arkadaşlarının beğenmeme konusu şöyle , benimki alkol kullanmaz onlar piknikte alkol alırlar benimki sevmez o yüzden yanaşmaz pek . evet az tembellik var gibi , hep şunu yapalım bunu yapalım lafta yani bir türlü gerçek hayata geçiremedikSebebin 'arkadaşlarınızı beğenmiyor' olduğuna emin misiniz? Baş başa da dışarı çıkmıyormuşsunuz çünkü.
Genel olarak tembel tenekegillerden olmasın yani, bana öyle göründü acık.
Onun da bilinen bi çaresi yok, totoyu kürekle kaldırma gibi kaba kuvvet haricinde.
denedik , birkaç arkadaşla çıktık zaman geçirdik ama gene olmadı hep bir bahane , çevremizdekiler çok laylaylom ve küçük bir yerdeyiz, galiba biraz tembellik var yaa napıcam bilmiyorum çok sıkıldım bu durumdanGerçekten kendinize yakın bulduğunuz arkadaşları birbirinizle tanıştırın, onlarla bir şeyler yapmayı deneyin. Daha olmadı, birlikte yeni bir çevreye girin.
2 senedir beraberiz. başkalarıyla gezmesekte haftada iki haftada bir biyerlere kaçardık yada farklı aktiviteler yapardık ama son zamanlarda sürekli aynı yerde aynı şekilde olmaktan bıkkınlık geldi bana , açık açıkta söyleyemiyorum söylediğimde birşey değişmeyecek onu da biliyorumYaklasik bir senedir ayni sorun benim iliskimdede var ve ara ara bu yuzden kavgalar patlak veriyor. Ve ayrilmayi dusunuyorum. Baskalarini yaninizda istememesi demek surekli baskalari yuzunden gereksiz sacma kavgalar demek. En kotusude ona sacma gelmiycek bu kavgalar.iliskinin basindaysaniz iyice belirtin beklentilerinizi ve iyi izlenimleyin
Burcu ne diyerek klise bir soru sormak istiyorum2 senedir beraberiz. başkalarıyla gezmesekte haftada iki haftada bir biyerlere kaçardık yada farklı aktiviteler yapardık ama son zamanlarda sürekli aynı yerde aynı şekilde olmaktan bıkkınlık geldi bana , açık açıkta söyleyemiyorum söylediğimde birşey değişmeyecek onu da biliyorum
koç maleseff şımarık koççBurcu ne diyerek klise bir soru sormak istiyorum
Koclar zor. Kolay gelsin ama iki senedir devam ediyorsa iliskiniz sadece sorun sizin farkli seyler yapmak istemenizse soyleyin.cozulmesi zor bisey degil. Onda bi hareket goremiyorsaniz bi tiyatro bileti alin surpriz yapin mecbur gelir. iyi zaman gecirdikce o da farkli seyler yapmak ister belkikoç maleseff şımarık koçç
Aynen öyle ben farklı şeyler yapmak istiyorum, yaşadığımız yerde çok küçük yani ok zor aktivite buluyoruz, ben uğraştığım için onunda uğraşmasını düşünmesini kafa yormasını istyorum ama aklı çalışmıyo yaaKoclar zor. Kolay gelsin ama iki senedir devam ediyorsa iliskiniz sadece sorun sizin farkli seyler yapmak istemenizse soyleyin.cozulmesi zor bisey degil. Onda bi hareket goremiyorsaniz bi tiyatro bileti alin surpriz yapin mecbur gelir. iyi zaman gecirdikce o da farkli seyler yapmak ister belki
hayır canımm izmir nerde biz nerdee , orada olsak keşke daha iyi olurduuKordon demişken İzmir'den mi bahsediyoruz? :)
merhaba kızlaarr
Bunalmış durumdayım, yaz geldii herkes geziyor tozuyor , arkadaş ortamlarına giriyor topluca etkinlikler ,piknikler yemyeşil yerlere gezmeye gitmeler çok güzel ama ben bakmakla yetiniyorum çünkü acayip tuhaf bir erkek arkadaşım var , kimseyle vakit geçirmek istemiyor etrafındakileri beğenmiyor tamam şımarık arkadaşlarımız hayatı laylaylom yaşayanlardan hepsi işleri güçleri yok gezip tozmakla yaşıyorlar hayatlarını ,bende böyle olsun istemiyorum ama arada bir arkadaş ortamlarında vakit geçirmek istiyorum , sosyal medyada görüyorum çift olarak gezmeye pikniğe oraya buraya gidiyorlar biz hiçbir yere gitmiyoruz , başbaşa olsakta aynı sürekli bulunduğumuz yerdeyiz , sürekli aynı şeyler , ne yazın geldiğini anlıyorum ne de eğlenmeyi , neden böyle olur sizce ? aranızda böyle olan varmı bizim gibi ? ne çözüm üretmeli buna ?
Aynen öyle ben farklı şeyler yapmak istiyorum, yaşadığımız yerde çok küçük yani ok zor aktivite buluyoruz, ben uğraştığım için onunda uğraşmasını düşünmesini kafa yormasını istyorum ama aklı çalışmıyo yaa
elimden geleni yapıyorum ama beyefendi beğenmiyor hiç birşey beğenmeyince ondan bekliyorum ama sap gibi yaşayıp gidiyoruz böyledeherseyı ondan bekleme sen ona fırsatını sun , eslık etmıyorsa edecek ınsanlarla takıl
konuşmak istiyorum bu konuyu ama gene kendini üste çıkaracak birşeyler bulup konuyu kapatmasından çekiniyorumYapisi oyle kolay kolay degismez canim.bazilari sevmez kalabaligi. Bende hep arkadas ortaminda eglenelim farkli seyler yapalim dedikce ben boyleyim der. Ne denebilirki. Ya kabul edip takmiycaksin yada o degisicek
benım esımde bır benzerı ısı geregı hep dısarda, ben memurum sureklı 4 duvar arasındayım ben gezmek o evde dınlenmek ıstıyor ara sıra ıstısnalar olsada genelde tatıl ve gezme planlarını ben yapıyorum, on kere de soyluyorum kendısıne y ada soruyorum saglık sıkıntısı olmazsa o da bana ayak uydurmak zorunda kalıyor. ama ondan bısı beklemıyorum ya da cok sıkılırsam aılem baska sehırde haftasonları yada tatıllerde yanlarına kacıyorum hava degısımı ıyı gelıyor hem arada ayrı kalmak lazım herseyı bırlıkte yapmakta gerekmıyor..elimden geleni yapıyorum ama beyefendi beğenmiyor hiç birşey beğenmeyince ondan bekliyorum ama sap gibi yaşayıp gidiyoruz böylede