• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmam gerekir bu durumda

Ben okulumda basariliydim ankarada hukuk kazanmistim. Ailemde hic oyle evlendirme falan zorlamadilar ama benim lisede basima musallat olan bi adam. vardi evlenmek istiyodu hatta bana tecavuze bile kalkisti ben okuldan iki ay erken diploma alip hic disari cikmadim cok zorluyodu annemde kocami o zamanlar cok iyi soylersi herkes evlenirmisin dedi gerekirse 20 yi bekleriz dedi ama basina bisey gelmesi daha kotu en azindan hem okutur hemde seni korur ailenin laflari yuzunden bunalmistim annemin teklifini kabul ettim zaten sonra sevmeye basladim cok iyiydi bi dedigimi iki etmezdi ama gorumcem kaynatam ve kayananm uclusu mahveftiler herseyi bu sebepten evlendim okuyorum zaten suan

Bravo
Yaş 19
6 aylık evlilik
8 aylık hamilelik
Baştan almış ipleri eline zaten.

Evliliğiniz saçma sapan olmuş. Anne babanız da suçlu ne demek 19 yaşında kızı kocaya vermek. Sevse bile. Siz çocuk sayılırsınız ne sevmesi ne aşkı ki bitmiş işte.

Evlilik saçma ama bari boşanmayı düzgün yapın. Siz ne kadar kızmış olursanız olun bebeği babaya göstermemek gibi bir hakkınız yok. Masum sabi sübyan sizin nefretinizi devam ettirmek zorunda değil. Bu kişi onun babası. Aklı kesince kendisi karar verir görmek istemezse.

Ben onun devamli olarak kizini gormesini isterim kiziminda iyiligine bu ama o bi gelir iki ay gelmez cocukta uzulur onu dusunuyorum

Haklisiniz ailem kesinlikle gitme sonuna kadar hakkimizi arariz diyo ama hani derlerya yagmurdan kacarken doluya tutulmak diye oyle oldu o adamin bana bisey yapmasindan cok korktum ailenin laflari beni cokistemedin bunaltti surekli eziyolardi

Hamilelik yuzunden mi evlendiniz... 6 aylik evlilik 8 aylik gebelik?? Imkanin varsa bosan altinlaruni alduklarinida soyle mahkemede sana verirler nafaja da alirsin

Hayir zaten nisanliydik beni bi sekilde kandirdi evlencez zaten falan diye kendiside 30 yasinda olunca birakip gidecegini dusunmedim yaptim bi hata

Tecavuze kalkisan adam mi iyi
Ben okulumda basariliydim ankarada hukuk kazanmistim. Ailemde hic oyle evlendirme falan zorlamadilar ama benim lisede basima musallat olan bi adam. vardi evlenmek istiyodu hatta bana tecavuze bile kalkisti ben okuldan iki ay erken diploma alip hic disari cikmadim cok zorluyodu annemde kocami o zamanlar cok iyi soylersi herkes evlenirmisin dedi gerekirse 20 yi bekleriz dedi ama basina bisey gelmesi daha kotu en azindan hem okutur hemde seni korur ailenin laflari yuzunden bunalmistim annemin teklifini kabul ettim zaten sonra sevmeye basladim cok iyiydi bi dedigimi iki etmezdi ama gorumcem kaynatam ve kayananm uclusu mahveftiler herseyi bu sebepten evlendim okuyorum zaten suan

Anlamadigim cocugu duyunca falan cok sevinmisti cok heyecanliydi bebek icin nasil boyle gozu dondu bir yil boyunca kandirmisda olabilir

Bu adam ne sana nede cocuguna duzenli bir gelecek veremez...
Donmeyi aklından bile gecirme bence

Yalvardi kac kere bide benim cocugum olmama gibi bi sorunum vardI aldirisan daha olmayabilir dedi doktor ben kizimI cok seviyorum onun icin herseyI yaparim ama bunlara karsi davranislarimi, sekillendirmem lazim

Kizimin psikolojisi bozulmaz demi yani etrafimdakiler keyfinden geldin herkesin kocasi oyle dayansaydin ne kadar tatli canin falan diyolar gercekten fazlami simarik davrandim

Sor
Yalvardi kac kere bide benim cocugum olmama gibi bi sorunum vardI aldirisan daha olmayabilir dedi doktor ben kizimI cok seviyorum onun icin herseyI yaparim ama bunlara karsi davranislarimi, sekillendirmem lazim
burda sorun evlilik disi gebelik yanlis bu... evli insanlar bile cocuk icin bin defa dusunurken bakabilirmiyim iyi bir gelecek verebilir miyim diye... ustelik sana tecavuz etmeye kalkan seni evlilige zorlayan bir adamdan hamilelik neden yani

Kizimin psikolojisi bozulmaz demi yani etrafimdakiler keyfinden geldin herkesin kocasi oyle dayansaydin ne kadar tatli canin falan diyolar gercekten fazlami simarik davrandim
Herkesin kocasi oyle mi? Benim eski esim bile boyle degildi, bile diyorum, sonucta kotu seyler yasamisiz ki ayrilik olmus, yine de hakkini yemem yani..
Her koca boyle degil, emin ol..

Biraz oyle tabi ailem ne olursa olsun biz sana destek oluruz evlenme dediler ama hem bu cocugu istiyodum duzelecegine inandim seviyodumda

Back