Telefondan bakarsın güzelce izlersin evini
Camlara kocaman sahibinden satılık yazısı asın.
Satmayacaksanız bile kv tutuşur.
Balkon kapısının kilitlerini değiştirin, kapının kilidini de değiştirin, kamera takın.
Titreyip kendine gelsin haspaşok olur görünce..
Titreyip kendine gelsin haspa
Bu kv evdeki kamera eğilir el sallar, başka yere taşınsa bile pijamalarını çantasına koyar oturmaya gelir "ayhh geç oldu ben burda yatıym bari"der 3 hafta gitmez ben size söyliym :))
işte eşimde bunu diyor istersen kov yine gitmez evinde kalır hele torunu olunca o bakmasa bile sırf onun için gelir yerleşir git diyemezsin desen dinlemez bu kadar dinliyor olması bile mucize ona göre..
niye gözü arkada kalıyor yahu.evet arkadaşlar haklı başka biri konu açsa ne yap et o evden taşın diye yorum yapardım..
dediğim gibi evi 2000 e kiraya da versem o mutakta başkasının yemek yapma düşüncesi bile beni kahreder kulplarını bile tek tek özene bezene seçtim gerekirse bi yıl ödeyelim ama bir ömür yaşayacağım evimin her köşesini biz seçelim diye diye yaptırdık evi..
korkutmak güzel bir çözüm eşime söylesem o da kabul eder tamam satılık yada kiralık yazalım anneme de taşınıyoruz sen böyle davrandığın için der.. ama bunu gerçeğe dönüştürme kalktığımda kızar. yapacağı en son nokta bunlar olur annesini bırakıp bi yere gitmez gözü arkada kalır. evet kardeşi var ama şimdi üniye gitcek 2-3 ay sonra gitmese bile eşim annesine ne kadar kızsa da düşkün aklı kalır. offf çıldırcam.
Savaş baltalarını gömdüğümüz yerden çıkartıyoruz o zaman :) kalemizi düşmana teslim etmeyeceğiz :)evet arkadaşlar haklı başka biri konu açsa ne yap et o evden taşın diye yorum yapardım..
dediğim gibi evi 2000 e kiraya da versem o mutakta başkasının yemek yapma düşüncesi bile beni kahreder kulplarını bile tek tek özene bezene seçtim gerekirse bi yıl ödeyelim ama bir ömür yaşayacağım evimin her köşesini biz seçelim diye diye yaptırdık evi..
korkutmak güzel bir çözüm eşime söylesem o da kabul eder tamam satılık yada kiralık yazalım anneme de taşınıyoruz sen böyle davrandığın için der.. ama bunu gerçeğe dönüştürme kalktığımda kızar. yapacağı en son nokta bunlar olur annesini bırakıp bi yere gitmez gözü arkada kalır. evet kardeşi var ama şimdi üniye gitcek 2-3 ay sonra gitmese bile eşim annesine ne kadar kızsa da düşkün aklı kalır. offf çıldırcam.
Aynen bu hasta kadına çocuk emanet edilmez.Kendinizi bile bile ateşe atmak olur bu.Paranız varmış bakarsınız bir çaresineanahtarları gizlice alıp yaptırmış olması lazım yenisini..başka türlüsü yok çünkü...yedek anahtarınız var mı peki?
bu kadındaki yüzsüzlük ötesi bence hastalık..normal insan yapmaz bunu çünkü..
ama bence yapılacak iş asla evi terke etmek falan değil..eşinizin suçu yok ki.bi sürü laf etmiş.ki böyle deli ve hasta bir kadının evladı olsaydım taşınıp başka yere gidemezdim gözüm arkada kalırdı ne yalan söyliyim...
biraz rahatlamaya çalışsanız,bu bir güç savaşı değil,kadın cidden hasta..o yüzden yok sayın görmezden gelin..siz bebek işine,tatile falan bakın..
ama ben olsam asla ve kat'a bebeğime bakmasına izin vermezdim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?