ne yapmalıyım ?

Mutlaka rahatsız olur anlarım cekınır ozelıne gırılıyor gıbı hıssseder fılanda yanı ıs ayrılıga kadar goturmenın bu kadar kavga etmenın bence hıc geregı yok
Olmuyorsa bu kadar uzatıp kendını sınır hastası etmesının ne manası var
Dun dıger gelınle dedımkı fırında makarna yapıcam ay bende yaparım dedı ben eve once cıktım o benım cocugumla bahcede kaldı. Tuttum yarısını verdım makarnanın benım bunda ne gıbı bı kotu nıyetım olur kı o bana 2 kere gelırse ben ona 10 kere cıkıyorum

Ay valla bılmıyorum ınsan evlenırken hele hele bu aıle apartmanına evlenırken bunların hepsını goze alarak kendını tartarak evlenmelı kımseyıde bu sekılde yuz ustu bırakmamalı kı sonunda adamıda cıldırtmıslar

işte her ailenin alışkanlığı farklı.ben de habersiz evime girilmesini geçtim, haber vermeden pat diye kapıda kayınvalidemi görsem bozulurum, belki bir planım var çıkıcam misafirim var ama kavga çıkarmam tabi ki. konu sahibi de istemiyor habersiz evine girilmesini. kaçıncı açtığı konu bu ilk değil. ayrılık tabi ki mantıklı değil, kadını hasta ettiler resmen.

Ya evde hiç kocana özel bir kıyafet olmaz mı üzerinde?
İlla ki ped değil de beybidolle beni kocamdan başkası görsün istemem ben.
Sadece yatarken mi giyiliyordu o.
Ben regl bile olsam yine tüllü tüllü gezerim evin içinde.
Ben zaten acıgım ben gayet evde gotu gobegı acık sortlar bluzlar gıyıyorum amcanın ogluda gelse ben oyle duruyorum
fantazı gıyıme gelınce ben saatlerce evde o sekılde durmuyorum oglum 6 yasında .
Ve bu tarz ozel esyalarımız bı kenarda atrlmıs olmuyor ya cekmecede ya da kırlı sepetınde

Buarada apartmanda 2 erkek var bırı benım esım dıgerıde ust kattakı gelının esı yanı amca oglu

Mutlaka rahatsız olur anlarım cekınır ozelıne gırılıyor gıbı hıssseder fılanda yanı ıs ayrılıga kadar goturmenın bu kadar kavga etmenın bence hıc geregı yok
Olmuyorsa bu kadar uzatıp kendını sınır hastası etmesının ne manası var
Dun dıger gelınle dedımkı fırında makarna yapıcam ay bende yaparım dedı ben eve once cıktım o benım cocugumla bahcede kaldı. Tuttum yarısını verdım makarnanın benım bunda ne gıbı bı kotu nıyetım olur kı o bana 2 kere gelırse ben ona 10 kere cıkıyorum

Ay valla bılmıyorum ınsan evlenırken hele hele bu aıle apartmanına evlenırken bunların hepsını goze alarak kendını tartarak evlenmelı kımseyıde bu sekılde yuz ustu bırakmamalı kı sonunda adamıda cıldırtmıslar

cute bizim iş annenin eve girmesi değil zaten.
evlendiğimden beri giriyor. bişeyleri değiştiriyor rahatsızlık verdiğini bile bile yapıyor bunu.
kilit değiştiyorum balkondan giriyor.
mobilyalarımla oynuyor yatak odama giriyor ve dhaa bir sürü şey. hani eve girer çıkar lazımdır yeri geliyor insan komşusuna anahtar bırakıyor zaten ne yapabilir mobilyamı yicek değil ya..
bizim kv ile ilişkimiz artık başka bi boyuta geçti. ben dayanamıyorum eşime bile tahamülüm kalmadı çok sevsemde onunla evlenmek için 6-7 yıl bekdiysem de bi çırpıda silip atasım var çünkü evden taşınmayı asla kabul etmiyor.

Fedakarlık yine kadına düşünüyor. Yine kadın taşın altına elini koyucak.
Eeee ben bu evden taşınmam. Para harcadım. Annemi tek bırakamam vıdı vıdı.
Evliliği dağılıyo ama kendini aklı evde,annesinde.

Boşanmakda çözüm degilki pembesu.
Neticede birbirinizi seviyosunuz. Sorununuz 3.tekil şahıs :sopa:
Fare zehrimi katsanız yemeğine :KK17:

Ben zaten acıgım ben gayet evde gotu gobegı acık sortlar bluzlar gıyıyorum amcanın ogluda gelse ben oyle duruyorum
fantazı gıyıme gelınce ben saatlerce evde o sekılde durmuyorum oglum 6 yasında .
Ve bu tarz ozel esyalarımız bı kenarda atrlmıs olmuyor ya cekmecede ya da kırlı sepetınde

Buarada

Ya tabii oğlan var sende daldım bir an...
Peki diyelim ki salonda televizyonun karşısından kocan ya da sen uyumuşsunuz,bizde çok olur da...
Yani ayıpsız durum tamam mı?
Amca oğlu gelse öyle görse hoş mu?
Ben istemem bak bunu da.
Ben dinleniyorum,dalmışım,evin içinde bir yabancı...
Bir şey yapacaklarından değil he yanlış anlama..
Huzursuz olurum.
Uyanınca korkarım bile...

işte her ailenin alışkanlığı farklı.ben de habersiz evime girilmesini geçtim, haber vermeden pat diye kapıda kayınvalidemi görsem bozulurum, belki bir planım var çıkıcam misafirim var ama kavga çıkarmam tabi ki. konu sahibi de istemiyor habersiz evine girilmesini. kaçıncı açtığı konu bu ilk değil. ayrılık tabi ki mantıklı değil, kadını hasta ettiler resmen.

ben bi çıkar yol bulamıyorum.
eşim asla gidemezsin gidersen geri getiririm ben annemi savunmuyorum haklı demiyorum ama bırakamam nasıl bi ruh hastası oldugunu görüyorsun bıraksam aklım kalır babama söz verdim diyor.
o bana babama söz verdim dedikçe çıldırıyorum işte.

eşim asla gidemezsin gidersen geri getiririm ben annemi savunmuyorum haklı demiyorum ama bırakamam nasıl bi ruh hastası oldugunu görüyorsun bıraksam aklım kalır babama söz verdim diyor.
gittiğinizde onu istemediğinizde nasıl geri getiricek ki sizi çözemiyorum ya ikinizden de vazgeçmek istemiyor senin annesini idare etmeni bekliyor senden

Fedakarlık yine kadına düşünüyor. Yine kadın taşın altına elini koyucak.
Eeee ben bu evden taşınmam. Para harcadım. Annemi tek bırakamam vıdı vıdı.
Evliliği dağılıyo ama kendini aklı evde,annesinde.

Boşanmakda çözüm degilki pembesu.
Neticede birbirinizi seviyosunuz. Sorununuz 3.tekil şahıs :sopa:
Fare zehrimi katsanız yemeğine :KK17:

yok ama çözüm inanır mısın dua ediyorum birine aşık olsun evlensin diye..
diyorum ki kadın evliliğe özeniyor da bize musallat oluyor daha 45 yaşında bi de düşünsene bir ömür bunla uğraşcam..
ee düşündükçe diyorum çık git başka türlü delireceksin burada..

insanların nasıl delirip saçma sapan şeyler yaptıgını artık çok iyi anlıyorum..

o günden beri hala yemek yapıyomu size, berabermi yiyosunuz yine. en son kapıya gözleme bırakmıştı

gittiğinizde onu istemediğinizde nasıl geri getiricek ki sizi çözemiyorum ya ikinizden de vazgeçmek istemiyor senin annesini idare etmeni bekliyor senden

getiremez zaten.. hani orada bana seni bırakmam demeye çalışıyor ve evet eskisi gibi değil nasılsa idare et demeye getiriyor..
anneme söylenmesi gereken herşeyi söyledim döveyim mi daha ne yapayım diyor..
taşınma hariç herşeye varım diyor bende daha orada durmam..

düşünsene çocuğumuz oldugunda herşey daha beter olacak.. bakıcı bile baksa yada ben işten çıksam bile torun diye hep bende olacak.. işler daha da beter hale gelecek.

getiremez zaten.. hani orada bana seni bırakmam demeye çalışıyor ve evet eskisi gibi değil nasılsa idare et demeye getiriyor..
anneme söylenmesi gereken herşeyi söyledim döveyim mi daha ne yapayım diyor..
taşınma hariç herşeye varım diyor bende daha orada durmam..

düşünsene çocuğumuz oldugunda herşey daha beter olacak.. bakıcı bile baksa yada ben işten çıksam bile torun diye hep bende olacak.. işler daha da beter hale gelecek.
evet çocuk olunca daha kötü olur hiç işin içinden çıkamazsın gibi geliyor bana da. çünkü bu sefer bunu yemesin diyceksin yediricek en basitinden

Öyle gidemezsin,geri getiririm seni vs. bu cümleleri ciddiye almıyorsundur umarım.
Ama eğer sen gitmek istemiyorsan yapacakların belli.
Yeniden kilitler değişecek,ferforje yaptırılacak her cama,balkon kapısına,sokak kapısına da demir kapı gelecek.
Sonra da o kadına ömrü hayatın boyunca selam bile vermeden yaşanacak...

Canım çok üzüldüm bu duruma gelmesine :( eşin kolay yolu seçmiş, baştan beri yanında olmadığını göstermiş ne yazık ki. Bundan sonrası için kendini nerleştirmen gerek, nasıl devam etmek istiyorsun önce buna karar ver. Belki bir müddet kafanı dinlemen iyi olur.
Eşinin senin yanında olup evi taşıması gerekirdi hatta ben öyle olacağını tahmin ediyordum ama sanırım senin onca emek verdiğin evini bırakmayacağına çok emindi o yüzden istersen taşınırız falan diye koftiden sallıyordu. Sen ciddi olarak taşınmak istediğini söyleyince gerçek fikrini söylemiş oldu. Şimdi ne yapacağına karar vermelisin. Belki ailenin yanına gidip biraz kafa dinlersin.
Sen zaten anasının alt katına taşınarak yeterince büyük bir fedakarlık yapmışsın. Şu an fedakarlık yapma sırası eşinde.
Ben olsam o evde artık yaşamak istemezdim ama eğer o evde devam edeceksen çok büyük değişim yapman lazım anasıyla ilişkilerinizde.

yok ama çözüm inanır mısın dua ediyorum birine aşık olsun evlensin diye..
diyorum ki kadın evliliğe özeniyor da bize musallat oluyor daha 45 yaşında bi de düşünsene bir ömür bunla uğraşcam..
ee düşündükçe diyorum çık git başka türlü delireceksin burada..

insanların nasıl delirip saçma sapan şeyler yaptıgını artık çok iyi anlıyorum..
Evden uzaklaşıp ailende kalsan.
Hadda eşinede dava acıcagını söyleyip blöf yapsan.

Dediğin gibi bu kadın bi ömür tepenizde olucak.
Laftanda anladıgı yok.
Yarın bi gün çocuk olursa dahada sıkıntı.

o günden beri hala yemek yapıyomu size, berabermi yiyosunuz yine. en son kapıya gözleme bırakmıştı

yok en son o gözlemeyi verdi.
eşim yemekleri ayrı yicez indirme bişey bizde çıkmıcaz dedi.arıyor yinede şu var bu var yiyecekseniz alın diye ama eşim almıyor.
dün bi ara kapı çaldı geldi eşimde yattık sonra görüşürüz dedi almadı eve. ama ben eşimle konşmuyorum zaten yemek yiyip yatıyorum sabahta ramazan yüzünden saatlerimiz değişti denk gelmiyoruz.. gün içinde de görüşmüyorum cevap vermiyorum hiç.. kv aradı bugün onu da açmadım.

böyle gidip 3-4 gün hiç kimsenin olmadıgı bi yerde dünlenmek istiyorum resmen.

Benim bir arkadaşım ve kayınvalidesi bu meseleler yüzünden yaklaşık 2008'den beri görüşmüyorlar.
Evleri de yanyana.
Sürekli karşılaşıyorlar,kız selam bile vermiyor...

Gaddarca geliyor belki ama sana iyi gelmiyorsa bu durum, böyle içinden elini kıpırdatmak dahi gelmeyecekse böyle bezgin mutsuz olacaksan bırak kaynana kazansın.
Evlenme amacı yuva kurmak, mutlu olmak değil mi? Ne yuvanı kurabildin ne mutlu olabildin, inada bindi iyice, bu inatla devam edip kendini mutsuz hissetme bence.
Git bir süre uzaklaş dinlen. Onu görmediğinde ne hissediyorsun? Kendini dinle bence.
Ben olsam dayanamazdım.
Ama ben tahammülü az, zor bir insanım. Ben bu tip bir durumda geri adım atıp aman tadımız kaçmasın diye o psikopatın eve girmesine neden olmazdım.
Yada rest çeker ayrılırdım yada alarm takar kapıyı tekrar değiştirir cama demir taktırırım falan komple her odaya yeni kilit taktırırım ama istediğini vermezdim. Bunu yapamıyorsam da pes eder giderdim. Çünkü işler sinir bozucu bir hal aldı.
Elin deli kadını yüzünden mutsuz olmak için gelmedin ya bu hayata? Bir ömür tek ev sanan bir manyakla yaşamak için çok kısa. Her gün tiksindiğin insanı görmek için de çok uzun.
Yani eşin ne yapayım illa bu ev diyorsa kadın da seni mutsuz etme pahasına devam ediyorsa ikisi de snei düşünmüyorsa sen kendini düşün. Yetmez mi ya? Sana da yazık.

Canım çok üzüldüm bu duruma gelmesine :KK43: eşin kolay yolu seçmiş, baştan beri yanında olmadığını göstermiş ne yazık ki. Bundan sonrası için kendini nerleştirmen gerek, nasıl devam etmek istiyorsun önce buna karar ver. Belki bir müddet kafanı dinlemen iyi olur.
Eşinin senin yanında olup evi taşıması gerekirdi hatta ben öyle olacağını tahmin ediyordum ama sanırım senin onca emek verdiğin evini bırakmayacağına çok emindi o yüzden istersen taşınırız falan diye koftiden sallıyordu. Sen ciddi olarak taşınmak istediğini söyleyince gerçek fikrini söylemiş oldu. Şimdi ne yapacağına karar vermelisin. Belki ailenin yanına gidip biraz kafa dinlersin.
Sen zaten anasının alt katına taşınarak yeterince büyük bir fedakarlık yapmışsın. Şu an fedakarlık yapma sırası eşinde.
Ben olsam o evde artık yaşamak istemezdim ama eğer o evde devam edeceksen çok büyük değişim yapman lazım anasıyla ilişkilerinizde.
Evden uzaklaşıp ailende kalsan.
Hadda eşinede dava acıcagını söyleyip blöf yapsan.

Dediğin gibi bu kadın bi ömür tepenizde olucak.
Laftanda anladıgı yok.
Yarın bi gün çocuk olursa dahada sıkıntı.
Öyle gidemezsin,geri getiririm seni vs. bu cümleleri ciddiye almıyorsundur umarım.
Ama eğer sen gitmek istemiyorsan yapacakların belli.
Yeniden kilitler değişecek,ferforje yaptırılacak her cama,balkon kapısına,sokak kapısına da demir kapı gelecek.
Sonra da o kadına ömrü hayatın boyunca selam bile vermeden yaşanacak...

Laale Laale gitmek istediğim an bir daha döndüremeyeceğini oda biliyor.. çıkarsam bir daha dönmem ama bi tarafım perişan halde o bavulu toplayıp gidecek güçte değilim.. onu çok seviyorum. yıllardır hep bu evi hayal ettik böyle bişeyden bırakacaksın ilişkin bitecek deselerdi inanmazdım...
evde kalsam yapacaklarım evet bunlar olur ama sanki hepsi yalan geliyor.. o evde bir daha bana huzur yokmuş gibi hissediyorum artık..

YavruPancar YavruPancar bende gelir sandım.. o da ben sana daha önce söyedim taşınma hariç herşeye varım ama onuda bırakamam istersen yüzüne bakma bundan sonra görüşme selam verme ama taşınmayı unut dedi.
hani düşünüyorum da aynı durumda ben olsam kesin eşimi seçerdim.. 1 dakika bile düşünmezdim. belkide bu yüzden kaybeden taraf benim.

KarKralicesi KarKralicesi eşime söyledim ailemin yanına gitcem diye yalvarırım gitme istersen ben gider otelde kalırım eğer beni evde istemiyorsan ama ankaryaa gitme sanki gidersen bir daha hiç bişey düzelmezmiş gibi geliyor dedi.
ayrılmak istiyorum ama eşimden değil aslında ona da kızgınım en başta bana biraz inansaydı arkamda dursaydı bugün bunları yaşıyor olmayacaktık..

Evet kesinlikle arkadaşlarla aynı fikirdeyim, devam edeceksen tüm camlara balkonlara demir taktır hatta dış kapıya bile, kamera ve alarm da tabi, kaynana olacak kontağa da selam bile verme bundan sonra. Tedavi olması gereken sen değilsin, sakın kocanın sana böyle düşündürmesine izin verme canım, anasını değiştiremedikçe senin de anası gb hasta olduğuna ikna etmeye çalışıyor. Babasına neyin sözünü vermiş?? Ömür boyu deli anamla karım uğraşacak merak etme diye mi söz vermiş!

Back
X