Ne yapmalıyım bilmiyorum :/ ( elti sorunu )

Her ne olursa olsun cok fazla içli dışli olmussunuz. Bu kadar samimisyet asiri fazla. Cok istiyorsan bir tulum alir gidersin. Kendini paralamana gerek yok

hemde nasıl ayarlamamak
bu nedir böyle yaa fazla fazla girmişsin içlerine
hem eltinin evini düzmüşsün iyi güzel de
o kız da sana demedi ki evimi düzenle diye rica etmedi ki
eltin tabiki tavrında haksız ama sen denilmeden yapıp bide hürmet bekliyorsun
bana evlenince çok üzüleceksin gibime geliyor...
hayır daha elti değil ki.
kayınvalide bile değilken kayınvalideciğim olmuş, x teyzeciğim olmuş.

Bende sevmem boyle sizin gibi aileye yaranmak icin kendini paralayan gelin adaylarini bu senin isguzarligin senin ne isin var eltinin evinde ben olsam cok kizardim bu duruma eltin yine iyiymis izin vermis senin o eve girmene cok yanlis seyler yapiyorsun bence simdiden bu kadar yuz goz olma aile yemegi konusundada ister cagirir ister cagirmaz cagirirsa gidersin cagirmazsa gitmezsin bu kadar basit bide kayinvalideye sikayet pes dogrusu ara bozucu rolunu iyi ustlenmissin daha simdiden.

Yazı teyzecimden kv ye yol almış....ne kendini parçalıyorsun arkadasım bu kadar maddi manevi fedakarlık niye....kimseyi böle alıştırma yaranamazsın yaranamadıgın gibi yapmadığın an suçluda olursun....banane Tırnak makasından albümünden bezınden....al hediyeni küçük ve öz git....bak eltin evli cokta bişi yapmıyo ama artık onlardan onların soyadından daha kıymetlidir...ayrıca ben olsam aman onu kırmayıp aman bunu kırmayıp diye asla o Yemeğe gitmezdim haa gittimmi 5 tabağı görüp o sofraya oturacammm hayattaa..orda kp ve sevgiline cvp verip cıkmalıydın eltin seni aileden görse çağırırdı,o cok sevdiğin kv seni ailen görse cagırttırırdı...tesadüf kapılarına varınca öğrenip kendi kendini çağırma pozisyonuna düsmezdin..ağırdan al kimse için bu kadar fedakarlık yapma sen onlara pervane olacağına onalar sana olsun ki Dediğin gibiysen hakediyosunda

maşallah Eltine yeni gelinliğin tadını bile çıkartamamışsın.Bilmem farkında mısın ama kız o aileye yeni gelin olarak gelecekken sen elinden almışsın gelin gibi ortalara atılan sensin.Allah bilir evini düzenlemeye gelmemesinin sebebi de herşeyde senin ortadan çıkmandır.Yani ben olsam daha gelin olmadan o ewde gelin sanan birine bende tavırlı olurdum.

Ayrıca ortada dönen dolaplardan bi habersin.Kayınvalideciğin madem çok düşünceli eltine diyemedi mi pati_pıtırcığıda ara kızım yabancı değil çok emeği var yemeğe çağırmazsan ayıp olur diye.Baksana onlar giderken sen tesadüfi görüyorsun gittiklerini neden kayınvalideciğin sana gideceklerini söylemiyor.Pehhh bu mu çok iyi kayinvalidecik.

maşallah Eltine yeni gelinliğin tadını bile çıkartamamışsın.Bilmem farkında mısın ama kız o aileye yeni gelin olarak gelecekken sen elinden almışsın gelin gibi ortalara atılan sensin.Allah bilir evini düzenlemeye gelmemesinin sebebi de herşeyde senin ortadan çıkmandır.Yani ben olsam daha gelin olmadan o ewde gelin sanan birine bende tavırlı olurdum.

Ayrıca ortada dönen dolaplardan bi habersin.Kayınvalideciğin madem çok düşünceli eltine diyemedi mi pati_pıtırcığıda ara kızım yabancı değil çok emeği var yemeğe çağırmazsan ayıp olur diye.Baksana onlar giderken sen tesadüfi görüyorsun gittiklerini neden kayınvalideciğin sana gideceklerini söylemiyor.Pehhh bu mu çok iyi kayinvalidecik.
ister misin elti de gelsin burda konu açsın :KK70:

Daha evlenmemişken herşeye bu kadar dahil olmak kendini yarandırmaya çalışmak gibi olur bence.ki ben evlendikten sonra bile yapmam.mesafe her zaman daha iyi.bundan sonrada bi kiyafet bi küçük altınla gidersiniz çocuğunu görmeye olur biter.

ben ailesini de kapıda tesadüfen gördüğüne inanmıyorum.. sözlünün davetten haberi vardı ya sana söylemedi ( ki sen böyle sorgulayan bir yapıdayken sözlünün ne yapacağından haberdar olmaman çok düşük bir ihtimal)...ya da sen danışıklı dövüş gittin o gün kapıya bence.. İşgüzarlık hem tehlikeli hem zararlıdır arkadaşım

Yav arkadaş ne güzel yazmışsın ..konu sahibi msj lara kızıyor :KK66:ama asıl kızması gereken elti,ben elitinin yerınde olsam ,evimi düzenlemesine vs vs izin vermem

sen daha şimdiden böyle ortalığı karışıtırıyorsan evlenince aileyi birbirine düşürürsün. sen gelin değilsin henüz kız arkadaşsın sadece, her ortamlarına ne karışıyorsun bu kadar.

yapıp yapıp laf eden bir tipsin. keşke hiç yapmasan. yaptığın iyiliğe geçmez.

X