• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapayım sizce?

Eşiniz fazla rahat ve siz de programlisiniz.
Huylarinizi degistirip ortada bulusmaniz lazım.
Bu şekilde devam ederseniz tikenirsiniz.

Eşiniz olayın ciddiyetinin farkında bile değil.

Siz O' nu ekmeye başlayın diyeceğim anlasin yaptığını da işiniz mühim.

Ailenizin evi yakinsa programiniz olduğu gün O' nu ekip ailenize ya da başka yere gidin bi kere.

Sen bana bunu hep yapiyorsun anladın mı şimdi nasıl hissettiğimi deyin.

Sağlıklı beslenmede başarılar.

Sizin O' nun sabote girisimlerine tepkiniz hoşuna gidiyor.
Hiç takmayin yok sayın bozulur yapmaz bi daha.

Ben darlandim burda Allah sabır versin.

Adama "Bana uyacaksın" demiyorum ki, yemeyeceğim halde gittim kekini bile yapıverdim, jest olsun diye, öyle bi diktem olsa üzerinde, niye bunu yapayım mesela? Aksine, onun benim kararıma sabote çalışmaları mevcut, öyle eğleniyor.
"Şu dolaba bakma" diyor çünkü oraya baktırtacak yani, derdi o; orada cipsleri görünce pis pis bakacağım, adam da "Oiyyy kıyamaaam" deyip gülecek, eğlenecek, sarılacak sevecek, sinirli halimi mi seviyor adam anlamıyorum ki yani. Böyle şakaları liseden sonra bıraktık, ha yaparsın da her gün mü yaparsın be adam? :işsiz:
Sonra da işte "Sen yemiyosun diye ben de mi yemiyim" diye çarpıtıyor.
Şu dolaba bakma cümlesini türkçeye çevirecek olursak : beni evire çevire döv diyor orda. Siz anlamadınız.

Adama "Bana uyacaksın" demiyorum ki, yemeyeceğim halde gittim kekini bile yapıverdim, jest olsun diye, öyle bi diktem olsa üzerinde, niye bunu yapayım mesela? Aksine, onun benim kararıma sabote çalışmaları mevcut, öyle eğleniyor.
"Şu dolaba bakma" diyor çünkü oraya baktırtacak yani, derdi o; orada cipsleri görünce pis pis bakacağım, adam da "Oiyyy kıyamaaam" deyip gülecek, eğlenecek, sarılacak sevecek, sinirli halimi mi seviyor adam anlamıyorum ki yani. Böyle şakaları liseden sonra bıraktık, ha yaparsın da her gün mü yaparsın be adam? :işsiz:
Sonra da işte "Sen yemiyosun diye ben de mi yemiyim" diye çarpıtıyor.

Kasitli yapiyor bildigin.
Narsist exim de boyleydi.

Hadi kizdirmak icin arada yapilir anlarim..ama surekli yapiyorsa yipratici.
Hic saglikli degil..
O yemek konusunda esine hak verenler olmus. Ben veremedim.
Oraya bakma ne demek ya? Cocuk musun sen? Insani zorla delirtmek mi istiyorsun?
Bende sinirlendim simdi bak.
Empati yoksunu mu esin...
Allah sana sabir versin. Var bu adamda sacma birseyler...

Valla kaç kere söylersen söyle ister bir hafta ister 3 gün önce söyle ne zaman söyledin bana iş soylemedine geliyor. Bir de zeytinyağ gibi üste bile cikiyorlar. Bende söylerim söylerim baktım o gün gelince ortada birşey yok kendim giderim yada yaparım o zaman koşa koşa gelir yapar.

Durum eyleme geçince o kaldiramadiklari popolarini bak nasıl kaldırıyorlar ben olsam valizimi hazırlar ona da ben gidiyorum der çıkarım yola

Şahane fikir. Kaç kaç kaç.

Ya ben sizin sonunuzu çok merak ediyorum ne yalan söyleyeyim.
Böyle ufak tefek şeyler hep ama sürekliliği çok yorucu.
Bir de eşin uyarınca düzelip sonra aynı oluyor, bir umut görüp sürekli hayal kırıklığı da zor.
Onun değişme ihtimali pek yok, sen kabullenip vazgeçeceksin gibi geliyor...

Ben de merak ediyorum valla "Ne olacağız böyle acaba? Ben bi gün yetti gari deyip bi inat silip atacak mıyım, yoksa böyle böyle alışacak mıyım; adam ne olacak, kendine mi gelecek aynı mı takılacak" hayırda mıyız şerde mi artık göreceğiz bi şekilde.
Niye böyle çıktı bu adam ya? Alakası yoktu.
Bi de çok ortada bir yerde; bazen kıyamıyorum da öyle bi şey yapıyor hani, ya diyorum çok yükleniyorsun adama, kaçışı oldu unutkanlıkları; bazen bakıyorum hayır ya diyorum, iyice bi saldı salladı beni; benim bu öfkeli halimin sebeplerinden biri oldu ve buradan bizi çıkarmak için tek gayrette olan benim diyorum... Çok diyorum ya...

Dönem dönem insanlarda tahammulsuzluk olabiliyor heleki karşıdaki insana taktı ise her hareketi batıyor. Yazdığınız konular tolere edilebilir şeyler bana göre. Ama eşinizin genel karakteri boyleyse insanı yoran bir tip belli ki. Ve sizin karakterinize zıt olduğu belli. Yemek olayında adama hak verdim , çünkü kardeşim diyet yapıyor diye eve almazken ben de olay cikariyordum banane ben yemek istiyorum diye, bırakın yesin tabii gözünüze sokmasın orası ayrı da.

Diğer konularda size hak verdim. İnsan ikili ilişkilerde karşı tarafta bir şeyler yapsın, cabalasin istiyor. Esinize ite kaka yaptiriyorsunuz bazı şeyleri. Bir ara eski sevgilim de böyleydi ya, cidden insanın ömrünü yiyorlar bir yerden sonra. Benimki düzeldi sonradan, başka sebeplerden ayrıldık orası ayrı ama:) Allah sizi ayırmasın.

Bence ayrı bir şekilde çocuğunuzu alıp , bir yerlere gidin,yoksa daha da batacak yaptıkları. Uzaklaşmak iyi gelir. Belki eşinizin kafasına dank eder bir şeyler, biraz da olsa düzeltir kendini. Kendi de çabalamaya başlar ailesi için. Bu kadar boş vermislikle , uyuşuklukla hayat geçmez ki, tek derdi işi sanki.

Adama elimle kek yapıverdim daha napim?
Almayacaksın-yemeyeceksin de demedim.
"Bana ne ben de yiyceğm" de demedim.
3-4 gündür bir eve abur cubur yığma halinde, ses etmedim de gelip "Şu dolaba bakma" diye göstermesi nedir mesela?

Yemek olayının hangi kısmına hak verdiniz çok merak ettim.

Gerçekten çok sinir bozucu bir koca:///
Çocuğun ona bırak pazar gününden,pazartesi itibariyle annen baksın, akşamları iş çıkışı yine babası baksın. Sen de kaç git gangsta,walla git. Ne bekleyip duruyorsun adamın sana uyum sağlamasını. Zamanla uyumsuz,gıcık bir tip olmuş çıkmış. Uzun vadede kadına psikolojik,fiziki her anlamda zarar böyle kocalar. Bir arkadaş yazmış,bekar anne gibi takıl,yok say..

Ya sanki bir şeyler yapmanızdan rahatsızlık duyuyor gibi, özgüven eksikliği mi var? Hani çiftlerden biri kilo alır diğeri kilo verince vermesini istemez ya, onun gibi geldi bana. Bir de siz çok üzerine düştüğünüzde ya da fevrileştiğinizde erkeklerde gülüp üzerine gelme, takılma huyu oluşuyor. Eğleniyor gibi yani... Bence fevrileşmeden net adımlar atın. Eve getirdiği şeyleri de inatla yemeyin, siz tepki vermeyince takılmayı bırakacaktır.

Yemiyorum zaten de zaten geçen haftadan sabıkalı bi sinir etmiş, ne uğraşırsın daha değil mi?
Özgüven eksikliği olduğunu sanmıyorum, fazla bile olabilir kendisinde, fazla ve yersiz özgüven.
Kilo sorunum yok, derdim sadece sağlıklı yaşam, ondan yana da bi şey yok yani.
Eğleniyor evet, takılıyor ve öyle seviyor şu ara. Ben basıp gideyim en iyisi.

Adama elimle kek yapıverdim daha napim?
Almayacaksın-yemeyeceksin de demedim.
"Bana ne ben de yiyceğm" de demedim.
3-4 gündür bir eve abur cubur yığma halinde, ses etmedim de gelip "Şu dolaba bakma" diye göstermesi nedir mesela?

Yemek olayının hangi kısmına hak verdiniz çok merak ettim.
Belki sizinle uğraşmak hoşuna gidiyordur takılmak istemiştir size olamaz mı? Hani bazen sevdigimiz insanları gıcık ederiz , takılmak için. O konuyu fazla buyutmussunuz gibi geldi bana. Ya da sizin gözünüze batar olmuş davranışları. Fazla biriktirdi iseniz icinizde.

Off poffff:olamaz: yazdım yazdım sildim. Senin ilacın olsa kendine sürersin dedim. Çözüm bulan olursa bu mıy mıy eşlere yazısın bizde nasiplenelim. En iyisi şuraya ilişeyim ben :KK69:

Bu sabah benzer konu açmak istedim de fırsat bulamadım.
Işin kötüsü ben eve gelme de diyemiyorum, çocuğa enerjimin yeteceği gün gelme bir müddet gözüm görmesin diyeceğim.
Bebe anasının delirdiğine de şahit oldu bugün.
Sızım sızım sızlıyorum sabahtan beri.

Bunlar krizle çalışıyorlar.
Uyumlu kadın mod on'sa battı hayatın.
Delir ve işler yoluna girsin.
Ne ka eğlenceli.

Değil mi? Mütemadiyen, belli bir rutinde delirmeliyim ki adam normale dönmeli. Çünkü öbür türlü olmuyor huzurlu, birbirimizin istemlerine itinalı yaşayamıyoruz; böyle bi rahatlığın, umursamamazlığın bi dibine vuracak illa, sonra ben olay çıkaracağım da işte bi haldır huldur bi toparlayacak azcık ortada buluşuverecek, sonra yine aynı, yine aynı, yine aynı aynı lanet döngü.

Tekil şahıs olarak sadece sizi ilgilendiren şeyleri yapıp gerisini koyverin.

Bekar anne gibi yaşayın. Yok sayın eşinizi.

Ben öyle yaptığımda eşim normale döner.

Neredeyse 20 gündür kendisini yer yer yok sayıyorum ve pek umurunda olduğumu da söyleyemeyeceğim.Çünkü kendi halinden gayet memnun, birkaç kez "Pek konuşmuyorsun sanki benle, bi şey mi var?" demek haricinde. "Yok bi şey" gibi en bilindik trip cümlesini cevaben aldı ve "Ok" deyip devam etti raad moduna.

Yemek konusunu abarttığınızı düşündüm. Ben hamileyken gebelik şekerinden ötürü aylarca diyet yaptım. Eşim oturur herşeyi yerdi. Hiç bu kadar mesele etmedim. Bazen kızdığım oluyordu tabi ama bu kadar büyütmedim. Bence sizin zaten doluluğunuz var. Ondan ötürü batıyor. Diğer konuda haklısınız bence. Kabız diyorum ben böylelerine :)) bir türlü harekete geçemiyor. Sabrınız yeter mi bilmiyorum ama misilleme yapın bence. Size neler hissettirdiğini öğrenmeli.

dayanamayıp yine yazıcam çünkü sinirlerim oynadı gerçek manada
beklemesen misal ben olsam 15 dk bilemedin20 dk bekler çıkmayacaksam bile
inat için çıkarım kitapçıya git,kahve içmeye git vs vs yeterki evde oturup kurulup kendini sinir etme :kahve:

Gitsem nolcak, akşama yine aynı adam karşımda.
Şöyle bir ay kopup gidesim var.

Annen gelene kadar belki biraz yumuşarsın:)Bazen oluyor insana herşeyi batıyor..

Tatilde de birlikte güzel vakit geçirmek belki iyi gelir size.

Annem bu geceden önce gelmiş olacak.
Tatil iyi geliyor da, gelmesin artık ya; gelmesin vallahi, böyle delire delire tatil mi olur ya her sene?

Yazını okurken gözümde sırtında 100 kiloluk bir torbayı taşımaya çalışan bir kadın belirdi. Böyle ite kaka yaşamak zor tabi. Git biraz nefes al.

Öyle evet.

Eşiniz fazla rahat ve siz de programlisiniz.
Huylarinizi degistirip ortada bulusmaniz lazım.
Bu şekilde devam ederseniz tikenirsiniz.

Eşiniz olayın ciddiyetinin farkında bile değil.

Siz O' nu ekmeye başlayın diyeceğim anlasin yaptığını da işiniz mühim.

Ailenizin evi yakinsa programiniz olduğu gün O' nu ekip ailenize ya da başka yere gidin bi kere.

Sen bana bunu hep yapiyorsun anladın mı şimdi nasıl hissettiğimi deyin.

Sağlıklı beslenmede başarılar.

Sizin O' nun sabote girisimlerine tepkiniz hoşuna gidiyor.
Hiç takmayin yok sayın bozulur yapmaz bi daha.

Ben darlandim burda Allah sabır versin.

Sabırdan ziyade bi çözüm versin tez vakitte, aminn :/ Kalmadı yerim kalmadı sabra.
Kaç huyumu törpüledim, adam olamadı hala, olamadı nato mermer nato kafa, olamadı.

Kasitli yapiyor bildigin.
Narsist exim de boyleydi.

Hadi kizdirmak icin arada yapilir anlarim..ama surekli yapiyorsa yipratici.
Hic saglikli degil..
O yemek konusunda esine hak verenler olmus. Ben veremedim.
Oraya bakma ne demek ya? Cocuk musun sen? Insani zorla delirtmek mi istiyorsun?
Bende sinirlendim simdi bak.
Empati yoksunu mu esin...
Allah sana sabir versin. Var bu adamda sacma birseyler...

"Sadistsin" demişliğim var kendisine çünkü insanı sinirlendirerek-canını sıkarak-moralini bozarak sevme gibi huyları var, bunun manası da "Ben keyif alıyorum, senin nasıl sevilmek istediğin umurumda değil, ben böyle severim eğlenirim sen kudurabilirsin sorun değil" demek oluyor. Sadizme cuk oturan bir şey yani ve genellikle bana karşı böyle.
Sorun şu ki ben mazoşist değilim yoluveririm. Bi gün de böyle olacak gibi ya, öff.. İçim sıkıldı.

Önceden özür dilerdi, baya baya pişmanlıklarla özürler, kendini bi düzenleme çabası 2-3 hafta bi affettirme telaşesi bi üzerime titremeler, bi coşmalar. Şimdi hem suçlu hem güçlü oldu başıma. Yalama mı oldu adam nedir ya? Tövbe yarebbi
:KK70:cok guldum ya yazi stiline hastayim.
Ya bence cezayi hakediyor. Bu kadar planini mahvettikten sonra saglikli yasam cezasi lazim. Belki cipsleri yemezse hantalligi uyusuklugu gider. Benim esim cips dolabi yapip suraya bakma dese evde abur cubur namina ne varsa cope gonderirdim.

Back