- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
Aziz mübarek gün cok üzülüyorum senin adına gerçekten.Laale gitmek istediğim an bir daha döndüremeyeceğini oda biliyor.. çıkarsam bir daha dönmem ama bi tarafım perişan halde o bavulu toplayıp gidecek güçte değilim.. onu çok seviyorum. yıllardır hep bu evi hayal ettik böyle bişeyden bırakacaksın ilişkin bitecek deselerdi inanmazdım...
evde kalsam yapacaklarım evet bunlar olur ama sanki hepsi yalan geliyor.. o evde bir daha bana huzur yokmuş gibi hissediyorum artık..
@YavruPancar bende gelir sandım.. o da ben sana daha önce söyedim taşınma hariç herşeye varım ama onuda bırakamam istersen yüzüne bakma bundan sonra görüşme selam verme ama taşınmayı unut dedi.
hani düşünüyorum da aynı durumda ben olsam kesin eşimi seçerdim.. 1 dakika bile düşünmezdim. belkide bu yüzden kaybeden taraf benim.
KarKralicesi eşime söyledim ailemin yanına gitcem diye yalvarırım gitme istersen ben gider otelde kalırım eğer beni evde istemiyorsan ama ankaryaa gitme sanki gidersen bir daha hiç bişey düzelmezmiş gibi geliyor dedi.
ayrılmak istiyorum ama eşimden değil aslında ona da kızgınım en başta bana biraz inansaydı arkamda dursaydı bugün bunları yaşıyor olmayacaktık..
Evdeki o bunalma. o huzursuzluk cok kötü.
Annesini doktora götürsün bi. Tedavi olması lazım gerçekten.
Kıyametler kopuo kadın hala size geliyo. Hala size tlf acığ yemek soruyor.
Çok gurursuz bi kadın.