Konuştum dedim neden biz ödüyoruz borçlarını bize yapmadılar ki o borcu dedim söyle konuş ailenle dedim oda ya zaten ne ödemesi konuşmaya gerek yok filan tipik erkek cevabı verdi[sıze=3][sıze=2]kımsenın borcunu odemek zorunda degılsınız herkes haddını bılsın bence
bu konuyu esınle konustunmu canım ?[/sıze][/sıze]
Niye cevap vererek yüz göz oluyorsunuz ki.
O çirkinleşiyor siz de ona ayak uyduruyorsunuz. Gerek yok
Böyle uzar gider.
Susun. Birkaç defa daha söyler nihayetinde susar.
Başlarda zaten susuyordum cevap vermiyodum ama artık sus sus bir yere kadar konuyu kapatmıyorlar en son sert bi şekilde söylicem tamamen kapanıcak
hiç sevmem para muhabetini
bir kere daha konu açıldığında baba lütfen hoşlanmıyorum bu tarz konulardan deyip kapattırın konuyu
ne canınız sıkılır olur ne de kalp kırmış olursunuz
bu size değil genel olarak söylüyorum
bi kişi haricinde arabaya birşey diyen olmamış erkek evlendikten sonra arabayı kayınvalideye bıraksaydı ne kıyametler kopardıahh ahh
hiç sevmem para muhabetini
bir kere daha konu açıldığında baba lütfen hoşlanmıyorum bu tarz konulardan deyip kapattırın konuyu
ne canınız sıkılır olur ne de kalp kırmış olursunuz
bu size değil genel olarak söylüyorum
bi kişi haricinde arabaya birşey diyen olmamış erkek evlendikten sonra arabayı kayınvalideye bıraksaydı ne kıyametler kopardıahh ahh
o bir kişi benim herhalde daha doğrusu o sazan diyelim..aldım cevabımı oturdum zaten ..konu sahibi için demiyorum ama aynı durum erkek tarafında olmuş olsaydı burada neler olurdu tahmin bile etmek istemiyorum ..
arkadaşım siz cevap verdikçe k.pederiniz uzatacak bence.o yüzden birkez konuşun (laf vurmayın,konuşun) ve konuyu kapatın.o devam ederse de gülüp geçin.
o bir kişi benim herhalde daha doğrusu o sazan diyelim..aldım cevabımı oturdum zaten ..konu sahibi için demiyorum ama aynı durum erkek tarafında olmuş olsaydı burada neler olurdu tahmin bile etmek istemiyorum ..
arkadaşım siz cevap verdikçe k.pederiniz uzatacak bence.o yüzden birkez konuşun (laf vurmayın,konuşun) ve konuyu kapatın.o devam ederse de gülüp geçin.
tanıştığıma memnum oldum bende 2.sazan
Ya da bende mi desem baba borcumuz var ödeyin filan diye
adam bi de tamam kızım.önce sizin sonra da bizim borcumuzu ödeyelim diyormuş şok şok
Ödemez ki bizim borcumuzu adım gibi biliyorum eşim bile ağzıyla söylüyor ödemez diye ödemesin Allah'a şükür kapı gibi eşim var gece gündüz çalışır yine öder borcumuzu
Kapı gibi eşin var he ? Peki ya sen? Sen ne gibisin? Yok mu senin de bu işlere bir katkın, ya da senin de vazifen değil mi ? Kapı gibi eşine güvenenlere atalarımızdan geliyor :
"ağaca dayanma kurur, insana dayanma ölür"
Ben zaten anneme bırakmışım arabayı ben nerde istesem hemen alırım gibi bir düşünce sezdirmişim size anlamadım.Sadece ihtiyacım olduğunda alırım demişim arabanın hala aklımda olduğunu zannetmeniz ?buarada bekarken aldığınız arabayı gözünüzden aklınızdan çıkarın onu istesem hemen alırım gibi düşündüğünüz için hala aklınızda bence o arabanın artık sizin olmağını aklınıza yerleştirin eşin ailesine verse geri alabilecek miydi hayır ayıp olur bile derdi belkide bence o arabayı unut ilk önce kendin unut biri eski araban derse de sizde diyorsunuz eski artık benm değil araba alamam de
Orda kapı gibi deyim babasına gerek kalmadan kendi öder demek ben bu işten hiç bişey yapmam o ödesin ben yerim değil yani benim neye katkım var neye yok onu anlatıcak değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?