ne yapmalıyım ?

pembesu pembesu canım öyle boşanma falan gibi şeyleri bi aklından çıkar bakiym. Eşin ahlaksızlık mı yaptı? Hırsızlık mı yaptı? seni dövdü mü? Aldattı mı? Hemen bi çilingir çağırıp anahtarı değiştiriyorsun. Bırak laf dalaşına girmeyi. 3 gün küser sonra barışır. Orası senin mahremiyet bölgen. İzinsiz kimse giremez. Sen sadece kilidi değiştir, ne derlerse desinler.

evinizin anahtarını siz yokken kopyalatmış olabilir mi? gizlice anahtarınızı alıp anahtarcıya götürmüş olabilir. italyan bi marka var.kilitleri kopyalanamıyor. sana göbekle beraber 5 tane anahtar veriyorlar yerinde olsam 3ünü alır ikisini kendi anneme teslim ederdim. kendine aldığın üç anahtarın birini eşine verirsin ikisini de cebinde taşırsın. mümkün değil daha da giremez. bu saçma şey için ev terkedilmez. eşin gayet normal bir adam. ama annesi evlere şenlik

pembesu pembesu canım öyle boşanma falan gibi şeyleri bi aklından çıkar bakiym. Eşin ahlaksızlık mı yaptı? Hırsızlık mı yaptı? seni dövdü mü? Aldattı mı? Hemen bi çilingir çağırıp anahtarı değiştiriyorsun. Bırak laf dalaşına girmeyi. 3 gün küser sonra barışır. Orası senin mahremiyet bölgen. İzinsiz kimse giremez. Sen sadece kilidi değiştir, ne derlerse desinler.
pembesu bir kere daha kilit değiştirdi ama kayınvalidesi nasıl bulduysa anahtar yine eline geçti. kilit değiştirse bile aynı sorunlar yine olur diye düşünüyorum.

Bir çilingirle görüşseniz farklı bir kilit taktırsanız, belki bir çözüm olur.
Mesela kilidi tam kapının ortasında olanlar var onlardan takın. Yada kıyın paraya otel gibi kartlı sisteme geçin, yada daha da kıyın paraya parmak izli bir kapı falan bulun. Onu da mı kıracak.
Ben olsam inat ederim en güvenli giremeyeceği kapıyı değiştiririm hadi gir şimdi derim

hani duyanda evde altın para var sanır..
girse en fazla televizyonu alır iki bileklik 1 kolye tamam..

parasında da değil bence nasıl bi korkuysa ondaki hem sadece hırsızdan da değil bence kadında herşeyi kontrol etme isteği var en basitinden kumandayla tv kanalı değiştirdik kumandayı sepbaya koydun ya alır o kumandayı yanına koyar mesela..

yemek yeriz az koy dersin çok koyar çok koy dersin az koyar bugün kola içelim dersin gider fanta alır..
yani hareketlerinin bir çoğu siz değil ben karar veririm modunda.

hayatı boyunca eşini çocuklarını hatta kp ve kv yi o çekip çevirmiş evdeki tüm para onda toplanmış falan o yüzden kontrol manyagı olmus cıkmıs..
eşime maaşlarınızı kontrol edemiyorsunuz isterseniz bana verin ben 3 ayda borçlarınızı bitirir birikime başlarım demişti eşimde tabiki ağzının payını vermişti ama hala söyler o kadar para var elde bişey yok bende olsa ah ahh der...

ayy çıldırcam galiba..
şuan öyle kötüyüm ki eşimle nasıl sakince konuşcam bilmiyorum.
Böyle benim tanıdığım var o yüzden insanı nasıl çıldırma safhasına getirdiklerini biliyorum.Kontrol manyağı ama kontrol manyağı olduğunu bilmediği için saygısız bir şekilde hayatınıza müdahele ediyor.Sanki sizin aklınız yok.Sanki küçük çocuksunuzda beceremeyeceksiniz.İyi ki böyle baskın birinin yanında eşiniz ezik kalmamış. Gerektiğinde annesine de cevabını veriyor.Sınırınızı çekeceksiniz ve o çizgiyi geçemeyeceğini öğrenmeli o kadın .Çocuk mocukta baktırmayın çocuk bakıyorum hesabına duygu sömürüsü yapar herşeye daha çok müdahale eder.

pembesu bir kere daha kilit değiştirdi ama kayınvalidesi nasıl bulduysa anahtar yine eline geçti. kilit değiştirse bile aynı sorunlar yine olur diye düşünüyorum.
kadın hasta herhalde. gizlice anahtarı alıp çilingirde yenisini mi yaptırmış anlamadım ki...ben olsam üç kilitli kapı taktırırım ama asla pes etmem. bir keresinde görümcelerim ben evde değilken, temizlik yapmışlar; acayip rahatsız oldum. mahremiyetime çok düşkünüm. o zamanlar ben 2 aylık görevlere gidiyordum; ev boş kalıyordu. o zaman bile anahtarı kimseye vermedim. yangın çıkacaksa da zaten sigortası var evin.

http://www.perkotek.com/parmak-izi-sistemi?gclid=CPK90KO6i80CFcFAGwodQwoHIQ
Vallahi varmış parmak izli kapı bak linkte yazıyor ara tara bul bu kapı kilidini
Hatta daha da inatlaşırım diyorsan alarm taktırsana. Cayır cayır ötüp polisi çağırdığında bir paniklesin bak bakalım bir daha manyak gibi girmeye kalkıyor mu?
Ben senin yerinde olsam hırsızdan korunmak için alarm sistemi kurdum derim eve de giremez bir daha yada bu parmak izli kapı kilidini alırım

http://www.perkotek.com/parmak-izi-sistemi?gclid=CPK90KO6i80CFcFAGwodQwoHIQ
Vallahi varmış parmak izli kapı bak linkte yazıyor ara tara bul bu kapı kilidini
Hatta daha da inatlaşırım diyorsan alarm taktırsana. Cayır cayır ötüp polisi çağırdığında bir paniklesin bak bakalım bir daha manyak gibi girmeye kalkıyor mu?
Ben senin yerinde olsam hırsızdan korunmak için alarm sistemi kurdum derim eve de giremez bir daha yada bu parmak izli kapı kilidini alırım
Bu kadında bu inat olduktan sonra oğlunun parmağını kesip cebinde taşır bence

Son düzenleme:
Bu kadında bubinat olduktan sonra oğlunun parmağını kesip cebinde taşır bence

En temizi bence alarm sistemi bir korkması iyi olur.
Onda şifreyi girmediğin de anında alarm ötüyor ve polis aranıyor izah etsin bakalım edebilirse. Sesi de oldukça gür oluyor aklı uçar aklı. Bir daha da giremez bence.

kilidi değiştirin ve alarm taktırın. her girdiğinde ötsün bakalım. haneye tecavüzdür bu.
o kadının da huzurunuzu kaçırmasına izin vermeyin, bebeğinize bakması konusunu tekrar düşünün derim.
eşiniz elinden geleni yapmış diye düşünüyorum ama eğer boşanmak istemiyorsa taşınmayı düşünsün yavaş yavaş.

En temizi bence alarm sistemi bir korkması iyi olur.
Onda şifreyi girmediğin de anında alarm ötüyor ve polis aranıyor izah etsin bakalım edebilirse. Sesi de oldukça gür oluyor aklı uçar aklı. Bir daha da giremez bence.
Anahtarı kopyalayan şifreyi de öğrenir.

Bak ben adım gibi eminim anahtarı annesine eşin verdi pembesu canım. Üstünü kapatmak için şüphe çekmemek için böyle davrandı.. Hem evden gidiyomuş gibi davranma, bunun blöfünü yapma.. Gideceksen tam git, adamı alıştırma yoksa ciddiye almaz sahte ayrılıkları..

Bak ben adım gibi eminim anahtarı annesine eşin verdi pembesu canım. Üstünü kapatmak için şüphe çekmemek için böyle davrandı.. Hem evden gidiyomuş gibi davranma, bunun blöfünü yapma.. Gideceksen tam git, adamı alıştırma yoksa ciddiye almaz sahte ayrılıkları..
bence de eşi verdi anahtarı...

eşim aradı izin almış içim rahat etmedi geliyorum konuşcaz dedi ya tüm kilitleri değiştirip kamera takarsın dicem ya satılık yazısı as git anneni korkut taşınıyoruz de dicem yada beni terminale bırak ayrılalım dicem bakalım o ne dicek..
onu zor durumda bıraktıgımın farkındayım ama taşınmayacağını çok net biliyorum..
bakalım ne diyecek :/

bu saat oldu kv hala gelmedi bu arada işe gitmediğimi de bilmiyordur eğer eşim söylemediyse.. bi yandan da onu bekliyorum merakla nereden girecek acaba diye.

valla eşinizin de işi zor, sinirden hasta olur insan. resmen psikopat bir annesi var.

işte hepsini söylicem eşime bilmiyorum ne tepki verecek annesine mi çıkar konuşur ne yaparız hiç bilmiyorum..

İlk olarak söze eşiniz başlasın
Bırakın bakalım ne diyecek
Sakince dinleyin
Bütün diyeceklerini bitirsin, onun dediklerine göre siz konuşun.

Back
X