- 30 Aralık 2009
- 22.686
- 88.297
- 40
Cnm yakin olunca beklenti gercekten yuksek oluyor. Ben ailemle farkli sehirdeyim. Iki ablamla ayni sehirdeyim sadece.ama istisnasiz het haftasonu piknige, kahvaltiya, avm Ye, parka,hafta icleri de aksam yemegine. Cagiriyorlar ve esim de bu kadar fazlasindan bunaliyor gelmiyor..her hafta piknik mi olur diyor.ustelik esim et yemeyen biri..esim gelmeyince kavga ediyoruz esimle..ben tek gidiyorum bu kez de ablamlar esimden soguyor..beklenti oluyor evet .
siz niye her şeyi ablanlara soruyosunuz ki? onlar mı öğretecek eşinize işini? kim olduklarını sanıyolar girmesin ikinciöğretimlere diyecek kadar? eşiniz çok olgun, sizse bi o kadar olgunlaşmamışsınız. ablalarınız da fitne sokuyo araya ve onlarab bu fırsatı siz veriyosunuz. görümceniz söylese kıyamet koparırsınız. şaka mısınız siz ya fake mi bu konu bu kadarına pes çünkü yaniesim uni de calisiyor. Ikinci ogretimlerin dersine girmeye baslayacak eylulden itibaren.. aksam saat 10 da isten ciktigi gunler olacak .esim, o saatte nasil 1 saat giderim diyo..ablamlarla gecen konusurken, ablama bahsettim, ikinci ogretimlere girmesin , girmeye mecbur mu dedi..mecbur olup olmadigini bilmiyorum acikcasi
ablanız olmasa kesinlikle kıskanıyolar derdimCnm rehber ogretmenim, ama boyle bir ihtimal de var cidden ..soyle ki : esim yrd.doç.uni de, ve esimin calistigi uni Ye psikolojik danisman almayi dusunuyormus rektor..( akademisyen olarak degil, psikolojik danisman olarak ) esim belki boyle bir ihtimal olur dusunursen dedi bana, ablama bahsettim, burun kivirdi ..
ayyy valla bu mantıkta bir evlilikte sorun kaçınılmaz çünkü bu mantık sorunlara gebe. kadının beyninde duvarlar var resmen ne dense anlamıyor empati sıfır.Canim cok hossun :) esim bunu kabul ederek evlendi. dolayisiyla simdi evliyiz diye sartlarda degisiklik yapma hakkina sahip degil dimi ama
Birçok bildirim gelmiş konumla alakalı, net çekmeyen bir yerdeydim o nedenle kk ya girip cevap yazamadim yorumlara. Taşındım. 23 gündür ailemdeyim , annemlerle köye gittim, hasat icin yardima geldim. Gelmeden evvel eşyalarımı toparladik eşimle birlikte, koliledik, ben buradayken esim şirketi çağırıp evi taşıdı.yarin eşim gelecek buraya annemlere, beni ve kizimizi almaya, pazar gunu de birlikte yeni evimize gidecegiz. Tasinali yaklaşık 3 hafta oldu.evimi pazar günü gorcem inşallah.yalnız haziran konusu buo değilde merak ettim şimdi. ne yaptın konu sahibi gittin mi eşinin yanına?
Hadi hayirlisi bakalim konuyu tam bilmiyorum ama ara sayfalardan okumustum esin sen ailen cok mutlu olursunuzBirçok bildirim gelmiş konumla alakalı, net çekmeyen bir yerdeydim o nedenle kk ya girip cevap yazamadim yorumlara. Taşındım. 23 gündür ailemdeyim , annemlerle köye gittim, hasat icin yardima geldim. Gelmeden evvel eşyalarımı toparladik eşimle birlikte, koliledik, ben buradayken esim şirketi çağırıp evi taşıdı.yarin eşim gelecek buraya annemlere, beni ve kizimizi almaya, pazar gunu de birlikte yeni evimize gidecegiz. Tasinali yaklaşık 3 hafta oldu.evimi pazar günü gorcem inşallah.
Allah razı olsun.Boyle daha iyi olur inşallah.Hadi hayirlisi bakalim konuyu tam bilmiyorum ama ara sayfalardan okumustum esin sen ailen cok mutlu olursunuz
Yani ailenlere yakın olanımı seçtin eşinin işine yakın olanı ben anlamadımBirçok bildirim gelmiş konumla alakalı, net çekmeyen bir yerdeydim o nedenle kk ya girip cevap yazamadim yorumlara. Taşındım. 23 gündür ailemdeyim , annemlerle köye gittim, hasat icin yardima geldim. Gelmeden evvel eşyalarımı toparladik eşimle birlikte, koliledik, ben buradayken esim şirketi çağırıp evi taşıdı.yarin eşim gelecek buraya annemlere, beni ve kizimizi almaya, pazar gunu de birlikte yeni evimize gidecegiz. Tasinali yaklaşık 3 hafta oldu.evimi pazar günü gorcem inşallah.
Ablamlara yakindim, esimin çalıştığı sehre taşındım cnmYani ailenlere yakın olanımı seçtin eşinin işine yakın olanı ben anlamadım
En güzeli yaptınAblamlara yakindim, esimin çalıştığı sehre taşındım cnm
Teşekkürler cnm hayırlısı böyledir umarım :)En güzeli yaptınsevindim