Merhabalar , bugün kaydoldum 21 yaşındayım ve sorunum sınavla alakalı
tyt ye girdim ve çok strese girip az soru çözebildim. Sorular okadar zor geldiki elim ayağım titredi. Keşke geçen sene tercih yapsaydım diyorum
ayt güzel geçti ama tyt iyi değildi barajı geçememekten korkuyorum
sonra açık üniversite olduğu bilgisine rastladım araştırdım daha önce hiçbir öğretmenim bu konuda bilgilendirmemişti beni , açıkçası sevindim okuyunca barajı geçebilirsem inşallah
açıktan okumayı düşünüyorum örgün eğitimde bilinmeyen bir üniversitede basit bir bölüm okumaktansa açıktan okumak daha cazip geldi hala bilgim yok açık üniversitelerle alakalı
çevremden çok baskı görüyorum bari işe gir çalış diyorlar ama hiçbir tecrübem yok ailem hep hazıra alıştırıp büyüttü hiç dışarıya kendim çıkıp gezmedim lisede tecrübe edinmeye başladım dışarıyı ama hangi işi yaparım diye düşünüyorum akrabalarımın hepsi üniversiteyi bitirmiş yada okuyan insanlar benim dedikodumu yapıyorlar
annemlerde sıkıştırıyor başarısız olduğumu beceriksiz olduğumu söylüyorlar ve benim öz güvenim çok düştü bu yüzden çok strese girdim
açık öğretim okursam iş imkanı varmı üniversite diplomam olacak mı
bilgilendirirseniz sevinirim çok mutsuzum
daha sınav sonuçları açıklanmadı ama barajı geçemezsem ne yaparım diye düşünüyorum 2 sene dershaneye gittim ama olmayınca olmuyor galiba geçen sene neden tercih yapmadım diyorum