ne yapmalıyım ?

pembesu böyle olmayacak, profil fotosu yap sen en iyisi,
10 dakika kalsın,
sonra yine eskisine dönersin.
o arada gören görsün, yazık yahu sana

ama zaten gözüken belli bariz bi yer yok yani normal ev inşaattaki mutfak hali var bide yaşamaya başladıktan sonra eşimle bizim oldgumuz ev hali zaten daha kimse istemez
profile koysam anlaşılmaz

ama zaten gözüken belli bariz bi yer yok yani normal ev inşaattaki mutfak hali var bide yaşamaya başladıktan sonra eşimle bizim oldgumuz ev hali zaten daha kimse istemez
profile koysam anlaşılmaz

Ay pembesu valla merak ettik özelden mözelden dm den yürü bize bebeyims

cok tesekkurler zahmet oldu esinle birbirinize benziyorsunuz cok tatlisiniz Allah mutlulugunuzu bozmasin..birde kendi evinize gecin rahatliyalim artik insallah.

Mutfak dolaplariniza bayildim. Bi yali olmasada kendim her ayrintisini secip begenip yaptorsam benimde aklim kalirdi orada sanirim. Masallah size yakisiyosunuz

Çok sevindim yaa. Dün çok üzülmüştüm, bugün çok sevindim. Her şey daha da güzel olsun, tüm dilekleriniz gerçek olsun inşallah.

Kızlar toplaşın spoiler veriyorum Mutfak şahane ama pembesu ve eşine ba-yıl-dım Allah nazardan saklasın pek yakışan bir çift. Kaynana yüzünden bitseydi bu evlilik gerçekten de yazık olurmuş

ayyy çok teşekkür ederim yaa utandım iyice
Allah razı olsun hepinizden

canim benim dedigin gibi kutu gibi ama cok guzelmis ama siz daha guzelsiniz masaallah size orda agiz tadiyla oturmak nasip olmadi ama bunda snra kafan rahat bi sekilde hayat sureceksin mutlulugunuz daim olsun

Maşallah:) Çok güzelsiniz. Ev gerçekten çok hoş, çok zarif detaylar ama sizden güzel olamaz Allah sizi birbirinize bağışlasın güzel güzel haberlerinizi alalım artık

canim benim dedigin gibi kutu gibi ama cok guzelmis ama siz daha guzelsiniz masaallah size orda agiz tadiyla oturmak nasip olmadi ama bunda snra kafan rahat bi sekilde hayat sureceksin mutlulugunuz daim olsun
Maşallah:) Çok güzelsiniz. Ev gerçekten çok hoş, çok zarif detaylar ama sizden güzel olamaz Allah sizi birbirinize bağışlasın güzel güzel haberlerinizi alalım artık

amin amin amiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…