ne yapmalıyım ?

valla ne evmiş merak ettim kv bu kadar kafayı takmış, ankara ekibi olarak toplanıp bi keşif yapalım :) hem ankarada ne evler var boşversene pembesu rahatına bak artık burdan da kv ne kocaman bir nanik

valla ne evmiş merak ettim kv bu kadar kafayı takmış, ankara ekibi olarak toplanıp bi keşif yapalım :) hem ankarada ne evler var boşversene pembesu rahatına bak artık burdan da kv ne kocaman bir nanik

tatlım ev ankarada değil benim ailem ankarada daha fazla kişi tanımasın diye eski yaşadıgım yeri yazdım bilgilerime
çok pis gözüm korktu komşu teyze yüzünden

Cok sevindim. Insallah mutlulugun daim olur ve kimsenin seni uzmesine izin vermezsin.
Ev satilsaydi veya kiralansaydi daha cok sevinirdim. Sanki ev bos durup seni bekleyecek. Lutfen mantigini her zaman duygularinin ve merhametinin onunde tut.

Cok sevindim. Insallah mutlulugun daim olur ve kimsenin seni uzmesine izin vermezsin.
Ev satilsaydi veya kiralansaydi daha cok sevinirdim. Sanki ev bos durup seni bekleyecek. Lutfen mantigini her zaman duygularinin ve merhametinin onunde tut.

galiba ben çok üzülürdüm satılsaydı ev içine bi ev parası verdik ve daha geçen ay bitti borcu..
üstelik çok içime sine sine yaptırdım özellikle mutfagımı o yüzden beklesin ev benim nasılsa kiracı da benim gibi bakmaz zaten.. kalsın öyle boş böylesi daha iyi.

kızlar farkındaysanız ev benim içinde saplantı haline geldi ne satılmasına ne kiralanmasına razı değil gibiyim
tam bi gelin kaynana toprağı

Pembesu koli bulamazsaniz esim koli fabrikasinda calisiyor, burdan yollariz , elinizi cabuk tutunn yeterkiii :) :) :)
yerim seniii
haftasonu taşınıyoruz tatlım inşallah
bugün ve yarın için birini bulup hemen temizletmem lazım sadece.. en kötü iş çıkısı gider temizlerim pis pis bile oturabilirim ama eşimin yüreği dayanmaz o kadarına

ne evmiş ne mutfakmış be arkadaş:))
foto atma şansın var mı.
şu meşhurrr evle bir tanışssak.
malum olayların çıkış noktası :))

ne evmiş ne mutfakmış be arkadaş:))
foto atma şansın var mı.
şu meşhurrr evle bir tanışssak.
malum olayların çıkış noktası :))

yapılmadan önce skandal bi görüntüsü var ama tabiki yapıldıktan sonra güzel oldu kız öyle dediğime bakmayın kücücük kutu gibi bi ev işte ama seçip yaptırdım ya güzel geliyor bana
yok yanımda foto ama özelden atcam isteyene bu akşam çekeyim fotoları son son yeni ev benimkine kıyasla bayaga felaket ama ben mutluyum

tatlım ev ankarada değil benim ailem ankarada daha fazla kişi tanımasın diye eski yaşadıgım yeri yazdım bilgilerime
çok pis gözüm korktu komşu teyze yüzünden

valla haklısın bana arkadaşını söyle demişler, kv öyleyse arkadaşı da çok sağlam değildir. allah uzak tutsun hepsinden

Bana da at bana daa

ay aklınızda saray canlandıysa hayalk kırıklığı yaşayabilirsiniz zira bildiğin ev ama herkesin evi kendine güzel ya işte bizimki o misal azda olsa buldum bi kaç tane

ay aklınızda saray canlandıysa hayalk kırıklığı yaşayabilirsiniz zira bildiğin ev ama herkesin evi kendine güzel ya işte bizimki o misal azda olsa buldum bi kaç tane
Yoo siz hiç evinizi övmemiştiniz zaten şimdiye dek benim gördüğüm kadarıyla. Hep ona verdiğiniz emekten bahsetmiştiniz. O yüzden kıymetli diye yazdığınızı hatırlıyorum hep. Ben de hep ufak tefek ince ayrıntıları olan bi ev düşünmüştüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…