Ne yapacağımı bilmiyorum

Oradaki kimse o aileyi sevmeyenler bile eşim hakkında tek kötü bir şey söylemediler işin tuhafı da bu

O aileyi sevmeyenleri oldugu yeterli kadar isaret degil mi? Veya söyle birsey diyim: Bizim milletde herkes herseyi bilir, ama kimse gercekleri acik söylemez baskasi icin. Cok nadir yani.

Önce sana şans ver kadının üstünde mi yakaladın diyen çevreni değiştir çünkü çok geri kafalı cahilce tavsiyeler veriyorlar.
Seni istemediğini söyleyen birinin yanında bir dakka bile durma.
Adam seni aldatıyor sonra da iş boşanmaya gelince çevresinden korkup yalan söylemiştim diyor. Kararının arkasında bile duramayan bir zavallı eşiniz. Hiç çekmeyin adamı yıllarınıza yazık olur.

herkes kal sabret bir hatadır diyordu

her kafadan bir ses şans vermelisin düzelirdi ailene söylememeliydin vs vs
Hayat senin hayatın bırak başkaları ne derse desin, senin aklın fikrin yok mu? Seni istemiyorum, evlilik devam ederse, bir de çocuk olursa hayatının hatasını yaparsın diye gözüne mi sokması lazım o adamın (!) ?

Öfff hiç tanımadığınız bir adamla,saçma sapan bir evlilik yapmışsınız.Elalemin serserisini siz mi yola getireceksiniz?Belki de yurtdışına gitme fikri cazip geldi bilemiyorum.Bu adamdan boşanmazsanız,daha ne pislikleri çıkacaktır ortaya.Seviyormuş muş paşam,açın gözünüzü biraz siz de.

Bence siz siz olun yolun basindayken dönün. O ortak tanidiklar yakmislar sizi.

Kimse kimsenin bir ilişki içindeki halini bilemez ki. Toplum içindeki davranışlarına bakarak, bir insanın nasıl bir sevgili veya eş olacağına dair net yargılarda bulunulamaz. İnsanlar farklı insanlarla olan ilişkilerinde dahi farklı olabilirler.

9 aylık tanışma döneminde adam ilgisizmiş ancak konu sahibi bunu sorun olarak görmemiş.

suçu sana atmak için yapıyor, inanma bunlara

Benim burda gördüklerimde erkeklerin genel olarak ne halt yedikleri biliniyordu. Beraber olduklari kizlar, kumar oynayani veya uyusturucu kullanan olsun. Yinede aileler gidip Türkiyeden "temiz aile kizi" alip geldi. En cok 90larda sahit olduk buna. Araci olmaya atlayan insanlar dediginiz gibi ne olduklarini bilmedikleri insanlar icin de ortaya atlamayacak. Kimin ne oldugunu bilemezler, heleki o kisi yurtdisindaysa. Bu demek degildir ki Türkiyeden evlenen herkes böyle, ama insanlarin daha dikkatli olmasi gerekir

Boyleleri degismez degismiycek insan icin hayatini maf etme

İlk gittiğinizde olmazsa bışanırız yok hazır değildim vs dediği an dönmeli ve sağlam bir tazminat davası açmalıydınız. Böyle birine zaman vererek hayatınızdan çalarsınız ve çok yıpranırsınız. Boşanoın ve twzminat davası açın zerre acımayın. Kimsenin hayatınızla oynama hkkı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…