Ne yapacağımı bilmiyorum

Hayırlı cumalar herkese gerçekten yardıma ihtiyacım var...
Yaklaşık 4 ay evvel evlendim eşim yurtdışında olduğundan düğünden 3 gün sonra gitti ben vizeyi beklediğimden kaldım düğüne kadar 9 ay bir tanışma nişan dönemi vs oldu ve hiçbir kötü yanını görmedim ilgisizliği hariç. Düğünden sonra bile çocuk ismi düşünen adam bir anda değişti dayanamayıp bir buçuk ay sonra apar topar gittim ancak hiçbir şey beklediğim gibi olmadı... Gittiğim andan itibaren evliliğe hazır değilim 6 ay bakalım oldu oldu olmadı boşanırız erken evlendik hataydı gibi söylemleri ki 28 yaşında ben ise 24 yüzüme bakmamalar bekar hayatına devam telefonunda bulduğum mesajlar kız fotoğrafları bir sürü Instagram hesabı vs arkadaşlarla kullanıyorum ben değilim diyip kandırdı ben tüm hayatımı ülkemi bırakıp gitmişken ilk günden bu tavırları şüphe uyandırmıştı evimiz yoktu onu bulmak için bir uğraş bile göstermiyordu her gün istemediğini söylemese de tavırlarıyla belli ediyordu sabah gitmemem için öperken akşam eve gelmiyor gece gitmemem için sarılıp gitme derken sabah bana bilet alıyordu ben böyleyim değişirim sandım evlendim değişemem istersem eve hiç gelmem sana ne tavrında bir adam doğum gününde eve kadın saçıyla gelmesi sabrımın son noktasıydı affettim iyi olması için bekledim ancak en son aldattığını kızla soğutup gitmem için plan yaptığını itiraf etti hamile olsam bebeği aldıracağını söyledi artık gitmem gerekiyordu bu olanlar 2-3 haftalık bir süreç herkes kal sabret bir hatadır diyordu ama konuşmadık insan kalmamıştı sabah söz verip akşamına farklıydı her seferinde daha ileri gidiyordu ve sonunda döndüm... Döndükten sonra her şeyin yalan olduğunu evliliği kaldıramadığını söyledi bu yüzden gitmem için yalanlara başvurmuş beni seviyormuş ama korkmuş zamanla sevgisi de azalmış ilk günden beri beni yapmacık buluyormuş sevsem gitmezmişim boşanmak istediğimi söyleyince istemiyorum diyor bir gün sonra o boşanalım diyordu döneli iki ay olmak üzere her kafadan bir ses şans vermelisin düzelirdi ailene söylememeliydin vs vs beni suçlu çıkarmaya çalışıyorlar en son namusuma dil uzatmaya kadar geldi olay her yerden baskı şans ver diye ama o gel git akıllı sevdiği sevmediği belirsiz aldatma iftira oyun saygısızlık psikolojik şiddet hepsi var ve bana hala el mi kaldırdı kadın üstünde mi yakaladın diyip duruyorlar :KK43: akıl verin ne olur
Başkalarının dediklerini çok ciddiye alıyor gibisiniz. Adamın durumu ortada ve belli ki psikolojik bir sorunu var ne istediğini bilmiyor bir gün iyi bir gün kötü, bu dengesizliği sadece karakteriyle açıklanamaz.

Başkalarını boş verin kendi mantığınızı dinleyerek iyi yapmışsınız, ne o adamdan ne ailesinden hayır yok.

boşanmak için daha ne olmasını bekliyorsunuz anlamıyorum ki. insan buna da boşanmazsa neye boşanır? bu kadar olaydan sonra bu adam size saygı duyar mı, duymaz. sizin kendinize saygınız olsun biraz.

Adam sizi sevmiyor
Evlilik bu değil
Yerinizde olsa hazır yurt dışına kapağı atmışken iş bulur orada kalırdım.
Türk erkeklerinde zihniyet bu aşağı yukarı

Ortak tanıdıklar sayesinde bir kişi bile hakkında söylemedi çok iyi gizlemiş kendisini
Anlaşıldı, sizi yamuk yumuk oğullarını düzeltsin diye getirmişler, adamın gözünü de epey bi korkutmuşlardır başta, bu kız olmazsa elimizi üstünden çekeriz diye.

Acaba bu kadar ahlaksızlık;size sabır etseydin,ailene soylemeseydin diyenlerin kızlarının başına gelse de böyle davranabilecekler mı acaba???lafa bak kadın üstünde mi bastın!!!!?? cahillik,seviye yerlerde...

Ah be yavrum neler yaşadığını tabi ki bilemem ama, hazır yurt dışına gitmişsin, bir dil kursuna yazıl, oranın dilini öğren, çalışma izni al, masarfları da ona karşılat, sonra da gönder gitsin. Avrupa da devlet eliyle bir sürü sosyal yardım yapılıyor, yürür gidersin. Elinde fırsat varsa böylelerini kullanacaksın. Onlar her fırsatta seni kullanırlar emin ol. Hatta oğulları yola gelsin diye kullanmışlar da.

Tamam kabul ediyorum, hiç insani bir tavsiye değil ama karşındaki familya da insan değil zaten.

Son düzenleme:
Anlaşıldı, sizi yamuk yumuk oğullarını düzeltsin diye getirmişler, adamın gözünü de epey bi korkutmuşlardır başta, bu kız olmazsa elimizi üstünden çekeriz diye.

O adami orda bir arastirsan bütün pislikleri ortaya dökülür de, ama cogunluk gözü kapali güvenmeyi tercih ediyor. O yüzden su yurtdisina evlenmelere karsiyim. Rezil edilen erkekler de var (hatta tanidigim bir vakada cinayetle bitti), ama bir cok hayati yanan kadin oldu burda.

Ah be yavrum neler yaşadığını tabi ki bilemem ama, hazır yurt dışına gitmişsin, bir dil kursuna yazıl, oranın dilini öğren, çalışma izni al, masarfları da ona karşılat, sonra da gönder gitsin. Avrupa da devlet eliyle bir sürü sosyal yardım yapılıyor, yürür gidersin. Elinde fırsat varsa böylelerini kullanacaksın. Onlar her fırsatta seni kullanırlar emin ol. Hatta oğulları yola gelsin diye kullanmışlar da.

Tamam kabul ediyorum, hiç insani bir tavsiye değil ama karşındaki familya da insan değil zaten.
Bunu çok söylediler ama ben orada o kadar üzüntüyü yaşadıktan sonra gurbette o insanların yüzünü her gün görerek bunu yapamam derdim standart para pul olsaydı evet bu dediğinizi yapabilirdim ama aşk evliliği yaptığımı sandım tek istediğim huzurdu güzel bir yuvaydı...

Senin kendi değerini anlaman için daha ne yapması gerek. Boşan tabiki. El mi kaldırması gerekiyor illa ki? Fiziksel şiddet görünce mi kafan dank edecek. 2-3 haftada bunu yapan 2-3 ay da neler yaşatır. Neden kendine bunu yapıyorsun. Ailesi de oğlunun dengesizliğinin farkında senin üstüne atmış belli ki. Sakın ama sakın hamile kalma. Böyle bir adamla yatmak bile mide bulandırıcı. Pislik. Ne yapıyorsa yapsın. Anası babası büyütüp adam edememiş senin mi düzeltmeni bekliyorlar. Bu site böyle gerçeklerle dolu. Hiç o güzel vaktini kaybetme. Gel Türkiye'ye boşanma davanı aç. Hiç çaktırmadan söylediklerini ses kaydı al, bir daha imkanın olmayacak. Msjlarını biriktir. Her delili fotoğrafla. Çık gel.

O adami orda bir arastirsan bütün pislikleri ortaya dökülür de, ama cogunluk gözü kapali güvenmeyi tercih ediyor. O yüzden su yurtdisina evlenmelere karsiyim. Rezil edilen erkekler de var (hatta tanidigim bir vakada cinayetle bitti), ama bir cok hayati yanan kadin oldu burda.
Oradaki kimse o aileyi sevmeyenler bile eşim hakkında tek kötü bir şey söylemediler işin tuhafı da bu

Bunu çok söylediler ama ben orada o kadar üzüntüyü yaşadıktan sonra gurbette o insanların yüzünü her gün görerek bunu yapamam derdim standart para pul olsaydı evet bu dediğinizi yapabilirdim ama aşk evliliği yaptığımı sandım tek istediğim huzurdu güzel bir yuvaydı...
Diğer mesajda da söylemiştim, yaşadığın şeyi bilemem, bize uzaktan hoş gelir, yaşayan bilir. İstediğin aşkı huzuru vermemişler, bari alabileceğin ne varsa al, yaşattıklarının diyeti olsun, böyle insanlara yapılan ayıp da değil, günah da değil. Vicdanı olmayana vicdanlı olmak kişinin kendine zarar.

çevreniz çok biliyor!!!
böyle ağır dengesiz ile nasıl yapacakmışsınız pardon da
basiretsiz ve korkak boşanalım diyip kararının arkasında bile duramıyor

boşanıp kendinize yeni bir hayat kurun

Evet bunun için de benim beklemem gerektiğini söyleyip duruyorlar insan belirsizlik içinde neyi niye beklesin
Ne beklemesi..
Sabah git diyor akşam kal..
O iyileşecek diye sen delireceksin en sonunda.
Yerinde olsam bunu kendime yapmazdım.

Onu suçlamadan, başına iş açmadan ayrılmak isteyin bakın nasıl kabul ediyor.
Tanımadığınız etmediğiniz adamla evlenip ülke değiştirirken ne bekliyordunuz allah aşkına. Fırsat için gittiyseniz gururunuzu bir kenara bırakıp sıkıca tutunun evliliğinize.

X