Ne kadar narsistmis babaniz ya. Ciddi problemleri var. Cocukluguna inmek istedim vallahi o derece. Psikolog degilimde, cok merakliyim böyle insanlarin duygu ve düsüncelerine. Hayati hem kendine hem ailesine zindan ediyor.
Annen karsisinda korkak mi duruyor? Bak sana birsey söyleyeyim, ben ilk evlendigimde cok saftim, 5 sene olacak yakinda. Aman esimin dedigi olsun, aman o kizmasin aman o bagirmasin. Esimde asiri öfkeliydi, herseye kizar bagirirdi. Marketten bi kere 50 milyonluk alisveris yaptim diye ablasinin yaninda beni bi azarladi. Enisteside vardi. Su bidonunu yere firlatti o derece bir manyakti. Ben agladim öyle saftirik gibi. Evliligimin 3. senesinde bana birsey oldu. Eeeeehhhh dedim yeter lan, sanada evliliginede simdi baslayatam, defol git be dedim senimi cekecegim ben, insanliktan nasibini almamis sahsiyet! Ilk tepkimde sasirdi, bi süre böyle sessiz kaldi, sonra yine basa sardi, ben yine bagirdim, o yine sessizlestir, sonra yine basa sardi, ben tekrar bagirdim derkeeeennn, az birsey adam oldu. Simdi kredi kartimi al alisveris yap ne lazimsa al diyor, ben tenezzül etmiyorum, param var diyorum, bende calisiyorum. Biz hala baska konularda sorun yasiyoruz, ama yillar gectikce ben ona karsi sInIrlarimi belirliyorum, o da adam gibi davraniyor bana. Hatta bazen hissediyorum tartisma cikmasin diye susuyor, bazen tedirgin oluyor. Öyle adami adam ederler iste. Daha cok törpülenecek yerleri varda bugüne sükür baya durgunlasti, kendi ailesi bile farketti. Demek istedigim o ki babandan korkmayin. Afedersin size hic b.k yapamaz, bu tipler böyle kabadayi tipler, anca tehdit ederler, eslerini cocuklarini kendinden assagi gören zavallilar. Sesinizi cikarin. Sustukca gercekten üstünüze gelir. O evi terkedin, önce size tehditler savuracak, bagiracak kizacak, sonra kedi gibi pesinizden gelecek, yalvaracak ama asla dönmeyin baban eger psikolog yardimi alirda düzelirse dönün.