ne yapmalıyım ?

Evini niye bırakıyorsun, kocanı niye terkediyorsun?
Bir tek kız kardeşin olumlu yaklaşamamış sana
Sakın yuvanı dağıtma pişman olursun
Eşinide bu kadar üzme, adam elinden geleni yapmış söylemiş annesine
Çözüm bul, bak arkadaşlar kamera taktır demiş, kafan rahat olur
Telefondan bakarsın güzelce izlersin evini

Telefondan bakarsın güzelce izlersin evini

İzlese ne olacak ki
Kayınvalidesinin evde dolaşmış olması fikri bile sinir ediyor, bir de gözüyle mi görsün.

Kadın girecek eve, kamera olsa da olmasa da. Zaten kendisi demiş, kamera taktırın, hiç bir şeye dokunmadığımı göreceksiniz diye. Yani kamera takılınca da girmeye devam edeceğini söylemiş.

Eşinizin haline üzüldüm ben daha çok. Elinden geleni yapmış ve çözüm odaklı düşünmeye çalışıyor. Aslında sizin tarafınızda yer alıyor ama siz onu annesinin yanındaymış gibi değerlendiriyorsunuz. Lütfen biraz daha sakin olun. Şahsen bu olayda sizin yerinizde olsam herkes gidince eşimin boynuna sarılıp teşekkür ederdim...

Ben olsam böyle bir adamı bırakmazdım.Sadece başka bir yere taşınmak için ikna etmeye çalışırdım.Teyze maalesef psikolojik hasta.Kontrol manyağı gibi olmuş.Elinde değil kendini durduramıyor.Sizi sevmediğinden değil ama işte dank etmiyor.Böyleleri adamı sinir hastası yapar anlatsanda anlamazlar en güzeli yapabiliyorsanız uzakta oturmak.[/QUOTE]

Titreyip kendine gelsin haspa

evet arkadaşlar haklı başka biri konu açsa ne yap et o evden taşın diye yorum yapardım..
dediğim gibi evi 2000 e kiraya da versem o mutakta başkasının yemek yapma düşüncesi bile beni kahreder kulplarını bile tek tek özene bezene seçtim gerekirse bi yıl ödeyelim ama bir ömür yaşayacağım evimin her köşesini biz seçelim diye diye yaptırdık evi..

korkutmak güzel bir çözüm eşime söylesem o da kabul eder tamam satılık yada kiralık yazalım anneme de taşınıyoruz sen böyle davrandığın için der.. ama bunu gerçeğe dönüştürme kalktığımda kızar. yapacağı en son nokta bunlar olur annesini bırakıp bi yere gitmez gözü arkada kalır. evet kardeşi var ama şimdi üniye gitcek 2-3 ay sonra gitmese bile eşim annesine ne kadar kızsa da düşkün aklı kalır. offf çıldırcam.

Bu kv evdeki kamera eğilir el sallar, başka yere taşınsa bile pijamalarını çantasına koyar oturmaya gelir "ayhh geç oldu ben burda yatıym bari" der 3 hafta gitmez ben size söyliym :))

işte eşimde bunu diyor istersen kov yine gitmez evinde kalır hele torunu olunca o bakmasa bile sırf onun için gelir yerleşir git diyemezsin desen dinlemez bu kadar dinliyor olması bile mucize ona göre..

işte eşimde bunu diyor istersen kov yine gitmez evinde kalır hele torunu olunca o bakmasa bile sırf onun için gelir yerleşir git diyemezsin desen dinlemez bu kadar dinliyor olması bile mucize ona göre..

Ya iki ucu çoklu denklem, tercihinizi şu yönde yapın; anahtarı değiştirip kapını kapatıp arada bir gelip gitmesi mi(siz evdeyken)?,yoksa başka eve taşınıp, arada gelip uzun süre sizde yatıya kalması mı? hangisi daha çekilir geliyorsa onu yapın bence.

niye gözü arkada kalıyor yahu.
eli ayağı tutmuyor mu.
genç bi de bu kadın.
abartıyorsunuz.
ev ne kadar güzel olursa olsun huzurun yok.
o yüzden er veya geç taşınacağınızı düşünüyorum.
sen bu kv ile ortak bir noktada anlaşamayacaksın çünkü

Savaş baltalarını gömdüğümüz yerden çıkartıyoruz o zaman :) kalemizi düşmana teslim etmeyeceğiz :)

O ev senin, tabiki bırakıp gitmeyeceksin, evdeki tüm kilitleri değiştir pembesu, üstelik bunu gözünün önünde yaptır, nerden girecek allasen sihirli güçleri yoksa ya kapıdan giriyor ya balkondan ki bence balkondan girmiştir, eskiden kalma anahtarlar olabilir ki zaten pimapen tarzı ise hep uyuyor o anahtarlar birbirine. Değiştir onları da.

Ya da tüm bunları değiştirmeden önce kamera kurdur, bakalım kendini zeki sanan kv nerden giriyor eve öğrenirsin. Hem belki ilerde kanıt olarak bile kullanırsın. Valla kimin ne olacağı belli olmuyor, Allah yuvanı daim etsin tabi ama bu sebepten bitecek olursa da elinde kanıt olsun.

Aynen bu hasta kadına çocuk emanet edilmez.Kendinizi bile bile ateşe atmak olur bu.Paranız varmış bakarsınız bir çaresine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…