• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmaya çalışıyor???

Son durum ne tatlım?
Kuzum avukat kredi belgelerini, msjlaşmaların ekran görüntülerini istedi. Onları hallettim, whatsapptakileri kendi epostama gönderdim. Alkollü fotoları vardı pisliğin onlarıda ekleyeceğim, alkollü araç kullanmaktan ehliyetini kaptırmıştı 2 defa. Alkol problemi vardı diyeceğim. Uzunca bi mektup yazdım avukata, en küçük ayrıntıyı kaçırmayalım diye avukat istedi bunuda. Fotoğrafçıdan takı töreni videosunu attırdım flashıma. Beyaz eşyaları aldığım yerden eşyaların faturalarını istedim tekrar, neolur ne olmaz o da bulunsun dedim.

Delilleri topluyorum yani:)

Kuzum avukat kredi belgelerini, msjlaşmaların ekran görüntülerini istedi. Onları hallettim, whatsapptakileri kendi epostama gönderdim. Alkollü fotoları vardı pisliğin onlarıda ekleyeceğim, alkollü araç kullanmaktan ehliyetini kaptırmıştı 2 defa. Alkol problemi vardı diyeceğim. Uzunca bi mektup yazdım avukata, en küçük ayrıntıyı kaçırmayalım diye avukat istedi bunuda. Fotoğrafçıdan takı töreni videosunu attırdım flashıma. Beyaz eşyaları aldığım yerden eşyaların faturalarını istedim tekrar, neolur ne olmaz o da bulunsun dedim.

Delilleri topluyorum yani:)
Super kuzum sasirmayi bırakıp harekete gecme zamani :)

En dogrusunu yapıyorsun hicbir ayrıntıyı kacirma, sürekli hafızayı yokla bunların pislikleri bitmez.

:KK73::KK6::KK5: Kızlaaaaaarrr davamı açtık bugün... Ohhhh içimin yağları eridiiiii, bi rahatladımmm... İnşallah en kısa sürede görülür duruşma ve en kısa sürede sonuçlanır... Soyismime kavuşurum:21:

1 haftaya tebliğ olurmuş karşı tarafa... Yüz ifadelerini çok merak ediyorum:KK8:
@lavantakokulusandik
Jessey Jessey MissCherryBlossom MissCherryBlossom zamansiz_ zamansiz_ IcimdekiSonsuzDeniz IcimdekiSonsuzDeniz S Sinem989
Hadi bakalım hakkınızda hayırlısı olsun.
Seni oyalamaya çalışıyordu bi de....
Lütfen ne kadar sürerse sürsün bir kuruş hakkını bırakma.

Çekişmeli mi açtınız davayı?
Aynen tatlım çekişmeli açtık. Bir dilekçemiz vaaar:) hepsi doğru, hepsi ispatlı Allahın izniyle... 34.000 maddi, 20.000 manevi tazminat istedik. Mal paylaşımı ve ziynetle ilgili davaları sonra açıcaz..

Hadi bakalım hakkınızda hayırlısı olsun.
Seni oyalamaya çalışıyordu bi de....
Lütfen ne kadar sürerse sürsün bir kuruş hakkını bırakma.
Teşekkür ederim canım:) yok yok bırakmıycam hiç bir hakkımı yaa... Kendileri istediler böyle olmasını. Kısa vadeli kendilerini kârda gördüler, ben ise zararda gibiyim ama Allahın izniyle uzun vadede düşününce hem ömrümün geri kalanı benim hemde maddi olarak yanlarına kalmayacak!!! Büyük pişman olacaklar:KK62:

:KK73::KK6::KK5: Kızlaaaaaarrr davamı açtık bugün... Ohhhh içimin yağları eridiiiii, bi rahatladımmm... İnşallah en kısa sürede görülür duruşma ve en kısa sürede sonuçlanır... Soyismime kavuşurum:21:

1 haftaya tebliğ olurmuş karşı tarafa... Yüz ifadelerini çok merak ediyorum:KK8:
@lavantakokulusandik
Jessey Jessey MissCherryBlossom MissCherryBlossom zamansiz_ zamansiz_ IcimdekiSonsuzDeniz IcimdekiSonsuzDeniz S Sinem989

Hayirlisi olsun
Allah yardımcınız olsun
Güzel haberle geldiğiniz zamanları da görürüz inşallah

@lavantakokulusandik
owww süper haber denizim :)

araba işi noldu ? senin karaktersiz iletişime geçti mi seninle ?

Hayirlisi olsun
Allah yardımcınız olsun
Güzel haberle geldiğiniz zamanları da görürüz inşallah
Amin inşaAllah:)

Dün eline ulaşmış mahkeme kağıdı. İşyerime geldi, konuşmak istedi. Bende "bundan sınra benimle konuşacağın herşeyi avukatımla konuşabilirsin, o beni temsil ediyor, benimle konuşmana gerek yok dedim" bir bozuldu bir bozuldu...

Bugünde anlaşma teklifiyle gelmişler. Altınların tamamını ve eşyaların tamamını verelim, anlaşmalı bitirelim demişler. Araba onlarda kalacak. Bende avukatıma kredinin benim için önemli olduğunu, krediyi kapatmalarını istedim. Sonra avukatım bizim teklifimizi götürmüş onlara. Altınların tamamı, krediyi kapatmak, arabanın yarısı ve eşyalar. Eşyalar zaten kendi aldıklarımı istiyorum, onlarınkini istemem. Ayyy yalancı dolancılar benim için arabadan çok hakkı yok, zaten çalışmıyordu o demişler... Ben 6 senelik devlet memuruyum!!! Yalanlara bak nasıl çalışmıyomuşum acabaaa?

Gelişmeler bunlar:)

owww süper haber denizim :)

araba işi noldu ? senin karaktersiz iletişime geçti mi seninle ?
Geçti bitanemmm, dün eline ulaşmış mahkeme kağıdı. İşyerime geldi.. Konuşmak istedi bende avukatımla görüşebilirsin vs dedim:) sen ne kötü çıktın, bundan sonra bende elimden geleni yapıcam diye bi hışım çıktı gitti... Çıkışta arkadaşlarım bıraktı eve, sağolsunlar... Bugünki gelişmeleri yukarıda anlattım bak kuzum... Bir önceki yorumda yazdım..

Dün eline ulaşmış mahkeme kağıdı. İşyerime geldi, konuşmak istedi. Bende "bundan sınra benimle konuşacağın herşeyi avukatımla konuşabilirsin, o beni temsil ediyor, benimle konuşmana gerek yok dedim" bir bozuldu bir bozuldu...

Bugünde anlaşma teklifiyle gelmişler. Altınların tamamını ve eşyaların tamamını verelim, anlaşmalı bitirelim demişler. Araba onlarda kalacak. Bende avukatıma kredinin benim için önemli olduğunu, krediyi kapatmalarını istedim. Sonra avukatım bizim teklifimizi götürmüş onlara. Altınların tamamı, krediyi kapatmak, arabanın yarısı ve eşyalar. Eşyalar zaten kendi aldıklarımı istiyorum, onlarınkini istemem. Ayyy yalancı dolancılar benim için arabadan çok hakkı yok, zaten çalışmıyordu o demişler... Ben 6 senelik devlet memuruyum!!! Yalanlara bak nasıl çalışmıyomuşum acabaaa?

Hehhheeehheee:KK73::KK73::KK73:

İyice çirkefe bağlamışlar onlar da bari destekli atsalarmış zaten çalışmıyordu nedir bir de memurmuşsun:olamaz: hem çirkefler hem salaklar daha iyi yalan bulamamışlar

sakın anlaşmayın
avukatınız çok güzel bir anlaşma önermiş
böyle devam siz kazanacaksınız

Geçti bitanemmm, dün eline ulaşmış mahkeme kağıdı. İşyerime geldi.. Konuşmak istedi bende avukatımla görüşebilirsin vs dedim:) sen ne kötü çıktın, bundan sonra bende elimden geleni yapıcam diye bi hışım çıktı gitti... Çıkışta arkadaşlarım bıraktı eve, sağolsunlar... Bugünki gelişmeleri yukarıda anlattım bak kuzum... Bir önceki yorumda yazdım..
:)))))))) çok komik ya .. Bundan sonra elinden geleni yapacakmışmış , sanki yapmıyordu da masum masum oturuyordu. yav he he :)

Belli ki tutuşmuş, avukatımla görüs lafın tam yerinde olmuş bebeğim , anlaşılan beyfendinin de zoruna gitmiş iyi olmuş.

Böyle insanlara iyilik yaramaz.

sakın anlaşmayın
avukatınız çok güzel bir anlaşma önermiş
böyle devam siz kazanacaksınız
İnşallah jesseycim inşallah... Gelişmeler oldukça yazarım, haberdar ederim sizide:)
:)))))))) çok komik ya .. Bundan sonra elinden geleni yapacakmışmış , sanki yapmıyordu da masum masum oturuyordu. yav he he :)

Belli ki tutuşmuş, avukatımla görüs lafın tam yerinde olmuş bebeğim , anlaşılan beyfendinin de zoruna gitmiş iyi olmuş.

Böyle insanlara iyilik yaramaz.
Aynen kuzum aynen:) bi bozuldu bi bozuldu... Onunla karşılaştığımda bir güç geliyo bana, hiç teklemek yok, başım dik, kendimden emin, net cevaplarrr:) ohhhh karşımda sinirden eziliyor büzülüyor, beter olasıca:)
Ohhh ne guzel olmus.saf yerine koycakti akli sira once niye gelmemis anlasmayada simdi baktiki zarar edecek anlasalim.en iyisini yaptin.boyle adama boyle muamele .
aynen canımm bunu haketti o pislik...

Back
X