ne yapmalıyım ?

Laale Laale gitmek istediğim an bir daha döndüremeyeceğini oda biliyor.. çıkarsam bir daha dönmem ama bi tarafım perişan halde o bavulu toplayıp gidecek güçte değilim.. onu çok seviyorum. yıllardır hep bu evi hayal ettik böyle bişeyden bırakacaksın ilişkin bitecek deselerdi inanmazdım...
evde kalsam yapacaklarım evet bunlar olur ama sanki hepsi yalan geliyor.. o evde bir daha bana huzur yokmuş gibi hissediyorum artık..

@YavruPancar bende gelir sandım.. o da ben sana daha önce söyedim taşınma hariç herşeye varım ama onuda bırakamam istersen yüzüne bakma bundan sonra görüşme selam verme ama taşınmayı unut dedi.
hani düşünüyorum da aynı durumda ben olsam kesin eşimi seçerdim.. 1 dakika bile düşünmezdim. belkide bu yüzden kaybeden taraf benim.

KarKralicesi KarKralicesi eşime söyledim ailemin yanına gitcem diye yalvarırım gitme istersen ben gider otelde kalırım eğer beni evde istemiyorsan ama ankaryaa gitme sanki gidersen bir daha hiç bişey düzelmezmiş gibi geliyor dedi.
ayrılmak istiyorum ama eşimden değil aslında ona da kızgınım en başta bana biraz inansaydı arkamda dursaydı bugün bunları yaşıyor olmayacaktık..
Aziz mübarek gün cok üzülüyorum senin adına gerçekten.
Evdeki o bunalma. o huzursuzluk cok kötü.

Annesini doktora götürsün bi. Tedavi olması lazım gerçekten.
Kıyametler kopuo kadın hala size geliyo. Hala size tlf acığ yemek soruyor.
Çok gurursuz bi kadın.

Yanlış anlama ama sende de hata var.
Yani kadın böyle psikopat olmasa da altlı üstlü oturandan kaç kişi hayır görmüş ki sen kabul ettin bunu.
Bilmiyorum ya ben bekarken bile ailemle yapamayıp kendi evime çıkmış insanım.
Sen cahil bir kadın değilsin ki bunları hesaplayamaman çok acı bence...

Gaddarca geliyor belki ama sana iyi gelmiyorsa bu durum, böyle içinden elini kıpırdatmak dahi gelmeyecekse böyle bezgin mutsuz olacaksan bırak kaynana kazansın.
Evlenme amacı yuva kurmak, mutlu olmak değil mi? Ne yuvanı kurabildin ne mutlu olabildin, inada bindi iyice, bu inatla devam edip kendini mutsuz hissetme bence.
Git bir süre uzaklaş dinlen. Onu görmediğinde ne hissediyorsun? Kendini dinle bence.
Ben olsam dayanamazdım.
Ama ben tahammülü az, zor bir insanım. Ben bu tip bir durumda geri adım atıp aman tadımız kaçmasın diye o psikopatın eve girmesine neden olmazdım.
Yada rest çeker ayrılırdım yada alarm takar kapıyı tekrar değiştirir cama demir taktırırım falan komple her odaya yeni kilit taktırırım ama istediğini vermezdim. Bunu yapamıyorsam da pes eder giderdim. Çünkü işler sinir bozucu bir hal aldı.
Elin deli kadını yüzünden mutsuz olmak için gelmedin ya bu hayata? Bir ömür tek ev sanan bir manyakla yaşamak için çok kısa. Her gün tiksindiğin insanı görmek için de çok uzun.
Yani eşin ne yapayım illa bu ev diyorsa kadın da seni mutsuz etme pahasına devam ediyorsa ikisi de snei düşünmüyorsa sen kendini düşün. Yetmez mi ya? Sana da yazık.

bende dayanamıyorum artık gören ne oldu diyor suratım çöktü canımdan bezdim.. iş çıkışı eve giderken yolda banklara oturuyorum zaman geçiriyorum insanlara bakıyorum mal mal şeyler düşünüyorum acaba sorun bende mi diye kendimi sorgulamaktan perişan oldum.
diyorum ya kendi ailem bile bana abartıyorsun iş inada bindiği için böylesin yoksa ortada bişey yok diyor.
bitirmek herkese göre büyük saçmalık ama ben bu şekilde devam edemicem gerekirse kendi ailemi bile karşıma alabilirim.

Ya tabii oğlan var sende daldım bir an...
Peki diyelim ki salonda televizyonun karşısından kocan ya da sen uyumuşsunuz,bizde çok olur da...
Yani ayıpsız durum tamam mı?
Amca oğlu gelse öyle görse hoş mu?
Ben istemem bak bunu da.
Ben dinleniyorum,dalmışım,evin içinde bir yabancı...
Bir şey yapacaklarından değil he yanlış anlama..
Huzursuz olurum.
Uyanınca korkarım bile...
Kocalarımız gelınce cekıyoruz kapılarımızı ama anahtarda olsa o zaman zıle basmadan gelen olmuyor
Hıc yakalanmadık yakalandıysakta anca dusta fılan ben gelıne gıtmısımdır ya da o bana gelmıstır
aksı bıd urum hıc olmadı

Ailenizin evine değil de aynı şehirde bir arkadaşınızda, otelde falan kalma imkanınız yok mu acaba?
Bu halde eve gitmeseniz, her şeyden herkesten birazcık uzak kalsanız?

Yanlış anlama ama sende de hata var.
Yani kadın böyle psikopat olmasa da altlı üstlü oturandan kaç kişi hayır görmüş ki sen kabul ettin bunu.
Bilmiyorum ya ben bekarken bile ailemle yapamayıp kendi evime çıkmış insanım.
Sen cahil bir kadın değilsin ki bunları hesaplayamaman çok acı bence...

zaten hatanın en büyüğü bende..en başta kabul etmiyorum madem nişanı atalım deseydim belki herşey farklı olacaktı..
o zaman da yine eşim benim merhametli tarafıma dokundu.. babam yok evin büyüğü artık benim söz veriyorum sana hiç bir korktugun başına gelmeyecek dedi.. salak kafam inandım.

ben bi çıkar yol bulamıyorum.
eşim asla gidemezsin gidersen geri getiririm ben annemi savunmuyorum haklı demiyorum ama bırakamam nasıl bi ruh hastası oldugunu görüyorsun bıraksam aklım kalır babama söz verdim diyor.
o bana babama söz verdim dedikçe çıldırıyorum işte.

Babasına söz veren kendisi ama, SİZ değilsiniz.

Kendisi rahat, başı yanan siz

zaten hatanın en büyüğü bende..en başta kabul etmiyorum madem nişanı atalım deseydim belki herşey farklı olacaktı..
o zaman da yine eşim benim merhametli tarafıma dokundu.. babam yok evin büyüğü artık benim söz veriyorum sana hiç bir korktugun başına gelmeyecek dedi.. salak kafam inandım.

eminim eşiniz sizi mutlu edeceğine de söz vermiştir. ama şu an o evde bunu yapması zor görünüyor.

Aileniz evine değil de aynı şehirde bir arkadaşınızda, otelde falan kalma imkanınız yok mu acaba?
Bu halde eve gitmeseniz, her şeyden herkesten birazcık uzak kalsanız?

aslında var ama haber veririsem eşimde gelir habersiz çekip gidersem herkes telaşlanır başta eşim ve babam..
haber versem kafa dinlicem diye eminim arabada otel önünde sabahlar eşimde..
yalnız kalmak istiyorsan ben giderim sen yeterki gitme diyor.

bende dayanamıyorum artık gören ne oldu diyor suratım çöktü canımdan bezdim.. iş çıkışı eve giderken yolda banklara oturuyorum zaman geçiriyorum insanlara bakıyorum mal mal şeyler düşünüyorum acaba sorun bende mi diye kendimi sorgulamaktan perişan oldum.
diyorum ya kendi ailem bile bana abartıyorsun iş inada bindiği için böylesin yoksa ortada bişey yok diyor.
bitirmek herkese göre büyük saçmalık ama ben bu şekilde devam edemicem gerekirse kendi ailemi bile karşıma alabilirim.

Hayatta en önemli şey senin mutluluğun.
Annen baban kayınvalide ve kocan senin mutsuz olduğunu, çöktüğünü görmüyor mu? Umursamıyorlar mı? O zaman sen kendini umursayacaksın.
Benim kayınvalidem kendi kayınvalidesinden senelerce çekmiş, kayınpeder annesinin manyaklıklarını 45inde anlamış. Evliliklerinde çöp olan 20 yıldan sonra annesinin manyak olduğunu anlayıp evden göndermesi neyi değiştirdi? Kadının saçında siyah yaşı kalmadı annemden genç ama annesi gibi duruyor. Kayınpeder hala aynı mutlu mesut yaşıyor kadını ikisi iki taraftan 20 yılda çökertmişler. Yazık değil mi? Sen de böyle seviyorum ama diye anasına manyaklıklarına tahammül edip 20 sene 40 sene tek hayatını mahvetmek mi istersin?
Ekonomik özgürlüğün var babama söz verdim diye seni ezen adam için hayatını harcama. Ona bakarsan nikahta da seni üzmeme sözü veriyor ama şimdi üzüyor ve umursamıyor.
Kadın o kadar gördü üzüldüğünü hala elimde değil diyor.
Kimse seni düşünmüyor kendi annen baban bile. Sen kendini düşünmek zorundasın.
Hayatını hep böyle mi yaşamak istiyorsun?
İstemiyorsan daha gençsin kurtul mutsuzluktan.
Sen kocanı sevdiğinden bir adım atamıyorsun ama o aynı mahallede başka eve taşınalımı senin için diyemiyor. Bencilce bir şekilde mutsuz da olsan kal diyor. Bu sana hak mı ya.
Kimse seni düşünmüyorsa nolur sen kendini düşün.

Fedakarlık yine kadına düşünüyor. Yine kadın taşın altına elini koyucak.
Eeee ben bu evden taşınmam. Para harcadım. Annemi tek bırakamam vıdı vıdı.
Evliliği dağılıyo ama kendini aklı evde,annesinde.

Boşanmakda çözüm degilki pembesu.
Neticede birbirinizi seviyosunuz. Sorununuz 3.tekil şahıs :sopa:
Fare zehrimi katsanız yemeğine :KK17:
teşvik ten sende gidersin :KK51: temiz don atlet getiririm :kahve:

Hayatta en önemli şey senin mutluluğun.
Annen baban kayınvalide ve kocan senin mutsuz olduğunu, çöktüğünü görmüyor mu? Umursamıyorlar mı? O zaman sen kendini umursayacaksın.
Benim kayınvalidem kendi kayınvalidesinden senelerce çekmiş, kayınpeder annesinin manyaklıklarını 45inde anlamış. Evliliklerinde çöp olan 20 yıldan sonra annesinin manyak olduğunu anlayıp evden göndermesi neyi değiştirdi? Kadının saçında siyah yaşı kalmadı annemden genç ama annesi gibi duruyor. Kayınpeder hala aynı mutlu mesut yaşıyor kadını ikisi iki taraftan 20 yılda çökertmişler. Yazık değil mi? Sen de böyle seviyorum ama diye anasına manyaklıklarına tahammül edip 20 sene 40 sene tek hayatını mahvetmek mi istersin?
Ekonomik özgürlüğün var babama söz verdim diye seni ezen adam için hayatını harcama. Ona bakarsan nikahta da seni üzmeme sözü veriyor ama şimdi üzüyor ve umursamıyor.
Kadın o kadar gördü üzüldüğünü hala elimde değil diyor.
Kimse seni düşünmüyor kendi annen baban bile. Sen kendini düşünmek zorundasın.
Hayatını hep böyle mi yaşamak istiyorsun?
İstemiyorsan daha gençsin kurtul mutsuzluktan.
Sen kocanı sevdiğinden bir adım atamıyorsun ama o aynı mahallede başka eve taşınalımı senin için diyemiyor. Bencilce bir şekilde mutsuz da olsan kal diyor. Bu sana hak mı ya.
Kimse seni düşünmüyorsa nolur sen kendini düşün.

sadece bi an tek bir an o cesareti bulup gidebilsem bir daha dönmem..
hani beni korkutan yeni bi hayata başlamak yada insanların tepkisi de değil.beni korkutan onsuz bi hayat.. ona nasıl başlanır hiç bilmiyorum.kavgalıyken bile sesine hasret kaldıgım adamı hayatımdan nasıl çıkartabilirim bilmiyorum.
bir an Allah bana güç kuvvet verse o cesaret gelse ve çıkıp gitsem bu işkence bitse diyorum.. ama nasıl zor bi kararmış.

Bir de var ya,eşin annesinin nasıl biri olduğunu bile bile seni o eve getirdi ya beni kardeşim olsan asla izin vermezdim daha fazla üzülmene.
Çünkü bu klasik gelin-kayınvalide sorunu değil.
Kadın ciddi hasta ya da hastalık numarası yapıyor. O da ayrı bir hastalık habercisi.
Rahmetliye verilmiş bir söz var.
Annenin yanında ruh durumu pek iyi olmayan kardeş daha var.
Eşin tabii ki "bırakmam seni" der.
Başka hangi kadını bunları bile bile gelin olarak getirebilir ki?
Sen hazır bilip öğrendin,kalıyorsun.
Bonus olarak bir de sevgin var çünkü...

hani beni korkutan yeni bi hayata başlamak yada insanların tepkisi de değil.beni korkutan onsuz bi hayat.. ona nasıl başlanır hiç bilmiyorum.kavgalıyken bile sesine hasret kaldıgım adamı hayatımdan nasıl çıkartabilirim bilmiyorum.
bir an Allah bana güç kuvvet verse o cesaret gelse ve çıkıp gitsem bu işkence bitse diyorum.. ama nasıl zor bi kararmış.

O zaman şimdi radikal bitirme kararı verme. Rest çek. O da senin gidemeyeceğini biliyorsa annesine verdiği sözü bahane ediyor olabilir. Sensiz yaşayabilir miyim denemek istiyorum görmek istiyorum beni bir süre arama de git biraz kafanı dinle. Ve sürede kendini dinle. Eşin için kayınvalidene tahammül edebilecek misin yoksa onsuz onun sesini falan duymadan hayatın nasıl tüm bunları ölçer tartarsın.
Ama bir uzaklaşman lazım. Sen kavga gürültü hala o kadının evinde durdukça nasılsa gidemez diye düşünmelerine sebep oluyorsun böyle üstüne geliyorlar.
Bir uzaklaş, ciddiyetini ikisi de bir anlasınlar yani. Kocan da bundan sonra sırf annesine veridği sözü değil size de veridği sözü hatırlar belki.
Bunu da söyleyin babana verdiğin söz için beni mutsuz ediyor bana verdiğin sözü çiğniyorsun da de hatta.

O zaman şimdi radikal bitirme kararı verme. Rest çek. O da senin gidemeyeceğini biliyorsa annesine verdiği sözü bahane ediyor olabilir. Sensiz yaşayabilir miyim denemek istiyorum görmek istiyorum beni bir süre arama de git biraz kafanı dinle. Ve sürede kendini dinle. Eşin için kayınvalidene tahammül edebilecek misin yoksa onsuz onun sesini falan duymadan hayatın nasıl tüm bunları ölçer tartarsın.
Ama bir uzaklaşman lazım. Sen kavga gürültü hala o kadının evinde durdukça nasılsa gidemez diye düşünmelerine sebep oluyorsun böyle üstüne geliyorlar.
Bir uzaklaş, ciddiyetini ikisi de bir anlasınlar yani. Kocan da bundan sonra sırf annesine veridği sözü değil size de veridği sözü hatırlar belki.
Bunu da söyleyin babana verdiğin söz için beni mutsuz ediyor bana verdiğin sözü çiğniyorsun da de hatta.

Katılıyorum.
Evi terkedip gitmeyin, biraz kafamı dinleyeceğim, çok yıprandım deyin ki gerçek de bu şu anda. Önce biraz sakinleşin, uzaklaşın, sonra tekrar konuyu düşünürsünüz.

Eşinizin de her şeyi yaptım, ne yapayım döveyim mi demesine inanmıyorum.

Eşiniz kesin "hayır, evime giremezsin" dese idi, kv oğlunu kaybetmeyi göze alıp balkondan girmeye kalkmazdı. Eşiniz kararlı değil, bilinç altından izin veriyor annesinin yaptıklarına.

Katılıyorum.
Evi terkedip gitmeyin, biraz kafamı dinleyeceğim, çok yıprandım deyin ki gerçek de bu şu anda. Önce biraz sakinleşin, uzaklaşın, sonra tekrar konuyu düşünürsünüz.

Eşinizin de her şeyi yaptım, ne yapayım döveyim mi demesine inanmıyorum.

Eşiniz kesin "hayır, evime giremezsin" dese idi, kv oğlunu kaybetmeyi göze alıp balkondan girmeye kalkmazdı. Eşiniz kararlı değil, bilinç altından izin veriyor annesinin yaptıklarına.

İki tarafı da pışpışlıyor. Resmen yatıştırma diplomasisi bu yaptığı. Ne şiş yansın ne kebap.
Eşiniz sizin tepkinizi azaltmak için ne yapayım anlamıyor diyor ama annesine de sert kararlı konuşmuyor. Kadında ondan güç alıp işi arsızlığa vuruyor.
Bu nedenle eşinin ciddiyeti anlaması gerekiyor. Yoksa karısının mutsuzluğunu umursamıyor. En azından bir hafta bir yalnız kalsın o evde kıymetli anneciğiyle ben eminim anlamaya başlayacaktır kıymetinizi. Böyle belki iki tarafı da pışpışlar yaşarız derdinde

gidersen sanki seni suçlayacak gibi geliyor bana eşin, bilerek geldin kabul ettin şimdi beni bıraktın falan filan...
bir süre uzak kalmanız ve senin değerini anlaması gerekiyor bence. ama önce o deli kadını bir benzetmek lazım. halen acındırma politikası yapıp kapınıza gelmesin.

Back
X