tüm sayfaları okudum. kayınvalideniz için anlatılmaz, yaşanır demişsiniz ya, ben sizi çok iyi anlıyorum çünkü yaşadım. ama kayınvalide kimliğinde değil öz be öz abla kimliğinde yıllarca böyle bir insanın psikolojik şiddetine maruz kaldım. 27 yaşındayım, bu kadar yıl bunu yaşamış olan biri olarak sizin kayınvalide için de geçerli olan teşhisi koyuyum: içine şeytan kaçmış! gülmeyin, gerçek. benim genetik olarak ablam olsa da manevi olarak artık sonsuza kadar reddettiğim kişi de dahil olmak üzere böyleleri kendi egolarını tatmin etmek için kimsenin hayatını mahvetmekten kaçınmaz, kimseye haksızlık etmekten çekinmezler, vicdan ve Allah korkusu zaten hak getire. ben en sonunda süresiz bir şekilde hayatımdan çıkardım, hakkımı da helal etmiyorum, benim 1 km çapımda alana da yaklaşamaz. Allahından bulsun. sizin de yapacağınız en iyi şey, bir şey yaptığında hiç, bir an bile bekmeleden hatasını yüzüne vurmak ve eğer onla görüşecekseniz ona kusura bakmayın ama köpek çektirmektir. sakın kendinizi böyle hasta bir ruhun insafına bırakmayın, yoksa siz de hastalanır tüm insanlardan soğursunuz. böylelerine iyilik yaptığınızda size kötülük olarak döneceğinden emin olun, yılların tecrübesiyle konuşuyorum ve böylelerinin hiçbir hareketinde mantık aramayın, bulamazsınız. oğlunuzu da onunla fazla muhattap etmeyin, küçücük ruhu öyle sevgisiz ve dengesiz, bencil birinden yara almasın.