• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacagimi sasirdim artik :(

Aynı apartmanda bile otursak, ilişki zaten emek, ilgi, anlayış, sevgi, saygı ve bintürlü yorucu şey gerektiriyorken arada illler, ülkeler olunca tüm çile ikiye, üçe katlanıyor.

İki tarafta olgunsa, sevgilerine değer veriyorsa, ne olursa olsun bu işe yüreklerini koymuşlarsa, arada dağ olsa onu devirirler bu ayrı ama günümüzde onca dert, sorun varken, hayat zaten zorken ve insanları daha da yorarken bu o kadar da kolay olmuyor malesef.

Benimde ülkeler arası bir ilişkim vardı.Ben oraya giderim, o buraya gelir, şunu yaparız, bunu ederiz derken hıyarto bir sabah mail atmış; yok zor oluyormuş, yok ben daha iyilerine layıkmışım, yok ilişkimiz zedeleniyormuş, yok diğer çiftler gibi her istediğimizde görüşemiyormuşuz vs vs...Lan adam Amerikada ben Türkiyedeyim.Ha deyince nasıl istediğimiz anda görüşelim!

Neyse çok üzüldüm, şok oldum falan ama onur , gurur derken hiç geri adım atmadım.Doğruydu neticede.Zordu falan dedim hep.Hayırlısı dedim.Sonra mailler attı, telefonla taciz etti, geri başlamak istedi.Dedim ne oldu hani senden daha iyilerine layıktım düdük? :1:

Zaman geçti.Yaralarım kapandı.Geri dönmedim. Şimdiki eşimle tanıştım.Evlendim.Evet haklıydı ben ondan daha iyisine layıktım ve uzaklık bir sorundu.

Hakkınızda hayırlısı oldun.Olacağı varsa olur, akışına bırakın, kalbinizi dinleyin bence.

Cok haklisiniz bende bu yuzden onu da anlamaya calisiyorum. Hakli da bir yerde. Seviyoruz birbirimizi tamam ama ailemden gizli gorusuyorum. Annem bi kere gordu ogrendi iliskimizi, istemiyo onu ama ben seviyorum sirtimi donemedim hicbirzaman. Bu ona haksizlik olurdu, vicdanimda el vermezdi. Benim bi tarafta okulum var onun hayati zaten zor. Yoruldum hicbiseye dayanacak gucum kalmadi dedi. Benimde oyle. Kaldiramiyorum artik bu sorumlulugu. Suan onun sozlerini tekrarliyorum. Onun hissettiklerini hissediyorum. Hak veriyorum anliyorum msn de bile dogru duzgun konusamazdik son zamanlarda. 3.5 aydir cikiyoduk 1 ay hic gorusemedik msn de bile. Uzaklik zaten zor bide boyle gizli sakli gorusmek her istediginde yaninda olamamak birsuru sey iste. Zor zor zor…
Ne guzel mutlulugu bulmussunuz cok sevindim sizin adiniza. Bende geri adim atmayi dusunmuyorum. Ayni zamanda da pisman oldugunu gormek, mesajlar atmak, aramak, ozur dilemek, pisman olmasini istiyorum. Ama yapmiyor. Sadece msn de bekliyo. Ileti atiyoduk karsilikli ben “ben bunlari haketmedim. Cok uzdun beni” gibi seyler soyluyodum. O “ozur dilerim. Seni seviyorum ben. Baska biri yok.” falan diyodu. msn de de bekliyodu saatlerce cevrimiciydi konusmak istiyodu galiba. son attigim iletide soyledigi sozun hesabini sordum. Sen nasil bir insansin demistim. Ben s……z ‘ in tekiyim dedi. Ne demek istedi anlayamadim. Cidden mi kendini oyle goruyo yoksa o anki sinirle agzindan cikmis bi sozmu cozemedim bunu. Bunun hesabini sordum. Ne demek o dedim. O iletiye 1 aydir cevap yazmadi. Arada msn e girip bakiyodum yok. Sonra net kapandi msn e girdimi yine bekledimi saatlerce bilemiyorum. Sonucta bu iste. O bir adim atsa ben ona 10 adim gelirim ama attigi adimi saglam atmasi ve arkadasinda durmasi gerekiyor. :34:

Ayrildigimiz gun icimin acisiyla. Sen nasil bi insansin diye bi soru sormustum ona. Ben s.....z’in tekiyim tamam mi dedi. Cozemedim bu kelimeyi ben. Ne demek istedigini. Kendini cidden oyle mi goruyo cunku bana haketmedigim seyler yaptigini, s....z’lik yaptigini yalan soyledigini oynadigi, dalga gectigini kabul mu ediyo ? Yoksa o anki sinirle agizdan cikmis bir sozmu. Kendisine sordugumda seni seviyorum canimdan cok seviyorum dedi. Ileti atmistim 1 ay once. Peki buna cevap ver dedim. Bu ne demek dedim. Ne demek o kelime ne demek istedin dedim. Buna cevap vermedi. 1 aydir nete giremedim ben. Msn e girdimi yine saatlerce bekledimi bilmiyorum. Ama neden cevap veremedi onu da anlayamiyorum. Lutfen yardim edin yoksa benmi gereksiz yere cok abartiyorum? :26:

Herkese gunaydin bazi gelismeler var onlari haber vermek istedim size. Iliskimiz 3.5 ay surmustu bildiginiz gibi. Ayrilali 1.5 ay oldu. Nette 1 ay once kapanmisti. 1 aydir msn e falan giremiyordum. Pazar gunu net acildi bende msn e girdim. Girer girmezde cevrimici oldugunu gordum onun. Ben cevrimdisi gorunuyodum. Hic cevrimici olmadim. Hic konusmadim. Konusacak bisey kalmadi galiba. Ya da cesaret edemedim bilmiyorum. Ama duzelmesini istemiyorum. Gizli sakli gorusmekten, acabalarla yasamaktan yoruldum.. Guvenim sarsildi. Inancim yikildi. Ama o benle konusmak istiyo sanirim. Acsam hemen slm yazacak. Bu sansi vermiyorum ona. Ne konusacak ne diyecek merak ediyorum ama anneme ondan ayrildim birdaha barismicam demistim. 1 kere tutmadim bu sozumu yine ben uzuldum. Simdi yine ayni sozu verdim. Sozumu tutmak istiyorum. Cektigim acilara degsin hic olmazsa. Bosunami cektim ben bu acilari. Agir geliyo bu yuk kaldiracak cesareti bulamiyorum kendimde. Cok seviyorum onu cok anlatamam ama olmasin duzelmesin artik. Ikimizde yorulduk. Dayanacak gucu bulamiyorum kendimde. Hem konusmak hemde konusmamak istiyorum. Konusursam ne konusacagimi bilmiyorum. Bunun geri donusu olmicak artik gercekten bitti belki bu tavirla konusup canini yakabilirim. Hic konusmasamda boyle kapanir gider heralde. Turkiyeye gidecegim seneye eminimki karsilasacagiz onla orda. Orda birseyler olabilecegini tahmin ediyorum. Belki yuzyuze konusuruz falan tabi hicbirsey degismezse. Bende hicbisey degismicek ama onu bilmiyorum. Dedigine gore o da baska kimseyi sevemez benden baska ama dedigim gibi guvenim yok ona eskisi gibi. Ayni gun arkadasimda onla karsilasmis disarda. Yaninda biri vardi. O beni gormedi dedi. Abisiyle yuruyolarmis. Yaninda biri vardi deyince basimdan asagi kaynar sular dokuldu sonra abisi oldugunu duyunca icim rahatladi. Yine bana herseyi oluruna birakmak dusuyo galiba. Cabalamicam artik. Son gunlerde de baya toparladim zaten. Msn de cevrimici ve benim girmemi bekliyo. Bir onceki iletime cevap bile vermedi. Belki kaybetmekten korktugundan falandir cunku umursamadigindan oldugunu sanmiyorum. Belki yuzyuze konusarak daha cabuk hallederiz diye dusunuyo cunku iletiyle is uzuyo. Beni merak ediyo dize seziyorum. Bilmiyorum iste boyle dusunceleri var galiba. Sizlede paylasmak istedim. Burdaki ablalarim sayesinde kendime geldim yasama sevincim artti umutlarim var artik. Herseyin cok guzel olacagina inancim var. Daha 16 yasindayim onumde uzun bi hayat var ne kendime ne de sevdiklerime zehir etmemeliyim bu hayati. Artik anneminde uzulmesini istemiyorum benim yuzumden. Biliyorum onla yeniden baslarsam annem cok kizacak bana. Aramiz bozulacak. O yasadiklarimi tekrar yasamak istemiyorum. Suan yanlis zaman ve yanlis insan galiba. Yinede kalbimden hic cikmayacak. Orda sakli kalacak. 5 senedir oldugu gibi....

Msn de cevrimici oluyo bazen. Goruyorum. :40: Ama cevrimici olmuyorum, konusmuyorum. Acaba son bir kez konussammi. :44: Konusmaya cesaret edemiyorum. Olumlu ya da olumsuz herseyden korkuyorum. Yine ayni acilari cekmek istemiyorum ayni seyleri yasamak istemiyorum. :20: Sizce konusmalimiyim? Onu cok seviyorum :61: kalbimin sesini dinlesem bi dk durmam acarim barisiriz belki ama mantikli dusunmek gerekirsede bunun sonu yok gibi. :50: O 22 yasinda, ben 16. O evlenme cagina geldi. Beni en az 5 sene beklemesi gerekiyor. Beklermi beklemezmi? oylemi boyle mi diye dusunmekten yoruldum. Guvenimde sarsildi. Her an beni birakacak suphesi tasimak istemiyorum icimde. Bu arada beni telefonla arayamiyor, hem kontoru olmuyo bazen hemde arama demistim ben annemin yaninda falan calar sen oldugunu duyunca kiyamet kopar demistim. Yavas yavas aramayida kestik mesajlasiyorduk arada. Boyle sanallasti iliskimiz adam akilli seyler yasamadik hic cok zoruma gidiyor. Keske yakin olsaydik birbirimize. Onu cok seviyorum ama vazgecmeliyim galiba. Icim yansada. Siz ne dusunuyosunuz ? Ne yapmaliyim sizce kizlar ? :26:

Tam sana kızacakken daha yaşının küçük olduğunu öğrenince yazmadım .Sen daha çok küçüksün ciddi bir ilişki için o yüzden çok çabuk unutursun takma kafanı ,annenin sözünü dinlersen hiçbir zaman üzülmezsin unutma..

Tam sana kızacakken daha yaşının küçük olduğunu öğrenince yazmadım .Sen daha çok küçüksün ciddi bir ilişki için o yüzden çok çabuk unutursun takma kafanı ,annenin sözünü dinlersen hiçbir zaman üzülmezsin unutma..

Neden kizacaktiniz merak ettim cok fazla taktigim icin mi yoksa? :17: :) Ben onu 5 senedir seviyorum. Masumca iste cocuklugudan beri. Simdi korkuyorum, kucuklukten beri unutamadim ya yine unutamazsam. Birde sanki asla ondan baskasi olamaz gibi geliyo :44:

Kafama takildi seviyormu sevmiyormu diye dusunup duruyorum. Ben yalniz kalinca derliyorum topluyorum herseyi. Biraz dengesiz, umursamaz davranmaya calisiyo ama seviyo diyorum. Sevmeyen insan msn de hergun beni gormek istermi. Kamera acmam icin yalvarirdi resmen. Ben fazla acamiyordum annem gorur diye korkuyodum. Bir kere oldu birdaha olmasin istedim. Yani herseyi dusunuyorum birde onla birebir ben konusuyodum yani benim sevgilimdi. Seviyor diyorum. Sonra kuzenimin biri geliyo sevmiyor o seni. Yalan herseyi diyor. Teyzemle konustuk dun. Ben pek guvenmiyorum samimi degil sanki dedi. Dalga geciyo gibi geldi bana dedi. Sende ustune dusme, kendi haline birak bekle bakalim vazmi gececek pesinden mi gelecek dedi. :45: Tamam dedim, oyle yapiyorum zaten. Bu arada face i de kapattim. Ne kadar kirildigimi anlasin diye. Msn e de girmiyorum. Konusmak istemiyorum zaten. Istiyorum ama korkuyorum iste. 1 ay yalniz kaldim dusundum falan kafa dinledim demistim ya size. Dusunme firsatim oldu vaktim oldu seviyor biliyorum demistim. Emindim %70. Sonra bir kac kisiyle konusunca fikirlerim degisti. Cabuk etkilenirim zaten soylenenlerden. Sevdigini bilmek daha cok guc veriyor sanki bana. Sevmedigini dusunmek canimi yakiyor. Ben sevdigine inaniyorum. Baska soze gerek yok diyorum sonra baskalarinin dusundukleri, soyledikleri geliyor aklima. Hakli yanlari oluyor. Biraz uzuluyorum acikcasi. Sanki sevdiginden emin olsam, ayri kalsak bile ayakta kalabilirim, yilmam gibi geliyor...Sevmedigini, dalga gectigini dusunmek yerden yere vuruyor beni. :26: Attigi mesajlarda soylediklerine bakiyorum. Samimi mi degilmi anlamiyorum. Gercekten uzuldumu acaba beni uzdugu icin :44:

Canım konunu okurken senin duygularından ben bile yoruldum. Öncelikle sakin olmalısın, kendini bu kadar dinleme başka şeylerle uğraş sakinleş sonra çözüm bulursun.

Canım konunu okurken senin duygularından ben bile yoruldum. Öncelikle sakin olmalısın, kendini bu kadar dinleme başka şeylerle uğraş sakinleş sonra çözüm bulursun.

Haklisiniz cok kafaya takiyorum. Ama hakliyim takmakta. Ne istedigimi biliyorum ama cekiniyorum. Seviyorum hala. Dusunuyorumda, barisirsam annem cok kizar. Cunku onu istemiyor. Beni sevdigine inanmiyor :26: Bana da cok kizar barisirsam aramiz bozulur.. Kiyamet kopar.. :50: Iki arada bir derede kaldim :59:

Size soylemek istedigim birsey var. Bugun yine her zaman oldugu gibi msn de cevrimiciydi. Dayanamadim. Sonradan niye yapmadim, keske yapsaydim dememek icin bende cevrimici oldum. Olur olmaz selam verdi. Nasilsin diye sordu. Hicbirine cevap vermedim. Ordamisin, konusmayacakmisin dedi. Cevap vermedim. Bir ara hangi yuzle konusuyorsun benle diyecektim ama sonradan vicdan yapacagimdan eminim o yuzden susmayi tercih ettim. Tamam o zaman konusma dedi. Hoscakal. Kalbimdesin bunu unutma dedi ve cikti. 10 dk sonra bende ciktim. Yine kacmayi tercih etti gibi geldi bana ya da konusursam ne diyecegimden korktu bilemiyorum. Tersleyecegimden falan korkmus olabilir. Boyle birsey oldu iste, sicak davrandi ama bu kadar kolay degil gonlumu almasi onca yasattiklarindan sonra. Cok uzuldum, cok kirildim bir kere. Sozlerine de tamamen inanmiyorum acikcasi cunku guvenim sarsildi. Boyle iste. Sizlede paylasmak, yorumlarinizi almak istedim. :34:

Size soylemek istedigim birsey var. Bugun yine her zaman oldugu gibi msn de cevrimiciydi. Dayanamadim. Sonradan niye yapmadim, keske yapsaydim dememek icin bende cevrimici oldum. Olur olmaz selam verdi. Nasilsin diye sordu. Hicbirine cevap vermedim. Ordamisin, konusmayacakmisin dedi. Cevap vermedim. Bir ara hangi yuzle konusuyorsun benle diyecektim ama sonradan vicdan yapacagimdan eminim o yuzden susmayi tercih ettim. Tamam o zaman konusma dedi. Hoscakal. Kalbimdesin bunu unutma dedi ve cikti. 10 dk sonra bende ciktim. Yine kacmayi tercih etti gibi geldi bana ya da konusursam ne diyecegimden korktu bilemiyorum. Tersleyecegimden falan korkmus olabilir. Boyle birsey oldu iste, sicak davrandi ama bu kadar kolay degil gonlumu almasi onca yasattiklarindan sonra. Cok uzuldum, cok kirildim bir kere. Sozlerine de tamamen inanmiyorum acikcasi cunku guvenim sarsildi. Boyle iste. Sizlede paylasmak, yorumlarinizi almak istedim. :34:

Bence keşke konuşsaydın içinde kalacağına. Normal bir arkadaş gibi konuşurdun ve bakalım ne diyecekmiş öğrenirdin.

Bence keşke konuşsaydın içinde kalacağına. Normal bir arkadaş gibi konuşurdun ve bakalım ne diyecekmiş öğrenirdin.

Konusacagim ama simdi degil. Kendimi hazir hissettigimde. Konusacagim, dinleyecegim, anlatacagim. Hemde denemek istedim. Acaba hemen vazmigececek yoksa pesimden kosmaya devammi edecek. Biraz cabalasin istiyorum. Cani falan yansin... Sevdiginden emin olmak istiyorum cunku suan degilim, 50 50.. Kafam karisik yani. Kimisi iyi bisey soyluyor, kimisi kotu cevremde. Kendi dusuncelerimi de unutuyorum. Mesela teyzemle konustuk sevmedigini dalga gectigini dusunuyo :59: bende suan oyle gormeye basladim. Duygularim falan, kendi dusuncelerim, cevremdekilerin dusunceleri hepsi birbirine karisti. Dogruyu bulamiyorum. :44:

Back