- 27 Nisan 2009
- 2.284
- 3.139
- Konu Sahibi pati_pitircik
Her ne olursa olsun cok fazla içli dışli olmussunuz. Bu kadar samimisyet asiri fazla. Cok istiyorsan bir tulum alir gidersin. Kendini paralamana gerek yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayır daha elti değil ki.hemde nasıl ayarlamamak
bu nedir böyle yaa fazla fazla girmişsin içlerine
hem eltinin evini düzmüşsün iyi güzel de
o kız da sana demedi ki evimi düzenle diye rica etmedi ki
eltin tabiki tavrında haksız ama sen denilmeden yapıp bide hürmet bekliyorsun
bana evlenince çok üzüleceksin gibime geliyor...
ne yapsın ablası :)hayır daha elti değil ki.
kayınvalide bile değilken kayınvalideciğim olmuş, x teyzeciğim olmuş.
ister misin elti de gelsin burda konu açsınmaşallah Eltine yeni gelinliğin tadını bile çıkartamamışsın.Bilmem farkında mısın ama kız o aileye yeni gelin olarak gelecekken sen elinden almışsın gelin gibi ortalara atılan sensin.Allah bilir evini düzenlemeye gelmemesinin sebebi de herşeyde senin ortadan çıkmandır.Yani ben olsam daha gelin olmadan o ewde gelin sanan birine bende tavırlı olurdum.
Ayrıca ortada dönen dolaplardan bi habersin.Kayınvalideciğin madem çok düşünceli eltine diyemedi mi pati_pıtırcığıda ara kızım yabancı değil çok emeği var yemeğe çağırmazsan ayıp olur diye.Baksana onlar giderken sen tesadüfi görüyorsun gittiklerini neden kayınvalideciğin sana gideceklerini söylemiyor.Pehhh bu mu çok iyi kayinvalidecik.
ister misin elti de gelsin burda konu açsın
kendini fazla kaptırırsan ilerde ruhunu da teslim etmek zorunda kalırsın, bence de nişanınız yapılmadan kv,kp, elti gibi kavramları benimsemeyinyapılacak olan nişanımı annesi hasta olduğu için erteledim canım isteme saflı ve sözümüz kesildi.
Aynen cnm cidden çok antipatik bir durum ..bikere çağırması hata olurdu bnce:) ben eltisi olsaydım bende öyle davranırdım.Ne meraklı bazı kızlarımız ailede en çok ben sevileyim 1, gelin olayım yarışlarına.
Yav arkadaş ne güzel yazmışsın ..konu sahibi msj lara kızıyor ama asıl kızması gereken elti,ben elitinin yerınde olsam ,evimi düzenlemesine vs vs izin vermemmaşallah Eltine yeni gelinliğin tadını bile çıkartamamışsın.Bilmem farkında mısın ama kız o aileye yeni gelin olarak gelecekken sen elinden almışsın gelin gibi ortalara atılan sensin.Allah bilir evini düzenlemeye gelmemesinin sebebi de herşeyde senin ortadan çıkmandır.Yani ben olsam daha gelin olmadan o ewde gelin sanan birine bende tavırlı olurdum.
Ayrıca ortada dönen dolaplardan bi habersin.Kayınvalideciğin madem çok düşünceli eltine diyemedi mi pati_pıtırcığıda ara kızım yabancı değil çok emeği var yemeğe çağırmazsan ayıp olur diye.Baksana onlar giderken sen tesadüfi görüyorsun gittiklerini neden kayınvalideciğin sana gideceklerini söylemiyor.Pehhh bu mu çok iyi kayinvalidecik.