- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.641
- 198
bişey düşündüğünü hiç sanmıyorum. Üzgün olduğunu biliyo Yapma etme falan diycek. Ben annemle konuşurum diycek teee kadın sizi takmıyo ki. Ver dediğin halde vermiyo.onu sa söylicem eşime annene biz boşanıyoruz pembesu ailesinin yanına gidiyor gel aşağıda yaşa artık de dicem bakalım eşim bulduğum çözümlerden hangisine yanaşacak.. yada kendisnin daha iyi bi fikri mi var..
işten çıkıp geldiğine göre düşünmüştür bişey..
Eşin aramıştır bence anasını, haberi vardır yani evde olduğundan.
Evet eşinin yüzüne öyle bir bak ki artık bezdiğini ve kredinin dolduğunu yüzünden anlasın sen konuşurken. Bir şey daha söylemek istiyorum, sen çok yufka yüreklisin pembesu, önceki olaylara rağmen çaylar davetler aynen devam etmiş. Zaten alt katında yaşıyor olmanız yeterince büyük bir fedakarlık, hergün görmeye çaya çağırmaya falan be gerek var? Bu kadın oskarlık oyuncu, sizi çok seviyorum ayağına ortalığı karıştıranlardan. Asla inanmıyorum samimiyetine!
Ayrıca kocana gösterdiğin tepki konusunda çok haklısın olayların bu şekle gelmesinin en büyük sorumlusu o.
Bak şu an elinde çok iyi koz var, kocan çok korkmuş belli, çekip gideceksin diye izin almış koşa koşa eve geliyor, sakın alttan alma bu fırsatı iyi değerlendir
Hırsız girecek diye ailecek paronayaya bağlamışlar.Gündüz anne nöbette gece oğlu böyle ömürmü geçer .
Bence arkadaşın tavsiyesini eşinde dene önce, koli varsa çıkar ortaya, valizi falan eşyaları dök, bakalım eşin ne tepki verecekhani duyanda evde altın para var sanır..
girse en fazla televizyonu alır iki bileklik 1 kolye tamam..
parasında da değil bence nasıl bi korkuysa ondaki hem sadece hırsızdan da değil bence kadında herşeyi kontrol etme isteği var en basitinden kumandayla tv kanalı değiştirdik kumandayı sepbaya koydun ya alır o kumandayı yanına koyar mesela..
yemek yeriz az koy dersin çok koyar çok koy dersin az koyar bugün kola içelim dersin gider fanta alır..
yani hareketlerinin bir çoğu siz değil ben karar veririm modunda.
hayatı boyunca eşini çocuklarını hatta kp ve kv yi o çekip çevirmiş evdeki tüm para onda toplanmış falan o yüzden kontrol manyagı olmus cıkmıs..
eşime maaşlarınızı kontrol edemiyorsunuz isterseniz bana verin ben 3 ayda borçlarınızı bitirir birikime başlarım demişti eşimde tabiki ağzının payını vermişti ama hala söyler o kadar para var elde bişey yok bende olsa ah ahh der...
ayy çıldırcam galiba..
şuan öyle kötüyüm ki eşimle nasıl sakince konuşcam bilmiyorum.
Bence arkadaşın tavsiyesini eşinde dene önce, koli varsa çıkar ortaya, valizi falan eşyaları dök, bakalım eşin ne tepki verecek
ben OKB düzeyinde bir takıntısı var mı diye sormuştum.hani duyanda evde altın para var sanır..
girse en fazla televizyonu alır iki bileklik 1 kolye tamam..
parasında da değil bence nasıl bi korkuysa ondaki hem sadece hırsızdan da değil bence kadında herşeyi kontrol etme isteği var en basitinden kumandayla tv kanalı değiştirdik kumandayı sepbaya koydun ya alır o kumandayı yanına koyar mesela..
yemek yeriz az koy dersin çok koyar çok koy dersin az koyar bugün kola içelim dersin gider fanta alır..
yani hareketlerinin bir çoğu siz değil ben karar veririm modunda.
hayatı boyunca eşini çocuklarını hatta kp ve kv yi o çekip çevirmiş evdeki tüm para onda toplanmış falan o yüzden kontrol manyagı olmus cıkmıs..
eşime maaşlarınızı kontrol edemiyorsunuz isterseniz bana verin ben 3 ayda borçlarınızı bitirir birikime başlarım demişti eşimde tabiki ağzının payını vermişti ama hala söyler o kadar para var elde bişey yok bende olsa ah ahh der...
ayy çıldırcam galiba..
şuan öyle kötüyüm ki eşimle nasıl sakince konuşcam bilmiyorum.
ayrıca bu erkeklerin anam bensiz yapamaz tavrı çok saçma. kadın genç, sağlıklı, her şeye maydanoz olacak kadar dinç. hiçbir şey olmaz.
oo iyi fikir gelir 5-10 dk ya
Aynen canım, onlarınki ana biz ağaç kovuğundan çıkmışızayrıca bu erkeklerin anam bensiz yapamaz tavrı çok saçma. kadın genç, sağlıklı, her şeye maydanoz olacak kadar dinç. hiçbir şey olmaz.
ama biz kadınlar yaşlı, dul annelerimizi 12-15 saatlik mesafelerde bırakıp geliyoruz yuvamız kocamız diye. onlar hayatına devam ediyor da erkek anaları sürünüyor sanırsın. hiç bu bahaneye sığınmasın kocan.
evet arkadaşlar haklı başka biri konu açsa ne yap et o evden taşın diye yorum yapardım..
dediğim gibi evi 2000 e kiraya da versem o mutakta başkasının yemek yapma düşüncesi bile beni kahreder kulplarını bile tek tek özene bezene seçtim gerekirse bi yıl ödeyelim ama bir ömür yaşayacağım evimin her köşesini biz seçelim diye diye yaptırdık evi..
korkutmak güzel bir çözüm eşime söylesem o da kabul eder tamam satılık yada kiralık yazalım anneme de taşınıyoruz sen böyle davrandığın için der.. ama bunu gerçeğe dönüştürme kalktığımda kızar. yapacağı en son nokta bunlar olur annesini bırakıp bi yere gitmez gözü arkada kalır. evet kardeşi var ama şimdi üniye gitcek 2-3 ay sonra gitmese bile eşim annesine ne kadar kızsa da düşkün aklı kalır. offf çıldırcam.
45 civariymis ama fazla degilmisbu arada kv kaç yaşında????
şimdi gördüm bunu...48 yok bile 45 anca tam bilmiyorum ama 45 üstü değil yani genç anne olmuş.
hani yaşlı laf anlamıyor desem öyle de değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?