Bizde 3 hafta once ayrildik. O ayrilmak istedi. Ayri ulkelerdeyiz yurutmek cok zor oluyodu ama ben elimden geleni yaptim hep alttan aldim. Herseye katlandim cok seviyorum cunku aklimda fikrimde hayallerimde hep o vardi her zaman Hersey normal ilerliyodu sonra birgun msn den ben onun arkadasyim ayrilmak istiyo falan filan dedi. Inamadim tabi o oldugunu biliyodum. Cok uzuldum ama ne olursa olsun belli etmedim ona. Telefonda konustuk tartistik uzuldugumu anlasa bile asla yalvarip yakarmadim birakma beni gitme diye. Sonra icim rahat etmedi birsuru mesaj attim baska birimi var falan dedim. Uzagiz zaten birbirimizdeen hicbisey bilmiyorum gormuyorum. Son kez msn de konusalim dedim gelmedi. En sonunda kestim butun bunlari ne mesaj attim ne aradim ne de sordum. Ayrildiktan 10 gun sonra beni 1 kere gizli numaradan aradi acmadim. Daha sonra msn den ileti atmis. Attigim mesajlarda hep sormustum baska birisimi var sebebi nedir falan diye. Karsilik olarak ben seni seviyorum baskasi yok. Sana hic yalan soylemedim. Uzaklik yordu artik beni dayanamiyorum, gucum kalmadi. Sen hep kalbimdesin ve oyle kalacaksin yazmis. Ne yapacagimi bilemedim ben. Cevap yazmadim bekledim. Sonra face de arabesk ask sarkilari paylasmaya basladi. Cok sevindim pisman oldugunu gormustum. Geri donmeyi dusunmuyorum asla biliyorum yine ayni seyleri yasatacagini. Akillandim artik ama en azindan pisman oldugunu gormek bi nebze olsun rahatlatacakti icimi. Bu bekledigim 1 hafta surecinde o da arabesk ask sarkilari falan paylasmamaya basladi. Tam tersi beni kiskandiracak sinirlendirecek seyler paylasti. Neden boyle yapiyo bilmiyorum ama oyle iste. Fakat hergun msn deydi. Nobet tutuyodu. Ayrildigimiz gun son kez konusalim diye yalvardigim ama gelmeyen insan benle konusmak icin hergun nobet tuttu msnde. Cevrimici olmadim asla konusacak bisey kalmamisti. Son olarak dayanamadim hem yazdigi iletiye cevapsiz kalmamak icin hemde icimdekileri dokmek icin cevap yazdim. Igneledim ben bunlari haketmedim. Sevdigine inanmiyorum artik. Ben elimden geleni yaptim ama sen beni yari yolda biraktin. Gercekleri soyle artik ben mi masum cocuksu hayallere kapildim yoksa yasananlar gercekmiydi gibi cok uzun seyler yazdim. Bu iletimi kesin okumus cunku iletiyi attiktan 4 saat sonra face de yakisikli olmak ve sonuclari diye bi video paylasmis bu yine neyi isaret ediyo anlamiyorum. Bana mi laf caktiriyo ne yapmaya calisiyo hic bir fikrim yok. Bana soylemek istedigi iletini okudum ama cevap vermiyorum bende senin gibi bekliyorum galiba ya da umursamiyorum herseyi bitirdim kafamda demek istiyo. Bi adim attim kaciyo. Bende aynisini istiyorum ben kaciyim o kovalasin istiyorum. Kendisi benden 6 yas buyuk onun daha olgun olmasi gerekiyo onun alttan almasi gerekiyo ama cocukca davraniyo. Simdi beni seviyomudur bilmiyorum. Ikilemde kaliyorum. Sevseydi gitmezdi, uzmezdi, aglatmazdi, birakmazdi, beklerdi benim gibi dayanirdi, sevseydi zaman isterdi benden ayrilmak degil, kiymetimi bilir ozur dilerdi hatasini anlardi fakat o hala ve hala canimi yakmaya calisiyo. Sevmeseydi, bastan bitirirdi ugrasamam senle derdi, her dakika sesimi duymak icin aramazdi, her msn de konustugumuzda cami acmam icin bi kerecik gormek icin yalvarmazdi...Bilmiyorum bunlar geliyo aklima belki hic sevmedi, belki sevdi ama sonradan biseyler oldu sogudu belki, skldi, bkti, belki de hala seviyo ayrilmaya mecbur hissetti kendini sonu olmayacagini, yurutmenin zor oldugunu dusununce. Belki simdi pisman oldu geri donmeyi dusunuyo, belki de bana oyle geliyo. Cocukca davraniyo ne yapmaya calistigini anlayamiyorum, cok yoruldum. Attigim iletiye de cevap vermedi gormus kesin ama cevap yazmamis. Alismaya calisiyorum acim gecmedi icim yaniyo hala bilmiyorum nereye gidecek bu isin sonu. Yardim edin lutfen ne yapmaliyim ben? ve doner mi sizce ? seviyomudur ? donerse affetmicem yeniden baslamicam ama pisman oldugunu gormek cok mutlu edecek beni. Lutfen yardim edin yorumlarinizi bekliyorum. Ilk kez birini sevdim ilk sevgilim hic tecrubem yok herseyden tirsiyorum. Onerileriniz cok yardimci olacak.