Ne yapıcam ?

onun istemediği beğenmediği aktiviteleri yapmıyorsunuz

ama o sizin beğendiğiniz istediğiniz aktiviteleri umursamıyor.

ona göre güzel olmayabilir size göre güzel olması sizin katılmanız için yeterli bir sebep.

bu kadar bencilce ilişki yaşanmaz.

Bencilsin dediğimde kızıyor ama bencillik yapmaya devam ediyor. ne yapsam bilemedim , artık kendi isteklerimi zorla yaptırmayı bile düşünüyorum

Evli olunca bir tık daha kolay aslında , benim ailem hep yanımda çevrem yakın onunla buluştuğumda da farklı birşeyler yapalım istiyorum , hayatı kaliteli yaşamak lazım bence , o da sever gezmeyi tozmayı yeni yerler keşfetmeyi falan ama son zamanlarda bu isteksizliğini anlamış değilim , önceden haftasonu kaçardık bir yerlere birlikte , başbaşa kalmayı daha çok seviyor sanırım , buluştuğumuz zamanları başkalarının yanında geçirmek fikri hoşuna gitmiyor olabilir ama nereye kadar

valla huylu huyunda pek vazgecmezmıs ya bu deveyı gudecen ya bu dıyardan gıdecen )))) senı anlıyorum bende bazen kalabalıkla yapılan aktıvıtelerın daha eglencelı oldugunu dusunurum ama adam ıstemıyorsa yapacak bırsey yok , sen planı yap basbasa takılın ya da dedıgım gıbı sana ayak uydurmuyorsa sende uyduran kısılerle vaktını gecır

mariyonet olmayi bazilari neden bukadar sever anlamiyorum, akil sagligin yerindeyse, düsünceler, fikirler ayniysa güven tamsa ki bir iliskide olmasi gerekenlerden önemli unsurlar , bu buyurmalar ne alaka anlamiyorum, kisi ya kendinden bilir isi ,yada ruh sagligi yerinde degil bu tür insanlar bana göre zararli hastalikli bünyeler, kisiligime olacak en büyük saygisizliktir bu nasil kabul edilir hala anlamiyorum..

Kimse kimseye birşey buyurmuş değil , her iki açıdan da fikirleri göz önünde bulundurmak için buraya yazdım, herkesin ilişkiye bakış açısı farklıdır .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…