ne yapmalıyım ?

bişey düşündüğünü hiç sanmıyorum. Üzgün olduğunu biliyo Yapma etme falan diycek. Ben annemle konuşurum diycek teee kadın sizi takmıyo ki. Ver dediğin halde vermiyo.

Benim dediğim kilidi düşün ciddiyim. Anahtar derdi yok. Parmağını da kopyalayamaz ya.

yok asla alttan almıcam açık açık bir çözüm bulmazsa ayrılmak istediğimi söylicem bu şekilde ileride hasta olacağımı ve kendimi değersiz hissettiğimi söylicem anlayacaktır eminim..

yufka yürekliliğimden değil aslında ben hepsini seviyorum kayınvalidemi bile bunca hastalıklı harekerlerine rağmen seviyorum bazen ölesiye nefret etsemde sorunumuz yokken hiç aklıma onla ilgili kötü şeyler gelmiyordu.. aksine hep eşimin ailesi beni seviyor sayıyorki evime hep geliyorlar diyordum.. eşimde her defasında bana teşekkür ediyor senin yerinde başkası olsa bu kadar görüşmez falan diyordu. ben aksine bazen yorulsamda memnun oluyodum.. şimdi ama içimde öyle bi öfke nefret var ki hepsini silesim var.. ben bu kadını da kardeşlerini de ameliyat oldu gel benim evimde kal hatta yatagımı vereyim diyecek kadar çok düşündüm yani çok mu zor saygı duymak.

işte hepsini söylicem eşime bilmiyorum ne tepki verecek annesine mi çıkar konuşur ne yaparız hiç bilmiyorum..

belki konuşmuştur bu saat oldu daha bi yerden çıkıp gelmedi.

cama satılık ilanını yemez bence o kurnaz kv.
şu olayın üzerinden 5-10 gün geçsin. sen evde birkaç koli falan hazırla. kullanmadığın mutfak eşyasını kolilere koy. bazı ufak halıları sar kaldır. nadir kullandığın kıyafetleri valize falan koy. evde birkaç güne taşınıyorsunuz imajı olsun. ama sakın çaktırmayın, o görsün ve şok olsun.
ondan sonra kesin resti çekin eşinle. ayrıca bir daha kilit yaptırır yada eve girerse haneye tecavüzden mahkemelik olacağınızı falan söyleyin. böylesiyle başka türlü başa çıkılmaz.

Hırsız girecek diye ailecek paronayaya bağlamışlar.Gündüz anne nöbette gece oğlu böyle ömürmü geçer .

hani duyanda evde altın para var sanır..
girse en fazla televizyonu alır iki bileklik 1 kolye tamam..

parasında da değil bence nasıl bi korkuysa ondaki hem sadece hırsızdan da değil bence kadında herşeyi kontrol etme isteği var en basitinden kumandayla tv kanalı değiştirdik kumandayı sepbaya koydun ya alır o kumandayı yanına koyar mesela..

yemek yeriz az koy dersin çok koyar çok koy dersin az koyar bugün kola içelim dersin gider fanta alır..
yani hareketlerinin bir çoğu siz değil ben karar veririm modunda.

hayatı boyunca eşini çocuklarını hatta kp ve kv yi o çekip çevirmiş evdeki tüm para onda toplanmış falan o yüzden kontrol manyagı olmus cıkmıs..
eşime maaşlarınızı kontrol edemiyorsunuz isterseniz bana verin ben 3 ayda borçlarınızı bitirir birikime başlarım demişti eşimde tabiki ağzının payını vermişti ama hala söyler o kadar para var elde bişey yok bende olsa ah ahh der...

ayy çıldırcam galiba..
şuan öyle kötüyüm ki eşimle nasıl sakince konuşcam bilmiyorum.

Kv özellikle annesinin ve kardeşlerinin yanında konu açılsın diye eve girdim demiştir. Sana zarf atmıştır, sen de yemişsindir. Anahtar vermediyseniz nerden girecek ki. Ya da çilingir çağırdı , açtırdı, sonra da anahtar yaptırdı :)
Kusura bakma pembesu ama bir yandan da komik :) karınca gibi, önünü alamıyorsun. Eşinin seni anlaması elindeki en iyi şey. Fakat çok zorlarsan saf değiştirebilir. Kv eve giriyor diye yuva yıkılmaz ama olay bir "güç savaşına" girdiyse bu olayı çözmelisiniz.
Evleri değiştirseniz, madem eve aşık, siz üst kata taşının, o sizin eve geçsin...

Bence arkadaşın tavsiyesini eşinde dene önce, koli varsa çıkar ortaya, valizi falan eşyaları dök, bakalım eşin ne tepki verecek

Sen bu kadına doğunca çocuğunu nası emanet etceksin canım ya.. Kilidi değiş yine girerim demiş kapıya kamera koy gizlice, kilidi değiş bak bakalım nası giriyo içeri. Ama bence eşin anahtar veriyo çok üzgünüm ama başka yolu yok.. Ya da gizlice sizin evden yedeği çalıp kopya falan yaptırdı..

Kayınvalidenizin psikolojisi bozuk.. Bunu daha oncekı konunuzda da yazmıstım.MUTLAKA DOKTORA GOTURUN!!

Eve alarm taktırın.Caydırıcı olanlardan.. Sadece ses urkutur.. Nasıl kapatacagını bılmedıgınden panıkler.. Bir daha yaptıgına dahı pişman olur.

Evinizi sırf bu yuzden terketmeyın.. Kayınvalidenizi DOKTORA GOTURUN!!!

ben OKB düzeyinde bir takıntısı var mı diye sormuştum.
ben hala anlayamadım kontrol mü takıntı mı kv deki bu durum:))
ayrıca yalnız da değilmş.
o kardeşten daha önce hiç bahsetmemiştin galiba.
hep tek yaşıyo sanıyoduk hepimiz.
ilginç bir vaka kendisi.
eşinle boşanmak yerine taşınmak en hayırlı çözüm.

Valla pembe dizi gibi şu an son durum ne olacak diye merakla bekliyorum. Bi de sonra o kiloleri toplamak var .

oo iyi fikir gelir 5-10 dk ya
ayrıca bu erkeklerin anam bensiz yapamaz tavrı çok saçma. kadın genç, sağlıklı, her şeye maydanoz olacak kadar dinç. hiçbir şey olmaz.
ama biz kadınlar yaşlı, dul annelerimizi 12-15 saatlik mesafelerde bırakıp geliyoruz yuvamız kocamız diye. onlar hayatına devam ediyor da erkek anaları sürünüyor sanırsın. hiç bu bahaneye sığınmasın kocan.

Aynen canım, onlarınki ana biz ağaç kovuğundan çıkmışız

Tek çare o zaman bir arkadaşın dediği gibi kart olmadan yedeği yapılamayan anahtarlardan almak.Kartıda bankada kasada saklarsın.Absürd bir durum ama öyle başa öyle tarak.Kapılarda dımdızlak kalsın bakalım.Sinirden çatlar

Kamera çözüm değil ki.kamwra taktirsan eve girdigini. goreceksin önemli olan bu girmemesi.evdeki bütün kilitleri değiştir.hatta içerden bide surgu yaptır balkon kapılarına özellikle.dis kapiyada ektra bir kilit daha yaptır.y bilmiyorum bende senin yerinde olsam bu kadar sinirlernirdim.iside inada bindirirdim çünkü o öyle yapmış anladığım kadarıyla.ki bi arkadaş demiş girmemiştir zarf atmıştır diye sanki banada öyle geldi.kpinin ustune düzenek kur açılınca bi kova boya dokulsun ustune.eve girip girmediği belli olsun

48 yok bile 45 anca tam bilmiyorum ama 45 üstü değil yani genç anne olmuş.

hani yaşlı laf anlamıyor desem öyle de değil..
şimdi gördüm bunu...
amannnn çok genç...ben 38 yaşındayım valla.oğlum 6 yaşında :):)
meşgale bulun kadına,yalnızlıktan sardı belki de..çalışsın birşeyler yapsın..el işi,dernek kurs...???

Kapının ustune kova yerleştirmek supermis parmak iziyle açılan kilitlerden yaptır eğer kilidi degistireceksen balkonlarında kilidini değiştir hatta cam balkon yapıp kapatsan daha iyi olur

ben olsam dediğim gibi kapıya 2 kilit koyar,yedeklerini değiştiririm.ayrıca bir demir kapı yaptırırım.
sonra da hiçbirşey olmamış gibi devam ederim..
ne eşime ne kv ye birşey demem..yokmuş gibi davranırım..
çocuğum olursa da baktırmam kv ye asla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…