Kizimin ihtiyaçlarını yardımdan gelen parayla karşılıyorum ben saden hemde çocuğumun onlara bir sorlugu yok saden konu bakmaya gelince kendi ailemde saden anlasamiyor eve alınan şeylerde saden 4 /4 lük degil temel ihtiyaclar ve çogu şeyi yardımdan ben getirip herkez yiyor sadece babam ayni evde ayri oda da kendi istediğini yapiyor yani kendi ailemde anlaşmazken ailemizden ve severek evleniyoruz onlardan uzaklasiyoruz ve böyle bosanip ve çocuklu aile evine tekrar gelmek bende istemezdim mecbur olunduk geldik sonuc para ,yeme falan diyorsunuz saden o kadar şeyimizi babam karsiliyorsa bite keserleri bir değil onların babam ne vereceğini ya da ne kesecegini kendisi karar veriyor benden babam istemesi gerekirdi parayi hemde benim kendi ailem bile şiddeti geçimsizlik yasarken aile evine geri donmek kolaymis gibi geliyor belki size uzaktan ama oyle değil ne zaman tartiisma ve kavga olacagi belli olmayan bir evde yasayip buyuyen birisi tekrar zor durumda olup o eve cocuguyla gelmek kolay degil kucuklugunde yasadigi zorluğu psikolkjiyi birde çocuğum yasiycak ne kadar istemesinde bu ekonomik zorlukta bosanmis ve çocuklu bir kadın olmak ne kadar zor biliyor musunuz ki siz ?