Aynı apartmanda bile otursak, ilişki zaten emek, ilgi, anlayış, sevgi, saygı ve bintürlü yorucu şey gerektiriyorken arada illler, ülkeler olunca tüm çile ikiye, üçe katlanıyor.
İki tarafta olgunsa, sevgilerine değer veriyorsa, ne olursa olsun bu işe yüreklerini koymuşlarsa, arada dağ olsa onu devirirler bu ayrı ama günümüzde onca dert, sorun varken, hayat zaten zorken ve insanları daha da yorarken bu o kadar da kolay olmuyor malesef.
Benimde ülkeler arası bir ilişkim vardı.Ben oraya giderim, o buraya gelir, şunu yaparız, bunu ederiz derken hıyarto bir sabah mail atmış; yok zor oluyormuş, yok ben daha iyilerine layıkmışım, yok ilişkimiz zedeleniyormuş, yok diğer çiftler gibi her istediğimizde görüşemiyormuşuz vs vs...Lan adam Amerikada ben Türkiyedeyim.Ha deyince nasıl istediğimiz anda görüşelim!
Neyse çok üzüldüm, şok oldum falan ama onur , gurur derken hiç geri adım atmadım.Doğruydu neticede.Zordu falan dedim hep.Hayırlısı dedim.Sonra mailler attı, telefonla taciz etti, geri başlamak istedi.Dedim ne oldu hani senden daha iyilerine layıktım düdük?
Zaman geçti.Yaralarım kapandı.Geri dönmedim. Şimdiki eşimle tanıştım.Evlendim.Evet haklıydı ben ondan daha iyisine layıktım ve uzaklık bir sorundu.
Hakkınızda hayırlısı oldun.Olacağı varsa olur, akışına bırakın, kalbinizi dinleyin bence.
Cok haklisiniz bende bu yuzden onu da anlamaya calisiyorum. Hakli da bir yerde. Seviyoruz birbirimizi tamam ama ailemden gizli gorusuyorum. Annem bi kere gordu ogrendi iliskimizi, istemiyo onu ama ben seviyorum sirtimi donemedim hicbirzaman. Bu ona haksizlik olurdu, vicdanimda el vermezdi. Benim bi tarafta okulum var onun hayati zaten zor. Yoruldum hicbiseye dayanacak gucum kalmadi dedi. Benimde oyle. Kaldiramiyorum artik bu sorumlulugu. Suan onun sozlerini tekrarliyorum. Onun hissettiklerini hissediyorum. Hak veriyorum anliyorum msn de bile dogru duzgun konusamazdik son zamanlarda. 3.5 aydir cikiyoduk 1 ay hic gorusemedik msn de bile. Uzaklik zaten zor bide boyle gizli sakli gorusmek her istediginde yaninda olamamak birsuru sey iste. Zor zor zor…
Ne guzel mutlulugu bulmussunuz cok sevindim sizin adiniza. Bende geri adim atmayi dusunmuyorum. Ayni zamanda da pisman oldugunu gormek, mesajlar atmak, aramak, ozur dilemek, pisman olmasini istiyorum. Ama yapmiyor. Sadece msn de bekliyo. Ileti atiyoduk karsilikli ben “ben bunlari haketmedim. Cok uzdun beni” gibi seyler soyluyodum. O “ozur dilerim. Seni seviyorum ben. Baska biri yok.” falan diyodu. msn de de bekliyodu saatlerce cevrimiciydi konusmak istiyodu galiba. son attigim iletide soyledigi sozun hesabini sordum. Sen nasil bir insansin demistim. Ben s……z ‘ in tekiyim dedi. Ne demek istedi anlayamadim. Cidden mi kendini oyle goruyo yoksa o anki sinirle agzindan cikmis bi sozmu cozemedim bunu. Bunun hesabini sordum. Ne demek o dedim. O iletiye 1 aydir cevap yazmadi. Arada msn e girip bakiyodum yok. Sonra net kapandi msn e girdimi yine bekledimi saatlerce bilemiyorum. Sonucta bu iste. O bir adim atsa ben ona 10 adim gelirim ama attigi adimi saglam atmasi ve arkadasinda durmasi gerekiyor.