ne yapmalıyım ?

maalesef size iyi haberler vermek isterdim ama ne yazıkki eşimde artık dayanamıyorum bıktım artık diye benim üstüme gelmeye başladı.
anneminde seninde tedaviye ihtiyacın var deyip duruyor.
çok çok çok üzgünüm ama sanırım ayrılma eşiğine geldik çünkü eşim asla taşınma ihtimalimiz yok burada insan gibi yaşamayı öğreneceksiniz diyor.
annesinin saygısızlıklarının farkında herşeyi görüyor ama taşınmayacağınız yarın kardeşim üniye başlayacak askere gidecek o kadını burada bırakamam hemde bu eve bu kadar harcama yapmışken diyor.
daha az önce kavga ettik telefonda oruçlu ağzımla bana bela okuttu sinir hastası etti beni.
eve gitmek bile istemiyorum artık.
boşanmaktan başka bi çarem kalmadı.

maalesef size iyi haberler vermek isterdim ama ne yazıkki eşimde artık dayanamıyorum bıktım artık diye benim üstüme gelmeye başladı.
çok çok çok üzgünüm ama sanırım ayrılma eşiğine geldik çünkü eşim asla taşınma ihtimalimiz yok burada insan gibi yaşamayı öğreneceksiniz diyor.
annesinin saygısızlıklarının farkında herşeyi görüyor ama taşınmayacağınız yarın kardeşim üniye başlayacak askere gidecek o kadını burada bırakamam hemde bu eve bu kadar harcama yapmışken diyor.
daha az önce kavga ettik telefonda oruçlu ağzımla bana bela okuttu sinir hastası etti beni.

o hasta kadını sevindirmeyin, eşiniz iyi biri ve annesi bunu kullanıyor. vicdanı üzerinden oynuyor. kamera taktırın, alarm taktırın, siz de pasif olmayın eşinize değil kadına gerekeni söyleyin, deli deliyi görünce sopasını saklarmış.

o hasta kadını sevindirmeyin, eşiniz iyi biri ve annesi bunu kullanıyor. vicdanı üzerinden oynuyor. kamera taktırın, alarm taktırın, siz de pasif olmayın eşinize değil kadına gerekeni söyleyin, deli deliyi görünce sopasını saklarmış.

inanın uğraşmaya halim bile kalmadı ağlamaktan gözlerim şiş..
şirkette bile herkes pembe hanıma nolmuş diye konuşup duruyormuş.

eşime diyorum ki iş yerimde bile insanlar odama girerken kapı çalıyor burada bile senin ailenden daha çok saygı duyuyorum orası benim evim diyorum söyleyeceğim herşeyi söyledim annemi öldüremem ya diye üste çıkıyor.
yüzünü bile görmek istemiyorum artık.

Eşin patladı da diyebiliriz sanki pembesu...
Onun için de kolay değil ama izlediği yol şu an için çok yanlış.
Ani karar verme.
Her şeyin hayırlısı.

inanın uğraşmaya halim bile kalmadı ağlamaktan gözlerim şiş..
şirkette bile herkes pembe hanıma nolmuş diye konuşup duruyormuş.

eşime diyorum ki iş yerimde bile insanlar odama girerken kapı çalıyor burada bile senin ailenden daha çok saygı duyuyorum orası benim evim diyorum söyleyeceğim herşeyi söyledim annemi öldüremem ya diye üste çıkıyor.
yüzünü bile görmek istemiyorum artık.

kadın oynayarak acındırarak sizi ne hale getirdi, yazık çok üzülüyorum. gencecik yeni evli insanlarsınız.
gardınızı kuşanın, o ev sizin, özel alan da sizin. eşiniz artık sizi koruyamacak duruma gelmiş, annesinin ajitasyonlarına dayanamamış. o halde siz kendinizi ve evinizi koruyun. kalkın gidin bir alarm taktırın. çok ciddiyim. arasın polis gelsin. bunu da kabul etmiyorsa eşiniz kendi evinde otursun anacığıyla.
ağlamayın, bırakın o deli manyak ağlasın.

Daha oncede yazdim. Esin ikinizide kaybetmek istemiyor. Ikinizide idare etmeye calisiyor.simdi ikinizide tedavi ettirecek. Ama tasinmak yok.
Isin cok zor. Bir iki sokak oteye tasinsan sorunlarin cogu bitecek aslinda. Cok buyuk rest cekeceksin. Gideceksin ve ayri en tutulup dosenmeden gelmeyeceksin.
Burda herkes cok sanslisin kocan senin tarafinda deyip duruyordu. Degildi .hicbirzaman degildi. Ikinizide kaybetmek istemiyor. Senin annesini idare etmeni istiyor. Eninde sonunda tercih yapacak.
Bu tercihin sonunda uzulebilirsinde sevinebilirsinde.

Eşin patladı da diyebiliriz sanki pembesu...
Onun için de kolay değil ama izlediği yol şu an için çok yanlış.
Ani karar verme.
Her şeyin hayırlısı.

zaten iyi değilim iş yerinden izin alıp ailemin yanına gidip dava açasım var ama o kadar üzgünüm ki kalbim acıyor resmen şuan kendimde o cesareti bulamıyorum şu 3-4 gün bana zehir oldu hani bu şehirde akrabam olsa gidip onda kalırım ama kimsemde yok..

kadın oynayarak acındırarak sizi ne hale getirdi, yazık çok üzülüyorum. gencecik yeni evli insanlarsınız.
gardınızı kuşanın, o ev sizin, özel alan da sizin. eşiniz artık sizi koruyamacak duruma gelmiş, annesinin ajitasyonlarına dayanamamış. o halde siz kendinizi ve evinizi koruyun. kalkın gidin bir alarm taktırın. çok ciddiyim. arasın polis gelsin. bunu da kabul etmiyorsa eşiniz kendi evinde otursun anacığıyla.
ağlamayın, bırakın o deli manyak ağlasın.

eşimde üzgün ilk zamanlardaki gibi annem haklı sen abartıyorsun deyip kenara çekilmiyor gördümde yaptıklarını ama hep kendimle kıyasladım.
ben olsam anneme öyle bi rest çekerdim ki bırak eve girmeyi kapımın önünden geçemezdi hep yetersiz hep az geldi eşimin tepkileri.. belkide en başta yapması gerekeni şimdi yapmaya başladığı için annesi tarafından önemsenmedi.
şu saatten sonra sağlıklı bi birlikteliğimiz olacağından bile şüpheliyim zira devam etsek bile bu yaşananların telafisi bende olmayacak.
inanın alarmla falan uğraşacak gücüm kalmadı gidip yemek yiyip yatıyorum sadece kimsenin yüzüne bile bakmıyorum.
ev desen umrumda değil yediklerimi bile eşim topluyor arkamdan elimi hiç bişeye sürmüyorum konuşmaya çalışıyor artık konuşamıyorum da çünkü kendimi anlatamıyorum. bi kısır döngü hep aynı şeyler.
acayip yoruldum artık.

Ne kadar abartmıssınız
Bulmussunuz kuzu erkegı ohh
Cok ayıp gercekten kendınızden utanmalısınız konu sahıbı

zaten iyi değilim iş yerinden izin alıp ailemin yanına gidip dava açasım var ama o kadar üzgünüm ki kalbim acıyor resmen şuan kendimde o cesareti bulamıyorum şu 3-4 gün bana zehir oldu hani bu şehirde akrabam olsa gidip onda kalırım ama kimsemde yok..

eşimde üzgün ilk zamanlardaki gibi annem haklı sen abartıyorsun deyip kenara çekilmiyor gördümde yaptıklarını ama hep kendimle kıyasladım.
ben olsam anneme öyle bi rest çekerdim ki bırak eve girmeyi kapımın önünden geçemezdi hep yetersiz hep az geldi eşimin tepkileri.. belkide en başta yapması gerekeni şimdi yapmaya başladığı için annesi tarafından önemsenmedi.
şu saatten sonra sağlıklı bi birlikteliğimiz olacağından bile şüpheliyim zira devam etsek bile bu yaşananların telafisi bende olmayacak.
inanın alarmla falan uğraşacak gücüm kalmadı gidip yemek yiyip yatıyorum sadece kimsenin yüzüne bile bakmıyorum.
ev desen umrumda değil yediklerimi bile eşim topluyor arkamdan elimi hiç bişeye sürmüyorum konuşmaya çalışıyor artık konuşamıyorum da çünkü kendimi anlatamıyorum. bi kısır döngü hep aynı şeyler.
acayip yoruldum artık.
o halde ya kv için eve yaklaşmama kararı aldıracaksın hukuki olarak. çünkü orası senin özel mülkün. ki yine eşinle kavga demek bu.
ya da eşine ciddi rest çekeceksin. anası ve kıymetli evini tercih ederse, sana sevgisi 2. 3. planda demektir.
ya da her şeye boyun eğip evli mutsuz belki depresif yaşayacaksın.

Sakın boşanmayı düşünme. Çok pişman olursun. Eşin iyi biri. Topla kendini. Kayınvaliden işi iktidar savaşı haline getirdi. Öncelikle onun eve girme ihtimali olan heryeri kapat. Bütün yolları kapalı olsun. Sen değil giremediği için o hırsından çatlasın. Birini ayarlasana o sizin eve camdam girerken polisi arasın hırsız diye :-) belki utanç ve korku aklını başına getirir.

Kapıyı cıkartıp kenara koyun.
İngonun ahırı. Gelen gecen girebilir. No problem. Bi yazı assanız :KK14:
O kadar cok dert ve sıkıntısı olan ınsandan sonra bu konu evet bana hıc bısey geldı.
Kayınvalıdemle sorunum yok ama hıc bır zamanda bızı veya gelırımızı dusunecek bı harekette bulunmadı bulunacagınıda sanmıyorum.

Sanırım konu sahıbı oldukca pıs veya pasaklı bırı olmalı yoksa eve gırmesınden neden rahatsız olsun dıye ınanınkı dusundum ortada don veya ped olmalı.
Bız aıle apartmanında oturuyoruz ustelık kayınvalıdemlerle degıl
dırek amca ve dıger amcanın gelınıyle.
Eskı usul anahatlar kapı ustunde gunduz kapılar ardına kadar acık daıre kapıları. Insanın bıraz gecınmeye gonlu olsun ben rahatsız degılım durumdan hıcte olmadım benıde bu sekılde kanırtır sekılde uyuz eden bı durum hıc yasanmadı benım cok gırdıgımo lur ama benım en fazla evde dıger gelını buldugum oluyor resmen sakınan goze cop batmıs

Ne kadar abartmıssınız
Bulmussunuz kuzu erkegı ohh
Cok ayıp gercekten kendınızden utanmalısınız konu sahıbı

kuzu gibi erkek evliliğimizin ilk başında bana kurttu..
annem annem annem dedi asla inanmadı bana annesinin müdahalelerine hiç ses çıkarmadı bir gün eşim tuvaletteyken annesi kapıyı açtı naber diye o gün dank etti.. evet bu kadın cidden saygısız ne yaptıgını bilmiyor acaba pembe haklı mı dedi..
sustum yavaş yavaş kendi gördü herşeyi şimdide işler çıkmaza girdi diye kuzu gibi..

ben iyi bile sabrettim yerimde başkası olsa çoktan bırakıp gitmişti.

O kadar cok dert ve sıkıntısı olan ınsandan sonra bu konu evet bana hıc bısey geldı.
Kayınvalıdemle sorunum yok ama hıc bır zamanda bızı veya gelırımızı dusunecek bı harekette bulunmadı bulunacagınıda sanmıyorum.

Sanırım konu sahıbı oldukca pıs veya pasaklı bırı olmalı yoksa eve gırmesınden neden rahatsız olsun dıye ınanınkı dusundum ortada don veya ped olmalı.
Eskı usul anahatlar kapı ustunde gunduz kapılar ardına kadar acık daıre kapıları. Insanın bıraz gecınmeye gonlu olsun ben rahatsız degılım durumdan hıcte olmadım benıde bu sekılde kanırtır sekılde uyuz eden bı durum hıc yasanmadı benım cok gırdıgımo lur ama benım en fazla evde dıger gelını buldugum oluyor resmen sakınan goze cop batmıs

siz kabullenmişsiniz ama kadın istemiyor evine girilmesini, kilit dahi değiştirdi açıkca söylediler ama illa giricem diye balkondan camdan dalıyor. kabullenmeyen ve istemeyen insan için ne kadar zor bir durum.

daha önceki konularıma denk gelmiş olsaydınız daha iyi anlayabilirdiniz sanırım..
ama inanın mecalim yok anlatmaya.
size aile apartmanınızda ve hiç rahatsız olmadığınız sülalenizle mutluluklar diliyorum.

Üzgünüm ama bence kayınvalide amacına ulaşıyor...
O kadın seni ve oğlunu sevseydi,sizlere değer verseydi bu kadar çok üzülmenize sebep olmazdı...
Hala aynısını düşünüyorum...
İyi niyetine,insanlığına zerre kadar inanmıyorum onun...:KK14:

artık bende inanmıyorum :(

Ya evde hiç kocana özel bir kıyafet olmaz mı üzerinde?
İlla ki ped değil de beybidolle beni kocamdan başkası görsün istemem ben.
Sadece yatarken mi giyiliyordu o.
Ben regl bile olsam yine tüllü tüllü gezerim evin içinde.

siz kabullenmişsiniz ama kadın istemiyor evine girilmesini, kilit dahi değiştirdi açıkca söylediler ama illa giricem diye balkondan camdan dalıyor. kabullenmeyen ve istemeyen insan için ne kadar zor bir durum.
Mutlaka rahatsız olur anlarım cekınır ozelıne gırılıyor gıbı hıssseder fılanda yanı ıs ayrılıga kadar goturmenın bu kadar kavga etmenın bence hıc geregı yok
Olmuyorsa bu kadar uzatıp kendını sınır hastası etmesının ne manası var
Dun dıger gelınle dedımkı fırında makarna yapıcam ay bende yaparım dedı ben eve once cıktım o benım cocugumla bahcede kaldı. Tuttum yarısını verdım makarnanın benım bunda ne gıbı bı kotu nıyetım olur kı o bana 2 kere gelırse ben ona 10 kere cıkıyorum

Ay valla bılmıyorum ınsan evlenırken hele hele bu aıle apartmanına evlenırken bunların hepsını goze alarak kendını tartarak evlenmelı kımseyıde bu sekılde yuz ustu bırakmamalı kı sonunda adamıda cıldırtmıslar

kuzu gibi erkek evliliğimizin ilk başında bana kurttu..
annem annem annem dedi asla inanmadı bana annesinin müdahalelerine hiç ses çıkarmadı bir gün eşim tuvaletteyken annesi kapıyı açtı naber diye o gün dank etti.. evet bu kadın cidden saygısız ne yaptıgını bilmiyor acaba pembe haklı mı dedi..
sustum yavaş yavaş kendi gördü herşeyi şimdide işler çıkmaza girdi diye kuzu gibi..

ben iyi bile sabrettim yerimde başkası olsa çoktan bırakıp gitmişti.

Ben çoktan giderdim pembe...
Gittim de.
Eskinin annesi 20 dakikalık yoldan asla aramadan gelirdi,pazar günleri.
Bir,iki değil her pazar ya kendi ya da kızıyla damadını gönderirdi...
Her gelmeleri,oturmaları ayrı bir olaya malolurdu.
Ben susardım da eskisi çıldırırdı...
Tabii boşanmama tek sebep bu değildi ama bu kadının evliliğe hakim olmak istediğini gösteriyor ki gösterdi de işte...

Back
X