- 16 Aralık 2024
- 163
- 162
Anlıyorum canım benim başımdakine de anne demeye bin şahit ister. Ne hata yapmışsan şuan mağdur sensin sonuçta...Evlenmeden önce nasıldı sana karşı hep tavırlıysa normal bu davranışı yani hep böyleymiş de sineye çek aynen iş bul git...Hiç arkana bakma.. Bazı insanlara annelik fazla çünkü.Merhaba öncelikle kendimden bahsedeyim eşimle bir senedir boşanma davamız var 1 yaşında bebeğim var ailemle yaşıyorum. Ama annem bizden rahatsız oluyor çocuğum biraz yaramazdır.. Örnek verecek olursam çocuk hastalanıp halıya kusmuştu çocuğumun yürütecini parçaladı bardak kırdı sinirinden. Biraz ağlasa sinir krizleri geçiriyor bıktım artık yeter vs. Benimle de hiç konuşmuyor. Bu sabah yazın işe gireceksin çocuğu kreşe vereceksin sen de ev tutup gideceksin dedi. Ben de evet anne işe gireceğim ve ev tutacağım ama çocuğum önce tuvaleti öğrenip bezi bıraksın gözüm arkada kalmasın o benim tek varlığım dedim. Ama annem ben anlamam yapacaksın dedi. Sonra ben teyzemi aradım biraz ağladım annem bize hep böyle yapıyor diye. Teyzem de yanlış bir evlilik yaptın annen senden özür bekliyor o yüzden böyle davranıyor sana patlıyor dedi. Gittim özür diledim beni affet dedim anneme. Herşeyi affederim ama bazı şeyleri affetmem gibisinden birşeyler dedi. Teyzem de orda tek başına bunaldın biraz bizde kal dedi şuan onun yanına geldim 2-3 gün kalıp döneceğim. Nolur linçlemeyin sadece desteğe Morale ihtiyacım var