Aynı apartmanda bile otursak, ilişki zaten emek, ilgi, anlayış, sevgi, saygı ve bintürlü yorucu şey gerektiriyorken arada illler, ülkeler olunca tüm çile ikiye, üçe katlanıyor.
İki tarafta olgunsa, sevgilerine değer veriyorsa, ne olursa olsun bu işe yüreklerini koymuşlarsa, arada dağ olsa onu devirirler bu ayrı ama günümüzde onca dert, sorun varken, hayat zaten zorken ve insanları daha da yorarken bu o kadar da kolay olmuyor malesef.
Benimde ülkeler arası bir ilişkim vardı.Ben oraya giderim, o buraya gelir, şunu yaparız, bunu ederiz derken hıyarto bir sabah mail atmış; yok zor oluyormuş, yok ben daha iyilerine layıkmışım, yok ilişkimiz zedeleniyormuş, yok diğer çiftler gibi her istediğimizde görüşemiyormuşuz vs vs...Lan adam Amerikada ben Türkiyedeyim.Ha deyince nasıl istediğimiz anda görüşelim!
Neyse çok üzüldüm, şok oldum falan ama onur , gurur derken hiç geri adım atmadım.Doğruydu neticede.Zordu falan dedim hep.Hayırlısı dedim.Sonra mailler attı, telefonla taciz etti, geri başlamak istedi.Dedim ne oldu hani senden daha iyilerine layıktım düdük?
Zaman geçti.Yaralarım kapandı.Geri dönmedim. Şimdiki eşimle tanıştım.Evlendim.Evet haklıydı ben ondan daha iyisine layıktım ve uzaklık bir sorundu.
Hakkınızda hayırlısı oldun.Olacağı varsa olur, akışına bırakın, kalbinizi dinleyin bence.
Tam sana kızacakken daha yaşının küçük olduğunu öğrenince yazmadım .Sen daha çok küçüksün ciddi bir ilişki için o yüzden çok çabuk unutursun takma kafanı ,annenin sözünü dinlersen hiçbir zaman üzülmezsin unutma..
Canım konunu okurken senin duygularından ben bile yoruldum. Öncelikle sakin olmalısın, kendini bu kadar dinleme başka şeylerle uğraş sakinleş sonra çözüm bulursun.
Size soylemek istedigim birsey var. Bugun yine her zaman oldugu gibi msn de cevrimiciydi. Dayanamadim. Sonradan niye yapmadim, keske yapsaydim dememek icin bende cevrimici oldum. Olur olmaz selam verdi. Nasilsin diye sordu. Hicbirine cevap vermedim. Ordamisin, konusmayacakmisin dedi. Cevap vermedim. Bir ara hangi yuzle konusuyorsun benle diyecektim ama sonradan vicdan yapacagimdan eminim o yuzden susmayi tercih ettim. Tamam o zaman konusma dedi. Hoscakal. Kalbimdesin bunu unutma dedi ve cikti. 10 dk sonra bende ciktim. Yine kacmayi tercih etti gibi geldi bana ya da konusursam ne diyecegimden korktu bilemiyorum. Tersleyecegimden falan korkmus olabilir. Boyle birsey oldu iste, sicak davrandi ama bu kadar kolay degil gonlumu almasi onca yasattiklarindan sonra. Cok uzuldum, cok kirildim bir kere. Sozlerine de tamamen inanmiyorum acikcasi cunku guvenim sarsildi. Boyle iste. Sizlede paylasmak, yorumlarinizi almak istedim.
Bence keşke konuşsaydın içinde kalacağına. Normal bir arkadaş gibi konuşurdun ve bakalım ne diyecekmiş öğrenirdin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?