Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla ne evmiş merak ettim kv bu kadar kafayı takmış, ankara ekibi olarak toplanıp bi keşif yapalım :) hem ankarada ne evler var boşversene pembesu rahatına bak artık burdan da kv ne kocaman bir nanik![]()
Cok sevindim. Insallah mutlulugun daim olur ve kimsenin seni uzmesine izin vermezsin.
Ev satilsaydi veya kiralansaydi daha cok sevinirdim. Sanki ev bos durup seni bekleyecek. Lutfen mantigini her zaman duygularinin ve merhametinin onunde tut.
yerim seniiiPembesu koli bulamazsaniz esim koli fabrikasinda calisiyor, burdan yollariz , elinizi cabuk tutunn yeterkiii :) :) :)
ne evmiş ne mutfakmış be arkadaş:))galiba ben çok üzülürdüm satılsaydı ev içine bi ev parası verdik ve daha geçen ay bitti borcu..
üstelik çok içime sine sine yaptırdım özellikle mutfagımı o yüzden beklesin ev benim nasılsa kiracı da benim gibi bakmaz zaten.. kalsın öyle boş böylesi daha iyi.
kızlar farkındaysanız ev benim içinde saplantı haline geldi ne satılmasına ne kiralanmasına razı değil gibiyim
tam bi gelin kaynana toprağı![]()
ne evmiş ne mutfakmış be arkadaş:))
foto atma şansın var mı.
şu meşhurrr evle bir tanışssak.
malum olayların çıkış noktası :))
foto atma şansın var mı.
foto atma şansın var mı.
Banada at cok merak ettimdur bakayım sosyal medyada evde çekindiğimiz fotolar vardır illaki bulup atcam bi kaç tane![]()
tatlım ev ankarada değil benim ailem ankarada daha fazla kişi tanımasın diye eski yaşadıgım yeri yazdım bilgilerime
çok pis gözüm korktu komşu teyze yüzünden![]()
Bana da at bana daayapılmadan önce skandal bi görüntüsü var ama tabiki yapıldıktan sonra güzel oldu kız öyle dediğime bakmayın kücücük kutu gibi bi ev işte ama seçip yaptırdım ya güzel geliyor bana
yok yanımda foto ama özelden atcam isteyene bu akşam çekeyim fotoları son sonyeni ev benimkine kıyasla bayaga felaket ama ben mutluyum
![]()
ay aklınızda saray canlandıysa hayalk kırıklığı yaşayabilirsinizzira bildiğin ev
ama herkesin evi kendine güzel ya işte bizimki o misal
azda olsa buldum bi kaç tane
![]()
Yoo siz hiç evinizi övmemiştiniz zaten şimdiye dek benim gördüğüm kadarıyla. Hep ona verdiğiniz emekten bahsetmiştiniz. O yüzden kıymetli diye yazdığınızı hatırlıyorum hep. Ben de hep ufak tefek ince ayrıntıları olan bi ev düşünmüştüm.ay aklınızda saray canlandıysa hayalk kırıklığı yaşayabilirsinizzira bildiğin ev
![]()
Bana da at merak ettim ay şu eviay aklınızda saray canlandıysa hayalk kırıklığı yaşayabilirsinizzira bildiğin ev
![]()