- 11 Temmuz 2017
- 644
- 235
- 103
- 32
- Konu Sahibi Askimkizimcanimkizim
Arkadaslar konuyu ablam icin açıyorum. Ablamin 1. Sinifa giden bir oglu var. Ablamin anlattığı, hocanin sinif ayrimi yapmasi, zenginleri tenise fakirleri futbola gonderiyormus. Ablam arayip oglu hakkinda bilgi almak istediginde acmiyor, sinif annesine sorun herseyi onunla konusun diyormus. Ve telefonlarina cvp vermiyormus. Ablam en son sinif uyelerinin oldugu bir whatsapp gurubunda hocam neden bilgilendirmiyorsunuz cocuklari tenise gidenleri falan ayirmissiniz bundadami ayrimcilik var demis. Ordan diger veliler ablama uslup dersi vermeye kalkmis. Ablamda hanimlar uzatmayin ben sizinle muhattap degilim dedikce konuyu uzatmis veliler. Ablam hic birsey yazmamis sinif annesi engellemis , hocada muhatapligi kesmis. Sinifta oglunada kotu davraniyor , bagirarak tersleyerek konustugu icin, ablam gidip mudure sikayet etti. Daha sonrasi bu ogretmen, birkac gun sonra bugun, ablami oglunuz birisiyle kvga etti diye baskasina aratip cagiriyor. Ablamda oraya gidince birsry yok aralarinda hallettik deyip hemen şikayet konusuna giriyor. Ve dislerini sikip, ben siz ve oglunuzu sinifimda istemiyorum, mudure gidelim hemen istemiyorum deyin sinif değiştirin, ben hemen imzaliycam diyor. Ablamda boyle birsry istemedigini cocugun psikolojisini dusundugunu belirtsede ogretmen sinirli bir sekilde istemedigini soyluyor tehdit eder gibi mecbura kosarak diyorki, eger benim sinifimda kalirsa , cocugunuz ben onun hakkinda bilgi vermek icin sizi asla aramam , dussede olsede benden degil baskasindan duyarsiniz diyor.. daha boyle bir suru laf. Ablamda yine mudure cikip anlatmis. Müdürde yarin hoca siz rehber öğretmen bir görüşme yapalim demis. Sizce ablam ne demeli ne yapmali? Ortada ogretmene karsi kufur yok , hakaret yok. Cocugun hicbir sucu yok. Ne yapmali sizlere danismami istiyor.
Not: Milli egitime sikayet etmek istiyor , olaylarin akisina gore . Sizce nasil bir sonuc cikar oradan. Daha sonra zaten sinif degistirmeyi dusunuyor.
Edit: Dun ablam gittikten sonra o yalakaci veliler cikip iftira atmislar. Gurupta hocaya hakaret etti kufur etti diye. Mudurde gel kizim hoca kendine destekci bir grup kurmus gel sen ugrasma. En temizi sinif degistirelim . Kapansin bu konu demis. Sinifi degistirildi yarin baska sinifa gidecekmis. Ablamda istese sahit bulabilir. Ama ugrasmak istemiyorum dedi bugun. Ama ben yaptigini yanina birakmasini istemiyorum.
Not: Milli egitime sikayet etmek istiyor , olaylarin akisina gore . Sizce nasil bir sonuc cikar oradan. Daha sonra zaten sinif degistirmeyi dusunuyor.
Edit: Dun ablam gittikten sonra o yalakaci veliler cikip iftira atmislar. Gurupta hocaya hakaret etti kufur etti diye. Mudurde gel kizim hoca kendine destekci bir grup kurmus gel sen ugrasma. En temizi sinif degistirelim . Kapansin bu konu demis. Sinifi degistirildi yarin baska sinifa gidecekmis. Ablamda istese sahit bulabilir. Ama ugrasmak istemiyorum dedi bugun. Ama ben yaptigini yanina birakmasini istemiyorum.
Son düzenleme: