- 14 Mayıs 2015
- 30
- 7
- 1
- 29
- Konu Sahibi staaystrongg
-
Ya adam size 60 telelik alisveris hakki taniyor, 60 tlyi verse ne olur vermese ne olur.Bence iyice arastirin bu konulari. KK'da yok mu bu konularda yardimci olacak biri arkadaslar????
Peki o zaman anneniz nasil geri o adama döndü?inan ben de aynısını söyledim. sanki bir şey olacaksa o varken olmayacak mı?
inan ki 10 gün yoktu evde huzur vardı, rahat rahat ders çalışabildim nefes aldığımı hissettim.
o geldi tüm renkler soldu sanki..
ben bu evde kalmaktansa, onunla yaşamaktansa ananemi tercih ediyorum zaten. ama benim ne düşündüğümün bi önemi yok gibi. zaten anneme de söyledim bunu, o tek başına ölmeye mahkum diye.
hayır annem gerçekten istiyor boşanmayı. 15 sene önce evi terk etmişti. küçüktüm ama hatırlıyorum az çok.
o zaman durumu daha iyiydi her şeyi kız kardeşinin üstüne geçirmişti nafaka vermemek için.
böyle bi insan yani. ve kirayı öderim dese bile ödemeyip rezil etmeyi düşünüyor. ona muhtaç olmamız için yapıyor her şeyi.
o her şeyi planlamış durumda. annemde bunu biliyor. o yüzden çıkışımız yok diyorum zaten.
kendimizi geçindircek kadar paramız olsa bi dakika durmaz annem.
çok teşekkür ederim gerçekten. yazdıklarınız çok iyi geldi.Bakın sizin şuan istediğim bölüm istemediğim bölüm deme şansınız yok inanın. Ne olursa olsun garanti iş bulabileceginiz mümkünse kpss si atanmayi beklemesi derdi olmayan bi bölüm okuyun, okurken çalışın. Kasiyerlik vs part time az da olsa calisir kazanirsiniz.
Onun için öyle filan demeyin ben size diyorum ki adam K-O-R-K-A-K. Korktuğu icin sizi sindiriyor. Ustune gitseniz o sizden korkacak asil. Biraz dişli olun zekanizi çalıştırın. Kendinize bi yol yordam yaptığınız zaman kardesinizi de annenizi de kurtarirsiniz zaten arti bir de abiniz var destek olabilecek size.
Dedigim gibi babanizdan korkuyorsunuz, korkmayin, evlilik düşünmüyorum da demeyin 2 yil sonra düşünmeyeceginizin hatta bi anlik sinirle hemen evlenip evlenmeyeceginizin garantisi yok bu konuda korkabilirsiniz kendinizden.
Annenizi de bilmiyorum ikna edebilecek misiniz, adam borc icinde zaten maddi manevi şu kadar katkısı yok ama işte.. bilemiyorum koskoca kadın cok da müdahale edemezsiniz. Ama yazdiklarimi ozellikle okulla ilgili yazdıklarımı dikkate alın.
hayır, prim günleri doldu yaşını bekliyor. o da 2018 sanırım.
Peki o zaman anneniz nasil geri o adama döndü?
Kadınların emeklilik yaşı çok geç.. İnsan bir ömür çalışıyor, rahat rahat emekliliğin tadını çıkaramıyor.
..
20 yaş öyle guzel bir zaman ki. Herşey daha tazecik ömründe.. Güzel çok güzel günler gelecek inşaallah , bunu bil olur mu ?
Çok çok çok çalış. Gerekirse uyuma. Az kaldı. Hayalin inşaallah senin elinde.
Gerisini hiç düşünme şimdi. Sen kendi odanda kendi dünyanda kal şimdilik.
Düşünme anneni, babanı v.s .
Önce kendini kurtar gerisi gelir.
inan ben de aynısını söyledim. sanki bir şey olacaksa o varken olmayacak mı?
inan ki 10 gün yoktu evde huzur vardı, rahat rahat ders çalışabildim nefes aldığımı hissettim.
o geldi tüm renkler soldu sanki..
ben bu evde kalmaktansa, onunla yaşamaktansa ananemi tercih ediyorum zaten. ama benim ne düşündüğümün bi önemi yok gibi. zaten anneme de söyledim bunu, o tek başına ölmeye mahkum diye.
hayır annem gerçekten istiyor boşanmayı. 15 sene önce evi terk etmişti. küçüktüm ama hatırlıyorum az çok.
o zaman durumu daha iyiydi her şeyi kız kardeşinin üstüne geçirmişti nafaka vermemek için.
böyle bi insan yani. ve kirayı öderim dese bile ödemeyip rezil etmeyi düşünüyor. ona muhtaç olmamız için yapıyor her şeyi.
o her şeyi planlamış durumda. annemde bunu biliyor. o yüzden çıkışımız yok diyorum zaten.
kendimizi geçindircek kadar paramız olsa bi dakika durmaz annem.
Ne kadar narsistmis babaniz ya. Ciddi problemleri var. Cocukluguna inmek istedim vallahi o derece. Psikolog degilimde, cok merakliyim böyle insanlarin duygu ve düsüncelerine. Hayati hem kendine hem ailesine zindan ediyor.
Annen karsisinda korkak mi duruyor? Bak sana birsey söyleyeyim, ben ilk evlendigimde cok saftim, 5 sene olacak yakinda. Aman esimin dedigi olsun, aman o kizmasin aman o bagirmasin. Esimde asiri öfkeliydi, herseye kizar bagirirdi. Marketten bi kere 50 milyonluk alisveris yaptim diye ablasinin yaninda beni bi azarladi. Enisteside vardi. Su bidonunu yere firlatti o derece bir manyakti. Ben agladim öyle saftirik gibi. Evliligimin 3. senesinde bana birsey oldu. Eeeeehhhh dedim yeter lan, sanada evliliginede simdi baslayatam, defol git be dedim senimi cekecegim ben, insanliktan nasibini almamis sahsiyet! Ilk tepkimde sasirdi, bi süre böyle sessiz kaldi, sonra yine basa sardi, ben yine bagirdim, o yine sessizlestir, sonra yine basa sardi, ben tekrar bagirdim derkeeeennn, az birsey adam oldu. Simdi kredi kartimi al alisveris yap ne lazimsa al diyor, ben tenezzül etmiyorum, param var diyorum, bende calisiyorum. Biz hala baska konularda sorun yasiyoruz, ama yillar gectikce ben ona karsi sInIrlarimi belirliyorum, o da adam gibi davraniyor bana. Hatta bazen hissediyorum tartisma cikmasin diye susuyor, bazen tedirgin oluyor. Öyle adami adam ederler iste. Daha cok törpülenecek yerleri varda bugüne sükür baya durgunlasti, kendi ailesi bile farketti. Demek istedigim o ki babandan korkmayin. Afedersin size hic b.k yapamaz, bu tipler böyle kabadayi tipler, anca tehdit ederler, eslerini cocuklarini kendinden assagi gören zavallilar. Sesinizi cikarin. Sustukca gercekten üstünüze gelir. O evi terkedin, önce size tehditler savuracak, bagiracak kizacak, sonra kedi gibi pesinizden gelecek, yalvaracak ama asla dönmeyin baban eger psikolog yardimi alirda düzelirse dönün.
Yüklenir. Ama siz kararli olmalisiniz. Misal üniversite kazandiniz, gidip kaydinizi yaptiracaksiniz sonra çıkıp baba ben kaydoldum üniversiteye diyeceksiniz. Sonra istedigi kadar yüklensin zaten is isten geçmiş olacak. Izin almadığınızı görüp daha da delirecek belki ama anneniz abiniz yaninizda olursa hic bir sey yapamaz. Böyle böyle hep birlikte alt edebilirsiniz biraz. Annenizle abiniz de bi zahmet destek ciksinlar.çok teşekkür ederim gerçekten. yazdıklarınız çok iyi geldi.
evet biliyorum öyle bi şansım yok. sözelim bu arada. nasıl bi bölümde okuyabilirim acaba?
ben de kasiyerlik düşünüyorum zaten. yeter ki kurtulalım razıyım bunlara.
korkuyorum çünkü bir cevap versem sonra daha kötü oluyor her şekilde üstüme geliyor yükleniyor bana.
ISTE BAKIN DEMEK ISTEDIGIM BU NE YAPMIS YALVARMIS YAKARMIS SONRA TEHDITLER.. SABAHTAN BERI BUNU DEMEYE ÇALIŞIYORUM BABANIZ BU ISTE. 15 sene önce ne ise suan da o.her şeyi tam olarak bilmiyorum. tek bildiğim annemi tehdit etmiş o zaman.
ki o zaman annemin parası vardı, bizim için almış babam evde unutmuş bi miktar parayı.
ananeme gelmiş. ilk başta yalvarmış sürekli mesajlar aramalar. sonra bakmış döneceği yok evi yakarım yıkarımlar bilmem neler.
bizim için dönmüş. keşke dönmeseydin diyorum. şimdi kardeşim de var.
bunu yapabilecek gücüm var mı bilmiyorum. her şeyi içine atmak o kadar kötü ki..Yüklenir. Ama siz kararli olmalisiniz. Misal üniversite kazandiniz, gidip kaydinizi yaptiracaksiniz sonra çıkıp baba ben kaydoldum üniversiteye diyeceksiniz. Sonra istedigi kadar yüklensin zaten is isten geçmiş olacak. Izin almadığınızı görüp daha da delirecek belki ama anneniz abiniz yaninizda olursa hic bir sey yapamaz. Böyle böyle hep birlikte alt edebilirsiniz biraz. Annenizle abiniz de bi zahmet destek ciksinlar.
Ancak bu sekilde bastirirsiniz onu, istedigini yapmadan izin almadan. Ha kolay demiyorum ben size, zor cok zor olacak ama göreceksiniz gözlerindeki korkuyu, hakimiyetini kaybetme korkusunu. Hakimiyet güç delisi bir adam bu. Ve deli gibi endişeleniyor duygularina yenik düşmek istemiyor. Bir cok seyi bu şekilde davranak bastiriyor duygularini da öfke olarak dışa vuruyor. muhtemelen çocukluğunda ezilmiş, bilinc altinda kendince böyle bi savunma gelistirmiş. Kendi annesi babaniza kötü davranmış olabilir zamaninda, yani babaniz hayatinin küçüklügunun bir döneminde çok ciddi ezik ve çaresiz hissetmiş. Birisi ona emirler vermiş, kendi istedigi gibi yönetmiş. Abileri, ablalari annesi babasi tarafindan olabilir. Yani babanizin saldirisi degil bu savunmasi. Bunlar varsayim tabiki, ama ciddi psikolojik sorunlari olduğu kesin
ISTE BAKIN DEMEK ISTEDIGIM BU NE YAPMIS YALVARMIS YAKARMIS SONRA TEHDITLER.. SABAHTAN BERI BUNU DEMEYE ÇALIŞIYORUM BABANIZ BU ISTE. 15 sene önce ne ise suan da o.
Abiniz çalışırsa siz de çalışırsaniz nafakaya ihtiyaciniz olmaz. Annenizi inandirin buna bence o da bosanmayi kabul edebilir. Ama adam birakmayacak o belli, direnmeniz gerek. Gücüm kuvvetim de yok demeyin, bilmiyorum kendinizden gectiniz mi ama 5 yaşındaki kardesiniz icin en azindan.evet, hiçbir zaman değişmedi. değişmeyecek de.
tek isteğim ondan kurtulmak. başka bir şey istemiyorum..
yasal olarak ne yapabiliriz bilsem..
nafaka vermek zorunda diyorum ama öyle kolay değil diyorlar. ne yapacağımı şaşırdım.
abim bir hafta sonra gidiyor. biz kalacağız tek..Abiniz çalışırsa siz de çalışırsaniz nafakaya ihtiyaciniz olmaz. Annenizi inandirin buna bence o da bosanmayi kabul edebilir. Ama adam birakmayacak o belli, direnmeniz gerek. Gücüm kuvvetim de yok demeyin, bilmiyorum kendinizden gectiniz mi ama 5 yaşındaki kardesiniz icin en azindan.
Abiniz askerden dönmeyecek mi? Boşanma için onun döndüğü zaman daha dogru.abim bir hafta sonra gidiyor. biz kalacağız tek..
ben çalışmaya razıyım tekrar söylüyorum, defalarca söyledim anneme. annem de vazgeçmeyecekti kararlıydı.
abimin söylediklerinden sonra ağladı ve vazgeçti.
ben de söylüyorum, birkaç ay ananemde kalırız ben çalışırım biraz para biriktiririz diyorum.
Kesinlikle öyle yol yordam ogrenmesi gerek konu sahibinin. Adamin bir kere boşanmadan önceki saldirgan ilk tavrinda savciliktan evden uzaklaştırma cezasi almasi gerek, gerekirse koruma karari vs cikartilmasi gerek. Siddet uyguladiysa darp raporu vs bunlar onemli bi an once bosanma icin.Bende babanizin pesinizi birakacagini zannetmiyorum. Asama asama bunlarin hepsi. Önce ayrilacagim derken defolun gidin, bensiz birsey yapamazsinizlar, tehditler, hakaretler savuracak.. Ikinci asamada birakip gittiginizi görünce yine tehditler, hakaretler devam edecek, sizi parasiz pulsuz birakacak, eve dönsünler diye size bu zulmüde yapacak.. Ücüncü asamada pismanliklar baslayacak, yalvarmalar, yakarmalar, aglayip sizlamalar.. Dördüncü asamada cok gecmeden bas gösterecek, eve dönmeyeceginizi görünce yine hakaretlere baslayacak sizi rahatsiz edecek.. En son bitecek ama insAllah..
Pes etmeyin. Cok zorlu bir sürec sizi bekliyor, ama gececek emin olun. Ayrilmaya karar verdikten sonra rahatsiz etmeye basladigi andan itibaren direkt emniyete gidin. Böyleleri öyle kontrölsüz ki, öfkelerine yenik düsüp Allah korusun, dedigim olmadi diye her türlü kötülügü yapabilirler... Baban ya iyice azar yada kedi gibi pusar, ama Kiraz ciceginin dedigi o kadar dogru birsey ki; asla degismez.. Degisecek diye ümit etmeyin. Degisirse cok büyük bir mucize olur. Insanlarin degistiklerine sahit oldum, ama babaniz cooook uc noktalarda, yani yolun bir ucunda iyi diger ucunda kötü oldugunu düsünün, babaniz malesef yolun kötü tarafinda en basta. Zaten ilac kullaniyor demissiniz, yani belli psikolojik problemlerinin oldugu. Bunlari asmasi icin profesyonel yardim almasi sart ve biraz düzelebilmesi ici cok yol kat etmesi lazim. Siz kendinizi kurtarin, annenizi kurtarin. Abiniz saglikli düsünemiyor. Ne zaman bitiyor askerligi?
Abiniz askerden dönmeyecek mi? Boşanma için onun döndüğü zaman daha dogru.
Babanizin yinde de sağı solu belli olmaz. Abiniz yine de anneniz için bir güvence. Ve babaniz annenizdense abinizden daha cok cekinir.
Babaniz Annenize hic el kaldirdi mi?
Abiniz annenize tam olarak ne demişti bir de?
Bende babanizin pesinizi birakacagini zannetmiyorum. Asama asama bunlarin hepsi. Önce ayrilacagim derken defolun gidin, bensiz birsey yapamazsinizlar, tehditler, hakaretler savuracak.. Ikinci asamada birakip gittiginizi görünce yine tehditler, hakaretler devam edecek, sizi parasiz pulsuz birakacak, eve dönsünler diye size bu zulmüde yapacak.. Ücüncü asamada pismanliklar baslayacak, yalvarmalar, yakarmalar, aglayip sizlamalar.. Dördüncü asamada cok gecmeden bas gösterecek, eve dönmeyeceginizi görünce yine hakaretlere baslayacak sizi rahatsiz edecek.. En son bitecek ama insAllah..
Pes etmeyin. Cok zorlu bir sürec sizi bekliyor, ama gececek emin olun. Ayrilmaya karar verdikten sonra rahatsiz etmeye basladigi andan itibaren direkt emniyete gidin. Böyleleri öyle kontrölsüz ki, öfkelerine yenik düsüp Allah korusun, dedigim olmadi diye her türlü kötülügü yapabilirler... Baban ya iyice azar yada kedi gibi pusar, ama Kiraz ciceginin dedigi o kadar dogru birsey ki; asla degismez.. Degisecek diye ümit etmeyin. Degisirse cok büyük bir mucize olur. Insanlarin degistiklerine sahit oldum, ama babaniz cooook uc noktalarda, yani yolun bir ucunda iyi diger ucunda kötü oldugunu düsünün, babaniz malesef yolun kötü tarafinda en basta. Zaten ilac kullaniyor demissiniz, yani belli psikolojik problemlerinin oldugu. Bunlari asmasi icin profesyonel yardim almasi sart ve biraz düzelebilmesi ici cok yol kat etmesi lazim. Siz kendinizi kurtarin, annenizi kurtarin. Abiniz saglikli düsünemiyor. Ne zaman bitiyor askerligi?
Şîmdi geç saat olduğu için sitede fazla kimse yok yarın gelirler. Avukatlarda var burda keşke bi el atsalar. Konu sahibi ilk mesajının en başına avukatlardan yardım bekliyorum yazarsan yol gösterir gören.Kesinlikle öyle yol yordam ogrenmesi gerek konu sahibinin. Adamin bir kere boşanmadan önceki saldirgan ilk tavrinda savciliktan evden uzaklaştırma cezasi almasi gerek, gerekirse koruma karari vs cikartilmasi gerek. Siddet uyguladiysa darp raporu vs bunlar onemli bi an once bosanma icin.
Bir avukat arkadas yok mu ki ya bir yardimci olsa, bende bilmiyorum bu işleri hiç. Konu sahibi annesini yeterince bilgiyle ikna edebilirse boşanabilme ihtimali var çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?