- 4 Aralık 2020
- 33
- 18
- 38
- 22
- Konu Sahibi Yeni hayata yeni sayfa
Merhaba hanimlar siz ne zaman çocuklarınizi bırakıp çalışmaya basladiniz. Ben henuz calismaya baslamadim ama kızim 3 yasina girince is aramaya başlamayi düşünüyorum sizden de fıkır almak istiyorum siz ne zaman calistiniz? Çocuklarinizla nasil degerlendirdiniz bu zamanları ? Cocuklariniza aile büyükleriniz mi yoksa kreşe mi verdiniz ? Kreşe verirsek nasıl yol izlenmeli ya da aile buyukleri çocuklarıniz anlasti mi ? Bunları bilmiyorum sizde ama ben kreşe 3 yaşında verirsem nasıl olcak kres parasi ne kadar ya da oralarda anlasabilir mi bilmiyorum ? Kızıma annem baksin dersemde annem benden her ay 5000 tl istiyor cocuk bakmak için hemde kızımla cok iyi anlasamiyorlar bazen kizima kuçuk çocuk degilde 5-6 yaşında cocukmus gibi davraniyor .tek basina yemek yerken dokerse kiziyor ya da birşey doktugunde de .çoğu zaman annemin istedigini yapmadigi icin kızıyor annem kizima eger ben çalismaya baslayip kizima annem bakarsa ona para vermem gerek hemde kizima birşey yaptigimda kizar mi diye dusunmekle gececek zamanim kızım yeni yeni kendini ifade etmeye başladi bazen kızimi seviyor falan ama bazende kızıyor ne yapmaliyim sizler ne düşünüyorsunuz fikir verirseniz cok teşekkür ederim.