NE YAPACAGIMI ŞAŞTIM :(

esimin calistigi sehre tayin istemeli miyim

• evet

• hayir

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Vallahi sizinle empati yapamayacağım
Aynusını görümceniz size yapsa gitmeyin dese ama sen gitmek istesen ne olurdy acaba
Allah muhafaza boşanma sebebi direk

Daha önceki konunuzda eşinizin ailenizden sebepsiz ya da küçük sebeplerden hoşlanmadığı gibi bi imada bulunmuştunuz.
Şimdi anlaşılıyor aslında eşinizin annenizden ailenizden hoşlanmamasının nedeni
Adam nasıl sevsin aileni, ben olsam ben de güvenmezdim valla bu şartlarda eşime
Ablası şunu yap dese yapacak, ablası git dese gidecek gitme dese gitmeyecek
Başkasının aklıyla gezen bi eşi, 1 yıl değil 10 yıl dinler adam, acaba aile şimdi ne yapmasını isteyecek diye
Ablan, ailen kukla etmiş seni resmen ellerinde ve sende hala annemi sebepsiz sevmiyor ühühühü diye dert yanıyorsun
Sebebi var da sen görmek istemiyorsun

İlerde bir gün ablaların yüzünden boşanırsın, zaman geçer onlar ailesi ile mutlu mesut sıcak yuvalarında aile saadeti yaşarken, onlara uzaktan bakınca anlarsın senin evliliğine ne kadar zarar verdiklerini.
O zaman da iş işten geçmiş olur
Madem koca çok önemsiz, kocayla bağlı olmak eziklik
Onlar bıraksın kocalarını, senin yeni taşınacağın şehre gelsinler seninle beraber çok bağlısınız ya aile olarak
Ama gelmezler dimi ??

ablamim oglunun bakicisi esime saydiriyor, ( bakici, ablam, ben ablamin evindeyiz yemek yiyoruz ) konu benim esimin calistigi sehre tasinma konum..( tasinmazsam eylulden itibaren benim kizima bakacak , kizim 16 aylik ) ben diyorum ki esim diyor ikinci ogretimler olacak gec saatte cikip gelmek cok zor olacak diyor..bakici diyo, hersey para mi..girmesin ikinci ogretimlerin dersine,girmeye mecbur mu yani...( ablam ordan lafa giriyo :ne mecburu, iş olsun iste, girmese girmez ) kadin devam ediyo : hayatta parayi hep bulursun ama ablalarin olmasa naparsin.burda hep berabersiniz, belki gidersen aylik 1000 tl karin olacak ama 1000 tl versen burdaki ortamini mutlulugunu bulabilecek misin.ben diyorum ki esim karari bana birakti, yapmak istemedigin hicbirseyi yapma, kalmak istersen kaliriz karar senin dedi..kadin diyor ki, sen de o zaman de ki; madem karar benim, ben kalmak istiyorum.ben olsam boyle derim diyor..

Cnm kocamin evimizi dinleme mevzusu cooookk farkli..biz evlenir evlenmez balayindan hemen sonra, 20 gunluk evli iken amerikaya gittik esimle 1 seneligine..yani aile maile ortada yok..abla falan da yok..esimin univ.arkadasinin oturdugu sitede baska bir blokta ev tuttuk. Ve esimin arkadasi da evli..esimin arkadasi óle merhabadan baska bir muhabbetim bile yokken, esim kafasinda kurmus, onu o adamla ( arkadasi ile ) aldatiyor olma ihtimalimi dusunmus ve evi dinlemeye baslamis cihazla. Biz daha abd deyken yani..anlatabildim mi cnm..

Bakıcı kadın da en fazla 1000 alıyordur
Lafı sokamadınız mı 1000 tl az madem, öyle iyi bi para da değil sen neden çalışıyorsun bu para için otur evinde diyemediniz mi

Vallahi sizinle empati yapamayacağım
Aynusını görümceniz size yapsa gitmeyin dese ama sen gitmek istesen ne olurdy acaba
Allah muhafaza boşanma sebebi direk
Vallaaa cnm karisinin ailesinin memleketinde yasayan cok erkek var..ben iki ablamin yasadigi sehirde yasamisim cok görülüyor bana. Ben de bunu anlamadim

Yani bunu dusunmen bile sacma geldi bana. Ne demek aileme nasil soyleyecegim. Eger bu kaygiyi taşıyorsan ailen sana fazlasiyla hukmediyor demektir. Kusura bakma ama sen esinin degil ailenin himayesine girmis olursun.
Yani evlendikten sonra ailelerden izin alma durumu cok sacma geliyor bana bu kiz icin de erkek icin de ayni. Senin annen bir yere gidecegi zaman anneannenden mi izin isteyip ona mi haber veriyor?

ayyy valla 27 sayfa olmuş bi milim yol alınamamış.
kocanı seviyor musun?
evliliğin devam etsin istiyor musun?
o zaman eşinle bir olup aile işin kimseyi karıştırmayacaksın.

nasıl olur da bakıcı bile senin kocanın yapacakları hakkında fikir beyan edebiliyor? derse girmesinmiş. Bu eşimle benim bileceğimiz iş diyemiyor musun?
beni benden aldın aybeniz.

Merak ettiğim bir şey var evlenmeye karar verirken ablalarınızın tutumu ne oldu yani bi taşınma olayı bu kadar zorsa evlenme nasıl zor geçmiştir diye düşünüyorum.

Annem zaten karismiyo bu konuda.hatta buradaki hanimlarin soylediklerinin aynisini soyluyor. Ablalarimdan cekiniyorum ama soylediklerinizde haklisiniz.

Bakıcı bile kendi menfaatini düşünüyo sen taşınınca çocuğuna bakamayacak para kapısı kapanacak birde sana para ne ki falan diyo ne biliyim seni çok saf görüyolar ellerinde oynatıyorlar sende bunun farkındasın ama hala ellerinde oyuncak olmaya devam ediyorsun ne diyim Allah akıl fikir versin. Böyle bir ortamda eşin ne yapsa yerden göğe kadar haklı benim gözümde adam ünversitede yard doç olmuş eşinin ablaları ve ablasının evindeki bakıcı tarafından yönetilmeye terbiye edilmeye çalışılıyo.

Merak ettiğim bir şey var evlenmeye karar verirken ablalarınızın tutumu ne oldu yani bi taşınma olayı bu kadar zorsa evlenme nasıl zor geçmiştir diye düşünüyorum.
Yooo, tersine, esimle tanismamiza vesile olan kisi ablamin kocasiydi.. herkes cok istiyordu evlenmemizi .4 ayda tanisma nisan dugun hepsi oldu..

Mese
Vallaaa cnm karisinin ailesinin memleketinde yasayan cok erkek var..ben iki ablamin yasadigi sehirde yasamisim cok görülüyor bana. Ben de bunu anlamadim
mesele ablanla aynı şehirde yaşamak değil ki istersen aynı apartmanda yaşa mesele ablanlar senin evine karışıp eşine karşı seni dolduruşa getirmeleri Sende bunu çok iyi biliyorsun ama görmezden geliyorsun

Yine ablalar tanıştırdı yani bi nevi. İlginç çok ilginç ben bu taşınma olayında bu kadar büyütlecek bir şey olduğunu sanmıyorum hayat sizin hayatınız. ELbette bende ailemden uzak olmak istemem hiç kimse istemez ama burda durum farklı gibi biraz.

Siz ablalarınızla her dakika birliktesiniz sanırım.Eşinize yazık değilmi ya hem maddi hem manevi zorluğa katlanıyor.onun olduğu yere gidin tabiki.ne güzel teklif sunmuş hafta sonları çıkıp gelirsiniz ablalarınıza.aileniz de olsa bu kadar karışmak hoş değil ne demek nasıl açıklarım?heleki bacıya ne oluyor?aile içine bukadar karışılmamalı.

Yaa cnm tamam da , ben gidersem ablam, kadina bir sene daha baktiracak oglunu..issiz kalmayacak yani..kadin ne yapmaya calisti anlamadim. Guya iyiligimi dusundugunu gostermeye calisti kendi capinda..bunaldim vallahi..kukla gibi hissediyorum kendimi..ipimi cekip cekip oynatiyorlar gibi...

Ablalarınız sizi seviyordur illaki ama biyere kadar kendi menfaatleri size olan sevgilerinin önüne geçiyor ben sadece bunu diyorum. Kendi evliliğinde çıkan sorunu bile size mal ediyor görmüyormusunuz. Sevgi ayrı menfaat ayrı bilmem anlatabiliyormuyum. Sizin durumunuzda o olsa 1 dakka düşünmez gider kocasıyla. Kaynanam doğuma gelmedi diye kırılıyorsunuz eşim evi dinledi diye dert ediyorsunuz ablanız sudan bi sebepten yüzünüze tükürüyor bunu dert edip mesafe koyamıyorsunuz bu şaşılacak bi durum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…