Özür dilemediğim için böyle yapıyormuş diledim bu sefer de affedemeyeceğim şeyler var diyorOnun anneliği nasıl ? İğneyi kendine de batirsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özür dilemediğim için böyle yapıyormuş diledim bu sefer de affedemeyeceğim şeyler var diyorOnun anneliği nasıl ? İğneyi kendine de batirsin.
Yaptıklarına ben bile şok oluyorum öyle direk çocuğa karşı bişey yapmıyor da yürüteci mesela biz artık kullanmıyoruz birine veririz diye ayırmıştım bı baktım ikiye ayırmış şok oldumHangi dine inanca sahip olursa olsun hatta geçtim dinsiz olsun, hayvan bile yavruyu ellemiyor. Sizin annenizin vicdansız. Bebeğe eziyet eden bir insana ben kusura bakma annem dahi olsa saygı duymam.
En günahkar adamın çocuğu olsun, ailesinin günahı bebeği bağlamaz. Hiç kusura bakma anneni aklayacak şekilde ay sana kızmış da şöyle böyle yapıyor diyemem. Sıkıyorsa senden çıkarsın hırsını, konuşamayan bebeğe terör estiriyor.
Sen bebeğin anası olarak ne halt ediyorsun orda acaba? Dikilsene karşısına hayırdır diye? Sen önce kendine gel ananın kızısın ama sen de annesin. Çocuğuna sahip çık. Böyle çocuğa eziyet mi edeceksiniz sürekli
Hep fazlasını isteyecek ! Dik durmani öneririm. Evet yanlış bir evlilikti belki ama olan oldu ne yapacaksın ? Ailene yanlış bir evlilikti kabul ediyorum şuan hayatim böyle evrildi bir çocuğum var farzedin ki kocam öldü ben öyle farzediyorum ve hayatıma devam ediyorum diyin. Keşke ağacı yesermez.Özür dilemediğim için böyle yapıyormuş diledim bu sefer de affedemeyeceğim şeyler var diyor
Çocuğu annenle bırakma güvenip, bir şey yapar elinde kalır çocuk. Başka bir şey demiyorumYaptıklarına ben bile şok oluyorum öyle direk çocuğa karşı bişey yapmıyor da yürüteci mesela biz artık kullanmıyoruz birine veririz diye ayırmıştım bı baktım ikiye ayırmış şok oldum
İnsanız başımıza herşey geliyor o kadar çok boşanan var ki devir zaten kötü bende istemezdim böyle olmasınıHep fazlasını isteyecek ! Dik durmani öneririm. Evet yanlış bir evlilikti belki ama olan oldu ne yapacaksın ? Ailene yanlış bir evlilikti kabul ediyorum şuan hayatim böyle evrildi bir çocuğum var farzedin ki kocam öldü ben öyle farzediyorum ve hayatıma devam ediyorum diyin. Keşke ağacı yesermez.
Yok asla bırakmam çünkü bende güvenmiyorum sinirlenir vurursa diye sinir hastasi çünkü bu belli artık güvenim kalmadıÇocuğu annenle bırakma güvenip, bir şey yapar elinde kalır çocuk. Başka bir şey demiyorum
Baban sağ mı? Niye annene müdahele etmiyor??Yok asla bırakmam çünkü bende güvenmiyorum sinirlenir vurursa diye sinir hastasi çünkü bu belli artık güvenim kalmadı
Babam sağ ama birşey demiyorBaban sağ mı? Niye annene müdahele etmiyor??
Ufacık bi sevgiye bile öyle ihtiyacım var ki ama artık herşeyden geçtim sadece evladimla mutlu olmak istiyorumHerkes anne olmayı hak etmiyor gercekten..sebebi ne olursa olsun biranne evladina torununa bu sekilde davranmamali..analık kol kanat germektir her konuda evladin yaninda durmak demektir..bende bir anneyim ve evladim için vazgecemeyeceğim yapamıyacağım hic birsey yok bu hayatta..hele boyle bir durumda nasil mutlu edebilirim onlari diye çabalar dururum ben..
Orda burda kalmakla olmaz bi an evvel işleri yoluna koy ve gitMerhaba öncelikle kendimden bahsedeyim eşimle bir senedir boşanma davamız var 1 yaşında bebeğim var ailemle yaşıyorum. Ama annem bizden rahatsız oluyor çocuğum biraz yaramazdır.. Örnek verecek olursam çocuk hastalanıp halıya kusmuştu çocuğumun yürütecini parçaladı bardak kırdı sinirinden. Biraz ağlasa sinir krizleri geçiriyor bıktım artık yeter vs. Benimle de hiç konuşmuyor. Bu sabah yazın işe gireceksin çocuğu kreşe vereceksin sen de ev tutup gideceksin dedi. Ben de evet anne işe gireceğim ve ev tutacağım ama çocuğum önce tuvaleti öğrenip bezi bıraksın gözüm arkada kalmasın o benim tek varlığım dedim. Ama annem ben anlamam yapacaksın dedi. Sonra ben teyzemi aradım biraz ağladım annem bize hep böyle yapıyor diye. Teyzem de yanlış bir evlilik yaptın annen senden özür bekliyor o yüzden böyle davranıyor sana patlıyor dedi. Gittim özür diledim beni affet dedim anneme. Herşeyi affederim ama bazı şeyleri affetmem gibisinden birşeyler dedi. Teyzem de orda tek başına bunaldın biraz bizde kal dedi şuan onun yanına geldim 2-3 gün kalıp döneceğim. Nolur linçlemeyin sadece desteğe Morale ihtiyacım var
Ya tabi bu sözler insanı incitir ama biraz suyuna gidin.Zamanla durumu kabullenip daha güzel yaklaşımlar gösterebilir.Biraz ağlasa kızıyor bunaliyor erkek kardeşime biz ne güzel kendimiz yaşıyorduk falan demisti bilmiyorum düzelir mi acaba
Ne yap et , iş bul ve o evden çık, yazıklar olsun o annene...Merhaba öncelikle kendimden bahsedeyim eşimle bir senedir boşanma davamız var 1 yaşında bebeğim var ailemle yaşıyorum. Ama annem bizden rahatsız oluyor çocuğum biraz yaramazdır.. Örnek verecek olursam çocuk hastalanıp halıya kusmuştu çocuğumun yürütecini parçaladı bardak kırdı sinirinden. Biraz ağlasa sinir krizleri geçiriyor bıktım artık yeter vs. Benimle de hiç konuşmuyor. Bu sabah yazın işe gireceksin çocuğu kreşe vereceksin sen de ev tutup gideceksin dedi. Ben de evet anne işe gireceğim ve ev tutacağım ama çocuğum önce tuvaleti öğrenip bezi bıraksın gözüm arkada kalmasın o benim tek varlığım dedim. Ama annem ben anlamam yapacaksın dedi. Sonra ben teyzemi aradım biraz ağladım annem bize hep böyle yapıyor diye. Teyzem de yanlış bir evlilik yaptın annen senden özür bekliyor o yüzden böyle davranıyor sana patlıyor dedi. Gittim özür diledim beni affet dedim anneme. Herşeyi affederim ama bazı şeyleri affetmem gibisinden birşeyler dedi. Teyzem de orda tek başına bunaldın biraz bizde kal dedi şuan onun yanına geldim 2-3 gün kalıp döneceğim. Nolur linçlemeyin sadece desteğe Morale ihtiyacım var
Teyzeme 2-3 gün kafa dinlemeye geldim aslında misafirim gideceğim bir kaç gün içinde Allah'ın izniyle bir yolunu bulup kendi hayatımı kuracağımOrda burda kalmakla olmaz bi an evvel işleri yoluna koy ve git
Annenin derdi başka, derdi özür dilememen falan degil , Allah belasını versin annenin tez zamanda ...Özür dilemediği için böyleyim demiş teyzeme bilemiyorum o yüzden mi.. çocuğa bakmayacagini söyledi hatta iş saatim kresten geç olursa 1-2 saatliğine bile bakmayacakmış konusu geçmişti o zaman söyledi
Ne desem bilmiyorum.. psikolojisi mi bozuk acaba,psikolga gitsek düzelir miNe yap et , iş bul ve o evden çık, yazıklar olsun o annene...
Psikolojisi mi bozuldu acabaAnnenin derdi başka, derdi özür dilememen falan degil , Allah belasını versin annenin tez zamanda ...
Evet bebekle annenizi baş başa bırakmayın ben de hiç güvenemedim.Yok asla bırakmam çünkü bende güvenmiyorum sinirlenir vurursa diye sinir hastasi çünkü bu belli artık güvenim kalmadı
Kiralar pahalı kreşler pahalı burda devlet kreşi var 3 yaşında alıyor işe girsem asgari alırım en fazla, küçük bir şehire mi taşınsam kiraların ucuz olduğu bilemiyorumAcilen iş bulup kaç, Allah feraha çıkarsın inşallah
Teyzem vurmaz diyor ama kardeşi sonuçta mutlaka savunur. Ben annemin ruh sağlığı bozulduğu için güvenemiyorum normalde yapmaz ama artık normaldeki gibi davranmıyor hiçEvet bebekle annenizi baş başa bırakmayın ben de hiç güvenemedim.