• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim oyun bağımlısı ve sürekli kadınlarla oyun oynuyor

8 aylık ilişkiyide koparip atamıyorsan ne diyelim. 23 yaşındasın sorunlu saçma bir adamin peşinde savruluyorsun. Adam akilli ayril en fazla bir ay ağlarsın hadi siz 8 aylık ilişkiye bu kadar bagliyken 2 -3 ay olsun. Sonra biter zaten kendinizi hiç mi sevmiyorsunuz

8 aylık ilişkiyide koparip atamıyorsan ne diyelim. 23 yaşındasın sorunlu saçma bir adamin peşinde savruluyorsun. Adam akilli ayril en fazla bir ay ağlarsın hadi siz 8 aylık ilişkiye bu kadar bagliyken 2 -3 ay olsun. Sonra biter zaten kendinizi hiç mi sevmiyorsunuz
Teşekkür ederim haklısınız. Acı çekmekten de korkuyor olabilirim. Ama aslında bu şekilde daha da çok üzülüyorum. Ayrıldım tâbi ki duramazdım çok ağır ve saygısızca geldi bu yapılanlar. Ama her karşılaştığım adam böyle mi yapacak diye korkuyorum. Eski sevgilimde de aynı şeyleri yaşamıştım. Yine yaşıyorum kendimi suçluyorum insanları tanımak konusunda mı yetersizim sorun bende mi diye.

Back