- 24 Ekim 2017
- 1.369
- 1.523
- 48
- 32
- Konu Sahibi Miray12_34
-
1 yildir calismayan abiye laf yok ama yengenin alninin teriyle kazandigini istedigi gibi harcamasina laf var.
Yine kk iki yuzlulugu.
Burda yenge konu acsa esim 1 yildir calismiyo diye sakin zirnik verme derler zora sok ise girsin ne demek kari parasi yemek derler.
İkisinde de sorun var bence de ama yengeye kizamayiz kadinin bunu neden yaptigini biliyor muyuz ki bence kocasini zora soksun da ise girsin diye yapiyor.ben ikisine de kızdım valla beni katmatavsannn :)
evlilik müşterektir. benim eşiminde işsiz kaldığı zamanlar oldu. ben el attım herşeyine
bunlardaki 1 yıldır çalışmayan abi apayrı bir sorun zaten
Karı parası yemiyor zaten abim (ne kadar çirkin bir tabir bu böyle KARI PARASI1 yildir calismayan abiye laf yok ama yengenin alninin teriyle kazandigini istedigi gibi harcamasina laf var.
Yine kk iki yuzlulugu.
Burda yenge konu acsa esim 1 yildir calismiyo diye sakin zirnik verme derler zora sok ise girsin ne demek kari parasi yemek derler.
Valla kusura bakmayin abinin ise girmekte bir cabasi yoksa evde yan gelip yatiyorsa ben de yengenizin yaptigini yapardim herhalde.Karı parası yemiyor zaten abim (ne kadar çirkin bir tabir bu böyle KARI PARASI) benim ailem destek olmak için böyle bi yol çizdiler kira geliri verdiler. Şu konuda abim suçlu hepimizin ortak fikri ama sizce yenge hanım çok haklı mı???? Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin hele hele bir erkeği karısına (şu yorumunuzdan sonra)
Ben sadece yengeye yüklenmedim eğer beni kastettiyseniz abisinin istese her sekilde iş bulabileceğini söyledim eğer yoksa da karı koca başbaşa verecekler hesap kitap yapacaklar eğer yetmiyorsa önce kendi evini düşünecek dedim.Isteyen insan dört koldan iş arar.eger o kiralar olmasaydı nolacakti.insanlar pazar kıyılarında limon maydanoz satıyor üç kuruş kazanmak için abiside yapabilirdi.Konu sahibi içinden geçeni düşüncelerini söylese bizde ogrensek.1 yildir calismayan abiye laf yok ama yengenin alninin teriyle kazandigini istedigi gibi harcamasina laf var.
Yine kk iki yuzlulugu.
İkisinde de sorun var bence de ama yengeye kizamayiz kadinin bunu neden yaptigini biliyor muyuz ki bence kocasini zora soksun da ise girsin diye yapiyor.
İssizlik evet issiz kalinir Turkiyede yasiyoruz sonucta ama 1 yil evde bos beklemek nedir. Mesleginde bulamiyosa gider markete girer benzinlige girer ne bileyim insaata gider yani eline 1000 lira da olsa para gecirir isteyen insan.
Kızlar bi konuda fikir almak istiyorum sizden.
Konu abim, geçen yıl işten çıkarıldı 1 yıldır işsiz, annem ve babam 2 evimiz var kirada onların kiralarını abime veriyorlar biz diğer kardeşler çalıştığımız için bişey demedik hepimiz böyle olmasını istedik. yengem çalışıyor ama o'da evine hiçbişey harcamıyormuş daha doğrusu ufak tefek harcamalar yapıyormuş ama anne babasına her ay 800 _900 TL gönderiyormuş. Ramazan ayı boyunca yenge çalıştığı için yemek için ya bize geldiler ya kv'sine gittiler yada dışarıda yediler yemeklerini ama tabi hesaplar hep abimden yengenin eli cebine gitmiyor borcu varmış, abim şimdi beni aradı ve kredi kartı borcu yüksek gelmiş 1000 TL istiyor benden borç olarak değil yalnız bu kısma dikkat. Allah aşkına siz böyle bir durumda abinize para verir misiniz?
Kesin boşar böyleleri iyi kocayı nasıl buluyor hala anlamış değilim zaten :)İsterse fakir olsun evlenmeseydi niye evlendi anasına babasına baksaydi bizim kocalar olsaydı bence boşardı bizi yani
Bence yengen çok bencil abin de onun ağzına bakıyor zaten iki de kira geliyor rahatı bulmuş sıkışınca kardeşlwr de destek gayet mantıklı iş bulsa ne olacak :)Kızlar şu konuda hem fikiriz, abim ne olursa olsun bir işe girmeli gitmeliydi netttttt. diyelim ki abim işten atılmadı da kaza geçirdi çalışamaz hale geldi ailem yine aynı şekilde kira geliri veriyor onlara sizce yengem bu durumda haklı mı????? İnsan evlenirken iyi günü kötü günü hesap ederek evlenmeli işsiz kaldı eeeee ben eve harcamam o zaman anne babanın evine git derler adama. Abim değil de yengem işsiz kalsaydı ve abim ben senin ihtiyaçlarını karşılamam deseydi doğru mu olurdu sizce bence karşılıklı bir durum bu
İyi yapmışssın biz bebekleri elaleme bırakıp iş bakalım erkekler de hiç bir sorumluluk almadan yatsın beleş beleş ne güzel dünya :)Konu sahibi seni anlıyorum çünkü bende de öyle bir abi var malesef.onunda esi çalışıp sürekli dışarda yiyorlardi esi ve Abim (kizin)ailesini rahmetli babamin yaptigi eve yerlestirince annemde kizdi hem dugunlerini yapti hem oglum calismiyor(bastan abim calisiyordu dugunden sonra birakti)hemde bu yastan sonra dünurlerede benmi bakacagim deyip maddi anlamda yardım etmeyince annemin alt katından çıkıp gittiler 1 senedir annemi ne arayıp soruyorlar.Sabah kahvaltıya anneme çıkıyorlardı maaile benim anam hizmetcinizmi sizin akşam yemeği annemdeydi yada dışarda. Arada 2-3 kere benden istedi az büzüğünü sıkta git gerekirse pazarda limon sat ben 6 aylık bebemi bırakıp işe geri dönmüşüm sana mı verecem dedim benle de küs abim.
Son defa yapıyorum diyerek ver o zaman abine ama bunlarında belirt istersen2 ay sonra benim düğünüm var, aslında verebilirim elimde nakit var ama benim bu durum zoruma geliyor. Eşi destek çıkmıyor ben çıkıyorum
Bana kalırsa destek olmamalısın. Kiraları da vermeyin bir süre bakın nasıl abin iş bulacak.2 ay sonra benim düğünüm var, aslında verebilirim elimde nakit var ama benim bu durum zoruma geliyor. Eşi destek çıkmıyor ben çıkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?