisip konusmalari benim ona olan sinirimi kizginligimi iki katina cikarmaya yetiyo.
vah vaaaaaaahhhhh neler yapmış kaynananız,çok zor durumdasınız,nasıl yaşanırki:37:

bu anlattiklarimdan ölmek istedigimi alan mi cikardiniz anlayamadim:44:yukardada arkadasa yazdigim gibi cok ciddi seylerde yasadim ama hayatim devam ediyo:21:ama hakli yaninizda var ben artik kadina o kadar doluyum ki heeerseyi beni rahatsiz ediyo.Burdada paylasip rahatlamak istedim.Kötü bisey mi yaptim:19:

kısacası zamanında seni o kadar sinir etmişk şimdi ne yapsa sinir katsayın yukarı çıkıyor değil mi olabilir bence ben seni kınamadım açıkcası ayrıcainsan bazen annesi veya kardeşiyle paylaşamadığını burda yazıp rahatlıyor....

İnsan sevmeyince her hareketi batıyor

kısacası zamanında seni o kadar sinir etmişk şimdi ne yapsa sinir katsayın yukarı çıkıyor değil mi olabilir bence ben seni kınamadım açıkcası ayrıcainsan bazen annesi veya kardeşiyle paylaşamadığını burda yazıp rahatlıyor....

İnsan sevmeyince her hareketi batıyor

ayyy allah razi olsun beni anlayanda cikti ya:21:yani zaten ben bu konuyu ah vah k.validem cok kötü ölmek istiyorum, mahfoldum,perisanim diye acmadim.Benim dikkatimi ceken sacma sapan hareketlerini,garip kisiligini birazcik burda paylasmak istedim dedigim gibi gecmisten gelen kizginligimdan dolayida bazi arkadaslara komik gelen seyler benim sinirlerimi ayaklandirmaya 7yetiyo.Tabi burda yazilanlar en ufaklari hatta komik olanlar bile diyebilirim:27: 7 yil k.validemle yasadim bu süre icerisinde yasadiklarimin pek komik olamayacaginida az cok tahmin edersiniz sanirim.40 günlükken ogluma kusup 10 gün yuzune bakmamisti mesela evet buda ölümcül bir mesele degil ama normalde degil oyle degilmi:50:sadece bu tür seyleri anlatmak istedim:19:

Back
X