Ne yapmalı?

ben ikisine de kızdım valla beni katma tavsannn :)
evlilik müşterektir. benim eşiminde işsiz kaldığı zamanlar oldu. ben el attım herşeyine
bunlardaki 1 yıldır çalışmayan abi apayrı bir sorun zaten

İkisinde de sorun var bence de ama yengeye kizamayiz kadinin bunu neden yaptigini biliyor muyuz ki bence kocasini zora soksun da ise girsin diye yapiyor.
İssizlik evet issiz kalinir Turkiyede yasiyoruz sonucta ama 1 yil evde bos beklemek nedir. Mesleginde bulamiyosa gider markete girer benzinlige girer ne bileyim insaata gider yani eline 1000 lira da olsa para gecirir isteyen insan.

Karı parası yemiyor zaten abim (ne kadar çirkin bir tabir bu böyle KARI PARASI ) benim ailem destek olmak için böyle bi yol çizdiler kira geliri verdiler. Şu konuda abim suçlu hepimizin ortak fikri ama sizce yenge hanım çok haklı mı???? Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin hele hele bir erkeği karısına (şu yorumunuzdan sonra)

Valla kusura bakmayin abinin ise girmekte bir cabasi yoksa evde yan gelip yatiyorsa ben de yengenizin yaptigini yapardim herhalde.
İse girmek icin caba gosteriyorsa bunu kendine dert ediyorsa o ayri, hos bu kadar dert etse en kotu gider insaatlarda amelelik yapardi o da apayri bir konu.
Allah erkegi kadinin eline dusurmesin kadar basite indirgenecek bir konu degil.

Ben sadece yengeye yüklenmedim eğer beni kastettiyseniz abisinin istese her sekilde iş bulabileceğini söyledim eğer yoksa da karı koca başbaşa verecekler hesap kitap yapacaklar eğer yetmiyorsa önce kendi evini düşünecek dedim.Isteyen insan dört koldan iş arar.eger o kiralar olmasaydı nolacakti.insanlar pazar kıyılarında limon maydanoz satıyor üç kuruş kazanmak için abiside yapabilirdi.Konu sahibi içinden geçeni düşüncelerini söylese bizde ogrensek.

bende aynısını yazdım. 1 sene çooook fazla
eşim mühendis. farklı bir şehirden geldi yanıma. iş bulamadı 2 ay. başvurduğu yerler fos çıktı.
en son mühendisliği hiç karıştırmadan meslek lisesi diplomasını kolunun altına alıp fabrikaya işçi olarak başvurdu. işçi alt elaman ara elaman açığı gerçekten fazla.pazartesi hemen başla dediler.
sağlık raporları için koştururken başvurduğu bir mühendislik firmasından cevap geldi alındınız diye. mesleğini yapamasaydı işçi olacaktı. yani arayana iş çok.
caddede bile gezsen camlarda yazıyor garson komi aranıyor diye.

Vermem..kisa ve net..kk borcunu da hic anlamam..olmayan parayi nasil harcayabiliyor insanlar..vermeyin..devami gelir..

Bence yenge kazandiğini harcıyor heralde kocası çalışmadığı için ben çalışıyorum istediğim gibi harcarım diye düşünüyor.annem babam zor durumda olsa bende olsam para gönderirdim.abinizde asıl sorun o neden 1 yıldır çalışmıyor?yengeye gelene kadar şu abinize bir el atın öncesorunun cevabı varsa veririm 1000tl ile kimse zengin olmaz.kardeşler arasında üçün beşin hesabı olmamalı.

Aynı yatağı paylaşan karısı vermiyorsa brn hiç vermem tek uyanık onlarmı acaba milşet ne şanslı ya walla

Kızlar şu konuda hem fikiriz, abim ne olursa olsun bir işe girmeli gitmeliydi netttttt. diyelim ki abim işten atılmadı da kaza geçirdi çalışamaz hale geldi ailem yine aynı şekilde kira geliri veriyor onlara sizce yengem bu durumda haklı mı????? İnsan evlenirken iyi günü kötü günü hesap ederek evlenmeli işsiz kaldı eeeee ben eve harcamam o zaman anne babanın evine git derler adama. Abim değil de yengem işsiz kalsaydı ve abim ben senin ihtiyaçlarını karşılamam deseydi doğru mu olurdu sizce bence karşılıklı bir durum bu

Ben olsam vermem hatta kira paralarının da oraya verilmesine razı olmam. Hadi bir olur iki olur da 1 yıl boyunca çalışmadığına göre demek ki kira paralarına güveniyor.

Zorda kalınca bak nasil iş bulacak abin.

Konu sahibi seni anlıyorum çünkü bende de öyle bir abi var malesef.onunda esi çalışıp sürekli dışarda yiyorlardi esi ve Abim (kizin)ailesini rahmetli babamin yaptigi eve yerlestirince annemde kizdi hem dugunlerini yapti hem oglum calismiyor(bastan abim calisiyordu dugunden sonra birakti)hemde bu yastan sonra dünurlerede benmi bakacagim deyip maddi anlamda yardım etmeyince annemin alt katından çıkıp gittiler 1 senedir annemi ne arayıp soruyorlar.Sabah kahvaltıya anneme çıkıyorlardı maaile benim anam hizmetcinizmi sizin akşam yemeği annemdeydi yada dışarda. Arada 2-3 kere benden istedi az büzüğünü sıkta git gerekirse pazarda limon sat ben 6 aylık bebemi bırakıp işe geri dönmüşüm sana mı verecem dedim benle de küs abim.

Bence yengen çok bencil abin de onun ağzına bakıyor zaten iki de kira geliyor rahatı bulmuş sıkışınca kardeşlwr de destek gayet mantıklı iş bulsa ne olacak :)

2 ay sonra benim düğünüm var, aslında verebilirim elimde nakit var ama benim bu durum zoruma geliyor. Eşi destek çıkmıyor ben çıkıyorum

İyi yapmışssın biz bebekleri elaleme bırakıp iş bakalım erkekler de hiç bir sorumluluk almadan yatsın beleş beleş ne güzel dünya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…