Şu kırmızıladığım şeyi yaşıyoruz; ben sıktıkça o yayıldı evlilik içinde, ben sırtlandıkça "Nasıl olsa yerime düşünülüyor" oldu; adamın unutma gibi çok güzel bir hakkı var, unutabiliyor, her şartta uyuklayabiliyor, sen bekleyebilirsin sorun yok önce keyfinin yerine gelmesi gerekiyor ve bu süreyi normal insan hızının altı x2 beklemen de gerekiyor. Şaka gibi ki 5 dakika aralıkla bile unutabiliyor. Dün gece en yakın örnek: Çocuk uyandı, uğraştım uyumak üzere ama bu kez de babasını tutturdu baba ister; uyandırdım adamı "Hadi bi aç uykunu, oğlan seni istiyor" diye. Paşa hazretleri kalktı, ağıır ağıır tuvaletine gitti, elini yüzünü yıkadı, çocuk "Baba" diye bağırır, adam çıktı oradan "Bi sigara içeyim" dedi, kırk saat balkona sigaraya gitti, orada uyuyakalıyor sonra, adamı toplamaya gidiyorum, çocuk tepemden inmemiş; adam geliyor "Oğluueeem" diye çocuğunu sevmelere gece gece uykusunu açmalara, "Ya çocuk uyuyacak, hoppala zıppala şenlikli oyun zamanı mı; yakma o ışığı kapa yanına yatıp uyut işte" diyorum. "Taam" diyor vatandaş, sonra "Ha, sadece beline pikeyi ört uykuya dalınca üzerindeki ince, hava da serinliyor bak" diyorum, "Taaam yaağğ anladım" diyor. Uyuyayım diyorum, yok uyuyamam yani çünkü bilirim o dediğimi yapmaz, 15 dk sonra kontrole gidiyorum, çocuğun üstü başı açık, yastık yerlerde, adam da balkona çıkmış sigaraya. Bu kadar mı zor bir pike örtmek, 12908391073287423 kere tekrar etmem mi gerekiyordu acaba? Çünkü adam da biliyor Gangsta kalkıp gtünü toplar.
Çok küçük, basit bir kesit bak.
Sinirimden konudan konuya atlıyorum ya. İyiliği görünmez oldu gözüme artık.