• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne zaman kayinvalidemle biraraya gelsem psikolojim bozuluyor...

aslinda pekte oyle olmuyo bi bahane buluyorum falan pek gitmiyoruz ama torunu var onu görmek istiyolar geliyolar yada aliyolar ama o arada yapicagini yine yapiyo canim ,yani benim cok yuz vermem yada karsi koymamla alakali degil yani aslinda anlatilmaz yasanir benim k.validem bi görseniz hal ve hareketlerini konusmalarini:18:

Tabi ki yaşamak ayrıdır canım Allah korusun böylelerinden:)) Sanırım beraber de oturduğunuz için uzun süre, iyice suyu çıkmış ilişkinizin, eh karakteri de böyle olunca tabi ki zorlanırsın ama dediğim gibi biraz dişli mi takılsan yaa?:44:

ya aslinda gayet mesafeli hatta bazen sertimdir ama anlayana tabiki.surat yapip cacaroz oluyorum kötüyüm sen öylesin böylesin bu tür muhabbetlerede girmek istemiyorum artik.Mesele gecen pazar misafirlerim vardi hatta bunlar cumartesi ugradiginda söyledim yarin misafirim var diye biliyolar yani.Bide sanirim kiskaniyo ayri eve sik sik misafirimiz geliyo yada biz gidiyoruz rahatiz ya bu onu rahatsiz ediyo:19:neyse pazar misafirlerim geldi yedik ictik cay kahve fasli.tel.caliyo actim.k.validem nerdesiniz diyo evdeyiz nerde olabiliriz ki dedim tamam biz geliyoruz dedi kapadi.5 dakka sonra bizdeler ,cay falan döktüm kek vardi ikram ettim ne dese begenirsiniz biz yemek yemeden geldik aciz:53:bende o gün balik yapmistim kisi basina göre corba falan vardi.(BIDE BI KAC GÜN ONCE AKSAM UGRADILAR OGLUMU GÖRMEYE; YEMEK HAZIRLADIM hep beraber iyelim diye kafalarina ne estiyse kacar gibi gittiler)O GÜNDE BIR SÜRÜ INSAN ICINDE BIZ ACIZ DIYO :20:bende yemek olur yemezsiniz simdi yemek yok aciz diyosun dedim.bide yemek olsa bie normalmi herkes yemegini yedi koltuklara gectik cay iciyoruz onlarin ikisine yemek koyup cocuk gibi masayami oturtayim insan acliktan olse demez yani kek ye pasta ye dimi ama:50:neyse insanlar gitti arkadan onlarin karinlarini doyurdum.gittiler.yani beni sinir eden yemeleri icmeleride degil gözüm oyle seyleri görmez ama bi kac gün önce bizbizeyiz yemek iyelim diyorum yok yok kem küm falan sacma sapan seyler deyip resmen kactilar ama biz esimle kapida agzimiz acik kaldik.sonrada gelmis biz aciz diyo cok tutarsiz yani

20 yıllık evliyim kaynanam da bana laf sokar pek yanına gitmiyor geçen yıl evimden kovdum bunların hepsi aynı

En azından eşinin yanında yapıyo yapıcağını ve o da farkında erşeyin benimki eşimin yanında aman kızım canım kızım ee ben anneni görmek istemiyorum diyince kötü gelin oluyorum haliyle :( hatta o kadar üzdüki beni zamanında kadının bahsi açılsa eşimle kavga çıkarıyorum :(( Nedenide kaynanama asla cevap vermemiş olmam kaynanama dökseydim içimi eşime yansıtmıyıcaktım bu kadar belkide. Sana diyeceğim haddini bildir yok kaynanadır iki lafın eksik olsun falan hikaye.. Kimsenin huzurumuzu bozmaya hakkı yok Herkes haddini bilsin...

En azından eşinin yanında yapıyo yapıcağını ve o da farkında erşeyin benimki eşimin yanında aman kızım canım kızım ee ben anneni görmek istemiyorum diyince kötü gelin oluyorum haliyle :( hatta o kadar üzdüki beni zamanında kadının bahsi açılsa eşimle kavga çıkarıyorum :(( Nedenide kaynanama asla cevap vermemiş olmam kaynanama dökseydim içimi eşime yansıtmıyıcaktım bu kadar belkide. Sana diyeceğim haddini bildir yok kaynanadır iki lafın eksik olsun falan hikaye.. Kimsenin huzurumuzu bozmaya hakkı yok Herkes haddini bilsin...

kadinin hayati sacma zaten tabiki bazi seylere esimde sahit oluyor zaten annesinin garip konusmalarinin öncedende farkindaydi ama tabiki birebir benle olan laf sokmalarini esim yadak.pederim yokken yapiyo sonra ben soyleyince aaaa ben öyle demedim yanlis anladin,sen sinirlisin falan filan yani :20:eee gelde ispat et kimsede yok ki yanimizda öyle demedimi diyim.Zamaninda haddinide bildirdim aslinda hatta aynen böyle demistim ´Herkes haddini bilsin sen annesisin ben karisi kimse sinirlarini asmasin´ama beni kim anladi :50:yani k.validem öyle biri ki zamaninda k.pederimde dedi esim tersledi ben rahatsizligimi guzelde konusarak,kizarakta artik akliniza nasil gelirse belli ettim yok o kadar bencil sorunlu biriki kafasina koydugunu yapiyo,karsidaki kirilirmi uzulurmu umru degil.Tamamiyle iliskiyi kesicem sonunda o olucak.Ayy bu kadin kendini dünyanin merkezi saniyoo:20:

arkadaşım allah hepimize sabır versin. okuduklarımdan anladığım kadarıyla sen yanlış anladın diyen sadece benim k.validem değilmiş. demek ki bu taktikmiş. bizimde en son bir tartışmamız oldu. şimdiye kadar (6 yıldır) bir problem olduğunda ikimizde konuşmuyorduk birbirimizle; sonra zamanla yani 2-3 ay sonra konuşuyorduk . ama şimdi herkesin duyabileceği şekilde,kendisini kenara çekip çan çan bağırıp döküyorum içimdekini. 1 aydır da evine ayak basmadım. torununu sevmeye de gelemiyorlar. sadece haftasonları eşim 1 saat kadar götürüp getirdiğinde görebiliyorlar kızımı. hiçbirşeyde suçu üstüne almayan k.validem son tartışmada bu sefer ben hatalıyım dedi. demek ki hep ben hatalıymışım , hanımefendi bu sefer suçu üstüne aldı lütfetti...:37:

arkadaşım allah hepimize sabır versin. okuduklarımdan anladığım kadarıyla sen yanlış anladın diyen sadece benim k.validem değilmiş. demek ki bu taktikmiş. bizimde en son bir tartışmamız oldu. şimdiye kadar (6 yıldır) bir problem olduğunda ikimizde konuşmuyorduk birbirimizle; sonra zamanla yani 2-3 ay sonra konuşuyorduk . ama şimdi herkesin duyabileceği şekilde,kendisini kenara çekip çan çan bağırıp döküyorum içimdekini. 1 aydır da evine ayak basmadım. torununu sevmeye de gelemiyorlar. sadece haftasonları eşim 1 saat kadar götürüp getirdiğinde görebiliyorlar kızımı. hiçbirşeyde suçu üstüne almayan k.validem son tartışmada bu sefer ben hatalıyım dedi. demek ki hep ben hatalıymışım , hanımefendi bu sefer suçu üstüne aldı lütfetti...:37:

evet canim delirmemek elde degil yani yok ben öyle demedim,sen yanlis anladin:53:hatta benimki bana paranoyaksin bile dedi yani o dememiste ben onlari hayal etmisim:44:bide bizimki ortaya bi konu atar yada sana laf sokar yani bi tartisma ortami yaratir tam lafi yapistircam agzinin payini vercem viiiiinn yok oluyo amaaan ne gerek var yok oyle böyle deyip konuyu degistiriyo ortami terk ediyo laflar kursagimda kaliyo böylece dahada sinir oluyorum :20:bi dahakine otur bakayim hic bir yere gitmiyosun lafim bitmedi madem senin konusman bitti simdi sira bende diycem:4:

tüm sayfaları okudum. kayınvalideniz için anlatılmaz, yaşanır demişsiniz ya, ben sizi çok iyi anlıyorum çünkü yaşadım. ama kayınvalide kimliğinde değil öz be öz abla kimliğinde yıllarca böyle bir insanın psikolojik şiddetine maruz kaldım. 27 yaşındayım, bu kadar yıl bunu yaşamış olan biri olarak sizin kayınvalide için de geçerli olan teşhisi koyuyum: içine şeytan kaçmış! gülmeyin, gerçek. benim genetik olarak ablam olsa da manevi olarak artık sonsuza kadar reddettiğim kişi de dahil olmak üzere böyleleri kendi egolarını tatmin etmek için kimsenin hayatını mahvetmekten kaçınmaz, kimseye haksızlık etmekten çekinmezler, vicdan ve Allah korkusu zaten hak getire. ben en sonunda süresiz bir şekilde hayatımdan çıkardım, hakkımı da helal etmiyorum, benim 1 km çapımda alana da yaklaşamaz. Allahından bulsun. sizin de yapacağınız en iyi şey, bir şey yaptığında hiç, bir an bile bekmeleden hatasını yüzüne vurmak ve eğer onla görüşecekseniz ona kusura bakmayın ama köpek çektirmektir. sakın kendinizi böyle hasta bir ruhun insafına bırakmayın, yoksa siz de hastalanır tüm insanlardan soğursunuz. böylelerine iyilik yaptığınızda size kötülük olarak döneceğinden emin olun, yılların tecrübesiyle konuşuyorum ve böylelerinin hiçbir hareketinde mantık aramayın, bulamazsınız. oğlunuzu da onunla fazla muhattap etmeyin, küçücük ruhu öyle sevgisiz ve dengesiz, bencil birinden yara almasın.

tüm sayfaları okudum. kayınvalideniz için anlatılmaz, yaşanır demişsiniz ya, ben sizi çok iyi anlıyorum çünkü yaşadım. ama kayınvalide kimliğinde değil öz be öz abla kimliğinde yıllarca böyle bir insanın psikolojik şiddetine maruz kaldım. 27 yaşındayım, bu kadar yıl bunu yaşamış olan biri olarak sizin kayınvalide için de geçerli olan teşhisi koyuyum: içine şeytan kaçmış! gülmeyin, gerçek. benim genetik olarak ablam olsa da manevi olarak artık sonsuza kadar reddettiğim kişi de dahil olmak üzere böyleleri kendi egolarını tatmin etmek için kimsenin hayatını mahvetmekten kaçınmaz, kimseye haksızlık etmekten çekinmezler, vicdan ve Allah korkusu zaten hak getire. ben en sonunda süresiz bir şekilde hayatımdan çıkardım, hakkımı da helal etmiyorum, benim 1 km çapımda alana da yaklaşamaz. Allahından bulsun. sizin de yapacağınız en iyi şey, bir şey yaptığında hiç, bir an bile bekmeleden hatasını yüzüne vurmak ve eğer onla görüşecekseniz ona kusura bakmayın ama köpek çektirmektir. sakın kendinizi böyle hasta bir ruhun insafına bırakmayın, yoksa siz de hastalanır tüm insanlardan soğursunuz. böylelerine iyilik yaptığınızda size kötülük olarak döneceğinden emin olun, yılların tecrübesiyle konuşuyorum ve böylelerinin hiçbir hareketinde mantık aramayın, bulamazsınız. oğlunuzu da onunla fazla muhattap etmeyin, küçücük ruhu öyle sevgisiz ve dengesiz, bencil birinden yara almasın.

canim gercekten cok guzel anlatmissin,senin adinada cok uzuldüm bide öz kardes yani:50:benimkinin adi yine k.valide .Aslinda ben artik eskisi gibi takmiyorum etkilemiyo yani artik ama bazen söyle bi kenara cekilip bakiyorumda ne kadar gülünc,ne kadar basit :50:yanliz bende degil herkes farkinda onun garipliginin ama o oyle havalarda ki asagilari görmüyo ,ucuyo resmen:52:

canım işte havalarda olmasa, bulunduğu seviyeden baksa çevresine kendisinin ne menem bir insan olduğunu görecek. ama gerçeği görmeye kalbi dayanmayacağı için bakmıyor, hep tepeden bakıyor, yani gerçekliği yaşamıyor, kendine yarattığı saçma bir dünyada yaşıyor. gözünün önüne perde çekilmiş işte.

evet, seninkinin adı kaynana en azından benimki bir de abla olacak. valla sokaktaki insanlar benim için daha fazla şey ifade ediyorlar ondan, abla diye anmak bile boş benim için. ama dediğim gibi, sen etkilenmesen bile çocuğunu koru. çocuklar doğru olmayan her şey için kalplerine çentik atarlar, bunlar birikirse çocuk da bozulmaya başlar ama öyle ama böyle.

ay canim oglumu korumaya gerek yok zaten onun torunuyla ilgisi alakasi yok hep k.pederim ilgilenir oglumla oda pesine takilip gelir iste millet görsün diye.Mesela bi gun gelip aldilar oglumu bende dedim 1-2 saate gelir alirim diye onlarin evin anahtarida var bizde bazen üst katta falan oluyolar inmesinler diye aciyoruz zile basmadan kapiyi bi actim k.validem alt katta yayilmis koltukta yatiyo dizi izliyo oglumla k.peder üst katta oyun oynuyolar.milletin yaninda da amanda aman babaannesinin bi tanesi falan ,iki dakka pesinde dolaniyo k.pederime ben yoruldum sana teslim ediyorum diyo.Oglum henuz 1,5 yasinda ama tabi iyice anlamaya baslayinca dikkatli olmam lazim dedigin gibi istemiyorum onun sacma hareketlerinin o minicik dünyasinda normalmis gibi algilamasini.

Kizlaaaaaaaar bugün k.validemdeydik:19:bilin bakalim noldu?Psikolojim yine bozulduuuuuuuuuu:36:

ne dedi ne yaptıki sana merak ettim belkide sinsi olmasından bazı şeyleri yüzüne söylemesi daha iyidir benimki biraz sinside

ayy canim hangisini desem benimkide hem sinsi hem uluorta sacma sapan konusur,birebir bana sokucagi laflari yanlizken sarfetmeye özen gösterir :20:bugün beraber lahmacun yaptik daha dogrusu ben yaptim:27:bide arkadasta davet etmis o ari zaten:52:arkadasinin gelicegini bilmiyodum ben lahmacun yapiyorum esim pisiriyo buda is yaptigini göstersin diye yok ben tabak getireyim diyo iceri giriyo tek tabakla dönüyo gidiyo catal alayim diyo ben en az 20 lahmacun yaptim o hala salata yapiyo.neyse bitti baslayalim falan derken ayy durun ben servis acayip diyo:27:alt tarafi bi lahmacun iycez yani sanki 5 yildizli restauranttayiz bende gerek yok hepimiz sarar yeriz dedim aaaaaa olurmuymuus hic oyle ellemi iycez dedi:56:bende valla ben elle iycem siz ayakla yerseniz bilemem dedim:9:bu sadece bi tanesi ve en basidi.aklinca bana hava yapiyo cok sosyetiktir kendileri lahmacunu catal bicakla kesip yer.:60:

onceki gunde arkadaslarla bi parka gittik kari koca arkadan bunlarda geldi torunlarini görme bahanesiyle aman allahim bi elbise giymis yani baya cesaret gerektiren bisey kizlar ya bi görseniz resmen gögüs dekolteli,burus burus memeleri gözüküyo:53:utandim arkadasin esinden

onceki gunde arkadaslarla bi parka gittik kari koca arkadan bunlarda geldi torunlarini görme bahanesiyle aman allahim bi elbise giymis yani baya cesaret gerektiren bisey kizlar ya bi görseniz resmen gögüs dekolteli,burus burus memeleri gözüküyo:53:utandim arkadasin esinden

Aaaa çoook ayıppp, ne giyerse giyer yaa yazııık. :12:

kusura bakmayin ama okuduklarimdan anladiigim kadar sizde kaynanizin her hareketini kendinize sorun ediyorsunuz

vah vaaaaaaahhhhh neler yapmış kaynananız,çok zor durumdasınız,nasıl yaşanırki:37:

Back
X