• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacagimi sasirdim artik :(

skyrose

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
1.900
2.500
333
Bizde 3 hafta once ayrildik. O ayrilmak istedi. Ayri ulkelerdeyiz yurutmek cok zor oluyodu ama ben elimden geleni yaptim hep alttan aldim. Herseye katlandim cok seviyorum cunku aklimda fikrimde hayallerimde hep o vardi her zaman :( Hersey normal ilerliyodu sonra birgun msn den ben onun arkadasyim ayrilmak istiyo falan filan dedi. Inamadim tabi o oldugunu biliyodum. Cok uzuldum ama ne olursa olsun belli etmedim ona. Telefonda konustuk tartistik uzuldugumu anlasa bile asla yalvarip yakarmadim birakma beni gitme diye. Sonra icim rahat etmedi birsuru mesaj attim baska birimi var falan dedim. Uzagiz zaten birbirimizdeen hicbisey bilmiyorum gormuyorum. Son kez msn de konusalim dedim gelmedi. En sonunda kestim butun bunlari ne mesaj attim ne aradim ne de sordum. Ayrildiktan 10 gun sonra beni 1 kere gizli numaradan aradi acmadim. Daha sonra msn den ileti atmis. Attigim mesajlarda hep sormustum baska birisimi var sebebi nedir falan diye. Karsilik olarak ben seni seviyorum baskasi yok. Sana hic yalan soylemedim. Uzaklik yordu artik beni dayanamiyorum, gucum kalmadi. Sen hep kalbimdesin ve oyle kalacaksin yazmis. Ne yapacagimi bilemedim ben. Cevap yazmadim bekledim. Sonra face de arabesk ask sarkilari paylasmaya basladi. Cok sevindim pisman oldugunu gormustum. Geri donmeyi dusunmuyorum asla biliyorum yine ayni seyleri yasatacagini. Akillandim artik ama en azindan pisman oldugunu gormek bi nebze olsun rahatlatacakti icimi. Bu bekledigim 1 hafta surecinde o da arabesk ask sarkilari falan paylasmamaya basladi. Tam tersi beni kiskandiracak sinirlendirecek seyler paylasti. Neden boyle yapiyo bilmiyorum ama oyle iste. Fakat hergun msn deydi. Nobet tutuyodu. Ayrildigimiz gun son kez konusalim diye yalvardigim ama gelmeyen insan benle konusmak icin hergun nobet tuttu msnde. Cevrimici olmadim asla konusacak bisey kalmamisti. Son olarak dayanamadim hem yazdigi iletiye cevapsiz kalmamak icin hemde icimdekileri dokmek icin cevap yazdim. Igneledim ben bunlari haketmedim. Sevdigine inanmiyorum artik. Ben elimden geleni yaptim ama sen beni yari yolda biraktin. Gercekleri soyle artik ben mi masum cocuksu hayallere kapildim yoksa yasananlar gercekmiydi gibi cok uzun seyler yazdim. Bu iletimi kesin okumus cunku iletiyi attiktan 4 saat sonra face de yakisikli olmak ve sonuclari diye bi video paylasmis bu yine neyi isaret ediyo anlamiyorum. Bana mi laf caktiriyo ne yapmaya calisiyo hic bir fikrim yok. Bana soylemek istedigi iletini okudum ama cevap vermiyorum bende senin gibi bekliyorum galiba ya da umursamiyorum herseyi bitirdim kafamda demek istiyo. Bi adim attim kaciyo. Bende aynisini istiyorum ben kaciyim o kovalasin istiyorum. Kendisi benden 6 yas buyuk onun daha olgun olmasi gerekiyo onun alttan almasi gerekiyo ama cocukca davraniyo. Simdi beni seviyomudur bilmiyorum. Ikilemde kaliyorum. Sevseydi gitmezdi, uzmezdi, aglatmazdi, birakmazdi, beklerdi benim gibi dayanirdi, sevseydi zaman isterdi benden ayrilmak degil, kiymetimi bilir ozur dilerdi hatasini anlardi fakat o hala ve hala canimi yakmaya calisiyo. Sevmeseydi, bastan bitirirdi ugrasamam senle derdi, her dakika sesimi duymak icin aramazdi, her msn de konustugumuzda cami acmam icin bi kerecik gormek icin yalvarmazdi...Bilmiyorum bunlar geliyo aklima belki hic sevmedi, belki sevdi ama sonradan biseyler oldu sogudu belki, skldi, bkti, belki de hala seviyo ayrilmaya mecbur hissetti kendini sonu olmayacagini, yurutmenin zor oldugunu dusununce. Belki simdi pisman oldu geri donmeyi dusunuyo, belki de bana oyle geliyo. Cocukca davraniyo ne yapmaya calistigini anlayamiyorum, cok yoruldum. Attigim iletiye de cevap vermedi gormus kesin ama cevap yazmamis. Alismaya calisiyorum acim gecmedi icim yaniyo hala bilmiyorum nereye gidecek bu isin sonu. Yardim edin lutfen ne yapmaliyim ben? ve doner mi sizce ? seviyomudur ? donerse affetmicem yeniden baslamicam ama pisman oldugunu gormek cok mutlu edecek beni. Lutfen yardim edin yorumlarinizi bekliyorum. Ilk kez birini sevdim ilk sevgilim hic tecrubem yok herseyden tirsiyorum. Onerileriniz cok yardimci olacak. :34: :71:

Bence hiçbirşey yapma.Mesaj atma,hesap sorma.O da ne yapmak istediğini bilmiyor galiba.aklında bitirmiş gibisin bu ilişkiyi.Ayrı ülkelerdesiniz.Bu iş zaten olmaz diye düşünüyorsan bırak herkes hayatına devam etsin.

Bence de bırak gitsin evet cok zor hepımız biliyoruz ayrılık cok zor ama bnce bosver..baska seylerle ugras msn e gırme nete gırme baska seyler yap yenı arkadaslar edın ...en ıyısı bu gelır sana...ararsa da telefonu ac acmamazlık yapma cunku eger acmazsan kactıgını gucsuz oldugunu dusunur ac ıyı konus kı ıste o zaman pısman olsun..mesaj mı attı sadece cevap ver sen soru sorma onu merak ettıgınıbelli etme..umarım hakkında hayırlısı olur..:*

Bence hiçbirşey yapma.Mesaj atma,hesap sorma.O da ne yapmak istediğini bilmiyor galiba.aklında bitirmiş gibisin bu ilişkiyi.Ayrı ülkelerdesiniz.Bu iş zaten olmaz diye düşünüyorsan bırak herkes hayatına devam etsin.

Cok tesekkur ederim yorumun icin bende oyle yapiyorum aynen dedigin gibi artik mesajda atmiyorum o gun sadece icimdekileri dokmek istedim rahatlamak istedim icim rahat etmeyecekti cunku attim bende.Bende bunu ogrenmek istiyorum ne yapmaya calistigini. Dengesiz seyler yapiyo biri digerini tutmuyo. Asil gercek niyeti nedir bunu bilmek istiyorum gercekten seviyomu bunu bilmek istiyorum ama nerde yaptiklarindan hicbisey cikaramiyorum. Evet kafamda gercekten bitirdim cok kararliyim yeniden baslamayi dusunmuyorum bende yoruldum artik. Cok seviyorum onu canimdan cok seviyorum deliler gibi asigim ama sonu gelmiycek gibi bu isin :43: :50:

Bence de bırak gitsin evet cok zor hepımız biliyoruz ayrılık cok zor ama bnce bosver..baska seylerle ugras msn e gırme nete gırme baska seyler yap yenı arkadaslar edın ...en ıyısı bu gelır sana...ararsa da telefonu ac acmamazlık yapma cunku eger acmazsan kactıgını gucsuz oldugunu dusunur ac ıyı konus kı ıste o zaman pısman olsun..mesaj mı attı sadece cevap ver sen soru sorma onu merak ettıgınıbelli etme..umarım hakkında hayırlısı olur..:*

cok tesekkur ederim yorumun icin. iste bunu yapamiyorum onunla yeniden baslamayi dusunmuyorum kararimda kararliyim ama msn e giriyorum nete giriyorum surekli faceden takip ediyorum. Bir turlu kopamiyorum. O gun aradignda acip acmamak arasinda kararsiz kaldim son ana kadar acmamayi dusunuyodum sonra acmak istedim ama kapatti. Sonra msn e girdi geceye kadar bekledi konusmak istedi galiba bilmiyorum ama cevrimici olmadim iyi hissetmiyodum kendimi sacmalamaktan falan korktum. Off kafam allak bullak :2:

msn iletinizi okudugundan ve buna cevaben face te o videoyu paylastigindan bu kadar emin olmayin. Msn de engelli labilirsiniz ve iletiniz gitmemis olabilir. Ama gittiyse ve okumasina ragmen hala tepkisiz kaliyorsa birakin gitsin. Siz elinizden geleni yapmissiniz zaten daha da uzatmaya gerek yok. Iliski bir kere darbe aldiginda bir daha toparlamak cok zor oluyor, ki 3 hafta olmus.. Sevenler 3 haftada muhakkak barisirlardi. Madem uzakligi bahane ederek sizden ayrilmis, o halde bu sorun cozulene kadar tekrar bir araya da gelseniz sonuc degismeyecek. Turkiye ye dondugunuzde belki yine bir araya gelirsiniz ama o zaman da heves kalir mi bilmiyorum.

Soyle bir sonucta cikardim ben bundan. Erkek arkadasiniz sizi siz oldugunuz icin istemiyor ve sevmiyor. O kiz arkadasi olsun istiyor, yaninda dokunabildigi. Bunlar olmayinca da iliski yasamak birinin sorumlulugunu almak istemiyor. Ama soyle birsey de var; sevilmek ve ilgi gormek bunlar guzel seydir. Eski erkek arkadasiniz da bunu kaybermek istemediginden sizin ona msj atmadiginiz o 10 gunden sonra size bir adim atmis. Ama sanmayin ki pisman veya hersey daha guzel olacak. Sadece sizi bir seveni bir hayrani olarak kaybetmek istememesinden kaynaklaniyor. Mesafeyi gozunde buyuten ve bunu ayrilik sebebi yapan ciftlerin iliskileri saglam temele sahip olmuyor, bunu kendi kisisel tecrubemden de biliyorum.

Bence daha fazla aci cekmek istemiyorsaniz onu her yerden silin.

canım yaşadığının bir benzerini yaşadım bende. zor bir durumdur ayrı ülkelerde olmak .çok seviyorsun belli ama inan zamanla unutuyor ki daha cok yeni olmuş ayrılalı.. şu an kafanda sürekli sorular için içini yiyiyordur "neden, niye?" diye seni çok iyi anlıyorum ama bence bırak gitsin başka seylerle meşgul olmaya çalış arkadaşlarınla falan vakit geçir unutmaya çalış. Fakat bir zaman sonra seni arıyacaktır barışsanızda hiçbirsey eskisi gibi olmayacak çünkü ona olan güveniniz sarsılmış büyük bir ihtimalle kendi yasadıklarıma istinaden söylüyorum bunu.bende de o ayrıldı.sonra pişman olduğunu falan filan soyledi tabi ona karşı zaafım olduğundan tekrar konustuk sonradan tekrar çıktık 4 yıl içinde görüştük ama olmuyordu artık kendimi aptal gibi hissettiğimden ve artık son vermem gerektiğinden bir daha ne aradım ne görüştüm.uzattım biraz kusura bakma:17::17: kısaca unut gitsin canım zamanla kafandaki sorulara zatn cevap bulursun bu yaşadığın olayda sana ders olur erkeklere kolay kolay güvenemzsin ben kimseyi hayatıma sokamıyorum...Facebooktan takip etmeye gelince aradan 4 yıl geçmesine rağmen arada aklıma gelince bende bakıyorum ama meraktan :9: Umarım kısa zamanda düzelir herşey senin için

msn iletinizi okudugundan ve buna cevaben face te o videoyu paylastigindan bu kadar emin olmayin. Msn de engelli labilirsiniz ve iletiniz gitmemis olabilir. Ama gittiyse ve okumasina ragmen hala tepkisiz kaliyorsa birakin gitsin. Siz elinizden geleni yapmissiniz zaten daha da uzatmaya gerek yok. Iliski bir kere darbe aldiginda bir daha toparlamak cok zor oluyor, ki 3 hafta olmus.. Sevenler 3 haftada muhakkak barisirlardi. Madem uzakligi bahane ederek sizden ayrilmis, o halde bu sorun cozulene kadar tekrar bir araya da gelseniz sonuc degismeyecek. Turkiye ye dondugunuzde belki yine bir araya gelirsiniz ama o zaman da heves kalir mi bilmiyorum.

Soyle bir sonucta cikardim ben bundan. Erkek arkadasiniz sizi siz oldugunuz icin istemiyor ve sevmiyor. O kiz arkadasi olsun istiyor, yaninda dokunabildigi. Bunlar olmayinca da iliski yasamak birinin sorumlulugunu almak istemiyor. Ama soyle birsey de var; sevilmek ve ilgi gormek bunlar guzel seydir. Eski erkek arkadasiniz da bunu kaybermek istemediginden sizin ona msj atmadiginiz o 10 gunden sonra size bir adim atmis. Ama sanmayin ki pisman veya hersey daha guzel olacak. Sadece sizi bir seveni bir hayrani olarak kaybetmek istememesinden kaynaklaniyor. Mesafeyi gozunde buyuten ve bunu ayrilik sebebi yapan ciftlerin iliskileri saglam temele sahip olmuyor, bunu kendi kisisel tecrubemden de biliyorum.

Bence daha fazla aci cekmek istemiyorsaniz onu her yerden silin.

daha dun cevap geldi. aynen soyle diyor: "ben seni gercekten sevdim. kalbimde senden baskasinada yer olamaz. baska birimi var demissin asla yemin ederim kendi kendine degil karsilikli bu sevgi. seni de asla unutmam. seni canimdan cok seviyorum biliyorum uzdum seni ozur dilerim" cok haklisiniz ben artik cok yoruldum gercekten dayanacak gucum kalmadi benim. toparlayamayiz yani. annemde oyle dusunuyo. seni sevdiginden degil diyo onla ilgilenen seven birini kaybetmek istemediginden boyle yapiyo diyo. seven insan ne olursa olsun asla vazgecmez degil mi birakmaz ama o vazgecti. haklisiniz galiba en dogrusu onu unutmak olacak. fakat bu attigi iletiye bi cevap vermek istiyorum cevapsiz kalmak istemiyorum sonra nedense vicdan azabi cekiyorum icim rahat etmiyo. barismicam ama soylediklerine de cevapsiz kalmicam. ne soylicegimi bilmiyorum suan kafam yine cok karisti. soylediklerinize hak veriyorum. bende artik duygularima yenilmemeyi mantikli hareket etmeyi ogreniyorum yavas yavas. suan da da kalbim ve mantigim arasinda kaldim. mantigim agir basiyor gibi. :26:

canım yaşadığının bir benzerini yaşadım bende. zor bir durumdur ayrı ülkelerde olmak .çok seviyorsun belli ama inan zamanla unutuyor ki daha cok yeni olmuş ayrılalı.. şu an kafanda sürekli sorular için içini yiyiyordur "neden, niye?" diye seni çok iyi anlıyorum ama bence bırak gitsin başka seylerle meşgul olmaya çalış arkadaşlarınla falan vakit geçir unutmaya çalış. Fakat bir zaman sonra seni arıyacaktır barışsanızda hiçbirsey eskisi gibi olmayacak çünkü ona olan güveniniz sarsılmış büyük bir ihtimalle kendi yasadıklarıma istinaden söylüyorum bunu.bende de o ayrıldı.sonra pişman olduğunu falan filan soyledi tabi ona karşı zaafım olduğundan tekrar konustuk sonradan tekrar çıktık 4 yıl içinde görüştük ama olmuyordu artık kendimi aptal gibi hissettiğimden ve artık son vermem gerektiğinden bir daha ne aradım ne görüştüm.uzattım biraz kusura bakma:17::17: kısaca unut gitsin canım zamanla kafandaki sorulara zatn cevap bulursun bu yaşadığın olayda sana ders olur erkeklere kolay kolay güvenemzsin ben kimseyi hayatıma sokamıyorum...Facebooktan takip etmeye gelince aradan 4 yıl geçmesine rağmen arada aklıma gelince bende bakıyorum ama meraktan :9: Umarım kısa zamanda düzelir herşey senin için

gercekten oyle cok yorucu cok zor verdigim degeri gorememek de oyle. oyunca falan zannediyo heralde o kadar kalbimi kirdiki simdi de ileti falan atiyo faceden. bende atmistim cevap vermemisti 5 gun sonra daha dun cevap vermis. seni seviyorum, baskasi yok falan filan diyor. gercekten pismanmi degilmi onu da bilmiyorum. en dogrusu bu olacak galiba unutmaliyim onu. ama iletisine falan cevap vermemezlik yapmak istemiyorum sonra cok uzuluyorum nedense. ne soylemeliyim onu bilemedim :25:

tatlım şimdi duygularını tam olarak bilemediğimden ve dışardan biri olarak sana şöyle yaz yada böyle yazma diye yönlendirmek istemem...Ama benim fikrim hiçbirşey yazmaman ama tabi ki karşındaki insanı bilmiyorum sen cevap yazmadığında tekrar birşey yazar mı yoksa bir daha dönmez mi sana:44:Hem sanırım ayrılmanın daha doğru bir karar olduğunu biliyorsun ama ayrılmak da istemiyorsun çünkü mesajına cevap vermek de istiyorsun :78: bence içinden ne geçiyorsa öyle davran sonradan yapmadığın için pişman olma... walla benim de kafam karıştı ama inan kafandaki karışıklığı anlıyorum aynılarını yaşadım hemen hemen ve ayrı ülkelerde yaşamak cidden zor..Diğer ilişkilere nazaran daha bir uğraş emek harcıyorsun bana göre..Çünkü karşılıksız bekliyorsun onu bu da çok zor bir durum :59::59:

tatlım şimdi duygularını tam olarak bilemediğimden ve dışardan biri olarak sana şöyle yaz yada böyle yazma diye yönlendirmek istemem...Ama benim fikrim hiçbirşey yazmaman ama tabi ki karşındaki insanı bilmiyorum sen cevap yazmadığında tekrar birşey yazar mı yoksa bir daha dönmez mi sana:44:Hem sanırım ayrılmanın daha doğru bir karar olduğunu biliyorsun ama ayrılmak da istemiyorsun çünkü mesajına cevap vermek de istiyorsun :78: bence içinden ne geçiyorsa öyle davran sonradan yapmadığın için pişman olma... walla benim de kafam karıştı ama inan kafandaki karışıklığı anlıyorum aynılarını yaşadım hemen hemen ve ayrı ülkelerde yaşamak cidden zor..Diğer ilişkilere nazaran daha bir uğraş emek harcıyorsun bana göre..Çünkü karşılıksız bekliyorsun onu bu da çok zor bir durum :59::59:

duygularim onceki gibi karmakarisik degil :9: toparliyorum galiba alisiyorum onsuzluga. barismayi dusunmuyorum zaten. uzaklik cok yorucu bide onun dengesiz davranislari ck yipratiyo beni dayanamiyorum. seviyorum onu cok seviyorum ama bunun sonu gelmicek. unutmak zorundayim. mesajina cevap verdim dayanamadim. mesaj attim. cok kizgindim "sen beni hic sevmiyosun. sevgin yalan. sozlerin yalandi. hala sevdigini soyluyosun yalan soyluyosun. inanmiyorum artik yalanlarina." boyle bisey yazdim. cok koydu galiba. msn e girdi yine 2 saat bekledi. konusmak istedi sanirim. ben yine gormedim. sonra ileti falanda atmamis. bekledi bekledi cikti yani. ne dicekti ne konuscakti bilmiyorum ama cok kotu hissediyorum konusmak bile istemiyorum onla. ne kadar sevsemde cok uzdu beni hic haketmedim bunlari. :2: simdilik bu is burda bitti diyorum ama zaman ne gosterir bilemem. bi sekilde affetsem bile bunu haketmek icin cok ugrasmasi gerek.

ozur dilerim net kapaliydi biraz gec cevap yazdim. gercekten haklisin canim cok cok zor bunu basarabilenlere helal olsun diyorum. yakin olsa bi sekilde hareketlerinden tavirlarindan davranislarindan biseyler cikaririm anlamaya calisirim ya da herseyin duzelmesi falan daha az zaman alir ama suan bu halde hersey karmakarisik. ben ondan o benden habersiz. kafam karmakarisik yaptiklarindan hicbisey cozemiyorum. Net kapaliydi iyi oldu bu aslinda. Bilgisayarin basinda baglanip kaliyordum saatlerce msn e girmesini bekliyodum. ben cevrimici olmuyodum ama bekliyodum iste. ileti atar falan diye nobet tutuyodum. net kapandi nefes aldim gezdim dolastim. ders calistim. kafa dagittim baya bi ilerleme oldu cidden. Unutamiyorum asla aklimdan cikmiyo ama kabullenmeye alismaya basladim diyebilirim. Ayrilalali 6 hafta oldu suan. Nasil gecti o 6 hafta bilemiyorum ama gecti iste. Bu arada dun face ine baktim. ona 11 nisanda ileti atmistim. o gunde msn e girmisti. facede video falan paylasmisti. yani o gun girdi iletimi okudu ama cevap yazmadi. dun face ine baktim degisiklikler olmus. en son gonderisi 9 nisan. yani 11 nisanda paylastigi video kaldirilmis. beni kiskandirmak icin paylastigi o sacma videolari kaldirmis. 2 tane duygusal sarki paylasmisti bizim sarkimizi falan onlar duruyo. 4 kisiyle arkadas olmus. yani demek istedigim ben faceden sildim onu. bidaha da hicbisey paylasmadim orda. yedekti zaten. onu sildim bidahada girmemistim. burc yorumlari geliyodu 2 gunde bir onlarida durdurdum en son 9 nisanda burc yorumu vardi sonrada hicbisey yapmadim orda. suan o ne yapmaya calisiyo onu anlamadim. beni mi kopyaliyo nedir :44: ilerde barissak mesela ona 11 nisanda ileti atmistim neden cevap yazmadin desem girmedimki dicek fakat ben kanmicam cunku gordum. onceki iletilere de cevap vermisti geri adim atiyo gibiydi pisman gibiydi. boyle iste. ben gercekten cozemedim bu insani. belkide turkiyeye gelmemi bekliyo, orda biseylerin yeniden baslicagini falan dusunuyo olabilir. bende oyle dusunuyorum. ne yaparsa yapsin unutamicak o beni seneye gittigimde de karsima cikacak diye dusunuyorum.... simdilik hicbisey yapmiyorum ben, tamam dusunuyorum boyle dengesz hallerini tavirlarini ama o kadar. artik hicbisey yapmicam. elimden geleni yaptim yoruldum artik. o bekliyosa bende beklerim sabrim vaktim var benim. tamamen de kopamadi ama bilemiyorum iste. bildigim tek sey umarimda oyle olur donup dolasip bana gelecegi. ama eski beni bulurmu? iste orasi muamma. hicbisey biiraktigi gibi olmicak :20:

bende benzer bir olay yaşamıştım3-4 yıl önce, zannediyorum senın erkek arkadasında ne istediğini bilmiyor pek açıkçası ben pek güvenemedim.. ben de bırak derim mesaj falan yazma bence de hem de uzak ilişki zor zaten, gercı devam ettiren ettiriyo ama çoğu da ayrılıkla sonuclanıyo:(

Türkiyedeki işsizlik durumu yüzünden gençlerin bir yurt dışı sevdası var seni bunun için kullanmak istiyor da olabilir belkide ona bu teklifi yapmanı bekledi ama baktıki sen düşmedin.şimdi tekrar bağlama yapıyo ben ilk okuduğumda aklıma bu geldi valla ne yalan söliyim.
işallah ben kötü düşünüyorumdur.

bu arada yurt dışında kalan biri olarak güzel türkçen için tebrik ediyorum

bende benzer bir olay yaşamıştım3-4 yıl önce, zannediyorum senın erkek arkadasında ne istediğini bilmiyor pek açıkçası ben pek güvenemedim.. ben de bırak derim mesaj falan yazma bence de hem de uzak ilişki zor zaten, gercı devam ettiren ettiriyo ama çoğu da ayrılıkla sonuclanıyo:(

evet ne istedigini bilmiyor gibi. seviyorum diyo ariyo soruyo surekli. gormek istiyo msn de. ben cam acamayinca kavgalar cikiyo. ben alttan aliyorum biraz gonlunu aliyorum falan sonra yine kavga ediyoruz. bu sefer o haksiz. bunun da farkinda. o alttan aliyo gonlumu aliyo barisiyoruz. aradan 10 gun geciyo. nedensiz sebepsiz ayrilma karari aliyo kendi basina. Bunu bana msn de soyluyo ve arkadasi oldugunu soyluyo. Yengec burcu kendisi zaten burcunun ozelliklerini de tasiyo. Dengesizlik falan hat safhada. Bende guvenemiyorum artik. Bir iyi bi kotu seyler geliyo aklima. Ayrildik durust ol dogrulari soyle diyorum gercek bu ben seni seviyorum ama yoruldum diyo. Sevmiyosun yalan soyluyosun diyorum hayir dogru soyluyorum seni seviyorum sana asla yalan soylemedim diyo ama cok soyledi. Devam ettirmek icin gercekten en az benim kadar sevmesi gerekiyo. Burda tanidigim bi abi var o da Turk. O burda abla Turkiyede 5 sene birbirlerini beklemisler. Benim yaslarimda baslamislar 16 yasinda yani suan evlendiler abla 21 abi 25 yasinda ve cok mutlular hep onlari ornek aldim onlar gibi olsun isterdim ama olmayinca olmuyor. Kismettt... :97:

Türkiyedeki işsizlik durumu yüzünden gençlerin bir yurt dışı sevdası var seni bunun için kullanmak istiyor da olabilir belkide ona bu teklifi yapmanı bekledi ama baktıki sen düşmedin.şimdi tekrar bağlama yapıyo ben ilk okuduğumda aklıma bu geldi valla ne yalan söliyim.
işallah ben kötü düşünüyorumdur.

bu arada yurt dışında kalan biri olarak güzel türkçen için tebrik ediyorum

cok tesekkur ederim :1: Bende cok dusundum bunu ama oyle bi niyeti oldugunu sanmiyorum cunku biliyoki oyle de boyle de benim egitimimi tamamlamam gerekiyo. Ciddi dusunmek icin onumuzde uzun yillar var 5-6 sene gibi bi surec. Amaci sirf bu olsa yani sevmese ama yurtdisi sevdasindan dolayi birlikte olsa benimle bu kadar dayanamicagini bilir ve baslamazdi iliskiye veya bi sekilde belli ederdi, agzimi arardi falan bende anlardim. Sevgi olmazsa hicbisey yurumez. Ben onun sevgisini hissettim. Cok az zamandir cikiyoduk 3.5 ay ama bu engeller icinde bile cok iyi yuruttuk bence. Mesela msn de gizli konusurduk annemden sakladigim siralar, kavga ederdik sk sk. Oyle korkardimki. Bazen arardi msn e gel diye girmezdim kotu bisey olacak korkusundan. Sevdiginden emindim.Sevmese surekli gormek isteemzdi beni. Ilgilenmezdi pek. Oyle ya da boyle bi sekilde hissederdim ben. Simdi beni uzen Icimi kemiren sorular acabalar.. Ha birde kendisi bana soyle bir teklifte bulundu. Ilerde ailen beni istemezse kacarmisin benimle dedi. Ben tabikide hayir dedim. Ne olursa olsun ailem once gelir benim icin ve ben onlara sirtimi donemem bunu da belirttim kendisine. Yani kavusalimda yavan ekmek yiyelim birlikte yiyelim niyetinde gibiydi. Hep keske burda olsan derdi. Aci cekiyorum derdi. Yurtdisi hakkinda hic konusmadik. Yeni cikmaya basladigimizda sey demistim okulum falan bitsin Turkiyeye yerlescem sevmiyorum burda yasamayi demistim. Bunu bastan biliyodu. Kisacasi ne sevdigine yeteri kadar ispatim, ne de sevmedigine inancim var. %50 %50 Sadece bunlari soyluyebiliyorum. Bunlarda birini sevmek icin yeterli nedenlermidir bilmiyorum. Uzaklikta zaten tuz biber oluyo.. Neyse hersey oldu bitti onume bakiyorum artik. Birazda o emek harcasin cabalasin. Oyle oturup beklemekle hicbisey cozulmuyo. Oturup bekleme sirasi bana geldi artik. :40:

Acaba gercekten bitti mi? Arkadaslarimla falan konusuyorum bitmedi diyorlar. Sizinki derin bi mesele degil. Imkansiz degil yeniden baslayacaksiniz, duzelecek diyorlar. Iliskimiz hakkinda umutsuz olan bi tek ben gibiyim. Cevremdekilere gore sudan sebepten tartistik, dusunulmeden alinmis bi kararla ayrildik. O geri donmek istiyo ama ben istemiyorum cunku cok kirildim. O da uzdugunun farkinda ozur diledi ama affetmedim. Ben uzatiyorum. Suan da ipler bende diye dusunuyorlar. Msn i acsam o da cevrimici oluyo genelde konussam hersey cozulecek diye dusunuyolar.

Tamam herseye tamam ama bozuk plak gibi olacak bu iliski. Donup dolasip ayni yere gelecegiz. Yine aci cekecegim. Sanirim suan yaptigim gibi kabullenip yoluma bakmaliyim bundan sonrada. Bin kere olecegime bir kere olmeyi tercih ederim. Ama o hep burda olacak. Sol yanimda. Sevmekten vazgecmeyecegim. 5 senedir unutamadim onu yine unutamayacagim birdaha sevgili olamayacagiz belki ama o beni terkettigi gibi, kalbimi hic terketmeyecek..... Hayirlisi olsun .. Bir soz varya kismette varsa gelir yemenden kismette yoksa ne gelir elden yanlis yazdiysam ozur dilerim ama o soz dogru bence. Kismet. Hersey olacagina varir. Akisina birakiyorum hayatiiii !!!

Aynı apartmanda bile otursak, ilişki zaten emek, ilgi, anlayış, sevgi, saygı ve bintürlü yorucu şey gerektiriyorken arada illler, ülkeler olunca tüm çile ikiye, üçe katlanıyor.

İki tarafta olgunsa, sevgilerine değer veriyorsa, ne olursa olsun bu işe yüreklerini koymuşlarsa, arada dağ olsa onu devirirler bu ayrı ama günümüzde onca dert, sorun varken, hayat zaten zorken ve insanları daha da yorarken bu o kadar da kolay olmuyor malesef.

Benimde ülkeler arası bir ilişkim vardı.Ben oraya giderim, o buraya gelir, şunu yaparız, bunu ederiz derken hıyarto bir sabah mail atmış; yok zor oluyormuş, yok ben daha iyilerine layıkmışım, yok ilişkimiz zedeleniyormuş, yok diğer çiftler gibi her istediğimizde görüşemiyormuşuz vs vs...Lan adam Amerikada ben Türkiyedeyim.Ha deyince nasıl istediğimiz anda görüşelim!

Neyse çok üzüldüm, şok oldum falan ama onur , gurur derken hiç geri adım atmadım.Doğruydu neticede.Zordu falan dedim hep.Hayırlısı dedim.Sonra mailler attı, telefonla taciz etti, geri başlamak istedi.Dedim ne oldu hani senden daha iyilerine layıktım düdük? :1:

Zaman geçti.Yaralarım kapandı.Geri dönmedim. Şimdiki eşimle tanıştım.Evlendim.Evet haklıydı ben ondan daha iyisine layıktım ve uzaklık bir sorundu.

Hakkınızda hayırlısı oldun.Olacağı varsa olur, akışına bırakın, kalbinizi dinleyin bence.

Back