Slm kizlar çok uzun olmuş ama gunlerdir dusunuyorum ama kendime bir cvp alamadim sozluyum ve sozlum tam 6 kardess 2 abisi ve 2 ablasi ve 1 ikiz kiz kardesi var sozlumle ikizi sayesinde tanistik is ortamindan arkadadimda sonra kardesiyle sevgililik donemimiz ve sozluluk donemizi yadiyoruz simdi analatacaklarimin hepsi sevgililik doneminde yasanan seyler ben aileye sevgilimin ikizi sayesinde girmistim ozamanlar abisi bekardi sevgilisi vardi kizyasadigimiz sehirde okuyordu okul bitti memlekete gitti isteme fasli oldu nisan yapildi sevgilimin annesi beni cok sever x teyzecim beni davet etti israrla cagirdi benimde ailem kizin memleketinde yasadigi icin hem ailemi gormek hemde nisanda bulunmak icin isden izin alip nisana katildim.... Yaklasik 1 sonra dugun yapilmaya karar verildi kiz memleketinden geldi yakin bir yerde degil hani 8 saatlik yol var esyalarini gelinligini aldi gitti ortada ev evlenecek olan abimide cokseverim onun , sevgilimin ve annesinin hatrina ev bulmalari icin ugrastim ev bulundu kiz uzak mesafe oldugu icin temizlige ve esya sermeye gelemicem dedi ben tuhaf buldum nere olursa olsun ben kendi evim icin giderdim cunku... X teyzecim herseye kendi kosturmasin diye ben hep yanindayim ha bu arada diger cocuklari hep sehir disinda yasiyorlar bir sevgilim bir abim var yaninda... Evi temizlige gittim esyalar geldi yerlestirdim sanki kendi evim duzuluyordu dügün ve kina kizin memleketinde olduorayada gittim hem abime hem geline 1er ceyrek taktim yasadigim sehire donduk aradan zaman gecti is cikisi sevgilimlere gittim baktim cikiyorlar eltim yemege cagirmis onlari kafamdan kaynar sular dokuldu o evin heryerinde ondan cok benim emegim var ve beni arayip yarim agiz gel deme tenezulunde bulunmamistiki arada hic bir sorunumuz yok bana sende gel yabanci yermi dedirler x teyzecime yalniz konusmak istedgimi soyledim annem gibidir benim icin erkeklerin bu mevzulari bilmesine gerek yoktu cunku sagolsun kirmadi.. dedim sana saygim sonsuz yaptigim hic birseyi kimsenin yuzune vurmak icin yapmadim ama x e cok kirildim anlayacagini dusunerek ben gelmek istemiyorum dedi 2 kafin anlastik disari ciktigimizda sevgilim ve babasi benim gelmem icin asiri israrda bulundular biz bir aileyiz sana arayip soylemeye gerek duymamistir diye onu savununca onlara kirginligimi acmak istemedigimden dolayi gittim ve sofra tam 5 kisilik kurulmustu ben onlarin dedigi gibi hesab edilmemistim beynimden vuruldum sevgilime soyledim ben bu eve cagirilmadan asla ve asla artik adim atmam bil ve bana sakin israr etme... Birkac kez daha ayni seyi yapti ben gitmeyince kv karsilasmadigimizda niye gelmedin kiz diye laf atti ama hic cvp vermem bole seylere.... Gecen sozlumun ablasi dogum yapti ogluna herseyleri aldim ki ben bole durumlarda parcalarim kendimi bebek bezinden pasta filan yaptim herkes bayildi buda benim bebegimede yaparsin artik dedi gecistirdim ... Biz nisan yapicaktik ama kvcigimin kanser oldugunu ogrenince ben ertelemek istedim bu uzucu ve stresli bir ortamda kendimi dusunuyormusum gibi olurum diye yapamadim cunku yorucu bir tedavi surecine girdi canim kv ;( bu sirada eltim olucak sahis 4 aylik hamile oldugunu soyledi hepimiz sevindik tabi ama hepimizin ilgisi kvde olunca eltim olacak sahis surat yapio neymis oda hastaymis midesi bulaniomus nie onla ilgilenmiyormus kimse iyice ayar oldum kiza dogumu yaklasiyor simdi ben buna dogum icin biseyler yapmalimiyim ... Kendimi biliyorum yaparsam tam yaparim bezine islak mendiline tirnak makasindan albumune kadar ama bu nankore bisey yapasim gelmio siz olsaniz ne yapardiniz kizlar