- 8 Eylül 2013
- 2.322
- 3.501
- 133
O zaman şimdi radikal bitirme kararı verme. Rest çek. O da senin gidemeyeceğini biliyorsa annesine verdiği sözü bahane ediyor olabilir. Sensiz yaşayabilir miyim denemek istiyorum görmek istiyorum beni bir süre arama de git biraz kafanı dinle. Ve sürede kendini dinle. Eşin için kayınvalidene tahammül edebilecek misin yoksa onsuz onun sesini falan duymadan hayatın nasıl tüm bunları ölçer tartarsın.
Ama bir uzaklaşman lazım. Sen kavga gürültü hala o kadının evinde durdukça nasılsa gidemez diye düşünmelerine sebep oluyorsun böyle üstüne geliyorlar.
Bir uzaklaş, ciddiyetini ikisi de bir anlasınlar yani. Kocan da bundan sonra sırf annesine veridği sözü değil size de veridği sözü hatırlar belki.
Bunu da söyleyin babana verdiğin söz için beni mutsuz ediyor bana verdiğin sözü çiğniyorsun da de hatta.
Katılıyorum.
Evi terkedip gitmeyin, biraz kafamı dinleyeceğim, çok yıprandım deyin ki gerçek de bu şu anda. Önce biraz sakinleşin, uzaklaşın, sonra tekrar konuyu düşünürsünüz.
Eşinizin de her şeyi yaptım, ne yapayım döveyim mi demesine inanmıyorum.
Eşiniz kesin "hayır, evime giremezsin" dese idi, kv oğlunu kaybetmeyi göze alıp balkondan girmeye kalkmazdı. Eşiniz kararlı değil, bilinç altından izin veriyor annesinin yaptıklarına.

çünkü aynı pencereden bakmıyoruz biz onunla..
ailemin yanına gitmek istemiyorum onlarla uğraşacak mecalim yok ama izin alıp 3*4 gün şileye falan gitsem hem eşim olmadan hemde tüm bu kargaşadan kurtulsam sessiz bi ortam gerçekten bana iyi gelebilir.
ona söylesem mi acaba yanlız kalmak istiyorum ama bu evde değil yoksa direk bilet alıp ben şehir dışındayım bi süre kafa dinlicem diye emrivaki mi yapsam..
karar değiştirmemek için hemen şimdi alcam..