ne yapmalıyım ?

odalaranıza kilit taktırın
dış kapı için birinin anahtarını alsa anahtarcı 10 dakika da yapıyor getirmiş yerine koymuştur. üstelik 5 TL ye

Türk Ceza Kanunu MADDE 116
Konut dokunulmazlığının ihlali
(1) Bir kimsenin konutuna, konutunun eklentilerine rızasına aykırı olarak giren veya rıza ile girdikten sonra buradan çıkmayan kişi, mağdurun şikayeti üzerine, altı aydan iki yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

en son çare olarak, şikayet edin polis tespit etsin. aile üyesi bile olsa rızanız olmadan giremez diye hüküm var.

Kayinvalideniz bence hasta psikolejik destek almasi lazim obesif hastasi olabilir.kadin suya elektriğe takik.bendede vardi buna benzer şeyler farkettim takintilarimi yapmamaya calistim atlattim cok şükür.mesela evden cikarken kapiyi acaba kilitledimmi diye acip acip kilitmllemek kapinin onunden 1 saat ayrilamamak gibi dogal gazi kontrol etmeme kapalı oldugunu gormeme ragmen tekrar tekrar bakmak gibi,tatile cikarken yolda acaba gazi isigi fişi düşünmek tekrar eve girip kontrol etmek gibi,kv de kendine engel olamiyor olabilir.hatta hastaligimi annemlerin evine karistigimda anlamistim.hergun aksam uyumadan annemi arayip gazi kapat fişleri cek diyordum ki onlarin anahtarida vardi tatile gittiklerinde cicekleri sulamak icin girdigimde bile gaz fis kontrol ediyordum.kendinizi uzmeyin bence siz onu tedavi ettirin hasta tahminimce

sanırım eşiniz sizi tarafınızda. bence yazık etmeyin yuvanıza sakince düşünmenizi tavsiye ederim.

Kesinlikle ayrılmayın eşiniz size hak vermiş tekrar kilidi değiştirin anahtarlarınızı da ortada bırakmayın lütfen.

Ne yap biliyor musun. Valizini topla doğru annene. Ama boşanmak için değil. Eşin anlasın durumun ciddiyetini diye. Ben artık bu şekilde yapamıyorum evimide seni de annene bırakıyorum hoşçakal de. Tabi o işten gelmeden çık git. Akşama geldiğinde inan ki çok üzülüp senin tarafında olacak.

Annesi laftan anlamıyor belli ama bu şekilde yaparsan durumun büyüklüğünü görür eşin ve kesin çözüm bulur.

Rezalet ya.
Neden giriyor ki istemiyorsunuz işte ötesi var mı? Belki yatağınız dağınık belki odanız dağınık,öyle görmesini istemiyorsunuz ayrica ev sahibi yokken niye ısrarla hemde elinden anahtar alınmışken giriyor anlamak mümkün değil. Tüm kilitleri değiştirin,anahtarda sadece ikinizde olsun, ortalıkta bırakmayın,siz evdeyken alıp yaptırmış demekki anahtarı.
Birde çocuk emanet etmeyi düşünmeyin derim. Alenen yalan söyleyen,laftan sozden anlamayan bir insan karşınızdaki,çocuğa ne verebilir ki.

Benim kaynım da kontrol manyağıydı yaa. Kazık kadar insanlar her akşam eve girince ona rapor veriyorduk, sağsalim eve girdik diye. Olur olmadık saatlerde arıyordu gazı kapat, kettle fişte mi, ocağı kontrol et vs diye. Ay çok sinir bozucu.

Şimdi taşın desek senin kayınvaliden bu sefer her geldikçe sizde yatılı kalır. Boşan desek mutlu yuvanı neden böyle bir sebep in bozacaksın üstelik kocanın bir suçu yok senin yanında.. madem hırsızlıktan korkuyorsunuz ilk iş bütün camlara balkonlara demir yaptırın anahtarları tekrar değiştirin. Ve inş en kısa zamanda bebişiniz olur madem borcunuz bitti oturun evdr kendiniz bakın hem gözünüz arkada kalmaz hem bebeğinizin üstünde sizden çok onun söz hakkı olmaz. Allah başka dert vermesin yeterince yüz göz oldunuz zaten ama artık dur denmeli. Ramazanda iftara gitmemekle ilk tepkinizi koyun.

Hasta ruhlu...

Alarm taktir, kamera koydur.

Yangin, gaz alarmi falan olan hirsizlik alarm sistemi var ya taktir onlardan.

Sifresini sen bil, esin bilsin. Alarm taktirdigini soyleme o girince otsun bakalim ne yapacak? Arar sizi, hirsiz alarmi o dersin. Eve habersiz biri girince adina hirsiz deniyor ve o alarm otuyor.

Esin seni bu kadar savunurken bosanmak falan duygusal kararlar. Adamcagizi da uzme bosuna. O elinden geleni yapmis ne yapsin ki baska.... Doverek elinden alamaz ya...

Alarmlar ucuz, taksitle bile yapiyorlar. Hemen ara birini...

ben senin yerinde olsam her yerin kilidini değiştirir eşime bile evin anahtarını bir süre vermem.ne kadar sinir bozucu bişey.Amahtarı ya eşin verdi ya da siz yokken çilingir çağırıp uygun anahtar yaptırdı.Ayıptır yahu

kilidi bir daha değiştir

oraya buraya da yedek anahtar koyma

sen geçen buraya yazdın ayakkabılığın yanında yedek anahtar var diye

sen değil miydim kv nin kankası beni tanımış buradaki konumdan diyen

kv de de oradan alıp anahtar yaptırmıştır

ya da o anahtarla girip sonra yerine bırakıyordur

karıştırdı isem de kusura bakma

ama bu kv ile hayat zor

eve girdim de ne yaptım diyen bir manyağa çözüm zor

yalnız bu kadına hala çocuğum olursa baktırırım diyorsan da çocuk işini beş on kere daha düşün

ayrılacak bi durum goremedım ben ortada kılıdı değiştirin kamera koyun ...

Allah kolaylik versin. Bazi arkadaslar kilit koy alarm tak demis. Kadin girdigini inkar etmiyor ki. Yine giricem yine giricem diyor cunku bu hasta kadin siz bilemezsiniz anlayamazsiniz ben sizin iyiliginiz icin yapiyorum diyor. Kilidin tekrar degismesi, anahtarin esinizde dahi olmamasi ya da eşyaların toplaniyo blofu is yapar. Ama ben olsam bikac gun ailemin yanina giderim esimle anlasarak da yapmam bunu. Esinizle anlasmayin ki annesine daha da yuklensin. Tabi kesin care taşınmak kafa rahat olur

Bence eşine yüklenmeyi bırak adam zaten annesine gerekeni söylemiş kadın laftan anlamıyorsa ne yapsın. Annesi sonuçta atsan atılmaz satsan satılmaz. Bana kalırsa boşanmaya gidecek bi sorun değil sorununuz. Ama siz olayı benim sözüm dinlenmiyor diye gurur yapma boyutuna getirmişsiniz kv ile birbirinize güç gösterisi yapıyorsunuz resmen.

Sana verebileceğim çözüm önerisi şu eşinle ve kendi ailenle anlaş sanki boşanacakmışsın ve kayınvaliden yüzünden evi terk ediyormuşsun gibi yap. Bu mevzuyu sen eşin ve ailen bilsin. Evi bu şekilde terk et git ailende kal 1 hafta. O ara kv'nin kafasına dank eder belki benim yüzümden yuva yıkılıyor diye. Baktın ki hiçbirşey değişmiyor bu da çözüm değil eşine çek resti ya bu evden taşınırız ya da bu oyun gerçeğe dönüşür gerçekten boşanırız de.

Arayacak kayınvalidesini, hayırdır anne napıyorsun diyecek
İzlendiğini bilecek
Emin olun tekrarı çok az olur
Güzelim evini terk etmesi eşinden olması hoş mu ?

Parmak izi, yuz tanima sistemi veya sifreli kilit. Sifreyi istdiginiz siklikta da degistirebilirsiniz. Biraz masrafli olur ama huzur icin deger bence. Devamli kamera kontrol etmekten iyidir.

kayınvalıde bıldıgın takıntılı sapık normal degıl okadının tedavı olması gerek
esınde yeterlı seyler soylemıs senı ezdırmemıs aslında nıye ona okadar bagırıp gıt annenın koynunda yat dedın anlamadım nıye ayrılmayı dusunuyorsun anlamadım
annesı sızofren dıyelım doktorlar sıze acık acık sızofren katlanıcaksınız dedı sen sırf buyuzden kocandan mı ayrılıcaksın ?
tasınmıyorsa da esın ozaman parmak ızıyle acılan kapılar var ondan alın takın
kayınvalıden muhtemelen cılıngırcıye aynı anahtardan yaptırmıstır cagırmıstır olcu falan alınmıstır basa cıkamazsın parmak ızıyle kapı alın dırek kapıyı degıstırın bıde kapıya kamera yerlestırın ızleyın kameradan sık sık

kendi anneniz olsa vermez miydiniz anahtarı, ne var bunda, yeri geliyor komşuya bırakıyoruz anahtarı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…