Ne yapacağımı bilmiyorum

O nasıl bir anneymiş ya, sinirsel problemleri var sanırım. Benim bildiğim evlat ne hata yaparsa yapsın yanında olunur hele ki bir de masum bir çocuğu varsa.. Bence hemen işe girmeye bakın sonra da kendi düzeninizi Kırım. O küçücük çocuğa da travma kalmasın.
Zaten git demese de artık kalmam ama iyice araştırmam lazım burda kiralar pahalı belki küçük bir şehre taşınmam gerekir kreşler de pahalı zaten daha altı bezli nasıl veririm bilmiyorum 😔

Annen ayarsın, günahsız tüyü bitmemiş sabiden hırs mı çıkarılır?
Para sıvasan annene yaranamazsın
Ne olmuş yanlış evlilik yaptı isen? Boşanıyorsun sonuçta. Hadi özür diledin de yuvası yıkılan sensin, sanki annen boşanıyor çocukla ortada kalan o?
Kalk işe git bacım bir ev tut al nafakanı, eve de çağır bakıcı. Anandan bin kat huzurlu olur çocuk da rahat büyür sen de rahat edersin. Kazan paranı iki lokma ekmek için böyle tamah edilmez. El evinde misafirlik teyzen de olsa bir yerden sonra o da ağız büker. Rahatsız olur. Çocukla misafirliğin yatılısı herkese batar.
Tabii ki zaten teyzemlere sadece 2-3 gün kafa dinlemek için geldim bir süre sonra batar fazla kalmam. Ev işlerinde yardımcı olmaya çalışıyorum, bazen illa ben yapcam diye elimden alıyor yaptırmıyor buna rağmen teyzeme çok yoruluyorum diye şikayet etmiş... Nafakamiz var fakat 8 bin TL kiralar zaten 15-20 bin burda 😔 bakıcı tutsam 25-30 bin isteyecek nasıl yaparım bilmiyorum

Merhaba öncelikle kendimden bahsedeyim eşimle bir senedir boşanma davamız var 1 yaşında bebeğim var ailemle yaşıyorum. Ama annem bizden rahatsız oluyor çocuğum biraz yaramazdır.. Örnek verecek olursam çocuk hastalanıp halıya kusmuştu çocuğumun yürütecini parçaladı bardak kırdı sinirinden. Biraz ağlasa sinir krizleri geçiriyor bıktım artık yeter vs. Benimle de hiç konuşmuyor. Bu sabah yazın işe gireceksin çocuğu kreşe vereceksin sen de ev tutup gideceksin dedi. Ben de evet anne işe gireceğim ve ev tutacağım ama çocuğum önce tuvaleti öğrenip bezi bıraksın gözüm arkada kalmasın o benim tek varlığım dedim. Ama annem ben anlamam yapacaksın dedi. Sonra ben teyzemi aradım biraz ağladım annem bize hep böyle yapıyor diye. Teyzem de yanlış bir evlilik yaptın annen senden özür bekliyor o yüzden böyle davranıyor sana patlıyor dedi. Gittim özür diledim beni affet dedim anneme. Herşeyi affederim ama bazı şeyleri affetmem gibisinden birşeyler dedi. Teyzem de orda tek başına bunaldın biraz bizde kal dedi şuan onun yanına geldim 2-3 gün kalıp döneceğim. Nolur linçlemeyin sadece desteğe Morale ihtiyacım var
Anneniz ruh ve sinir hastası sanırım. Torunun yürütecini parçalamak, bardak fırlatıp kırmak nedir ya, kaç yaşında anneniz? Evliliğinizi istememiş olsa bile böyle davranması anormal. Her şey gönlünüzce olsun. Allah yardım etsin. Bebeğiniz biraz daha büyür kreşe verirsiniz siz de çalışırsınız artık. Böyle bir anneyle yaşamak ekstra bunaltir sizi

Annen merhametsiz biri. Keşke anne de olsa kimseye muhtac kalmasak. Çalış bebege ben bakayim dese anlarım. Gerçi bu anne bebekle de bas basa da bırakılmaz. Allah yardimcin olsun.

Çocuk kustu diye yürüteç parçalamak bardak kırmak nedir ya? Psikolojik sorunları var annenizin,ya da size çok kızgın bilmiyorum ama iş bulup uygun bir eve geçene kadar idare edin ,daha az muhattap olun.Evin içinde bir bebek var ve torunu sevmesi kollamasi gerekiyor.Zamanla düzelir umarım ama zıtlaşmayın.
Biraz ağlasa kızıyor bunaliyor erkek kardeşime biz ne güzel kendimiz yaşıyorduk falan demisti 😔 bilmiyorum düzelir mi acaba

Annen merhametsiz biri. Keşke anne de olsa kimseye muhtac kalmasak. Çalış bebege ben bakayim dese anlarım. Gerçi bu anne bebekle de bas basa da bırakılmaz. Allah yardimcin olsun.
Özür dilemediği için böyleyim demiş teyzeme bilemiyorum o yüzden mi.. çocuğa bakmayacagini söyledi hatta iş saatim kresten geç olursa 1-2 saatliğine bile bakmayacakmış konusu geçmişti o zaman söyledi

Özür dilemediği için böyleyim demiş teyzeme bilemiyorum o yüzden mi.. çocuğa bakmayacagini söyledi hatta iş saatim kresten geç olursa 1-2 saatliğine bile bakmayacakmış konusu geçmişti o zaman demişti

Anneniz ruh ve sinir hastası sanırım. Torunun yürütecini parçalamak, bardak fırlatıp kırmak nedir ya, kaç yaşında anneniz? Evliliğinizi istememiş olsa bile böyle davranması anormal. Her şey gönlünüzce olsun. Allah yardım etsin. Bebeğiniz biraz daha büyür kreşe verirsiniz siz de çalışırsınız artık. Böyle bir anneyle yaşamak ekstra bunaltir sizi
O gün hastaydı muz yedirmek istedim yememek için ağladı gürültü oldu diye annem mutfakta çay bardağını kırmıştı 😔 zaten o kadar çok bunaldım ki başım çatlıyor kal dese de kalmam herkes kendi evinde kendi düzeninde mutlu olsun bence de çok teşekkür ederim dualarınız için 😔

Merhaba öncelikle kendimden bahsedeyim eşimle bir senedir boşanma davamız var 1 yaşında bebeğim var ailemle yaşıyorum. Ama annem bizden rahatsız oluyor çocuğum biraz yaramazdır.. Örnek verecek olursam çocuk hastalanıp halıya kusmuştu çocuğumun yürütecini parçaladı bardak kırdı sinirinden. Biraz ağlasa sinir krizleri geçiriyor bıktım artık yeter vs. Benimle de hiç konuşmuyor. Bu sabah yazın işe gireceksin çocuğu kreşe vereceksin sen de ev tutup gideceksin dedi. Ben de evet anne işe gireceğim ve ev tutacağım ama çocuğum önce tuvaleti öğrenip bezi bıraksın gözüm arkada kalmasın o benim tek varlığım dedim. Ama annem ben anlamam yapacaksın dedi. Sonra ben teyzemi aradım biraz ağladım annem bize hep böyle yapıyor diye. Teyzem de yanlış bir evlilik yaptın annen senden özür bekliyor o yüzden böyle davranıyor sana patlıyor dedi. Gittim özür diledim beni affet dedim anneme. Herşeyi affederim ama bazı şeyleri affetmem gibisinden birşeyler dedi. Teyzem de orda tek başına bunaldın biraz bizde kal dedi şuan onun yanına geldim 2-3 gün kalıp döneceğim. Nolur linçlemeyin sadece desteğe Morale ihtiyacım var
Yaptığın yanlış ne kadar büyük de olsa 1yasindaki çocuk halıya kustu diye insan düşmanına böyle davramaz.biraz utangaçlık maskesini kaldırın.

Kadınların maalesef en büyük sorunu evlenir koca evi olur boşanır baba evi olur bizim bir evimiz olmaz maalesef. Elinde olsa yanlış evlilik yapmazdınız . Her toplumda var o kapıdan bir kere çıktın mı geri dönünce hele birde çocukla dönünce .
Çok üzgünüm gerçekten keşke keşke keşke dediğim çok şey var ama olan oldu artık 😔

Yanlış evlilikler aileleri çok yıpratıyor maalesef, bu tabi ki bir yaşında bir çocuğa o şekilde davranmasını masumlaştırmaz, öncesinde nasıldı anneniz acaba?

Siz hiç zaman kaybetmeden işe girin ve çocuğunuzu kreşe verin. Daha küçük demeyin, benim çevremde çok var 1 yaşında verip işe dönen. Çocuklarında da gayet pozitif etkilerini gördüler. Kendi hayatınızı kurun, kimseye muhtaç olmayın. Allah kimseyi kimsenin kapısına düşürmesin.

Yanlış evlilikler aileleri çok yıpratıyor maalesef, bu tabi ki bir yaşında bir çocuğa o şekilde davranmasını masumlaştırmaz, öncesinde nasıldı anneniz acaba?

Siz hiç zaman kaybetmeden işe girin ve çocuğunuzu kreşe verin. Daha küçük demeyin, benim çevremde çok var 1 yaşında verip işe dönen. Çocuklarında da gayet pozitif etkilerini gördüler. Kendi hayatınızı kurun, kimseye muhtaç olmayın. Allah kimseyi kimsenin kapısına düşürmesin.
Ben bekarken iyiydi boşandıktan sonra böyle oldu.. kreşler de kiralar da çok pahalı devlet kreşi 3 yaşında alıyor 😔

Yaptığın yanlış ne kadar büyük de olsa 1yasindaki çocuk halıya kustu diye insan düşmanına böyle davramaz.biraz utangaçlık maskesini kaldırın.
Bu sefer de beni manipüle ediyor annelikle ilgili whatsapptan durum paylaşıyor acaba yanlış mı davrandım diye şüpheye düşüyorum

Mesleğin vardır umarım bakıcı ve kira derken asgariden üstte kazanman lazım. Babası yardımcı oluyor mu?
Mesleğim var ama ataması yok özelde de asgariden fazla vermiyorlar burda kiralar zaten 15-20 bin .. babası 8 bin nafaka gönderiyor

Olan olmuş. Artık yanında olduğunu göstermeli. Böyle yaparak ne geçiyor eline? Bebeğe üzüldüm.
Ben de öyle düşünüyorum ne kadar keşke desem de artık zamanı geri alamam zaten yaşadıklarım zor böyle çok daha fazla zorlanıyorum

X