• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapayım sizce?

ya öyle bir yazıyorsun ki tatlı tatlı ortada bir şey yokmuş hissi uyandırıyor:)
yeme içme konusunda fazla tepki vermişsin gibi geldi.
diğer konuda haklısın bütün günü yemiş resmen baştan söyle bari 6 da gelebilirim diye bende ona göre program yaparım belki.
son olarak bırakıp gitme.

Fazla tepki değil, pazar akşamından başlayıp bugün cuma; perşembe akşamı desek 4 gündür gıcıklık yapıyor yer yer. Eh cipsi de kafamda bulunca (ki kek yapmışım adama aynı gün salt istedi, jest olsun diye sevdiği şekilde) bi geldiler bana. Öncesi hafta da germiş zaten...
Gitmezsem daha çok sinirlenecek gibiyim bilmiyorum.
Gitsem de kendi kendime kuduracağım.
Bilmiyorum ya napayım hakikaten ben?
Uzaklaşmak istiyorum biraz.

eşiniz değil de 14 yaşında ergen erkek kardeşiniz sanki.

adam sizi takmıyor, sallamıyor.

Ergenler daha enerjiktir en azından benim bu dedenin yanında. :olamaz:

Kadın şok olacak gelir gelmez "Durun bi çocuklar, konuşalım, noldu size?" diye. 10 gündür yok, dönüşte de böyle gergin ortamın ortasına girince... Bilmiyorum, biraz bekleyip gideyim diyorum, o zaman yine bayram karışacak araya, regl tarihim girecek öncesinde, tarih tutmayacak tatile; kafam karıştı ya. Sırf gıcıklığına annem gelir gelmez "Hopp buyur torunun, ben kaçtım" deyip habersiz gidesim var. Hiç olmayacak böyle. :olamaz:

Şahane fikir. Kaç kaç kaç.

Ya ben sizin sonunuzu çok merak ediyorum ne yalan söyleyeyim.
Böyle ufak tefek şeyler hep ama sürekliliği çok yorucu.
Bir de eşin uyarınca düzelip sonra aynı oluyor, bir umut görüp sürekli hayal kırıklığı da zor.
Onun değişme ihtimali pek yok, sen kabullenip vazgeçeceksin gibi geliyor...

Sars ya, şu ara duvarlara çalasım var adamı; bu rahatlığı delirtiyor beni.
Ya sanki bir şeyler yapmanızdan rahatsızlık duyuyor gibi, özgüven eksikliği mi var? Hani çiftlerden biri kilo alır diğeri kilo verince vermesini istemez ya, onun gibi geldi bana. Bir de siz çok üzerine düştüğünüzde ya da fevrileştiğinizde erkeklerde gülüp üzerine gelme, takılma huyu oluşuyor. Eğleniyor gibi yani... Bence fevrileşmeden net adımlar atın. Eve getirdiği şeyleri de inatla yemeyin, siz tepki vermeyince takılmayı bırakacaktır.

Bu sabah benzer konu açmak istedim de fırsat bulamadım.
Işin kötüsü ben eve gelme de diyemiyorum, çocuğa enerjimin yeteceği gün gelme bir müddet gözüm görmesin diyeceğim.
Bebe anasının delirdiğine de şahit oldu bugün.
Sızım sızım sızlıyorum sabahtan beri.

Bunlar krizle çalışıyorlar.
Uyumlu kadın mod on'sa battı hayatın.
Delir ve işler yoluna girsin.
Ne ka eğlenceli.

Tekil şahıs olarak sadece sizi ilgilendiren şeyleri yapıp gerisini koyverin.

Bekar anne gibi yaşayın. Yok sayın eşinizi.

Ben öyle yaptığımda eşim normale döner.

yemin ederim okudukça içim çekildi,elim ayağım titredi
gaza da getirmek istemiyorum şimdi ne yazsam ne desem bilemedim
tam duvara çarpmalık eşinin huyu maalesef :kahve:

dayanamayıp yine yazıcam çünkü sinirlerim oynadı gerçek manada
beklemesen misal ben olsam 15 dk bilemedin20 dk bekler çıkmayacaksam bile
inat için çıkarım kitapçıya git,kahve içmeye git vs vs yeterki evde oturup kurulup kendini sinir etme :kahve:

Sonuna doğru okumayi bıraktım.
Ama genelinden belli oluyor.
Siz sorumluluk sahibisiniz oda rahat bie insan .

Birsey yapılacaksa siz hemen olsun istiyorsunuz esiniz genelde böyle erteliyor mu?
Bende esiniz gibiyim de. Isden baska diger konuları erteliyorum artık .

Ne yapilacak kisminada yorumum yok.
Bunlarda biraz kisilik degilmi degisir mi ki , ben sanmıyorum pek.

Ha benim erteleme sebebimden biride canim sıkkın bu aralar. Öyle birsey olabilir mi ki??

Eşim gibi olmayın lütfen çünkü insan deliriyor ve bir noktadan sonra yeter be diyor, hele de "Tamam" denilip sonradan tarih aksatması filan... Bu berbat bi şey, "Söylediğin umurumda değil" demenin farklı bir yolu yapmayın yani. Bu huyun çakışması eşimin canı sıkkın olduğundan değil, ağır kanlılığını benim bölgemi de ele geçirecek-suistimal edecek kadar hayatımıza yaymasından kaynaklı.

Eşim gibi olmayın lütfen çünkü insan deliriyor ve bir noktadan sonra yeter be diyor, hele de "Tamam" denilip sonradan tarih aksatması filan... Bu berbat bi şey, "Söylediğin umurumda değil" demenin farklı bir yolu yapmayın yani. Bu huyun çakışması eşimin canı sıkkın olduğundan değil, ağır kanlılığını benim bölgemi de ele geçirecek-suistimal edecek kadar hayatımıza yayılmasından kaynaklı.

Evet can sıkıcı
Şuanlik sadece beni etkiliyor.
Ama iki kisi karar alınca haklısınız diger taraf icin cok kotu.

Her zaman anlattığınız gibiyse, bu uyuşukluk, boş vermişlik halleri insanı hayattan soğutur ya. Okurken nefes alamadım vallahi, kıpırda, konuş, hareket et be adam diye çığlık atasın geldi. Hafta sonu yaptığı şeyi eşim bana yapsa, hem bizimle olmaya fırsatı var, hem de bütün gün işte olacak, ay ölümlerden ölüm beğenirdi gerçekten. Eşinizin hala hayatta olmasından dolayı sizi tebrik ederim. :KK53: Yaptıklarının, ne hissettirdiğinin farkında da değil demek ki? Günümüzü mahvetme lafından bu anlaşılıyor. Bu daha da bunaltıcı. Yani bir özür dileme, pişman olma, telafi etme moduna da ancak iteleyerek girer böyle insan. Çocuğunuzu alıp gidin bir yerlere, olmaz mı? Hem annenizi darlamamış olursunuz, hem de koca kişisinden azıcık uzaklaşırsınız. Çocukla zor olacaksa, birkaç gün daha sıkın dişinizi, anneniz bir soluklansın, sonra bırakın gidin.

Önceden özür dilerdi, baya baya pişmanlıklarla özürler, kendini bi düzenleme çabası 2-3 hafta bi affettirme telaşesi bi üzerime titremeler, bi coşmalar. Şimdi hem suçlu hem güçlü oldu başıma. Yalama mı oldu adam nedir ya? Tövbe yarebbi.
Dinlenme-rahatlama maksatlı bir kaçış, soluk olacaktı, bu yüzden çocuğu gözüm arkada kalmayacak tek kişiye emanet için bekledim; tarihleri hesapladım ya her şeyiyle, bir haftacık... Çocuğu alıp gitmem, geride kalan eşime dinlence olur ancak, benim de çocuk peşinde gezmelerim buradaki halimden farklı olmaz, sadece mekan değiştirdiğimle kalırım.

Güya baş başa kaçacaktık bu pazardan, bayram tatilini de full çocuğumuza dinç bir şekilde ayıracaktık, onun gönlünü edecektik. Turp sıktı her şeyin içine. Hoff... Annemin dinlenmesini beklesem 2-3 gün, hafta içinden mi kaçsam ne yapsam... Naapsam, gidip adamı yakasından tutup "Derdin ne benle" diye mi sallasam naapsam...

Yazını okurken gözümde sırtında 100 kiloluk bir torbayı taşımaya çalışan bir kadın belirdi. Böyle ite kaka yaşamak zor tabi. Git biraz nefes al.

Bence de basın gidin siz tatile,tek gidesiniz yoksa da kardesiniz varsa onunla yada arkadaslarinizla falan.Kimseyi bulamazsaniz turla gidin.İkinize de iyi gelir bence böyle yapmak.Kafanizi dinlersiniz mis gibi çocuk yok eş yok.Ağırkanli insanlarla hiç anlasamam ben.Ben gidiyorum sen naparsan yap derim hiç bekleyemem.Zaman akip gidiyor.

Sonra kadın niye cinnet geçiriyor diyorlar aha bunun gibi koca kişileri yüzünden.Bende bu ara taktim kafayı hemde benzer şeyler yüzünden :)

Şaka mı yapıyosunuz ya. Ben de aynı. Bu adamlara topluca bisey mi oldu. Bu ay tutulması erkek cinsine ters mi tepti ne oldu. Oynatmama az kaldı benim de.

Valla anlamadim ama cok feciyim , cok sinirliyim adama karsi , offf ben sicaklardan diyodum ama ay ile de alakali olabilir
Bilemedim

Hepsini bir araya getirip kapıyı üzerlerine kilitleyip KKca kızlar tatiline çıkalım.

Sürekli gıcıklık edip olan bozması çok sinir bozucu. Tam islak tuvalet terliği ile vurmalik. Bana da bu aralar geliyorlar ama nereden geliyorlar bilmiyorum. Her şeyden bunaldım. Eşim hiç ben demesem kalk kız çıkıp biraz gezelim demez. Hiç yani. Ben soracağım ben diyeceğim illa ki. Bu da çok sıkıcı. Bir süredir tek dışarı eğlencemiz haftalık market alışverişi yapmak. Oğlumla kanka olduk onunla park park gezmesek dışarı cikasim yok. Tek başıma gezmeyi hiç sevmem. Ondan da sıkılıyorum. Ben de mi konu acsam ne yapsam.:olamaz: çocuklu hayat beni bunaltti galiba. Evet sıkıntı bu. Ev hayatı bana göre değil. Bir yıl çalışmadım evdeydim her şey üstüme üstüme geliyor. İdeal bir ev hanımı da değilim ev işini de sevmiyorum. Oeff kendimden de bıktım şu an:kızgın:

Yemek konusunda abartmissiniz- gercekdende size uymasina gerek yok. saglikli yasam iyi hos ama sekersiz stresli yasam da zararli.

diger konuda haklisiniz ama galiba cok taviz verdiniz. ben genelde 15 dakika beklerim. bu devirde 15 dakika beklemek (haber almadan) cok bile.
ek olarak- azcik esinizden bagimsiz hareket edin bir kac hafta. belki dank eder kafasina

Adama "Bana uyacaksın" demiyorum ki, yemeyeceğim halde gittim kekini bile yapıverdim, jest olsun diye, öyle bi diktem olsa üzerinde, niye bunu yapayım mesela? Aksine, onun benim kararıma sabote çalışmaları mevcut, öyle eğleniyor.
"Şu dolaba bakma" diyor çünkü oraya baktırtacak yani, derdi o; orada cipsleri görünce pis pis bakacağım, adam da "Oiyyy kıyamaaam" deyip gülecek, eğlenecek, sarılacak sevecek, sinirli halimi mi seviyor adam anlamıyorum ki yani. Böyle şakaları liseden sonra bıraktık, ha yaparsın da her gün mü yaparsın be adam? :işsiz:
Sonra da işte "Sen yemiyosun diye ben de mi yemiyim" diye çarpıtıyor.

Back