Kapınıza bir defa bile çocuğumu gösterin demeyen birine miFotoğraflarını ve videolarını gönderin. Bunun dışında başka konulara girmeden bunları iletin yeterli olur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kapınıza bir defa bile çocuğumu gösterin demeyen birine miFotoğraflarını ve videolarını gönderin. Bunun dışında başka konulara girmeden bunları iletin yeterli olur.
kesinlikle gitme!!!
gidersen daha büyük olaylar yaşarsın bence...
ailen ne dedi bu duruma özellikle de baban nasıl karşıladı yanlış anlamadıysam ona vurmuş böyle bir adama( mecazen adam) kesinlikle dönme.
bide af dilemiyor, affediyormuş hadsizzzz....
Hayır dönmeyeceğim çocuk için bana bunları diyorSiz size bunları yaşatan ve yapan birine 1 defa bile kapıya gelip çocuğum gösterin dememiş ama benden her msj yazıp çocuğu görmek için benim onun ayağına götürmemi bekliyor çocuğu siz ne yapardınız
Yaa bende ole bi merhamet vardı inanın bana aileme bunları yaşatan birine insan çocuğunu göremedi diye üzülür mü ben ona bile vicdan yapıyorum
Nasıl koz olarakbkullanabilirlerkiFotoğraflarını ve videolarını gönderin. Bunun dışında başka konulara girmeden bunları iletin yeterli olur. Çekişmeli boşanma olacak ise bunu da koz olarak kullanabilirler. Başınız ağrımamış olur.
böyle bir konu açtığına göre dönmek niyetindeymişsin gibi hissettim...Hayır dönmeyeceğim çocuk için bana bunları diyor
DesinHayır dönmeyeceğim çocuk için bana bunları diyor
Öyle bir konusuyorki insan kendinden şüphe duyuyor
Kendinize güveniniz yok mu ?Öyle bir konusuyorki insan kendinden şüphe duyuyor
Evet öyleBu yazdıklarınız bir yıl önce mi yaşandı? Bir yıldır baba evinde misiniz?
Dava açmadan bekliyorsunuz bir yıldır. Neden? Sizin sebebiniz nedir? Barışırız düşüncesi mi…Evet öyle
Dava 1 yıldır devam ediyorDava açmadan bekliyorsunuz bir yıldır. Neden? Sizin sebebiniz nedir? Barışırız düşüncesi mi…
Lütfen rica ediyorum daha önce açtığınız konuyu alıntılayıp aynı içerikle konu açmayınız,Siz size bunları yaşatan ve yapan birine 1 defa bile kapıya gelip çocuğum gösterin dememiş ama benden her msj yazıp çocuğu görmek için benim onun ayağına götürmemi bekliyor çocuğu siz ne yapardınız
Bence kurtulmuş sunuz gitmeyin sizin bir suçunuz yokken size bu haksızlığı yapmışSiz size bunları yaşatan ve yapan birine 1 defa bile kapıya gelip çocuğum gösterin dememiş ama benden her msj yazıp çocuğu görmek için benim onun ayağına götürmemi bekliyor çocuğu siz ne yapardınız
Bi bakın lütfen alt kısımda ne yazıyorLütfen rica ediyorum daha önce açtığınız konuyu alıntılayıp aynı içerikle konu açmayınız,
Geçecek mi bu yaşadıklarım
Merhabalar arkadaşlar biz iki kız kardeş aynı evde gelindik. Benim eşimle evliyim güzel gitsede bir gün kardeşim ve eşi kavga etmişler zaten sürekli olurdu eşinin ailesi yüzünden cunki çok karşırlardi eşide uymaya akildı yatak odasina kadar anlatırdi ailesine o derece düşünün yani ensonki...www.kadinlarkulubu.com
Ne yapmalıyim
Merhabalar arkadaşlar biz iki kız kardeş aynı evde gelindik. Benim eşimle evliyim güzel gitsede bir gün kardeşim ve eşi kavga etmişler zaten sürekli olurdu eşinin ailesi yüzünden cunki çok karşırlardi eşide uymaya akildı yatak odasina kadar anlatırdi ailesine o derece düşünün yani ensonki...www.kadinlarkulubu.com
Görüntülü konuşturmak konusunda siz bilirsiniz. Ama mesajlarda mutlaka belirtin çocuğunu görmek isterse eve gelip görebileceğini çünkü çocuğumu göstermiyor diyor ya elinizde delil olsun yaziliSiz bunları yapan birine görüntülü bile konusturmuydnz