- 14 Ocak 2025
- 4
- 0
- 1
- 28
- Konu Sahibi gecekarasi
Gercekten cok saçma yazacak bir şeyimde kalmadıInstagramda gezecek ruhi dengeye sahip sevgilisine yazmaya gelince psikoloji bozuk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gercekten cok saçma yazacak bir şeyimde kalmadıInstagramda gezecek ruhi dengeye sahip sevgilisine yazmaya gelince psikoloji bozuk
Şunu anlaman lazım bir erkek eğer bir kız eklemek istiyorsa veya başka bir kızın fotoğrafını beğenmek istiyorsa bunu yapar sen engellesen de gizli saklı yine yapar. Sen annesi değilsin onun neden bu kadar engellemek istiyorsun ? Kendi beyni yok mu ? Bırak o kendine ne yakıştırıyorsa onu yapsın sen rahatsız olduğunu bir kere söylemene rağmen yine yapıyorsa sana saygı duymuyordur.Erkek arkadaşımla 4gün önce tartıştık. Bir kız eklemişti bende neden ekliyorsun diye haklı bir soru sordum o da hemen çıkardı önemli biri değildi arkadaş grubundan tanışmıştık konuşmuyoruz rahatsız olma çıkardım dedi. Bende sorun eklemen zaten diye küçük bir sitem ettim biraz tartıştıktık iki gün birbirimize yazmadık. İki gün sonra sabah ben buna bir gönderi attım hayatında biri varken başkasıyla tanışılmaz diye o günde iki arkadaşı kaza geçirmiş biri ölmüş diğeri yoğun bakımda ben nelerle uğraşıyorum senin haberin var mı karı kızla uğraşcak vaktim mi var gibi şeyler söyledi ben de özür dilerim haberim yoktu yanındayım falan diye o da işte kafasının iyi olmadığını falan söyledi ben her zaman yanında olduğumu söyledim bana haber vermesini istedim nasıl olduğunu sordum yazmamaya başladı aradım açmadı en son iyi olunca yazması gerektiğini onu çok merak ettiğimi söyledim şimdi Instagram’a giriyor hikayelerimi izliyor ama yazmıyor bir kızın fotoğrafını beğenmiş ama olaydan önce mi beğenmiş onu da mı bilmiyorum kızı tanıyıp tanımadığını da bilmiyorum neden böyle bir şey yapıyorlar olabilir sizce
Yıllar önce bir sevgilim vardı. Aramız birden limoni oldu, yazmaz oldu. Sorduğumda bu aralar duygusal olarak zordayım yakın akrabamı kaybettim dedi. Meğer kimse ölmemiş. Ahhhh gençlik saflığım :) Eğer aranızda bağ olsaydı bu kötü durumu sizinle paylaşırdı sizden güç almak isterdi.Erkek arkadaşımla 4gün önce tartıştık. Bir kız eklemişti bende neden ekliyorsun diye haklı bir soru sordum o da hemen çıkardı önemli biri değildi arkadaş grubundan tanışmıştık konuşmuyoruz rahatsız olma çıkardım dedi. Bende sorun eklemen zaten diye küçük bir sitem ettim biraz tartıştıktık iki gün birbirimize yazmadık. İki gün sonra sabah ben buna bir gönderi attım hayatında biri varken başkasıyla tanışılmaz diye o günde iki arkadaşı kaza geçirmiş biri ölmüş diğeri yoğun bakımda ben nelerle uğraşıyorum senin haberin var mı karı kızla uğraşcak vaktim mi var gibi şeyler söyledi ben de özür dilerim haberim yoktu yanındayım falan diye o da işte kafasının iyi olmadığını falan söyledi ben her zaman yanında olduğumu söyledim bana haber vermesini istedim nasıl olduğunu sordum yazmamaya başladı aradım açmadı en son iyi olunca yazması gerektiğini onu çok merak ettiğimi söyledim şimdi Instagram’a giriyor hikayelerimi izliyor ama yazmıyor bir kızın fotoğrafını beğenmiş ama olaydan önce mi beğenmiş onu da mı bilmiyorum kızı tanıyıp tanımadığını da bilmiyorum neden böyle bir şey yapıyorlar olabilir sizce
adam polismişBence yalan söylüyoor kimse ölmedi ve hastane de kimse yok.
Ama sizde yani baya abartmissiniz alt tarafi bi begeni bide üstüne 2 gün sonra halen bir tavir.
Adam kaciyooore
Haaaa ozmn tmm pardon okumamisim o kisminiiiadam polismiş
kız haberde görmüş kazayı, yani o konuda bir sıkıntı yok
ha ama polisler nefes alan her dişiyi ekleyebiliyor, o da var
ben polis bir adamın bir Allah bir dediğine inanırım bu ilişkiler konularında,
Mesele birinin resmini aldatma olarak görmek değildir kiskancliktir ve gayet normal seviyor ki kıskanıyor. Siz bu konuda farklı düşünüyor olabilirsiniz ama çoğu kadınlar böyle şeyleri kaldıramaz. Kız kiskanmis ve bunu belli etmiş adam da yer aramış büyük ihtimal arkadaşlari kaza geçirmiş tam geçmiş olsun o bu bi kere bile yazmasına engel değil dikkat ettiyseniz o kadar yazdım cvp vermedi ama hikayelerime falan bakıyor diyor demek ki çokta meşgul değil bir msj da olsa yazabilir.Aldatmamış ki altı üstü fotoğraf beğenmiş arkadaş grubundan tanıdığı birini eklemiş. Ben de ekliyorum beğeniyorum fotoğraf ne oluyor sevgilimi mi aldatmış oluyorum ?
Mesele birinin resmini aldatma olarak görmek değildir kiskancliktir ve gayet normal seviyor ki kıskanıyor. Siz bu konuda farklı düşünüyor olabilirsiniz ama çoğu kadınlar böyle şeyleri kaldıramaz. Kız kiskanmis ve bunu belli etmiş adam da yer aramış büyük ihtimal arkadaşlari kaza geçirmiş tam geçmiş olsun o bu bi kere bile yazmasına engel değil dikkat ettiyseniz o kadar yazdım cvp vermedi ama hikayelerime falan bakıyor diyor demek ki çokta meşgul değil bir msj da olsa yazabilir.
İnan bana polislere çokta güven olmuyorPolis bunlar bende haberlerde gördüm de inandım
Gerçekten 28 yaşında misiniz?Erkek arkadaşımla 4gün önce tartıştık. Bir kız eklemişti bende neden ekliyorsun diye haklı bir soru sordum o da hemen çıkardı önemli biri değildi arkadaş grubundan tanışmıştık konuşmuyoruz rahatsız olma çıkardım dedi. Bende sorun eklemen zaten diye küçük bir sitem ettim biraz tartıştıktık iki gün birbirimize yazmadık. İki gün sonra sabah ben buna bir gönderi attım hayatında biri varken başkasıyla tanışılmaz diye o günde iki arkadaşı kaza geçirmiş biri ölmüş diğeri yoğun bakımda ben nelerle uğraşıyorum senin haberin var mı karı kızla uğraşcak vaktim mi var gibi şeyler söyledi ben de özür dilerim haberim yoktu yanındayım falan diye o da işte kafasının iyi olmadığını falan söyledi ben her zaman yanında olduğumu söyledim bana haber vermesini istedim nasıl olduğunu sordum yazmamaya başladı aradım açmadı en son iyi olunca yazması gerektiğini onu çok merak ettiğimi söyledim şimdi Instagram’a giriyor hikayelerimi izliyor ama yazmıyor bir kızın fotoğrafını beğenmiş ama olaydan önce mi beğenmiş onu da mı bilmiyorum kızı tanıyıp tanımadığını da bilmiyorum neden böyle bir şey yapıyorlar olabilir sizce
Eğer devamında “benim arkadaşlarım öldü sen neyin derdindesin” diyip instagramda storyler izleyebilip ama iş kızın mesajlarına cevap vermeye gelince cevap vermemezlik yapmasaydı bu ekleşmeye masum bir gözle bakabilirdim.Ortak arkadaş grubundanmış.Tanışmışlar konu sahibi yazmış.Gerçek hayatta tanıdığı birini eklemekte ne var ki?